B L Ä

fyfaaan vilken dag. vill helst bara lägga mig under täcket och sova men kommer tillbringa min natt framför en precis uppdaterad dator utan några som helst program och utan ens msn och knappt ett fungerande facebook.
tappade cykeln från cykelhållaren på bilen förrut, letade alldeles för länge efter i-poden och ja, hela dagen har väl ungefär bara inneburit otur.

idag är det jävligt synd om mig, jag har iaf hunnit packa. något postivit.
hejdå nu ska jag fortsätta med min feta apu-rapport som ska bli ungefär 15 a4sidor.

aaaaahh panik !!!!!!

<3

 

jag älskar dig


PANIK!

har paniiiiiik!

min feta APU-rapport ska vara inne på fredag och jag åker till turkiet på onsdag. har ett historiaarbete och ett stort matteprov oxå? hur i helvete ska jag hinna med allt. Måste iaf göra matten och rapporten innan. som ni kanske förstår själva blir det nog ingen uppdatering förrän imon. återstår att se!

ha en bra dag så hörs vi! ( :

puss


puss




du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!

handikappad dator

min dator är typ utvecklingsstörd x tusen. den laggar ihop varje gång man ska starta den
så pappa har fixat att ja kan surfa på "felsäkert läge" (?)
tänkte bara säga de, att ja inte kan lägga upp bilder just nu.

kan inte ens lyssna på musik på datorn, då äre illa!

hörs


bra dagar! mindre bra uppdatering..

godmorgon! o förlåt för grymt dåligt uppdatering senaste dagarna. har haft fullt upp och har knappt vara hemma nånting men ska allt uppdatera er lite nu :-)

har inte skrivit sen i onsdags tror jag, o i torsdags hände det inget speciellt. näst sista dagen på bikbok, faktiskt rätt skönt att det är över nu. att ha fått pendlat i 5 veckor, både till lkpg och mjölby har faktiskt vart lite påfrestande ibland. speciellt till lkpg ;) de har ju blivit att ja nästan bott hos jeffen eftersom jag varje dag har tagit tåget till lkpg.. aja.
fick iaf välja ett plagg gratis, och sen köpte jag en tröja. har fler saker att visa bilder på så kan komma senare under dagen kanske.

fredags; packade trunken full på morgonen och jobbade sista dagen. hann med lite shopping med matilda oxå och efter det blev det bio med robine tammi och ella. Sex and the city2, och den va grym! åkte direkt till mjölby och var väl hos jeff runt tio. lagom trött och hungrig efter att ätit två mackor på hela dagen hehe (synd om mig..)

lördags; Stockholm stod på schemat! gick upp ganska tidigt för att ha en heldag i sthlm. Så himla mysigt! började med att hämta ut hans beställda hockeyskydd i södertälje, åkte sen in till sthlm där vi först shoppade en stund, åt mat, shoppade, fikade och ja måste nämna att min kladdkaka kostade 75 kronor haha, sprang på stan ännu mer och senare blev det en mysig middag på restaurangen Michelangelo. hade en supermysig dag med det bästa sällskapet.

idag; ställde klockan på 6, dags för tävling i boxholm. men vid 5 ringde min telefon, ingela var sjuk så det vara bara att ställa in tävlingen. gullan har inte gått så bra sista veckan och ja skulle bara rida en klass men ändå åka halv 8 för att den andra tjejen som åker me skulle hinna. så därför gjorde det inte så mycket...
blir istället att packa och plugga! båda är måsten idag. bara skjuter upp allt.

måndag; första dagen i skolan på 5 veckor, ska göra några uppsater och sen måste jag börja på min suuuuperlånga apu-rapport som ska vara inne på fredagen när ja kommer hem från turkiet, hur fan ska ja hinna?
efter det blir det stallet och sen packa det mesta, ska bara börja lite idag.

tisdag; skola, säga hejdå till alla, fixa sista sakerna innan resan. kanske ut o käka med familjen på kvällen.
sen har jag och min fina pojkvän ett halvår så blir att va me honom oxå (:

onsdag; turkiet!! :) ska bli såå underbart att bara komma bort, släppa allting för en vecka och umgås med min fina familj och underbara filippa. fyfan va ja ska njuta. hoppas bara på bra väder!


där har ni lite om vad som händer nu :)
förresten om ni ville veta vad ja köpte i sthlm igår så blev de inte så mkt tillslut.
ett par söta sandaler och ett par shorts. sen ett paket till mamma eftersom de är
mors dag idag.
kan visa när ja har tid, har ju lite nytt från bikbok oxå.


