Loooooov

har gjrot klart samhällsarbetet, duschat och nu sitter jag här. tänkte lägga mig skapligt ikväll, kan behövas.
vi hörs imon! då är det äntligen LOV! så jävla underbaaart :p


GODNATT!

31 Mars

har vart och ätit med de flesta från klassen på Golden, mums. nu ska vi snart ha idrottsprov och sen drar jag upp på stan en sväng på stan och inhandlar lite nytt tror jag.. efter det blir det att åka och ta hand om hästen och ikväll ska det pluggas för hela slanten!

hoppas ni haft en bra dag..
blev en sen sömn för mig inatt så är lite trött, annars mår jag bra! så jävla tråkigt att vädret har vänt tillbaka bara, jag vill ha sol och värme NU!

Hörs ikväll

Godnatt

säger godnatt nu!

hörs imon ( :

puss på er!


.



hjärtat

Your love is a song

Okej, jag måste bara få uttala mig lite. Som jag sagt innan så funkar bloggen som ett sätt att skriva av sig för mig ibland. Men i vissa lägen måste man hålla igen, jag vill inte skriva allt för privat här.
Men idag måste jag, har så mycket känslor inom mig och har haft gråten i halsen hela dagen.
Vet inte vad det är som händer med mig, har blivit så otroligt känslig sista tiden och kan inte sätta ord på vad det är. För några veckor sen mådde jag piss och jag vill aldrig mer må så igen, aldrig. Jag trodde att det skulle göra mig starkare och klara av vissa saker bättre, men vet i fan om det är så.. Jag har istället blivit ännu mer känslig och för tillfället vet jag helt ärligt inte vad som händer med mig.
Jag tänker inte ljuga och säga att jag varit glad den sista tiden för den här vintern har jag fan mått piss, och jag vet ärligt talat inte vad det beror på. Låter som ett jäkla psykfall som behöver hjälp elr nåt, haha. Men så är det verkligen inte, känner mig bara nere och jävligt trött och hängig.

Jag har mina anledningar att vara ledsen just nu, jag vet inte riktigt var jag har några personer och det gör mig osäker. Jag tror att en av anledningarna till att jag känner såhär nu är att så fort det kommer en liten motång så tar jag det så hårt eftersom jag är van vid att alltid vara den glada och spralliga personen.
Har aldrig behövt oroa mig för motångar innan, allt har bara rullat på och är inte riktigt van vid att inte få som jag vill. Det är lite svårt att förklara, eftersom jag inte själv vet varför jag känner mig nere och deppig. Det finns så mycket jag vill skriva här egentligen men det finns gränser och jag tänker inte skriva ut precis vad jag tycker och tänker här, även om jag ibland skulle vilja det.



Äckliga idiotjävlar!!!

jääääävla äckliga idioter som inte kan skilja på mitt och ditt, min cykeln är stulen IGEN.
varför vill alla åt just mina cyklar? fick en ny nu (dock gammal damcykel) oså blir den
oxå stulen, jävla tattarstad!!!

aaaaah fan va ja är irriterad nu, bara för att ja haft en bra dag. alltid är de nåt som ska
komma ivägen. lägger mig och sover/pluggar en stund, drar till stallet och sen jobbar.
såklart är det fint väder idag, när jag för en gång skull sitter på jobbet.


F A N

plugg i massor

har precis skrivit klart min utvärdering av Modevisningen på ett antal a4, skapligt segt.
ska göra ännu en inlämning nu om EU och sen måste jag plugga på idrottsprovet imon, phuu
vetifan hur ja ska hinna allt bara, jobbar ju ikv som sagt och imon är jag upptagen hela dagen..
vilka världsproblem asså, herregud.

klassen är lite sisodär sura nu oxå, alla sitter vid varsinn dator och skriver och är buttra för att vi inte hittade några påskägg som var gömda över hela skolan idag haha.


två dagar kvar till lov, underbart! har en hel del att göra men ska försöka ta de lite lugnt oxå.

Imorse kände jag mig skittrött och hängig, nu är jag iaf på lite bättre humör. jag är glad men lite lätt förvirrad och trött. Som vanligt med andra ord. haha jag bara babblar.. shuuu!

a bad day

faaan, vaknade kvart över 6 och ville bara somna om.
är äckligt trött (som vanligt) och jag känner redan nu
att den här dagen inte kommer bli bra, efter skolan blir
det iaf stallet och efter det jobb.

