stressigt va de ja

sitter hos jeff nu, stressade hit som en idiot igår efter jag kom hem från praktiken i lkpg. först lkpg på morgonen, hem till tranås på kvällen, göra sig iordning och packa på en timme, ta nästa tåg till mjölby och nu sitter jag här medan jeff är i skolan. jag är ledig, så jäkla skönt! min chef sa att dom troligtvis inte skulle ha mycket att göra och att hon inte var där så tog mig en skön sovmorgon, tänkte hinna med 10.52 och då skulle jag va tvungen att gå härifrån vid tio och det var kört ganska fort så får bli 12.52-tåget.
ska hem och stressa ut till stallet, rida lektion för camilla inför tävlingen på söndag och sen hem och packa igen haha. för ikväll blir det nog att grilla med några här i mjölby, och sen får vi se vad som händer. antingen stannar ja kvar här, eller åker ja hem och myser med vicke och filippa. får se lite :)

nu ska ja gå ner och käka, göra mig iordning lite och sätta mig framför tvn!
Vi hörs

En oförglömd sommar

vart tar tiden vägen? på fredag är det valborg och snart är de sena sommarnätterna här. det är inget jag tackar nej till direkt, men fasen vad tiden och åren springer iväg.
jag minns nyår som om det var igår (ja jag minns faktiskt haha) och det är nästan ett halvårsen. jag minns alla fina sommarkvällar från förra året och den galna veckan i falsterbo.
förra sommaren var riktigt bra, men i år ska den bli ännu bättre. jag har bestämt att jag ska göra denna sommarn minnesvärd, den ska bli sådär oförglömlig med tusen minnen man aldrig vill glömma. blir ju faktiskt vad man gör det till.

just nu längtar jag så otroligt mycket till turkiet och falsterbo, vill bara härifrån, träffa nya människor och njuta av livet. längtar grymt mycket tills man ligger och svettas på beachen, springer runt i tunna kläder och gör galna saker man skrattar åt i efterhand.
jag ser emot den här sommaren otroligt mycket och ska göra allt för att den ska bli som jag vill. de har vart ett jävla tjat i bloggen om sommar den sista tiden, men ah, jag längtar som aldrig förr. så nu vet ni! =)

fortsätter väl och mysa med tända ljus i min ensamhet, ska krypa ner i sängen tidigt.
det där med att ut och springa glömde vi visst... eller hur?


Mys

har suttit kvar här sen senaste inlägget, men nu tar ja plats i soffan och hugger tar i kladdkakan!
ha en bra kväll ( :

Kladdkaka eller löprunda?

schuu, slutade ganska tidigt idag så var hemma för en timme sen typ. nu börjar jag komma in i arbetet och det blir faktiskt roligare för varje dag som går.
springer runt på stan på luncherna, hittade en söt bikini idag som får bli min. har en hel del jag måste shoppa innan vi åker men just nu säger mitt konto ifrån, sånt som löser sig. vad har man inte mamma o pappa till ;)? haha skämt och sido.


tänkte lägga mig i soffan och käka kladdkaka nu, skulle egentligen ta mig ut på en springtur men skyller på vädret, grått och regningt... burr. kanske får bli en runda senare ikväll.


Vi hörs senare mina godbitar! ;-)






I tried

godnatt alla fina, fula, tröga, smarta och avundsjuka människor!



one last breath





<3


ska krypa ner i soffan utan, har haft en ganska jobbig och känslig dag. vill ha min man här NU!