Vi hörs vänner, ska in i duschen och packa lite nu :-)
Puss!

EG Guylian

Kunde knappt stå på benen idag på grund av mesvärk så stack hem redan vid halv 1 från lkpg, la mig hemma i sängen med en stor marabou-choklad och nya VR! Känns mycket bättre nu men har fortfarande riktigt ont..
Måste kolla mig igen för den där envisa körtelfebern, hade ju det i somras och känner att jag börjar bli dålig igen. Tror dock inte man kan få det igen men har samma symtom som när jag fick det, typ ont i leder och halsen och massa.
För att komma med något bra kan jag meddela att jag precis klickat hem ett par läckra sandaler från Nelly. Skitsnygga! Sen tänkte jag shoppa med mig lite från bikbok imorgon, sen ta en sväng efter jobbet i lkpg, tycker det finns så mycket fint nu! :)

Väntar på att bilen ska komma hem så jag kan åka ut till stallet, ska förbi stan en sväng också och köpa ny neciciär. Vill ha nytt och fräscht i sminkväskan till vi åker.



---

Och på tal om stallet, det är såhär att jag inte kommer ha kvar min häst längre. Jag fyller ju 18 till hösten och då får jag inte tävla ponny längre. Detta innebär att ägaren måste hitta en ny ryttare som kan tävla och träna henne vilket är ganska svårt (fin häst och kräsen ägare kan man sammarfatta det)
en familj blev tipsade om Gullan och tog kontakt med ägaren utan att hon ens fanns ute på internet eller något.
så en duktig liten tjej på 14 år och hennes familj kommer troligtvis att ta över henne inom en snar framtid, då hon kommer flytta till en gård i Gbg. Pappan i den här familjen är Amerikanska Dressyrlandslagets tränare vilket säger en hel del vad det är för människor. Hon kommer alltså få det jättebra och otroliga utbildningsmöjligheter.

Det här är såklart väldigt jobbigt för mig, men har bara kontakt på henne till 30 maj vilket är på söndag. Jag hade sett fram emot att satsa det här året eftersom jag visste att det var det sista, men det här är en superchans för ägaren att ta ett kliv framåt med den här ponnyn som faktiskt har en stor kapacitet.
Vi får se hur det blir för min del, vill självklart inte bara sluta rida såhär plöstligt men jag vill heller inte börja rida "då ochdå".
Det är sånt som märks.. men jag vet iallafall att ingen komma slå min Gullan!



   Gullan






 skorna

Tur i oturen

ända sen i vintras har allt vart upp o ner känns de som, om ja inte vart ledsen för en sak så
har de vart nåt annat. ja börjar bli jävligt less på detta nu, måste finnas en orsak till att det
alltid är jag som utsätts för tråkigheter.
samtidigt som ja stundtals är världens lyckligaste tjej, de går som sagt upp o ner hela tiden.

jag vet vad vissa saker beror på, men efter att ha gått från en sprallig superglad tjej är jag
för det mesta trött, hängig och nere. något är fel.

idag väntar jag på ett viktigt besked oxå vilket inte heller gör mig så jävla glad direkt...

som tur är åker ja iväg till Stockholm på lördag, ska koppla bort allt för en dag och
bara ha det trevligt med jeff o hans familj.

har lite bråttom nu, hörs

hej och hejdå

jag har haft en bra dag men är jävligt trött.
ännu fler motgångar tränger sig in just nu
och helt ärligt fattar jag inte varför allt
händer mig, har jag gjort någon illa eller?
börjar ju fan undra.

hörs senare ikväll eller imon, de va allt
ja hade att säga för stunden, att det är
synd om mig idag.

hejdå


Livsnjutarn?

hej på er!

hoppas ni haft en bra helg, min har vart lite upp o ner men igårkväll kändes allt helt plöstligt på topp. kan bero på att de blev en riktig varm kväll i mjölby så kändes faktiskt underbart att sitta på altanen och äta grillat kött och bakad potatis. det är livsgläde för mig, att njuta en varm sommarkväll (dock inte sommar nu hehe) med någon man tycker om, gott käk och se hur solen går ner. mysigt! börjar nästan låta som kjell i ullared..... (?) blev lite hockey efter det oxå, somnade som stockar båda två sen.