åhhhh vet inte vad de är med mig, mår iaf pissss idag

cyao

Young Love





Hold on

har fått mat i magen och nu väntar plugget. blev inte mycket gjort förrut.. somnade som en stock. fattar inte vad som hänt med mig, jag som alltid vart den pigga och glada tjejen har gått och blivit hur trött och seg som helst..
kan ha med allt som vart nu, vart mer stressigt än vanligt och som jag sagt innan avskyr jag verkligen snö och vinter.
men nu tar vi nya tag, för det går mot varmare tider och det gillas gryyymt mycket!!


jag vet vad jag behöver

kom precis hem från skolan och stan. jag och sofie tog oss en runda och flummade runt, haha. sjukt..
jag började dagen med att lyssna på två sega personer från Arbetsförmedlingen. efter det har det inte hänt mycket alls, har haft en lektion idag och den var sisodär halv seriös kan man väl säga.

slutar egentligen vid två men man fick arbeta på eget ansvar och det ser ni ju själva hur det slutade. jag och sofie åkte upp till stan och in på öb, godis och rakhyvlar. fejnt. och nu sitter jag här med Melissa Horn i bakgrunden, ska snart ta tag i lite plugg och efter det väntar pållen på mig.

är sugen på att skriva ett låångt inlägg, det kliar i fingrarna på mig idag men har inget vettigt att berätta?
får väl se om jag uttalar mig mer ikväll.

nu väntar min säng, godispåsen och böckerna!

Pusss


det börjar närma sig!

Godmorgon

har inte alls tid att blogga egentligen då jag försov mig lite idag. men jag orkar inte göra mig iordning än, är så jäkla trött haha.
blev en kväll hos jeffeboy igår, en lugn kväll med massa godis och film. kom hem efter elva och däckade i sängen direkt.
idag är det skola som gäller, efter det stallet och sen plugga hela kvällen.

men en sak är ganska sjukt.. jag går ut på praktik i 5 veckor v.17 och är alltså tillbaka v.21. Sen åker jag utomlands en vecka och efter det går jag typ 3 dagar i skolan. så man kan säga att jag tar sommarlov om bara 3 veckor typ :) Underbart!


nej om man skulle ner och rota i kylskåpet lite, hörs ikväll vänner

Pitch,

kvällen igår blev inte alls som jag hade tänkt mig. Elin kom hit som planerat, jag käkade hos morfar med lite släkt. Sen bjöd jag och elin hit två tjejer från mjölby. Josefine och Jennifer, men vi hamnade hos natta istället. Där blev det lite förfest med tjejerna, efter det gav vi oss alla av till Baronen.
Det slutade med att jag, Jennifer och Josefine tog tåget till Linköping vid kvart i tolv. Det var tänkt att vi skulle ut på krogen, men det gick ett brandlarm där precis och konstigt nog gick tiden så fort så det var bara 40 minuter kvar till stängningsdags. Så blev inget dansade, istället strosade jag och jennifer omkring i centrum och träffade folk och käkade flötig mat.
kvällen var inte slut där, jag och jennifer letade sovplats och hamnade hos hennes kompis casper ute i sturefors, somnade runt halv 6 och vaknade efter 10. Lagom mycket sömn (y) tack jennifer för att du fixade allt! <3

tog tåget vid halv 2 och fick vänta en timme i Mjölby. Nu ska jag bara göra mig iordning och sen beger jag mig till Mjölby igen, men denna gången för att träffa jeffen!

Hoppas ni haft en bra helg, min har vart kanon! Känner mig dock inte mindre sliten efter helgen, haha.


Nåra bilder kommer nog imon

gnällspiken uttalar sig

man kan ju tycka att man borde va pigg efter ytterligare lite sömn men icke, jag är hur seg och trött som helst.
sätter mig på cykeln och trampar mot stallet, jag vill helst av allt bara krypa ner under täcket med en jeff bredvid mig men icke det heller, usch va ja gnäller, låter som en jävla pensionär.
tur att elin kommer hit ikv o rycker upp mig lite!
stallet var det jaaaaaaaaaa, pallar inte ens röra mig ur datastolen, då är det fan illa?

hejdååo

gnällspiken uttalar sig

man kan ju tycka att man borde va pigg efter ytterligare lite sömn men icke, jag är hur seg och trött som helst.
sätter mig på cykeln och trampar mot stallet, jag vill helst av allt bara krypa ner under täcket med en jeff bredvid mig men icke det heller, usch va ja gnäller, låter som en jävla pensionär.
tur att elin kommer hit ikv o rycker upp mig lite!
stallet var det jaaaaaaaaaa, pallar inte ens röra mig ur datastolen, då är det fan illa?

hejdååo

tråååååklördag

vaknade runt elva idag, men känner mig fortfarande inte utsövd. Ska nog lägga mig en stund snart igen, efter det blir det stallet. jätterolig lördag, verkligen. fyfan, varför händer det aldrig nåt kul i den här lilla staden? flyttar gärna härifrån, så snabbt som möjligt..

ikväll kommer Elin hit, va så sjukt längesen bara vi träffades och tjötade och hade det mysigt, så ska bli skönt att få prata ut lite om allt som sker. <3

jag är trött och jag är irriterad, tror jag vaknade på fel sida inatt.. Aja.