....



hörs sen

sagoland

JAG ORKAR INTE! behöver en lång och varm sommar NU.

som sagt var min helg kanon, va hur glad och pigg som helst men nu är jag i en depp-period igen. fattar inte vad som händer alltså, jag har inga svar på nånting varför jag blivit sån här en tid nu men det är bara försöka, trots att tårarna kommer är det bara va stark. jag vill bara åka iväg nu och få ta det lugnt, vill härifrån så fort som möjligt!

har ju praktik nu.. och ja, det är väl sådär. finns inte mycket och göra och det är en välidgt liten butik. men det funkar, ganska skönt ändå att slippa va hemma i tranås.

jag har så mycket tankar och funderingar jag försökt få ut, men får inga svar och absolut ingen respons


mjölby

det har inte vart min dag idag, och kan säga att ja inte blev så väldans glad när ja fick veta att ja måste gå till stationen, så måste skynda. bye!

5 veckors praktik väntar

kom precis hem från stallet, har hjälpt till på en arbetsdag. ska packa en trunk nu och sen sticker jag till stallet igen för att ha genrep och ikväll åker jag till mjölby. sen i fredags har jag vart hur glad och energisk som helst, så himla skönt att jag är mig själv igen efter den här värdelösa vintern, fyfan vad den tagit hårt på mig.

kanske hinner sätta mig i solen en stund nu först, tjolahopp!


hörs sen vänner


...imon börjar praktiken!


Wild World

fick faktiskt tag på ett legg och jag var riktigt sugen på dans ikväll, vilket hade vart väldigt kul men övervägde tillslut att va hemma. va allt för trött för att orka ta på mig klänning och klackar ikväll. känner att huvudvärken sitter kvar lite fortfarande. har myst lite med dipp och grönsaker istället =)
ska lägga mig och sova nu, ska upp ganska tidigt till stallet imon.

och imon äntligen får jag träffa jeffeboy igen, hjärtat.

puss och godnatt





nyktert!

vi sjunger hååååååve, hv 71 !!!

KAN DET BLIR BÄTTRE? HV TAR ÄNNU ETT SM-GULD!! DET HAR VART SÅNT JÄVLA VRÅL I HELA HUSET OCH JAG KAN INTE ANNAT ÄN VA PÅ, SÅ JÄVLA GOTT OCH SLÅ NOLL(ÅTT)ORNA!
FYFAN VA BRA NI ÄÄÄÄÄR!



jag och sofie är riktigt sugna på att dra och fira i jkpg men för de första har jag inget leg jag kan fixa nu direkt och sen ska jag upp tidigt imon, FAN att man inte va 18 nuråå.

är iaf sugen på att dra ihop ett gäng och göra nåt men frågan är ju vad, vi bor i tranås lixom ;-)

Lucky me

jag bara njuter






det är underbart väder & snart får man förhoppningsvis se hv ta guld. fyfan va gött!



thinking of you

hade en trevlig kväll igår och mår väl som man förtjänar idag, men vafan va gör de om tio år?
har redan vart i stallet. tänkte hoppa in i duschen och göra mig iordning lite.
vet inte vad som händer ikväll än, ska iaf se hockeyn och sen får vi se.

orkar inte lägga in nåra bilder nu, dom är inte mycket att hurra för men väl se om de blir nåra lite senare.
puss!

godnatt!



jag älskar dig.

shuuuu, nu köööööööööör vi

ja bara ler, är riktigt pepp och musiken är på högsta volym här hemma!
känner på mig att de här kommer bli en bra kväll, blir ju vad man gör det till :-)


förresten, sa ju att ja va lite sådär längtansfull efter jeff och nu har han gått o blivit
magsjuk den rackarn :( buhuu o som ni vet har ja sagt att ja håller på o bli sjuk oxå, haft
lite ont i magen o så. typsikt!



slår klackarna i taket!!

skrivit två prov idag och det gick väl sådär haha. men nu är det ingen skola på 5 veckor och det känns riktigt gott faktiskt, det firar vi med 18-årsfest för marri och martina ikväll! är riktigt taggad faktiskt, va ett tagsen jag festade ordentligt så ikväll jäklar slår vi klckarna i taket!

va på stan en sväng när jag slutade, hittade lite smått och gott. en tröja och lite smink blev det, fint! måste fan börja spara pengar till turkiet nu, oups.