idag har vart en mindre bra dag. vaknade imorse med världens huvudvärk och kände inte alls för att gå upp och ta tåget till lkpg, tack o lov går de ju en halvtimme senare från mjölby. har iaf vart en seg och jobbig dag, den andra tjejen som praktiserar där, Matilda, var lika trött hon så kan ju säga att det blev en lagom flamsig dag haha.


kom nyss hem från stallet, ska ta plats i soffan nu och försöka sova tidigt. har gått på ipren och alvedon hela veckan så kroppen är nog inte riktigt som vanligt just nu.. måste bli helt frisk till nästa vecka ju!



det blir inte alltid som man tänkt sig

blir att åka till stallet och ha jouren nu och sen åker jag till mjölby ikväll.
det blir inte alltid som man tänkt sig


du fick din chans, nu är det min tur

föralltid vid din sida

Vissa dagar är bra, vissa dagar är sämre. Det är nog bara att lära sig att det är så. Idag är ingen bra dag, igårkväll hände saker jag inte vill ta upp i bloggen men som fått mig svag igen. Skrev en lång text som jag tänkte publicera men valde sen att spara den i utkast då jag inte vill sätta ut någon här.


Vägen har vart lång, vi har gått igenom väldigt mycket på en kort tid. Men med varann klarar man allt.
-Please stay with me




F-A-N

allting har ett slut, även det goda.

jag orkar snart inte med det här mer!!!!


Allt försvinner sakta men säkert....


Don't stress

hemma från linköping! är helt slut om dagarna nu, fortfarande huvudvärk och svintrött. kan nog bero på den tunga luften som är nu. kom hem till ett spöregnande tranås medan det var minst 25 grader och strålande sol i lkpg.
aja, igårkväll va jag som sagt och tränade i mantorp, gick kanon! kom till stallet igen 19.10, var hemma i duschen 19.20 och var vid station 19.40. Tror ni jag stressade eller? aldrig mer. visste inte om jag skulle skratta eller gråta när tåget inte kom iväg förrän 20.05, alltså 20 min försenat. så typiskt! kom iaf till mjölby och tog det lugnt, var en varm och fin kväll! :)



helgen:

imon: jeff
lördag: stallet, måste hinna till stan och sen fira robine
söndag: stalljour hela dagen


Stockholm

kryper ner under ett varmt täcke nu, sover lite dåligt om nätterna just nu.. ingen aning om varför men så kan det var ibland, kan ju va att ja inte mår så bra nu oxå :) imon väntar som sagt en väldigt lång dag, skriver mer imorgon. fick precis veta att de blir att åka till Stockholm nästa helg! Men mer om det imon.
Åker direkt och tränar imon efter praktiken så blir ingen uppdatering förrän kvällen.

Puss och godnatt!


Huvudvärk

Föreläsningen handlade om en f.d rånare som berättade om hans liv, hur han haft det och hur han gått igenom allt. Måste säga att det var väldigt intressant att lyssna på.
Stack upp till stan efter de, lunchade med min älskade elin! Sen stallet, och nu kom jag precis därifrån.

förövrigt har jag fortfarande svinont i huvudet och lever för tillfället på Alvedon.
imon väntar en riktigt lång dag så det lär ju inte bli bättre..

- upp o hoppa vid halv 7, ta kvart i 8 tåget
- lkpg hela dagen
- träning i mantorp, hemma efter sju nångång
- packa och åka till mjölby där ja får vänta till jeffen kmr hem runt 11.


Nu ska ja kolla hockey, kom på att ja skulle skriva helgens planer men
de glömde ja fullständigt bort. Kan bli ikväll.

puss

Det här inlägget är tillägnat för mamma och pappa!
ni finns alltid där jag skäms nästan när jag tänker på hur mycket jag får av er



<3

18/5

Godmorgon!

Fick höra igår att man drömmer extra konstigt när man är feber, och det är precis vad jag gjort dom två senaste nätterna. Ska nog inte uttala mig så mycket om dom men en av alla handlade om att jag förlorade jobbet och jag blev verkligen pisst förbannad. Haha.

Idag ska jag först på den där handelsföreläsningen i skolan, sen blir det en efterlängtad fika med Elin. Det känns som det var flera månader sen vi sågs och längesen som jag ens fikade på ett café i stan (som jag gjorde varannandag för ett tagsen)
Ikväll ska jag ut och rida och sen är jag sugen på att ut och springa men inte det bästa när man inte mår helt bra kanske..