Ha en bra dag!

Tjejmys

hemma efter en mysig kväll med tjejerna i klassen! Massa godis, chips, kakor, läsk och annat gott väntade. Sen filmen på det, så jävla klockrent var det. Nu såg man endel småmissar, kan inte sluta skratta åt Alice på en ingång.. Herregud, önskar ni alla kunde få se den ;)

Ska sova nu, imon tänker jag sova tills jag vaknar och inte ställa nån jävla klocka.
Puss och godnatt

Nattbesök

fint då! har vart helt underbart väder idag och det gillas verkligen, äntligen är våren här.
igår blev det som sagt en tur till Mjölby, har aldrig i mitt liv gillat donken men igår verkade min kropp ändra sig, fan så gott det var. sofie hängde med mig hem igår, skulle plugga natten lång men låg mest och pratade. vaknade trötta och slitna och bestämde oss för att fortsätta sova, så gick till historian och gjorde prov om Kalla kriget, gick väl inget vidare.. Avslutade dagen med en lång redovisning på samhällen. Så ja, nu vet ni! :)


har vart i stallet och nu kom ja precis ur duschen, ska käka lite taco hemma och sen bege mig till martina där de blir mys med klassen för att se på Modevisningsfilmen! Lite flöt oxå kanske, har ju vart så dåligt med det sista tiden..... verkligen.

Är riktigt sugen på att dra iväg i helgen, inte bara åka och shoppa som man alltid gör utan göra nåt riktigt kul, och galet. Aja, det får nog vänta.

ha en bra helg!

superfemman på g!

drar snart till mjölby med dom här brudarna, vi är ta mig fan bäst! looove
ska försöka plugga oxå, usch ja pallar inte.

höörs!




Ännu en ny chaffuör på vägarna, doooonken next

jag är heeeeeeeeeelt slut, höll på att somna på de flesta lektioner idag och det känns som jag inte fått sömn på flera dagar. Så kan det gå ;D
Var som sagt på hockey igår och självklart tog HV hem segern med 2-0. Var en ganska underhållande match faktiskt! Efter det kom jeff hit och sov, sen har det inte hänt mycket mer. Idag har jag bara vart i skolan och det var en jävla plåga att gå upp idag kan jag säga, fyfan.


Ska lägga mig en stund och vila nu, sen ta fram historiaböckerna och plugga på provet till imon. Kul ju! Jag älskar verkligen historia, not!
bjuder på några bilder från Modevisningen oxå, fler lär komma men känner inte att jag är så sugen på att sitta och lägga upp massa bilder just nu när sängen står bredvid mig och ropar.










gaaaaaaalen efterfest



Förresten, idag tog Natta körkort!! Så jävla gott! Ännu en i femman, nu är vi bara tre kvar och jag är sist, haha.
Ikväll blir det donken i mjölby :D

Hv-Timrå

Önskar jag hann lägga in bilder nu, men måste göra mig iordning. Kom ur duschen för en stund sen och snart sticker jag, pappa och viktor till Jkpg för att se HV-Timrå :) Sa häromdan till mamma att jag gärna vill se en match i slutspelet så hade viktor fixat biljetter morgonen därpå, fint då!

Har fortfarande huvudvärk, men är nog inte ensam om det direkt, haha. Hela klassen var skapligt slitna idag..
Menmen, nu ska jag kila!

Vi hörs nog imon igen

Ha en bra kväll snyggingar!


Vi är så jävla braaaa!

tänkte bara säga att jag lever! hela gårdagen blev så otroligt lyckad. Modevisningen var hellyckad, vi är så jävla bra Hp2! avslutade en underbar dag med en riktigt galen efterfest. Bilder från de senaste dagarna kommer..

Ha en bra dag, nu ska jag försöka pallra mig upp till lokalen vi var i och städa lite, kanske laga lite bord oxå, haha.
efter det blir det skolan en sväng.. känner mig riktigt sugen på ett fyspass idag faktiskt, eller?





HP2 shaalaaalalalalaaaaaaaaa Hp2 shaaaalalalaa

Not only you and me




2 månader kvar, sen drar jag äntligen utomlands!