ska snart hoppa in i duschen, göra mig iordning lite och sen drar vi ut och käkar några tjejer innan vi börjar fixa oss och förfesten är igång.


vi hörs inatt eller imon, vet ju att jag kommer hamna här inatt när jag kommer hem ;-)

Ha en bra kväll!

förövrigt saknar jag jeffen lite nu, var dock bara två dagar sen vi sågs. men det räcker..
<3

säg ingenting till mig

det är såhär att mitt liv inte är alls för roligt nu, har svinont i halsen och i magen. det är synd om mig idag, haft en jobbig dag i skolan. imon väntar två stora prov + ett säljsamtal. sen är det helg och det tackar jag för, ingen skola på 5 veckor sen, hur skönt? UNDERBART. blir att ha praktik i Lkpg, så ska nog dit i helgen och checka av det sista oxå. på fredag är det party för marri och martina, va ett bra tag sen jag festade nu så imon jäklar slår jag klackarna i taket!


annars händer inte mycket, är känslig som stryk nu. behövs inte mycket för att tårarna ska komma.
men snart är det sommar och den är behövlig nu, vintern har tatt död på mig.


Hold me now

tror de bor nåra dumma baciller i mig nu, känner att ja börjar bli sjuk.. vaknade nyss etfter att ha sovit i soffan ett tag, är helt slut. först ett box-pass på idrotten för att sen en timme senare sitta på hästen hos sissi och rida ett hårt dressyrpass. magen va inte så glad heller, hehe. har inte hunnit få i mig tillräckligt me mat under dagen.

ska försöka sova nu, känner inte att de kommer fastna nåt om ja sätter igång att plugga nu....

Pissväder

håller på o packa väskan inför ett riktigt fyspass i skolan, och efter det sticker jag direkt på träning till Mantorp med hästen. så packar förfullt här hemma.
kommer inte hem förrän typ halv åtta ikväll så tänkte skriva lite kort nu.

blir att plugga ikväll/inatt oxå, sen på håltimman i skolan idag. (y)
annars har jag inte mycket annat på hjärtat, när jag tittar ut genom fönsret kan jag inte riktigt förstå att det snart är 1a Maj och det är runt 6 grader och regn ute? Ska bli så jävla skönt att sticka snart! Ska njuta till max.


måste kila, har lite bråttom.
puss!

Vad hände?

hemma från jobbet! har precis gjort klart affäsplanen till UF, nu väntar samhällsboken på mig! är lite trött, men ska nog gå bra. vafan hände, ida nilsson pluggar? tror faktiskt det är den här tiden som är bäst för mig när det gäller att plugga, trots att jag är grymt kvällstrött.

sluttjatat. ska lägga mig i sängen och läsa lite och sen skriva en sammanfattning på datorn om ja inte somnar (?) hehe....

Godnatt lovers

plugg i massor




kan ta o meddela att det inte är lätt att fånga denna man på bild, men bjuder på en lite sisodär mysig bild innan jag springer iväg till jobbet!
får se om jag skriver mer ikväll, ska sitta uppe ett jävla bra tag inatt och plugga..



Jag är som lyckligast med dig


Stress!

ingen skola, pluggar hemma ikväll efter jobbet istället. har så äckligt mycket i skolan så får nog bli att sitta uppe i natt. nu, stallet!


