orkar inte tänka ut nån rubrik idag !

Nu va de roliga slut.. imon ska jag gå och jobba igen. Iofs är de bara 1,5 vecka kvar och det går förhoppningsvis ganska fort!
Det har hänt så mycket i helgen. Men trots omständigheterna mår jag ganska bra nu i benet. Blir bättre och bättre, och nu börjar gå näst intill normalt. aja de är sånt som går över.

Igår var vi i Gränna och campade. Jag och filippa va ute och åt, solade & badade under dagen och på kvällen kom även Nina och Lovisa. Det blev grillad mat, vin och mys! Det måste varit en av de bästa sommardagarna jag nånsin haft. Vi gick runt och strosade, köpte goda glassar och va nere vid vattnet hela kvällen. Skulle sovit över, men på grund av benet så åkte jag hem på kvällen. Eller ja, inte bara jag utan de slutade med att vi alla åkte hem.
Kan komma in lite bilder här om jag orkar nån dag.

Idag har jag inte gjort mycket, legat lite i Hätte men de blev inte långvarit eftersom vädret inte vart så bra idag.

En sak till.
Jag är så trött att ja inte vet vart ja ska ta vägen. Orkar ingenting för tillfället, kanske beror de på smärtan..


Börjar kvart i 8 imon, fyfan. Det är ett helvete att få ställa klockan på halv 7!
Nu väntar sängen, jag är grinig och tröttttttttt


Ida + Olycksfall = Sant

Okej, jag måste erkänna. Jag har vart dålig med bloggandet på senaste dagarna och det lär faktiskt bli så i de fina vädret. Det har hänt en hel del sen jag skrev sist faktiskt.
Idag skulle ju jag och filippa åkt till gränna och campat över natten. Grilla,sola,bada,spela minigolf och allt va de innebär. Men nu är de så att ja råkade ut för en liten olycka igår och vet inte hur ja ska göra, då ja inte kan gå eller stödja på ena benet.
Allt började med att jag o pappa skulle ut o gå me Sally och Gullan ute hos ingela. Vi gick en väg där det tydligen fanns gott om ormar, o inte vilka som helst utan huggormar! Såg först en, och sen en till. Då bestämde vi oss för att vända. O eftersom Sally ofta går på väldigt sakta nuddade ja henne på rumpan (jag gick nära med gullan bakom) och ja.. sen minns ja knappt mer. Blev så chockad, o inte mindre rädd när ja visste att ja stod bland huggormar..
Efter mycket om o men kom vi in till sjukhuset i Eksjö och väntetiden där är ju fan likamed döden, fyfan.
Men som tur va så va inte lårbenet brutet utan har en rejäl inre blödning. Så som det ser ut nu kan jag inte gå, men det blir förhoppningsvis bättre snart. Som vanligt är det jag som ska råka ut för sånt här...
Där har ni anledningen till varför jag velar om att åka iväg eller inte, kanske blir det hätte istället...!?
Nu ska ja knarka värktabletter!

Hoppas ni haft en bra helg, min har vart super förrutom gårdagen.

Två kloka ponnier

Hej där ute i värmen!

Tänkte försöka hinna skriva ett litet inlägg, så ni har nåt att läsa :-) höhö
I Fredags åkte som sagt jag och Sanna ut till Inglea och sov i hennes övernattningsstuga som hon har på sina ridläger åt barnen. Det va sjukt mysigt! Vi red våra hästar,packade,grillade,spelade kort och skrattade så mycket att ja inte visste vart ja skulle ta vägen.. haha skrattar fortfarande!
På morronen ringde klockan och de va dags för tävling i Vetlanda med våra brunstiga, tjocka ponnier. Men dom skötte sig, som alltid. Bättre och klokare ponnier får man fan leta efter, är så stolt över dom. Jag slutade iaf 3:a i båda klasserna och Sanna skulle vunnit båda klasserna om hon va med i tävlan.
Kom hem sent på eftermiddagen och sen stressade jag till jobbet vid 6. Jobbade till 9 och så fort har nog timmarna aldrig gått!
Nu sitter jag här, nyvaken och seg i kroppen. Ska ut och steka i hätte hela dagen idag, har ju inte fått mig mycket som den här fina veckan :(
Imon väntar en kväll/natt på grännas camping med bad,grill och minigolf! Det kan nog bli riktigt trevligt med fäjna tjejor!