/  ha en bra dag allihopa!
Min dag/kväll/natt kommer bli grym, kanske hör av mig ikv annars imon om jag hinner.
Lovar att bjuda på mycket bilder ( :

Svårslaget

nu är det såhär mina vänner, att jag är SÅ SJUKT ÄCKLIGT JÄVLA NERVÖS!
men det kommer gå bra, och vi ska bara ha riktigt kul så ska det nog inte hända några oväntade incidenter ;)


ska packa klart det sista nu, ikväll kör vi på stort! Först en efterlängtad modevisning, parkhallen 18.30 -
be there!
Har dock inte kunnat sova så bra inatt, menmen. Får väl försöka få in en tupplur i schemat..
Efter det blir det efterfest med klassen, fan va vi har väntat på den här dagen och nu kööööööööööör vi!


Keep on walking




Gaaaalet taggad just nu, NU KÖR VI!




Nu väntar ännu mer övning, kör några genrep lite senare i em så är väl klara runt 5. Efter det sticker jag direkt och solar och sen blir det lite hockey. Hade tänkt sova tidigt, men har massa att göra när jag kommer hem så det kan jag nog glömma.
Hör av mig när jag kommer hem

laddad till tusen!!

Imon gäller det, är riktigt taggad men börjar bli lite nervös! Schuhuuu
Kör sista spurten nu och hoppas att allt blir bra, ska öva hela dagen nu.
Hörs senare


Won't stop

Hoppas ni haft en bra helg, min har vart väldigt tankspridd men samtidigt ganska bra.
Jag är heeeelt slut, idag har vart en riktigt stressig dag. Va hemma på stationen idag runt 11 och efter det har vi repat till Modevisningen hela dagen, sen har jag vart på innebandy en stund och efter det stalljour. Fattar inte att min kropp orkar med allt, iofs har inte huvudet varit med sista veckan. Har aldrig i mitt liv haft sån extrem huvudvärk.
Men säg nåt inte HP klarar, vi är ta mig fan bäst. Lovar att berätta mer om det här projektet när allt är över, och när det allt lugnat ner sig lite. Är så jävla mycket i mitt huvud just nu...



Förresten har jag gjort om rummet lite, har fått in en stor säng i mitt lilla rum haha. Det blev faktiskt riktigt mysigt, kul med lite förändring.

Nej nu ska jag slänga mig i sängen och försöka sova lite innan det väntas en lång och lika jobbig dag imorgon, catwalken kommer upp imon och det sista ska göras innan tisdagen. börjar bli lite nervöst faktiskt!






Roadtrip med vår nya chaffuör :)

Jag måste bara säga att jag är så sjukt förvirrad nu, igårkväll vände allt och jag vet inte riktigt hur jag ska ta det här. Men hur som helst, dagen igår bestod först av skola och sen stallet lite fort. Efter det blev det att stressa hem för att åka till Jkpg med de fem tjejerna! SOFIE HAR FÅTT KÖRKORT!!!! :D Grattis hjärtat! Så detta firade jag, natta, martina, elin och sofie då med en galen kväll i jkpg, helt sjuk kväll. hahaha vill inte ens tänka tillbaka på allt som hände, men det är såna här resor man minns och fler lär det bli.

kom hem sent, och hamnade på en fest där jag stannade till klockan åtta i morse av olika anledningar. sov två timmar nu när ja kom hem, så är skaaapligt trött idag..
menmen, snart blir det stallet och sen vet jag inte riktigt vad som händer.

Ha en bra helg allihopa!

friday i'm in love

äntligen fredag!
och det är ingen vanlig fredag... men mer om det senare :)


Down

gick hem från skolan idag, som de andra flesta dagar. ville bara påpeka hur duktig jag är. så nu vet ni.
idag har inte mitt huvud riktigt hängt med, vilket kanske inte är nåt ovanligt. har gått me huvudvärk hela dagen, känt mig svimfärdig och jättetrött. har haft lite svårt att äta senaste veckorna oxå, kanske har me de att göra.

inte nog me att vi va på Noras igår och provade klänningar, så ska vi dit ikv igen. men innan det ska jag lägga mig framför tvn och ta de lugnt. sanna är hemma i T-town så hon har fixat hästen idag, skönt med en stallfri dag.