Långstrumpan

aah blir galen, tror ni inte ja vaknade tidigt bara för att ja fick sova? vaknade aldeles för tidigt men var iaf uppe runt 9 och hoppade in i duschen och käka frukost. sen dess har jag suttit vid datorn och bara gjort mig iordning lite, har en lektion idag och sen blir det att stressa ut till stallet.
är som sagt i mjölby, igår kollade vi hockey och bara tog de lugnt, hv är fan grymma. hoppas på ännu ett sm-guld där! =)

ska jobba några timmar ikväll oxå, jag har så jävla mycket plugg men har inte tagit tag i något än. ska nog inte nämna allt för då blir ja knäpp, men ska försöka plugga ikväll efter jobbet och sen onsdag och torsdag. inget ovanligt direkt att ja är ute dagarna innan...

nej om man skulle se om de finns nåt bra på tv, har suttit o kollat pippi långstrump ett tag nu hahah

Sovmorgon

har inte haft nån lust att blogga alls i helgen som ni märker, men nu är jag fit for fight igen och har sån otrooooligt sommarlängtan!

har just skrivit klart ett historiaarbete, har en lektion kvar och sen blir det stallet.
ikväll åker jag till jeffen, blir väl att se lite hockey och sen vet jag inte vad som händer. känns riktigt gott att börja 1 imon och de kommer sitta extra fint när han går upp upp vid 7 ;)


måste kila!

Hold me now

så länge kunde ja hålla mig borta, haha!
tänkte bara slänga in en den här låten, Hold me now. Gammal, men sjukt fin och den väcker så otroligt mycket känslor. När jag ändå är i farten kan jag passa på att nämna en bra skräckfilm. The Final, ganska rå men jävlar var bra den var..

lutar åt en lugn kväll som sagt, annars sticker jag iväg till hannes lite senare ikväll.
tjolahopp




Don't - Don't close your heart to how you feel
Dream Don't be afraid the dream's not real
Close your eyes Pretend it's just the two of us again
Make believe This moment's here to stay
Touch - Touch me the way you used to do
I know Tonight could be all I'll have with you
From now on You'll be with someone else instead of me
So tonight Let's build this memory...
and for the last time

Hold me now
Don't cry
Don't say a word
Just hold me now
And I Will know though we're apart
We'll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough

Time - Time will be kind once we're apart
And your tears Tears will have no place in your heart
I wish I - I could say how much I'll miss you, when you're gone
How my love For you will go on and on and

Hold me now
Don't cry
Don't say a word
Just hold me now
And try To understand that  I hope at last you've found
What you've been searching for
And though I won't be there anymore
I will always love you

(Background: Hold me now, don't cry...)

Don't say a word
Just hold me now
And I Will know though we're apart
We'll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough
What can I say now  My words are not enough


Myskväll med familjen

ändrade planer, jeffen kommer inte så blir en kväll me familjen istället, va så längesen jag bara va hemma en kväll så gör inte så mycket.
lite gött käk och sen sova skapligt tidigt, låter som en skön lördagkväll.

Vi hörs imon om jag inte skriver senare

Slappdag

kom hem från mjölby runt tre o sen fixade ja stallet o nu är det hockey som gäller här, tror på hv idag faktiskt!
igår blev det en kväll med matlagning och promead, mysigt.
vet inte vad som händer ikväll, tror jeffen kommer hit.

förresten, kan ju berätta att vi har besök av en kille vid namn Alexander från Gbg över helgen. Träffades för ett antal årsen på Kreta och våra familjer, eller framförallt vi ungdomar, har hållt kontakten i stort sett hela tiden. Kul!

imon är det jobb som gäller hela dagen, SUCK..


Ha en bra helg! :)

Debatt

har just haft en het debatt på samhällen haha. nu är det matte som gäller och sen är det helg, fint!
åker till stallet och rider lite fort och sen sticker jag till mjölby.

höööööörs senare

cyaooo


<3







saknar denna puddingen! men i sommar är det du o jag babe o då jävlar blir de galet.