Känner att ja bara tjatar, ska sluta nu.


Brååådis

Har bråttom!

Ska åka ut till Ingela med Sanna nu, är där över natten och imon blir de tävling i vetlanda. Hinner inte uppdatera nåt nu, får bli senare i helgen..

HA EN BRA HELG!

Brååådis

Har bråttom!

Ska åka ut till Ingela med Sanna nu, är där över natten och imon blir de tävling i vetlanda. Hinner inte uppdatera nåt nu, får bli senare i helgen..

HA EN BRA HELG!

Falsterbo är livet !

Tillbaks till falsterbo, tillbaks till min längtan. Tillbaks till det underbara stället!
För er som inte har talas om Falsterboveckan kanske falsterbo för er bara är en liten stad i skåne där man inte gör ett skit. Men tro mig, så är det verklien inte.
Falsterboveckan innebär tävling på internationell nivå med de fyrbenta djuren. Filippa sitter bredvid mig nu och ja frågade hur man förklarar Falsterbo. Hennes svar löd såhär; "det finns väl inget annat än ett ord, underbart". Hon har så rätt så, det är ju helt klart bästa stället. Haha hon nämnde precis att det finns folk enbart som åker dit för festandet. Visst, de gör vi oxå. Men ja ska ju inte glömma att vi är hästintresserade, höhö.
Typ 100 meter från den vanliga campingen och "skabbcampingen" ligger havet, där man tillbringar dagarna. Det kan ni ge er fan på att ja ska va i år! För fint väder beställde vi genom resan.
Och om ni inte redan förstått det så går den mesta tiden år fest, folk dricker t.om till frukost. haha herregud!
Jag lovar, här finns allt!
Men en sak som blir värre och värre efter åren är all fylla och våldtäkter. haha, vi sitter och skrattar åt mitt inlägg. Det låter patetiskt och ni lär ju undra hur fan vi vill åka hit. Men ni som inte vart där anar inte hur det är.

Förresten, filippa vill uppmana er falsterbofolk ; ha er själva som bakgrundsbild på telefonen! Det finns en risk att mobilen kommer bort under veckan så det är ju lika bra att visa vems den är!


Ska se om jag hittar lite bilder.

Tjohoo

Fest, vänner, killar, hästar, shopping, sol och bad, kan det bli bättre !?

Hej fina vänner!

Hoppas allt är bra, med mig är de mesta bra! Va ett tag sen ja skrev nu ju.
Jag jobbar och sliter mina vänner, antar att några av er gör de oxå.
Men så är de, man måste ju lära sig att tjäna egna pengar nångång i livet, inte sant?
Dock kommer väl alla mina pengar spenderas i sommar, aja. Allt kostar ju pengar o vad är de man säger, det kostar att ligga på topp..? Det uttrycket passar nog in en del.
Idag har ja vart ledig, så skööönt! Får passa på o njuta odentligen nu när de fina vädret har kommit till t-town och ja bara är ledig en dag i veckan. Men jag har redan jobbat en vecka, o de är ju inte långt kvar till Falsterbo.
Träffade elin en stund förrut, vi gick en sväng på stan, tog en fika och har snackat igenom lite om Falsterbo, kan man annat än älska den veckan..? Hm nej de är ta mig fan de bästa på hela året, där finns allt man behöver i livet! Tyvärr friends, om ni inte vart där kan ni inte förstå vad ja menar, men tro mig.. de är livet.
Jag är så laddad att de lär komma ett inlägg ikväll om bara falsterbo, haha.