Nää nu väntar fruskost och dusch!
hejsålänge

All this time

åhh va mitt humör svävar, har vart hur glad som helst hela kvällen men just nu känner jag mig nere och depp. Känslig som man är.
Nej nu ska jag krypa ner, plugga i i-poden och sova. Har en föreläsning imon kl. 1 i skolan så blir som sagt inget lkpg. skönt att slippa pendeln på två dagar! förresten så har jag gjort klart mitt historiaarbete ikväll, duktigt tycker jag! Iofs med ett facit vid namn Kalle, haha. Tur det finns folk som är mer smarta än vad jag är.

Godnatt

<3

Någon?

försöker ändra om lite på bloggen nu när ja har tid men är sääämst påt!
någon som kan?


17/5

Stannade hemma idag. Mådde så jäkla illa imorse så jag knappt orkade gå ur sängen, gick upp för bara en liten stund sen och tänkte gå ner och käka lite frukost.
Ska ut till stallet sen och fixa hästen iallafall. Sen ska jag vara lite duktig och plugga ikväll, det är fan ett måste.
Imorgon blir det inget Linköping heller, skulle va nån föreläsning i skolan tror jag så det är ingen idé att åka dit för någon timmes jobb.
Så jag börjar min praktik på Bikbok på onsdag, men då måste jag gå tidigare för har träning i Mantorp. Hmm.. dom börjar väl undra? Inte bra.
Annars ser veckan och helgen ganska planerad ut, men skriver mer om det ikväll.





vill ha den där filuren här nuuu
<3


städryck!

har läst igenom arkivet lite och märkt hur mina inlägg går någon typ av bergodalbana eller nåt? ena dagen är allt super och nästa allt åt helvete haha. likaså har mitt humör ändrats idag, nu är jag glad och pigg medans jag imorse inte kom ur sängen.
och ikväll har jag vart hur duktig? JÄVLIGT DUKTIGT! har faktiskt damsugit och röjt på hela mitt rum. de ni! plus att jag tog tag i garderoben när jag ändå var igång (y)

nu blir det hockey och sen ganska tidig sömn.
ska försöka hinna duscha i pausen oxå. hejohå.

hörs senare elr imon

powernap

fanfanfan vilken jobbig dag.

aja, lägger mig under täcket en stund och sover. ska försöka plugga lite ikväll oxå om jag orkar.
blir inget mjölby :( saknar min man juuu

Munter-Ida talar ut

I fredags var jag hemma eftersom det var tävling lördag morgon. Igårkväll var jag hemma efter att ha kollat på de fina balparen. Rolig helg? Inte speciellt. Ikväll ska jag till Mjölby, förstår inte hur jag orkar pendla så mycket som jag gör men vad är det man brukar säga, kärleken gör än blind? Kanske döv oxå efter allt tågåkande haha.
Hur som helst, det var faktiskt väldigt skönt att va hemma igårkväll efter en heldag på tävling, hela familjen var hemma (vilket typ aldrig händer) så var lite extra mysigt att sitta ute och äta grillat.

Vill bara ligga i min säng hela dagen idag, kolla en miljon filmer och bara ta det lugnt. Känner inte för nånting alls, skulle behöva städa min garderob oxå men det varken orkas eller hinns med.
Sen har jag äckligt mycket att ta igen nu i skolan innan vi åker, blääää.

Bal på G!

tjolahopp!
kom nyss hem från tävlingen, gick väl sådär men är på bra humör idag ändå! ( :
ska snart göra mig iordning och sticka fram på stan för att se balen. Kul när man känner de flesta som går!

hörs ikväll

<3

säger godnatt istället, orkar inte göra nåt utlägg här på bloggen. jag är trött och tänker snart inta sovposition. blir ju inte många timmars sömn inatt, sticker iväg tidigt till stallet imonbitti.