En vecka kvar i skolan för min del

vaknade en gång inatt av ren panik typ och kunde inte somna om på ett tag så är skapligt trött nu.
men det är fredag och det ska bli riktigt skönt med en lugn helg, ska försöka o bara ta de lugnt fredag o lördag så jobbar ja söndagen..

har bara en lektion nu på morgonen o sen ett långt hål men är duktig o går på den ändå, en vecka till borde man ju kunna stå ut med!

ha en bra dag
hörs sen


i just need a second chance

har sett en lagom tråkig hockeymatch på tv nu, tycker inte alls att hv hade mycket att säga till om och låg i underläge mesta delen av matchen. men nu ska jag sova och imon är det äntligen fredag!
underbart

godnatt

go hv!

som jag trodde, har väl inte haft bästa dagen idag precis. går inte in mer på det men nu är jag på bättre humör.
ska skriva rent en sak på datorn och sen kolla hockeyn, en slapp kväll!


100415

har en känsla av att den här dagen inte kommer bli som jag vill, ibland tänker jag för mycket och det gör att jag inte kan koncentrera mig på något alls. 
så förvänta er inte en så glad Ida idag, kan vända framåt dagen men just nu vill jag bara slänga mig i sängen igen och inte vakna förrän imon. vet inte varför jag har sån ångest idag?

aja vi hörs! 


Svensson-svensson

dålig bloggdag, har inte alls orkat sitta vid datorn ikväll men slänger in ett godnattinlägg nu istället!
ska krypa ner under täcket nu, så skönt. har legat med en popcornskål i soffan och kollat svensson-svensson
en del av kvällen och jag skrattar fortfarande haha.

Godnatt med er!

First Dance

shalalalala, blir så jävla lycklig i de här fina vädret!
ska snart gå ut och sätta oss i solen, brillorna är på och humöret på topp just nu :-D






Hey, Soul Sister

godmorgon!

börjar inte förrän om en timme och var ganska tidigt uppe så tänkte slänga in ett inlägg innan jag gör mig iordning. jag hade totalt en halv lektion igår, läraren var sjuk de två sista lektionerna så kom lätt med tåget. blev en lunch och fika efter det med Robine, och efter det mötte jag upp jeff så gick vi hem till han. kollade på film och var ute och gick i det mysiga vädret. det är verkligen underbart på kvällarna nu! åkte hem vid elva och deckade ganska fort.

ganska slapp dag i skolan idag oxå, har ett långt hål och sen skolbio sista lektionen.
efter skolan ska jag faktiskt va kvar och få lite gjort och sen blir det stallet!


puss på er! ha en bra dag :-)





Tänkte lägga upp ett klipp med en grymt bra låt nu, men fattar inte hur man kopierar länken på Youtube längre? aja, Hey, Soul Sister heter den iaf. Lyssna på den!


riverside motherfucker

jag är irriterad, jag har ruskigt ont, och sen stör det mig att vädret inte är lika bra idag. i-landsproblem? jo ja vet.
ska snart göra mig iordning och käka och sen blir det att gå på en lektion, slutar egentligen vid 2 men sticker lite tidigare för att gå till "tandläkarn" höhö. måste hinna med kvart i 2 tåget så, blir att ta en fika med Robine och sen va med jeffen =)


idag är det synd om mig, bara så ni vet!
ha en bra dag!


nödvändig dag?

känns lagom kul att ja gick upp lika tidigt idag som igår och hade knappt en halv lektion och nu håltimma till tolv, vad fan händer? Jaja, jag klagar inte. ska nog hoppa in i duschen nu och äta lite gött och sen dra mig tillbaka för att ha en lektion, sen sticker jag till mjölby.

kul dag? NEJ.

(y)

sitter och pluggar med filippa, eller rättare sagt så pluggar hon. jag har läst ett a4 på typ två timmar, så jävla bra tycker jag.
hejdooo hörs sen!

Sommarlängtan!!!

råkade somna nån timme i solstolen men åh så underbart det är ute, och det gör att jag längtar ännu mer till sommaren..
vill kunna gå runt med shorts och linne, brillorna på och något riktigt gött att dricka. vill ha sena sommarnätter man sent glömmer, grillkvällar och allt vad sommarn har att erbjuda! jag kan inte sluta längta och mina förväntningar på den här sommaren är höga kan jag lova, jag ska fan i mig se till att den blir som jag tänkt!

något som oxå hör till sommaren är ju falsterbo och där händer allt om man säger så, precis allt! minnerna där jag har från tidigare år kommer hänga med ett bra tag framöver om man säger så, "det som händer i falsterbo, stannar i falsterbo" som vi brukar säga. haha aah herregud, vilka nätter..