Nu ska ja söka lite på Internet och kolla på mamma o pappas söta lilla stuga dom ska bo i under falsterboveckan!

Puss! hör av mig.

Trött och har ångest

Åhh, nu är tröttheten här. Igår va ja ganska pigg trots allt, men idag..!? Jag vill inte jobba, ja vill bara ligga i min säng och sova hela dagen.
Börjar kvart i 10 och går till 4, uhuuuu synd om mig idag!
Redan när ja vaknade idag kände ja hur denna dagen kommer bli dålig. Haha vilken inställning ja har.. aja.

Vad fan händer en dag som denna? Söndag, tråkigste dagen på veckan. Fattar inte ens varför den dagen finns, de är ju ingen jävla vilodag som de ska va, iaf inte för mig för ja är så otroligt bäst och jobbar! okeej inte riktigt så duktig är ja men nästan.
men seriöst, vad gör folk en söndag när de är sommarlov?
onödigt inlägg.

hejdå

En jävla rolig Midsommar!

Hahaa, herregud ja vet inte var ja ska börja. De hände så jävla mycket igår.
Men det började med att ja gick o jobbade från 10-15, goa pengar där.
Sen vid 3 när ja kom hem va de ett jäkla ståhej. Började me att duka och fixa med stolar o sånt inför kvällen.
När ja gjort mig iordning och så började nåra tjejer komma och festen va igång tidigt ;)
Alla hade me sig egen mat och dryck, så vi grillade och hade de trevligt!
Sen blev de snaps till snapsvisor som sofie hade hittat nånstans, haha så jävla roliga...

När vi hade fått i oss lite o skulle spela kubb råkade vi hamna hos min granne, jesper svenler.
Han hade besök med nåra killar från vetlanda, så där va vi o spelade kubb och drack och hade de riktigt trevligt!
o fler folk kom de, tror vi va upp mot 50 pers tillslut.. de flesta 90killar, några 91or och massa andra.
Shit, asså ja hittar inga beskrivande ord för kvällen. De hände så mycket, och de va så mycket folk överallt.
men en sak vet ja, vi hade jävligt kul!
Efter en händelserik kväll med kubb,snappsar, god middag och annat bra va alla så nöjda!
Dock slutade kvällen mindre bra för andra :/ Men hoppas o tror de löste sig (:

Nu ska ja åka ut till hästen lite, ska se om ja hinner lägga ut lite bilder innan jobbet!
Hoppas ni haft en bra midsommarafton, för de kan ni ge er på att ja hade :-)


Midsommar på Öland.. ?

Godmorgon!

Idag har ja sovit grymt djupt och skönt, underbart. Det lär ju behövas eftersom ja jobbar 12-21.15 idag.. fyfan, de är ingen rolig tid, och stackars alice fick tiden 7.45-18 idag.. det värsta (klagar som vanligt på allt) .. men de resulterar i stora summor pengar vilket ja just nu behöver.
Om ja har någon ork kvar ikväll (som ja troligtvis inte har) tänkte ja börja duka o lite inför morgondagen. Imon jobbar ja 10-15 så kanske hinner fixa lite imon oxå!
Helst av allt hade ja velat åka till Öland på midsommar, slippa planera och greja utan bara åka iväg o släppa loss!
Hur som helst, de kommer ju fler tillfällen.

Har precis kommit ur duschen, ska snart gå ner o äta frukost. I'm a bad girl, sitter istället o slänger i mig jordnötsringar ;)


Ska kila, måste ringa filippa oxå!
hörs kanske ikväll.
puss

Ledig idag, wihooo

åhhh, härligt med en sovmorgon måste ja säga!
Idag är ja ledig, ända dagen den här veckan så de är ju bara njuta, vädret verkar ja ha me mig oxå, underbart.
Dock har ja inte vart ute än på hela dagen, men snart ska ja o martina ta oss en promenad ner till stan! ska hälsa på Alice som jobbar oxå (:
Senare blir de att åka till TRK o göra iordning lite nu när gullan inte är där på hela sommaren, efter de ; beachvolley!
Och efter de ska ja o martina handla o planera till midsommar då vi ska va här ett gäng :-)
Hade hellre velat åka till Öland men de får vänta. Tror de va en del från stan som skulle dit iaf!