Ikväll blir det nog att se hockeyn på tv, hv-timrå.
nej nu somnar jag snart.. cyaa


med ett leénde på läpparna!

härligt att det kan vända såhär under en dag, nu är jag faktiskt stark och väldigt glad. fråga mig inte varför, bara fick ett sånt där lyckorus genom kroppen och jag tala om det var ett tagsen, åhh!


går och lägger mig med ett leende på läpparna, det här gjorde min dag.
tillägger oxå att jag har en bästa vän som ingen slår, hon är nåt sjukt bra!




pusspåre snögging

Irritation

fyfan säger jag bara, skulle kunna slå ner någon, skulle kunna skrika ut över hela stan! är inte ens arg på något eller någon speciell, bara så irriterad på allt, precis allt nu! och all övning idag gick väl inte direkt super..

nu ska ja sova en stund och sen blir det nog hockey om ja orkar

när tankarna tar över

somnade redan runt tio igår, men är helt slut idag. vaknade inatt, vred och vände innan jag kunde somna om igen. vaknade med lika mycket huvudvärk, känns väl sådär när jag ska hålla igång hela dagen..




jag försöker gå vidare, jag är stark i många situationer. men det här har tagit något grymt mycket på
mig, jag vill inte inse, jag vill inte förstå hur verkligheten ser ut nu.
allt jag vill är att det ska bli som förrut, jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dig. jag vill känna att du
finns där precis som innan, jag vill kunna se dig djupt in i ögonen och säga hur mycket jag tycker om dig
och hur fin du är.
jag vill inte, jag orkar inte och jag förstår inte. för mig är inte själva grejen det stora, det är hur du har
betett dig mot mig. vet inte hur jag ska smälta det här. jag vill över allt annat alltid ha dig kvar, samtidigt
som ja inte kan va vän me någon just nu som får mig att må så dåligt som du just nu gör.


vet-inte-vad-jag-ska-ta-mig-till

Önskar mig en tidsmaskin

säger godnatt med en dundrande huvudvärk.

kryper ner under täcket och hoppas på att vakna när allt ordnat sig.
vill inte - orkar inte

slutspurten

har egentligen studiedag imon, men hela hp2 ägnar dagen åt att dela ut 7000 modebladet, käka pizza och reeeeepa. på kvällen blir det nog hockey, och sen hinns det nog inte med mycket mer. ska försöka hinna med pållen oxå, hej o hå.


har haft en grymt stressig dag, sprungit mellan alla butiker på stan och provat kläder, sjukhuset och sen ridit nu ikväll. känner att kroppen säger ifrån egentligen, tyvärr har det blivit en vana för mig att stressa.


nej nu väntar duschen på mig!


So far down

So where do we go from here
With all this fear in our eyes
And where can love take us now
We've been so far down
We can still touch the sky

If we crawl
'Til we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no end
So lets crawl, crawl, crawl
Back to love (Yeah)
Back to love (Yeah)

First time

You don't know what you got 'til you're missing it a lot

Fullt upp!!

Everything will be okey in the end. If its not okey, its not the end


har övat på ingågar, provat kläder och haft fullt upp med modevisningen hela förmiddagen. ska snart upp till stan och prova kläder igen, men tänkte jag kunde va lite trevlig och höra av mig här nu när jag väl har lite tid.


Dagen:

- prova kläder på Åhléns
- öva på ingångar
- käka lunch
- prova balklänningar för Storms
- Fixa allt med modebladen
- prova kläder på UTE
- UM
- prova balklänningar på Noras
- stallet
- sooooova
 




nej nu måste ja upp och kolla så att allt med klänningen stämmer!
Hörs.

Svenska Hollywoodfruar






har precis tagit en dusch, har sån otrolig huvudvärk så blir att lägga sig tidigt.
Men tänkte slå på svenska hollywoodfruar när de börjar, får väl se om ja orkar hålla mig vaken.
Hörs imon, en lång dag väntar..



ta hand om er därute!

-












STOR JÄVLA SAKNAD!!!


Ny vecka, nya tag

En ny vecka är påbörjad och vädret går åt rätt håll igen. Imorgon är det en vecka kvar till modevisningen så det blir mycket övning nu framöver. Har egentligen studiedag på onsdag, men blir att dela ut Modeblad till typ halva tranås och efter det öva öva öva.

- Jag har så mycket tankar och funderingar just nu, har lust att skriva ner en jävla lång roman här men tror inte det skulle uppskattas, haha. Hur som helst så kommer allt ordna sig, men det kommer krävas mycket och det kommer ta lång tid. Vet inte ens varför jag skriver ut det här, för jag tror inte att ni bryr er.
Men just nu händer det så mycket, har haft så otroligt många motgångar och när jag tänker efter är jag glad fan stolt att jag klarat av slutet av den här vintern. Jag har aldrig gillat vintern, brukar bli lite off och kanske inte uppskatta saker på samma sätt, men iår.. Allt har vart åt helvete och det finns nog inget som har gått som jag tänkt mig. Men ibland händer vissa saker man inte räknat med, och jag tror att man lär sig av det också. Jag vill så mycket, och jag vill sånt som aldrig kommer bli verklighet igen. Usch, jag bara babblar..