Ge mig en oförglömlig sommar nuuu!

hittade dom här shoesen, riktigt nice. har shoppat ihjäl mig senaste tiden men snart tycker jag det är dags igen, måste ju fylla på garderoben med lite nytt snyggt och fräscht till sommarn nu, eller hur?





Sunshine

är hemkommen från skolan precis, har haft en lektion och det ju sådär lagom kul att man pallrade sig upp vid halv sju för att gå på en lektion? menmen, nu tänker jag gå ut och sätta mig i solen en stund och sen åka till stallet och rida ut en sväng med filippa. mysigt!

ha en bra dag, hörs ikväll snyggingar :D

En famn för mig

Det jag skulle berätta förrut är att jag fick med mig killen till stallet igår, Jeff Åberg var i stallet! Dock trodde jag han skulle spy några ggr, hahaha. fyfaan va kul de va.. efter vi vart där tog vi tåget till boxholm där Erik och Camilla hämtade upp för att ta en tur till Lkpg. Där blev det först lite shopping och efter det gott käk på Ikano Huset. Sen blev det bio, vi såg filmen Remember Me och jag tycker att den va skapligt bra faktiskt, hade inga större förväntningar men absolut värd att se!

Kan inte sluta skratta när jag tänker tillbaka på kvällen asså, det hände en hel del om man säger så. Bland annat så hade vi beställt biobiljetter i Stockholm vilket vi kom bara en stund innan filmen började, jeffen spillde kaffe över hela sig inne på Stevés och under filmen höll vi alla på att dö av inte så härliga dofter, herregud vilken galen kväll det var. Tyvärr var inte kameran med den här gången..

Det där med pluggandet ikväll gick väl sådär, som vanligt. fan! aja, jag får ta tag i det i veckan.
Nu ska jag ta min förbannade mensvärk och gå och lägga mig, känner för att bara ligga och tänka, lär ändå inte kunna somna på ett tag.

Godnatt alla fina! <3
var rädda om det ni har, vi vet aldrig hur länge de finns kvar


Chill

hemma från stallet!
nu blir det en promenad med filippa i solen, kan man göra annat än o älska det här vädret? äntligen
ska köpa glass och götta oss :-)


hejsålänge!

Do What You Like

 



nu blir det käk, sen stallet!



What you need


shalaalaaa

vet inte riktigt var jag ska börja, känns som det vart fullt upp hela lovet och skulle gärna vilja dela med mig av allt jag gjort men tänker sammanfatta min vecka lite kort.

v. 13
Tors: Jeffen
Fre: samma där, mjölby
Lör: Jobb, Filippa på kvällen
Sön: Jeff

v. 14
Mån: Jeff
Tis: Linköping, övernattning på kvällen
Ons: träning!
Tors: Stan, Middag för vicke, Jeff
Fred: Jeff, släktmiddag hos mormor
Lörd: Jeff (har en sak att berätta där senare..) likaså om kvällen! haha. umgicks iaf me Erik och Camilla
Sön: Jeff, och nu är jag hemma. Stall & plugg



Där har ni mitt lov på ett ungefär, fast jag har gjort ett antal fler saker under dagarna men i stort sett har jag mest vart med Jeff, suttit på hästen och bara njutit av lovet! Skapligt väder har det ju varit oxå, helt underbart.
Har säkert en hel del bilder jag kan lägga in, men det får komma efter hand isåfall.
nu ska jag snart bege mig ut mot hästen och ta hand om henne lite, efter det måste jag plugga lite om jag orkar och sen tänker jag komma i säng tidigt.