Nu ska ja äta och göra mig iordning litee

Ångest för morgondagen, jobb 7.45-18
KUUUUUL........

Första dagen...

..på jobbet är nu avklarad. Det gick bra, va ju trots allt ett halvår sen ja satt där i kassan på Hemköp. De blir nog bra.
Kom hem med världens huvudvärk, o den hade ja tänkt gå bort nu i de helt okej fina vädret.
Ska möta A o S, får väl se va som händer. Bara för att de är sommarlov får ja sån där jobbig ångest att man MÅSTE göranåt.. hm nåt finns de väl.

Imon är ja ledig, tjohoo!


vem vill inte ha den på sig lixom ??



jag i viktors studentmössa !

Jag kommer bli tjooock

Hejohå, är så sjukt trött. Fråga mig inte hur de kommer sig men ja är helt slut. Känner mig sliten, trots att ja inte ens va ute igår som de flesta andra. Men om ja ska skylla på något så festade ja ju i fredags och igår va de fullt upp här hemma och vi hade folk från alla håll o kanter.

Jag är lat idag, har inte gjort ett skit.. förrutom en sak, vart hos hästen. Har legat i soffan o degat resten av dagen!
Råkade visst få i mig en pizza nyss oxå, låter som nån behöver skärpa sig lite..


Nu ska ja kolla om ja hittar nån film, så ska ja krypa ner i sängen och sova tidigt.


Viktor, student 2009








Fler bilder kommer när ja lagt in alla !


Lyckliga släkten här ja !

Go'kväll gott folk!
Antar att de flesta vart på någon uppvaktning idag, tagit studenten själva eller iaf kollat läget på stan. Tror de va rekord på stan idag, har aldrig vart så mycket på studenten innan !? Iofs är 90:orna en sjukt stor kull..
En del av släkten från skåne va här för att fira viktors student idag, likaså stephanies familj. Så i år va de våran tur att stå utanför skolan och vänta på en glad och lättad student! Vi stod där så lyckliga o rörda allihopa, hur i helvete kommer de då va när ja själv går ut, lär ju gråta floder. Hur som helst, där stod vi och kramades, hängde på ett antal blommor, champagne os.v.
När hela den proceduren va klar väntade en trevlig studentmiddag här hemma. Underbar dag/kväll. God mat o trevligt sällskap, o till sist.. en kväll fylld med glädje och skratt!
Åh, helt underbar kväll.
Jag och julle han oxå med att se filmen Mamma Mia, tror ni de gjorde min kväll ännu bättre eller, jaaa! Man kan ju inte annat än bli glad av den filmen.

Imon är de sista dagen innan jobbet drar igång för mig, ska sova och njuta av den dagen för sen ska ja fan i mig ta lite vuxenpoäng!


Hoppas ni haft en bra kväll !
Bilder kommer nog imon ( :

/ i 


Student

Idag tar Viktor studenten, så ska fira honom hela dagen/kvällen. Bella, stephanies syster från Vimmerby kommer oxå, dock stannar hon bara över dagen men alltid nåt. Så ja får väl se va som händer ikväll, det blir iaf lugnt. Ska nog bara krypa ner under ett varmt täcke och sova tidigt.
På Måndag börjar ja jobba, så kom gärna och besök mig på hemköp de närmsta veckorna. Som vanligt har man ångest innan man ska gå till jobbet första dagen på ett sommarlov. Men det är sånt som måste göras om ja nu ska kunna köpa allt ja vill. Sommarlovet är ju trots allt ganska långt så ja ska nog klara mig! Har ju en hel vecka i Falsterbo att se fram emot. Sen hoppas ja vi kommer iväg till Göteborg eller nåt oxå!