Vill bara att allt ska bli som förrut - jag orkar inte ha det såhär längre och vet inte hur jag ska ta mig igenom allt

Hard work

Fullt ös med Modevisningen idag, ska prova kläder hela förmiddagen!

Hoppas ni får en bra dag, det tänker iaf jag ha! Idag har jag bestämt mig för att vara glad och stark. 
Puss på er! 

What if




haha skrattar åt hur mitt hår ser ut på den här bilden, hej där slickad katt!






/
ikväll har jag fått svar på många frågor, har äntligen kommit en bit på väg och trots att huvudet sprängs snart av all gråt som uppstått så finns det en lättnad nånstans.

Sängen väntar!
Godnatt alla fina

grattis fina bror, 20 år!

vaknade redan vid 7 idag, fick iaf sällskap av filippa inatt, hade inte klarat av att va själv inatt kände jag. igårkväll blev det en kväll hos dennis med lite gott folk, lite dricka och melodifestivalen. Trevligt! vi var dock hemma väldigt tidigt, skönt det.
redan söndag idag och helgen har bara sprungit iväg, igår blev det som sagt att åka till lkpg en sväng, har sprungit runt som en galning efter praktikplats, har tre veckor kvar jag måste fixa sen är det klart.
köpte present till bror som fyller 20 idag oxå, grattis! :)
hittade såklart lite till mig själv oxå, kan ju inte komma hem tomhänt inte, nejnej.

idag vet jag inte riktigt vad som händer än, ska iaf på ett möte i stallet senare i em, innan det vet jag inte hur dagen ser ut. har lite planer, men det ser inte ut att bli som jag tänkt mig.

aja, ha en bra dag så hörs vi väl ikv eller nåt
puss


/

det är inte längre värt det jag gått igenom

rensar tankarna

fanfanfanfaaaaaan!

går en sväng och rensar tankarna, har inte kunnat sova alls inatt typ.
Ha en bra dag i det fina vädret!

Sommar tack


hittade en ful gammal bild när man kunde springa runt i bara kofta





- sol&bad, tunna kläder, något kallt att dricka, en glass i näven, Falsterbo, Turkiet, Göteborg och en massa roadtrips.
JAG VILL HA SOMMAR

Meet Me Halfway



gårdagens outfit


ska snart åka till stallet och efter det blir det Linköping en sväng.. för typ fjärde gången på två veckor.
Hörs!





One Last Breath


puss




sänder ett extra hjärta till sofie ikväll, som alltid finns där när man behöver henne!

du är underbar


Som det en gång var... vill jag ha det igen!

FAAAAAAAAN vad allt ska vara jobbigt nurå, alla motgångar gör mig så jävla ledsen och svag, samtidigt som jag lär mig hantera vissa situationer och bli starkare. De senaste veckorna har vart hela förjävliga, med allt. Verkligen allt har vart jobbigt, så i dom här lägerna vet jag inte vad jag hade gjort utan familj/vänner.
Folk märker så väl på mig när det är något speciellt som hänt eller om man är nere eftersom jag vanligtvis är så otroligt sprallig och glad.. Men det är väl så, att någongång kommer vändningarna och man måste lära sig det oxå.

Det finns så mycket jag vill säga och skriva, men jag stannar där. Jag vill så mycket, det finns så mycket tankar och känslor nu som jag håller in. Jag vet inte vad jag ska säga, jag är förvirrad och så jäkla besviken.
Inte på det som hände, på hur situationen har blivit i efterhand.

Önskar man kunde trycka på en knapp & allt blev som förr ?


Fredag

Äntligen Fredag!
Sitter i en datasal och försöker göra lite samhäll, går väl sådär. Men solen strålar in genom fönstret och det är ju underbart.
Har snart ett matteprov som jag inte känner mig sådär säker på direkt, aja. Sånt som löser sig.
Efter skolan blir det en sväng till stallet och ikväll kommer släkten så ska vi fira Viktor som fyller 20 på söndag.

Trevlig helg

Myskväll

blev en myskväll med vicke och bea. Film och flöt stod på schemat :)
nu väntar sängen och imon är det fredag, det tackar vi för!



Som jag hade dig förrut

Vågen 24/9-23/10

Två intensiva veckor väntar. Du ställs inför flera svåra val. På kärleksfronten gnisslar det värst, det händer visserligen underbara saker men dessa för också med sig besvärliga nackdelar. Goda vänner kan komma med råd men förstår inte alltid din situation. Rätt knepigt.