Godnatt! hörs imon.

bläääää

blir så trött på mig själv ibland och idag är verkligen en sån dag!
kom hem från stallet för nån timme sen, ska byta om till myskläder och ligga i soffan resten av kvällen. ska packa lite saker inför tävlingen oxå.
har mycket på hjärtat men inget som egentligen ska synas på bloggen, får se om ja skriver mer om de ikväll! =)


hej sålänge






älskling, du gör mig lycklig


på tal om lycklig, så saknar jag min älskade victoria som just nu befinner sig i Tyskland! <3

Friday

klev ur sängen vid tolv, som vanligt sover man bort halva dagarna med jeffen höhö.
men de va nog vad ja behövde, skulle jobbat idag men fick ett sms av chefen att ja inte behövde komma, skönt!
jeff åkte precis hem, ska ta de lite lugnt nu och sen åka till stallet och fixa gullan. imon blir de tävling i Heda :)

hörs!

silverhår!!

behöver en gnutta sol och en spark i röven. somnar snart......

precis tagit ut silverschampoot ur håret så ska väl lyfta på röven och föna det.
så nu vet ni, jag vet att ni alltid undrat om ja fönar håret eller inte.
haha ja jag är trött idag.


 silver + schampoo = mitt hår hehe 

who we are

är helt slut idag, har inte sovit så bra inatt av nån konstig anledning.
ska hoppa in i dushcen snart och käka lite mat och sen kommer jeff.
ska tvinga honom att sova hela dagen haha. blir nog att bara ta de
lugnt idag iaf.

vi hörs byyye!


Plans

ge mig sommar nu! blir äcklad av detta skitväder

lite av vad som händer i sommar;


Turkiet om tre veckor


en tripp till Gbg



jobb på hemköp haha för 3e året irad


kanske Öland, eller Falkenberg



bästa och sjukaste veckan på året, Falsterbo!


If i can dream

har fullt upp nu förtiden och är så jävla trött på kvällarna för dagarna består mest av stress och jobb.
men tänkte uppdatera lite om vad som händer och ja, de senaste veckorna har jag haft praktik i Lkpg på
uropenn, va sista dagen idag. köpte mig en skitsnygg klocka där oxå, ska försöka visa bild på den när ja orkar hehe. men iaf har ja fått personalrabatt + lite smycken som tack för hjälpen :)
så från och med måndag är det bikbok som gäller, känns som lite mer min grej trots att de vart toppen på uropenn oxå faktiskt.

hästen vilade igår, åkte till jeff och gullet överraskade mig med en husnyckel, skönt att inte va så beroende av andra. såg på film och lagade korv med bröd haha. mästerkockar som vi är.
tåg tåget till lkpg på morgonen idag, slutade tidigare och skulle ta tåget halv tre, gick ju sådär. sprang som en idiot från stan fyra minuter i halv haha. tog ett senare tåg och stannade i mjölby för en lunch med Robine, trevligt!

sen har jag vart i stallet och ridit en sväng, nu blir det att ta de lugnt och senare kommer filippa och kollar film här. en ganska bra onsdag :)

så jävla skönt med långhelg nu, imon blir det nog jeff och fredag packa inför tävling på lördag, jobb på kvällen och lite annat smått och gott.

tripp till mjölby!

jag mår braaa, vicke tog körkort idag vilket innebar donken i Mjölby, sen har vi inte gjort mycket mer.
det händer mycket nu, men orkar inte skriva för tillfället så hörs imon! :)

ha en bra kväll, nu ska jag krypa ner.

Godnatt

Godmorgon!

blir ett morgoninlägg idag, får se om ja skriver nåt mer ikväll. känns som den här måndagen inte kommer bli allt för rolig, menmen de är bara gilla läget. har bara tre dagar kvar på ur&penn nu och sen är det bikbok som gäller, de har tagit ett tag att komma in i det roliga och de är då man ska sluta? typiskt.
aja, just nu ser jag bara fram emot Turkiet. på onsdag är det exakt tre veckor kvar, kommer gå supersnabbt.

vi hörs senare, ska göra mig iordning och ladda iPoden inför tågresan ;-D

j.




bäst!