Jaha.. nu är den största frågan va man ska ha på sig idag. Hade tänkt ha en klänning men kommer ju frysa röven av mig.
Här snackar vi i-landsproblem. Iofs bor ja ju i ett i-land så de är ju sånt här ja ska oroa mig över ;)

Ska försöka ta en del bilder under dagen.
Hör av mig sen!


Min vackra älskling!





Sommarlov på G!

Kära (få) läsare!

Imorn tar jag sommarlov några månader framåt, och om bara vädret kunde ge mig sig lite så man kan göra nånting vore de ju ännu bättre. Och ja ber på bara knän att vädret blir helt okej på Lördag då de tar studenten.
Förresten, när tar andra län sommarlov ? Igår va? hm.. ingen aning.
Hur som helst, idag klockan 1 har vi "hopp och lek" med klassen.. herregud, hopp o lek? Det är isf vad Ingvar kallar de! I våran klass vet man fan inte vad som kan hända.. de återstår att se!
Efter det ska ja stressa ut på lilla cykeln till stallet för att åka o lämna våra ponnier ute hos Ingela.

Jag hör av mig ikväll igen!

Ha en bra dag


Livet leker

Åhh, pust. Har så jäkla mycket o göra.. hinner knappt andas.

Uppdatering frrån igår och idag ;
Hade en halv lektion i onsdags, sen stallet. Red lite dressyr på pluttan och de gick bra!
Sen fick Nina me mig upp till Illern och springa en halv mil! great (y) tro de eller ej, men min kondis är nog rätt bra trotsallt (:
Idag åt ja en glass i skolan o sen slutade, haha. alltså inga lektioner.. Blev en sväng upp till Hemköp me Alice för att kolla schema o.sv. och sen stallet, sista dagen på TRK på ett bra tag. Imon flyttar vi nämligen ut till Ingela och är där över sommarn. Sköönt!
Jag har oxå hunnit me att kolla lite på skattjakten men de va rätt långdraget måste ja säga.
& nu kom ja nyss hem från Bruna börnan, i detta land kan man ju inte sola naturligt inte!
jag vill ha sommar


börjar 13.15 och slutar vid 3! Sen ska vi ut till ingela, planera fredagen och fixa iordning mig och greja till dagen därpå.

Nu ska ja kila,
heeeej


Shinedown

Lyssna och njut !


En ledig dag.

Vaknade vid halv 9 och kunde inte somna om, men visst är de skönt att komma upp tidigt ibland. För idag är ja ledig och de är så jävla skönt!
Tog nyss en dusch, smörjde in mig med olika krämer, gjorde ansiktsmask och målade naglarna. Det är sånt man behöver, det är en sån skön start på dagen.
Jag ska bara ta de lugnt idag, nångång efter 12 ska ja bara ner till stan en sväng och sen har ja inget annat planerat. Åker ut till stallet i eftermiddag och ikväll blir det väl att titta på Fångarna på Frejavallen eller om de nu skulle va på junkis iår, hur som helst.

Sitter här i en stor Holavedströja och tofflor!
Och inte tänker ja byta om på några timmar.

Ha en bra dag!


Studentveckan är igååång!

Tjolahopp!

Sovmorron idag och sen blev de ett pass i simhallen! Efter det kollade vi klart en film på svenskan och åt spansk mat på spanskan.
Sen stallet, red bailey och gullan och båda pollarna gick brao!

Hemkommen från stan precis. Ikväll va de ju Flottraicet som stod på schemat för de glada studenterna, o vem vann.. Bygg såklart! 7:nde året irad, gratttis :-)

Förresten va de ju fotografering i stallet igår, o ja tackar han där uppe för att vädret höll sig, tack som fan!
Bilderna blev riktigt bra! Så himla kul att ha ju.. Ska få en skiva me alla typ 100 bilder o sen får vi se vilka so framkallas o förstoras o.s.v.