Stämmer verkligen in..


Already gone

Idag kommer det att bli jobbigt, vissa dagar tar gråten ifatt och jag vill helst av allt bara glömma de senaste veckorna. Motgångar efter motgångar, men kanske är det då man blir starkare och lär sig uppskatta saker?
Jag har varit stark några dagar, klarat av allt utan problem. Men idag känner jag hur gråten tränger upp genom halsen, hur tårarna är på väg att falla. Men jag ska vara stark! Det här ska fan inte få förstöra mitt riktigt jag. Inte nog med att det var jobbigt när allt hände så har det inte blivit bättre efteråt, man undrar ju hur folk tänker ibland?
Jaja, jag ska inte slösa mer tid på ett inlägg som jag inte kommer nånstans med. Ska göra mig iordning lite och gå till skolan, jag ska klara denna dag oxå, trots alla tankar och bekymmer som kyper inom mig nu.


Som jag hade dig förrut, som jag aldrig mer kommer ha dig
Det är så jag vill ha det igen - Det omöjliga


All fall down

Har mest dansat i skolan idag, skönt att komma i andra tankar och göra något kul i skolan för en gångs skull, dock är de fortfarande mycket med modevisningen. Ni som inte köpt biljett - Gör det!

Slutade egentligen vid två men tog tåget tidigare och åkte upp till Linköping. Gick runt i lite butiker för att hitta praktikplats och imorgon kommer det vara helt klart, mer om det får ni höra när allt är klart. Fick såklart med mig lite kläder hem oxå. Att gå själv på stan är inget som hör till vardagen för mig om man säger så, men skönt att bara sätta i lurarna och tänka igenom allt som händer nu.
Har nyss kommit hem från stallet, och nu blir det lite plugg om det orkas med.







som när stjärnorna förenas och himmelen stannar
och man gräver ner sig i minnen och tankar
jag var fast i en dvala, som magiskt varje dag
drog mig neråt för varje gång jag tagit ett andetag

I get down on my knees

Try to close my eyes, as you walk away
Now I realise, there's so much more to say
Make me understand, darling, take my hand
Cause I did it all, I did it for love


Bloggen har alltid fungerat på ett sätt att skriva av sig för mig.
Men just nu är jag i en situation där inget hjälper och det kvittar
hur mycket jag skriver och tänker så kommer jag ingenstans.
Så om ni undrar, så kommer det bli lite dåligt med bloggandet
ett tag nu. Finns ingen lust eller energi till någonting.

Sköt om er!



I'm on my knees and looking for the answer

-

The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time
And I am here still waiting though I still have my doubts
I am damaged at best, like you've already figured out

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain there is healing
In your name I find meaning

The broken locks were a warning you got inside my head
I tried my best to be guarded, I'm an open book instead
And I still see your reflection inside of my eyes
That are looking for purpose, they're still looking for life

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain (In the pain) there's the healing
In your name (In your name) I find meaning
So I'm holdin' on, (I'm still holdin')
I'm holdin' on, (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm barely holdin' on to you

I'm hanging on another day
Just to see what you will throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I would, would be ok

The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my way now, haven't forgotten my way home

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain (In the pain) there is healing
In your name (In your name) I find meaning
So I'm holdin' on, (I'm still holdin)
I'm holdin' on, (I'm still holdin')
I'm holdin' on, (I'm still holdin')
I'm barely holdin' on to you

I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm barely holdin' on to you

.

tänkte bara säga att jag tar en bloggpaus, händer mycket omkring mig just nu så har ingen ork eller energi till att blogga.


Friday i'm in love

Gott med fredag, ska försöka ta vara på den här dagen för imon är det jobb som gäller halv åtta på morgonen.
Fint väder är det oxå, det gillas!
Orkar inte skriva mycket mer nu, blev spontanfest hos natta igår med härligt folk. Galet att festa en vardag, men vad gör det om 100 år? Känner mig hängig och sliten idag, och då är det ju typiskt att man har mycket att göra. Riktigt trevligt var det iaf!

Ska kila.

Aja, hörs

Med ena foten utanför

har vart ensam ikväll, jeff är sjuk. har haft en jävla jobbig kväll och inte blir det bättre av att jag har ett stort rättskunskapsprov imon som jag knappt börjat av på. Bra gjort.
Finns ingen lust till att blogga för tillfället, men allt löser sig och det är bara att se framåt.
Allt kan inte alltid vara en dans på rosor, men nu ska jag inte skriva mer för jag vill inte gå in på något här.

Ha en bra kväll alla!