----




Bra helg!

har haft en bra men jobbig helg, var som sagt hemma hela fredagen för att gå upp inför tävlingen på lördagen. ställde klockan på kvart över 5 och var i stallet vid 6, lastade hästarna och befann oss i Norrahammar vid 8.
jag är riktigt nöjd, första klassen gick hon skapligt bra men tappade lite bjudning och red på ganska låga % men andra klassen var hon riktigt riktigt fin och tror jag hamnade precis utanför placering i båda klasserna. laget slutade på en 3:e plats så vi alla är nöjda! kom hem vid 6 på kvällen, svinkall och lång dag, usch.

hann äta lite snabbt innan jag tog tåget till lkpg, jeffen hoppade på i mjölby och sen blev det att se bio. mysigt! såg filmen Last Song och den var så otroligt bra, över all förväntan. Den måste ni nästan se! =)
trodde tåget gick ända till tranås halv 12 men icke, så vi satte oss på pendeln till norrköping fram och tillbaka för att hålla värmen haha.
åkte hem och sov hos mig sen, och nu kom jag nyss hem från stallet.

ska gosa ner mig i sängen nu ett tag, ikväll kommer filippa & på onsdag är det 3 veckor kvar till vi sticker iväg, sjukt!


hockey ikväll oxå, och imon börjar en ny vecka..
hoppas ni haft en bra helg!
PUSS

piss

jag verkligen hatar att va ensam, märker de så fort ja är utan jeffen.
fyfan, o har haft en jobbig dag överhuvudtaget.
bläääääää

busy girl!

förlåt för dålig uppdatering, men det är sjukt vad stressigt mitt liv är just nu. låter som en riktig busy girl här men just nu är det faktiskt så. är ju i lkpg om dagarna, kommer hem och åker direkt till stallet. sen bor jag lite halvt i mjölby nu, känns som jag inte gör annat än och åker tåg. ibland hinner jag knappt med hästen, kommer hem och fixar och packar och tar tåget nästa timme till mjölby, menmen.

nu ska jag iaf ut till stallet och rida igenom några dressyrprogram för i helgen är det tävling igen som gäller.
denna gången med laget, i Norrahammar.
efter stallet sticker jag till jeffen för ovanlighetens skull haha.

hörs kanske senare!

love



mjölby next!

bråttom, tar tåget till mjölby kvart i!

Pusssss

Can't slow down

såg att ja inte skrivit nåt om tävlingen igår, det gick bra och jag är nöjd för att va första reg. tävlingen för oss båda. men bättre kan det alltid bli så nu ska vi ligga ute och gnaga på de här programmen! =)

åkte direkt till jeff på kvällen, sov hos honom inatt och åkte direkt till lkpg på morgonen. jag rör nog på mig ovanligt mycket just nu, och då menar ja med tåg hehe. pendlar mellan tranås mjölby och lkpg var och varannan dag nu.
kom hem vid 5, tog det lugnt en stund och stack sen till stallet. har fått i mig lite mat men känner att magen kurrar igen trots två lass med köttfärssås haha. tjockisvarning.

fick med mig en sak hem till jeffen från lkpg idag oxå, alltid kul me små överraskningar!

nej nu väntar tv och säng.
hörs imon!







outfit från i torsdags haha (minns eftersom bilden är tagen hos jeffen)

Stronger

är helt sluuuut, slänger in en bild och skriver senare!





Görbra valborg!!

puhh är helt slut... 
men tänkte berätta lite om min helg som vart superbra.
va som sagt ledig i fredags så va hos jeff under fm och sen hem och rida och packa om väskan för att hoppa av tåget i boxholm där emil, robine och jeff hämtade upp mig.
hade en supermysig valborg ute i Blåvik i emils så kallade sommarstuga, men som var mer som ett lyxhus om man frågar oss andra hehe. blev iaf mumsig mat, grillat kött och klyftpotatis, grillade majskolvar (!) och massa annat gott käk, och till det en hel del smarrigt vin. lite föööör smarrigt kanske, hehe. under middagen såg man oxå fyverkerierna öven vattnet som var i hätte, så himla mysigt! lätt bästa valborgen på länge.
 
sov där inatt, pallra oss upp nångång vid halv elva och mamma hämta mig i boxholm efter lite om och men. va i stallet redan vid 12 idag och kom hem nyss, haft valborgsfirande med massa uppvisningar m.m vilket blev jättelyckat! sen har jag packat och badat hästen inför vårens första tävling i mantorp imon.

där har ni lite av min helg, den har vart göööörmysig och det var ju faktiskt skaapligt väder igår ändå tycker jag! =)
imon väntar som sagt tävling, och efter det blir det nog lite jeff. sen börjar ännu en ny vecka i linköping!

shalaaaa, är riktigt glad! har lite mysiga kort på kameran men den är såklart hos jeff, typiskt.
nu ska ja byta om till myskläder, käka grillat och bara ta det lugnt.

/ i


RSS 2.0