Jag kan inte hålla mig, bjuder på den ända bilden jag har..  

Förövrigt har ja världens finaste häst!

DAGENS

Humör: Lite trött men glad!
Gjort: inget än, sovit.
Planer: Fotografering i stallet, sola.
Ser på: en blågul rosett framför mig
Lyssnar på:  en motorsåg utanför huset haha
Läser: bloggar
Dricker: mjölk
Äter: frukost
Kläder: myskläder
Bästa: förhoppningsvis fotoraferingen
Sämsta: huvudvärk
Önskar mig: en bra sommar! och att jag inte får mer jobb.. haha.
Blogg: de vanliga..

Lääängtan!

Vädret verkar ha vaknat på rätt sida idag, tjoohoo! de tackar vi för ( :
Ska snart hoppa in i duschen o sen göra iordning lite stylingsaker för ja ska faktiskt va stylist i stallet på fotograferingen idag haha de kan ju sluta hur som helst..

Från en sak till en annan kom ja på hur fort skolan gått, jag har redan gått ett år! det är helt sjukt.. om två år är de vi som är äckligt fulla o står på vagnarna o firar! wohoo kan inte göra annat än o längta.
På tal om längta så är de en jäkla massa kul saker som händer i sommar (förhoppningsvis)
- Falsterbo (!)
- Göteborg
- Halmstad?
- Tävlingar

Jag kommer ha fullt upp eftersom jag jobbar typ 5 veckor oxå.. men en sak är säker att de resulterar i pengar!!!
Jag kommer bli rik!

Sen måste ja få säga ännu en bra sak ; SKOLAN ÄR SLUT PÅ RIKTIGT.
På måndag har vi 2 lektioner och på de lektioner vi har nu leker vi lekar o fikar, de är väl gött !?
Tisdag, ledig. Onsdag 2 lektioner Torsdag börjar 13.15 med "hopp o lek" som ingvar säger!
Sen är de sluuuuuuuuut, fyfan va underbart!
Mer om avslutningen lite närmare inpå ( :

Nu ska ja duscha.
Tjolahej!

Lite blandat

Förlåt för dålig uppdatering ni som så duktigt följer min blogg!
Idag är de redan Lördag, känns som den här helgen bara flugit iväg. Men snart är det sommarlov o då är de ta mig fan helg hela veckan, göttt.
Igår, då hände de inte mycket. Familjemys med pappa och viktor här hemma, filippa kom oxå en stund. God mat, film och godis. Precis så en fredagskväll ska se ut här hemma! Förresten, mamma saknades såklart. Hon va allt o roade sig på kommunfesten! Partycarre.. haha.
Efter skolan blev de en liten sväng på stan. Köpte ett par ankelbyxor som ja länge letat efter. Likaså idag blev de shopping, hittade ett gulligt långt linne som ja kanske slänger på mig på skolavslutningen. Det är ju inget speciellt, sitta i aulan o lyssna några minuter och sen fika.. fika gör vi ju ändå varje dag :-D Köpte även en ögonbrynspenna.

Här hemma kollas de fotboll på hög nivå!
Fast inte riktigt den vanliga stämningen som när viktor är hemma o kollar me oss, jääävlar vilket liv de är då!
Han är ju istället ute o intar känslan som student, för snart är de dags!
Som de allra flesta va även jag på Karnevalen idag, kan inte göra annat än o skratta.. herregud. Filmer läggs förhoppningsvis ut på facebook nån dag.

Imon är de fotografering i stallet. Hoppas på bra väder så man kanske kan dra på sig en klänning!

sluttjajat, har ändå inget kul att berätta.
Hörs.
/ .

Det börjar närma sig slutet nu !