Vi hörs ikväll vänner!
Här kan man ju inte sitta och i glo i det fina vädret :-D


Staden som alltid sover

är så jävla trött just nu, seg i hela kroppen och har ett roligt pms-humör känner jag. men va fan, det får man allt ha när man är tjej?
väntar på jeff som är på väg från nrkpg, ska som sagt till mormor och käka lite och sen vetifan vad som händer.. som vanligt dött och tråkigt i t-town.

lyssna noga nu för idag har jag allt tagit lite vuxenpoäng... jag har städat hela mitt rum, damsugit och städat garderoben. händer väl inte särskilt ofta direkt. duktigt tycker jag.

nu ska jag fortsätta grina lite och vänta på att få en varm famn om mig, ja så töntigt kär är jag idag.

hejdå

mjölat

blev att åka upp på middag hos vicke igårkväll med några fina tjejer. god mat, massa prat och annat mys. grattis ännu en gång! <3
åkte därifrån halv tio och tog tåget till jeffen. och nu sitter jag här medans han är i norrköping och tränar. ska åka hem vid ett och då blir det en sväng till stallet och kanske städa rummet lite om ja orkar. sen ikväll kommer han till mig och då blir det middag hos mormor med släkten. sen vet jag inte vad som händer.. sånt som märks!

ska lägga mig framför tvn och glo nu, se om det finns nåt gott att äta oxå :-D

cyyao


Crawl

ställde klockan på 8 och ska snart bege mig mot stallet. ska hålla i en liten kurs tillsammans med en annan, segt men ganska skönt att ha gjort stallet tidigt!

Hörs sen

Godnatt

säger godnatt nu, är så trött att jag tror jag ramlar ihop snart!

långa nätter...


lkpg/mantorp

har sovit två timmar nu, men ska nog inte va nåra problem med att sova ikväll oxå så trött som jag är.
som sagt.. var med och höll i en övernattning igår i stallet och det var väl sisodär lagom kul. tur ronja va där och gjorde allt lite roligare!

idag städade vi först från gårdagen och fixade iordning allting och efter det åkte jag och tränade för cissi i Mantorp och det gick så grymt bra!! nu jävlar vill jag satsa den här säsongen till jag inte kan rida henne längre. så som det ser ut just nu kommer jag gå över till Mantorpsryttarna efter jag ridit Div2 för TRK så får vi se vart det slutar. Aja..


just det, jag och Elin va ju i Lkpg igår oxå. här hinns det med mycket :) blev en dag med massa shopping, skratt och prat. fick med mig en del faktiskt..

- tjock PEAK tröja
- hårklämma
- öronhängen
- klänning
- 3 tröjor
- underkläder

nu ska jag få i mig lite mat i magen och sen slappa framför hockeyn på tvn!


Human

äääntligen hemma, har vart fullt upp sen jag senast skrev men hör av mig ikväll och uppdaterar lite =)!
Nu --> sängen!

Ida vaaaarnar

Godmorgon!

Har lite bråttom men tänkte hinna uppdatera lite fort innan jag sticker iväg =)
Åkte som sagt till Jeff i söndags. Som jag nämnt i bloggen oxå har jag haft sån jäkla träningsvärk sen vi var ute och löpte så fick nåt som hette Linnex hos jeff. jag säger bara en sak: PROVA ALDRIG DET! Jag hade sån smärta att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, höll fan på att svimma haha. Trodde jag skulle få brännskador för livet asså, fyfan! inte alls att rekomendera.. iofs är det mycket bättre i låren nu.
Finns en film när jag har lite smått damp och inte vet vart jag ska ta vägen, men den behåller jag nog för mig själv haha.
 