Vårkänslorna tar över




Så jävla fint med sovmorgon idag, vaknade och såg solen stråla in gemom fönstret, såå underbart! har vårkänslor idag, nu ska bara snön smälta så är vi på väg mot varmare tider, det gillas!
Har spungit runt i skolan och tjoat idag, är så glad av nån anledning :)

Modevisningen börjar falla på plats, det har vart äckligt mycket att göra och nu är vi i slutspurten. Det känns skönt att se resultat nu, vi har mycket kvar att göra men det går framåt iallafall och snart kan vi bara börja öva och bara försöka sätta ingångarna.
Efter skolan blir det att gå till ett företag och skriva på en order, och sen hem och bara ta det lugnt en stund så kommer Jeff sen.
Torsdag imon och det innebär att det snart är helg! fan så fiiiiiint då.

Hörs senare, nu blir det lite handel/modevisningen igen och efter det ska det plaskas i badhuset haha.


SOL!!

Det är sol och jag är på sjukt bra humör!
hörs senare vänner :D

Cougar Town

har pluggat en del ikväll, gjort klart svenskan och jag och sofie fick faktiskt lite gjort trots skrattattacker och massa sjukt! När sofie åkte hem drog jag lite snabbt till stallet och fixade hästen bara och efter det har det intew hänt mycket.
Har käkat god mat och tagit mig en lång dusch, alltid lika skönt.

Ska snart lägga mig framför tvn, ikväll börjar Cougar Town, verkar bra så jag ger det en chans :)

Godnatt

Calling out

sofie kom precis och nu ska vi va duktiga o plugga hela kvällen, får väl se hur det går :)
Hörs sen!


Every kiss, every touch


Dagens

Dagens humör: trött men ganska glad

Dagens mående:
illa! mått illa, ont i huvudet o.s.v

Dagens borde: plugga, vilket jag snart ska göra resten av dagen

Dagens frisyr: Nedsläppt plattat

Dagens smink:
det vanliga

Dagens klädsel: jeansskjorta, svarta jeans, smycken, converse

Dagens planer: plugga, rida

Dagens materiella vill ha: ny mobil

Dagens fundering: mycket tankar nu

Dagens beroende: i-Poden och mobilen

Dagens tråkigaste: att det ska pluggas och att den där äckliga snön ligger kvar

Dagens längtan: helg!

Dagens superlängtan: sommar och framförallt, LOV

Dagens tidning: TT

Dagens låt: måste ta två. In my head,
Om livet var en sång


Längtan

Min dag har till mesta dels bestått av dans, full fart inför den så kallade modevisningen som börjar dra ihop sig nu. Hör av er om ni inte köpt biljett, förköp är ett måste! Finns på JC här i stan eller köper ni av någon av oss i HP.
Annars händer det inte mycket, mådde piss imorse men tog tag i att skolan ändå..

Efter skolan blir det till att plugga hela dagen med Sofie. Ska försöka få en del gjort idag så man slipper ha mycket efter sig.


Den här dagen har jag haft så mycket längtan, längtan till vår, längtan till sommar och alla tillhörande saker, längtan till att resa, jag orkar inte med den här årstiden längre. Är så trött på allt nu, behöver värme och ett långt sommarlov! Tror dock inte jag är ensam om detta.. Men vad ska man göra? Är väl bara att stå ut.





Bara 3 månader kvar


Be mine

baby..


Be Mine

ska försöka gå till skolan trots att ja mår förjävligt idag, huvudet bara snurrar och jag spyr nog i vilken sekund som helst.
aja, återstår att se hur den här dagen slutar..

Andreas Wijk




det här är sjukt, jag ryser varje gång och han får hela mig att smälta

hero of war

finns bara ett ord; helvete!

kan någon ta mig utomlands?


rock that body





jo jag vet, sista bilden är en riktig Ida-pose. Galet..

Nu blire käk och sen stallet!

Puss

1 Mars

Måndagmorgonen började med nån föreläsning om Försvarsmakten, lite segt sådär men skönt att slippa lektioner.
Vi har tydligen nåt om högskolan nu på fm oxå, har inte mycket koll.. Hela em kommer gå åt till att jobba med modevisningen, slutar egentligen 2 men blir någon timme senare idag.
Har inte mycket vettigt att komma med, kan ju tala om att det är 1mars för er som inte vet.
Det innebär att det är sofies födelsedag! Grattis gumman på 18-årsdagen :)
sen innebär det att det är ännu en månad närmare sommaren, fint då!
Plus att det är jeffen och min dag idag, så nu vet ni hehe.

ha en bra dag allihopa!


RSS 2.0