Dagen har vart hur slapp som helst. Hade bara idrott på förmiddagen och sen gjorde ett prov. Slutade kvart över 1, hur skönt som helst.
Tog en promenad med Martina till willys och köpte lite godis. Man måste ju passa på när de är 3,90 lixom, att de är Torsdag bryr ja mig inte om, äter ju sötsaker varje dag ändå.
Och ja, idag är betygen satta! Vi gjorde det sista provet i årkurs 1 idag, tror ni de de kändes bra eller !? u-n-d-e-r-b-a-r-t
En sak som är mindre underbart är att ja fick mitt schema igår inför sommarens jobb o de blir mer än ja väntat mig, tror man ska va glad att man har jobb just nu men ändå, ja orkar inte jobba så mkt som ja ska !!
Plus att ja kommer ha minst 2 hästar jag ska rida typ 1,5 mil från Tranås.. känns sådär.

Föressten är de ändrade planer på Midsommar. Det blir inget Liseberg för någon av oss. Kändes lite överskattat på midsommarafton när de lär va ganska dött där inne och busstiderna inte alls va som vanligt.
Istället blir de middag och fest här hemma hos mig! Har bjudit hem tjejerna i klassen. Grillat,snappsvisor, drinkar och roliga lekar kan nog va lite av de som sker här. Vi får väl se hur de slutar, jobbar från 10-18 oxå..

Just nu har ja mycket att se fram emot o de gillar ja !
då ser man saker och ting ljusare

och nu är de inte långt kvar...
snart väntar paradiset Falsterbo på oss där nere i skåne! då jävlar blir de röj :-D


Betygen satta!

Uppdaterar ikväll, har fullt upp just nu!

hoppas ni haft en bra dag ( :

Kvällen slutade rätt bra ändå!

rååkade visst hamna här igen.
Morfar och Anna-Karin är här nu, dom har vart i Österrike och vandrat. Så de sitter här nere o maler på rätt odentligt om allt de upplevt, tyckte datorn lockade mer då :)

Red lillponnyn Selin idag och hon va ganska duktig för att va första gången i ett ridhus.
Gullan va oxå duktig.. iofs red ja bara i typ en kvart. haha

Snat kommer Viktor hoppas ja, han ringde hit o sa att han skulle ladda ner två bra filmer om vi ville.
Tror de blev "I Taket Lyser Stjärnorna" och "Vi hade i alla fall tur med vädret 2". Har sett båda, riiktigt bra.


tänkte chilla till lite musik nu innan ja bäddar ner mig i soffan!
ska ringa alice oxå om ja kommer ihåg.

hejsvej.

Tisdag, värsta dagen på veckan.

yes, då har man äntligen lämnat in företagspärmen. Blev hela 12 sidor tillslut.. pust!
Dock kan man bara få ertt Vg på den, men tror bara de blir ett g tyvärr.

Önskar detta va min första o enda lektion.. men inte.
har handel hela dagen, de kommer snart ut en budget genom mina öron, åhh ja orkar inte!

Efter skolan har ja bråttom som vanligt. Ska ut o rida en liten b-ponny i stallet som precis kommit för att gå lektion. Sen blir de ett pass på mitt gull idag.
Ikväll ska ja nog sola om ja hinner, sånt som märks.

dags att kila.
hej!

Kan de bli mycket bättre !?

Veckan har börjat lika bra som helgen, måste säga att ja är så sjukt glad nu. Hästen går super, jobb fixat till sommaren, falsterbo i sommar och snart sommarlov! mihiii
På idrotten blev de beachvolleyboll idag, kul! Fick även reda på betyget i idrott o de satt finfint. I spanskan pratade vi oxå betyg o där satte ja ett VG, gött.
Efter skolan red ja o Nina upp till Björnklo o badade me våra små djur, de är verkligen sommar. Underbar känsla!
Senare blev de en promenad med Sanna till stallet för att ta in hästarna (:


& nu sitter jag här, tänkte kolla runt på lite resor. Förhoppningsvis blir de att åka utomlands både nästa år, och året efter.
aja nu ska ja kila.

Förresten, Grattis till bästa pappsen som fyller 48 år idag!


RSS 2.0