Kom hem runt 5 igår och då blev det stallet och sen tjejmiddag hos filippa med jennifer och sofie oxå, riktigt mysigt! :)


Nu sticker jag till Linköping för lite shopping med Elin, har massa att göra när jag kommer hem oxå så får se om jag hinner uppdatera innan jag sticker till stallet ikväll där det är övernattning som vi i U-sek håller i.

ha en bra annars!



 



ska åka om en timme och sitter i morgonrock nu, haha dags att skynda kanske!
pusssss

Chariot

hemma från stallet! packar väskan och sticker till jeff, vill helst av allt bara komma härifrån för ett tag

Puss!



helvetes jävla skit

helvetehelvetehelveteeeeeeee
fan oxå! blir ingen tävling för mig imon av vissa anledningar.

jag skäms och det borde jag oxå göra, FAN!






Påskafton?

jag har sån extreeeem träningsvärk från gårdagen, kan knappt röra mig haha.
efter jobbet blev det en sväng till stallet och sen har familjen ätit påskmat nu.
vet inte riktigt hur kvällen ser ut än, ska iaf träffa Filippa. vet dock inte vad vi ska hitta på.. det återstår att se!
hade gärna gått om jag hade åldern inne men nu blir det la att sitta hemma och glo, ja så positiv är jag.



biffiga armar? haha

Next to me

Väntar på att tiden ska gå och hittade en mobilbild från igår, så här snygg kan man va när man precis vart ute och sprungit haha.




Jag har blivit förälskad i några av Gavin DeGraws låtar, gamla goa bitar de där!

Bland annat ; We belong together, I don't want to be, Next to me och Chariot.
Lyssna på dom!


Jobbet nästa

Godmorgon!

Har precis kommit ur och duschen och snart väntas jobb. Som tur är bara några timmar, sen blir det stallet en sväng i det härliga vädret och ikväll får vi se vad som händer.

Ha en bra dag!



Some situations make me understand how good everything was before

Biffen!



hahah ja kan inte sluta skratta, för de första ser jag drogad ut, för det andra är jag blank i ansiktet och det värsta av allt, om man kollar på min arm så ser jag antingen ut att ha anorexia, eller kanske en riktig biff? .. hemsk bild med andra ord!


nu blir det solsidan och godis, hejsvej

Tummen upp (y)

åkte som sagt till mjölby igårkväll och där blev det att umgås och käka med deras gäster mesta delen av kvällen, mycket trevligt! :) sen somnade vi till en hemsk film, tror den hette Soroya M. elr nåt..
tog oss en ordentlig sovmorgon idag, jag som vanligtvis brukar sova till typ tio gick upp vid ett. verkligen vad jag behövde!
vi tog tag i livet och begav oss ut på en löprunda oxå, duktigt tyckte jag. tills jag märkte hur dålig kondition ja hade, haha. va ett antal hundrameter bakom jeff nåra ggr, jag tipsar er om att inte ut och springa med en vältränat hockeykille.


nu är jag iaf hemma och vart ute och ridit oxå, gick finfint!
skulle egentligen gått ut i Lkpg ikväll men orkade inte (har ju inte sovit ut tillräckligt idag haha) och sen ska jag upp och jobba imon. så jeff skulle komma, men nu ska han istället ut så det blir en lugn kväll framför tvn. har fått påskägg idag oxå så blir väl att trycka i sig lite godis.

har haft en toppendag och det tänker jag fortsätta med!

Pusss

April April..

häääärlig dag, går på lov om en lektion! och även att jag har en hel del att göra på lovet så ska jag försöka njuta till max. idag är vädret underbart oxå vilket gör allt ännu bättre! :)
Förövrigt saknar jag Elin och Victoria massa idag... :( buhuuu


ska ha mentor nu och sen rättskunskap, efter det tar jag looov! ska försöka hinna upp på stan och gå in med mina byxor som sprack idag (haha) första dagen man använder dom, tjock?
efter det ska jag stressa ut till stallet och rida en sväng och sen sticker jag till mjölby.

härligt torsdag!



RSS 2.0