Niiiiiiiiight

fick lite besök förrut, dock sitter jag här och min snygging ligger i sängen hahaha. har ätit godis och bara tagit det lugnt, nu ska jag snart krypa ner i min varma säääääng. jag vill ha helg igen, går så himla fort nu!!



walking my daydream

Åkte till Viktors nya lägenhet igår kväll, vi hjälpte dom med första flyttlastet och det var så sjukt fint! Är faktiskt väldigt glad för deras skull. Fast måste erkänna att jag blir väldigt avundsjuk på att ha eget, jag vill också flytta snart! Jag är så jäkla seriös och motiverad av mig, vill träffa någon jag vill flytta ihop med och ni vet allt det där, kanske lite tidigt men vem vill inte ha nåt seriöst.. Aah ni hajar vad jag menar.

Hur som helst, efter vi vart där åkte jag upp till Vicke där det blev lite jullbak med tjejorna, lyssnade på gamla jullåtar och bara hade det allmänt mysigt.
Nu kom jag nyss hem från jobbet och är helt slut, som vanligt.. Det tar på krafterna att jobba på riktigt nu.
Har haft ont i halsen några dagar nu, hoppas jag slipper en till halsfluss eller nåt annat skit, vart tillräckligt sjuk detta året.
Funderade på att åka till Robine ikväll men tror jag stannar hemma, är på riktigt myshumör så blir väl en film eller nåt.


Hoppas allt är bra med er annars! :)




come with me tonight













helsjuk kväll.......

Grym kväll i Norrköping



har haft en riktigt bra helg!
i lördags mötte jag först upp camilla för en lunch och sen såg vi lite hockey.
efter det kom Robine och hämta upp mig, stack till mjölby och direkt vidare till Norrköping med tåget.
kvällen var helt sjuk.. orkar inte ta upp allt kul som hände men det var iaf skitroligt! vi hade vår egna
förfest och ärligt talat har jag aldrig spårat ur så mycket haha. vill åka igeeen, så himla kul.

skriver mer senare och lägger in bilder. tack robine för en gryyyyyym kväll!

(och nej, det är ingen finne jag har i pannan haha. antar att det blev så när bilden togs)

White light moment




har precis städat hela tummet, tummen upp! (y)
ska göra mig iordning och träffa Camilla, ska först ut och käka nåt och sen se j20.


vi hörs senare godbitar (:

Mys med min F!

Hemma från hockeyn, inte riktigt lika pinsamt idag men fan ibland undrar man varför man ens tar sig tid till att gå på hockey, hur som helst var det en rätt bra match till en början och mysigt att träffa Filippa. Nu sitter vi hemma hos mig, har precis ätit mat och sett lite på Idol.
Ska snart krypa ner och sova, såååååå skönt! Den här helgen är efterlängtad kan jag lova, känns som man uppskattar helgerna mer nu när man jobbar hela dagarna.

Imon fm hade jag tänkt städa min garderob om jag nu orkar ta tag i det, sen ska jag träffa Camilla som kommer hit och hälsar på mig, myysigt. Efter det ska vi se J20 och då ska min väska vara packad för direkt efter det sticker jag till Mjölby och direkt vidare till Norrköping för en galen utekväll med Robine. Gaaaaaah är så taggad.

vi hörs imon




saknar mitt fina Gull idag, världens bästa

Äntligen heeeelg

hej på eeeer, nu är jag hemma lite fort men ska snart iväg igen! i onsdags blev det att se hockeymatchen i Mjölby mellan taif-mhc. blev en förlust och det var nästan att jag skämdes över att bo i tranås just då, riktigt riktigt dåligt.
hur som helst, blev en bra kväll ändå.

och igår efter jobbet åkte jag upp till Mjölby igen, massa god plockmat och lite klädprovning blev det haha. var hemma rätt sent och det kändes av imorse, ville inget hellre ligga kvar i min varma säng men kom upp och gick en dag på jobbet och sen gick hem i kylan, bra där.
nu ska jag snart på hockey en sväng trots att de tappat några viktiga poäng senaste matcherna.
efter det hänger väl filippa med hit en stund och så får vi se vad som händer.

imon är en braaaa dag men mer om det senare





fan vad jag saknar sommarn nu!!!!!!

Vardagslyx

hej på er och jag vet att jag är useeeeeeel på att blogga just nu men är så mycket att göra, blä.
skriver senare ikväll, ska iväg igen! åker upp till Mjölby för lite got mat och dricka med min fina
Robine.

hörs sen

I loved you first

en lite omtumlande dag, lite allt möjligt som kommit upp i mitt huvud, blir så förbannad på folk ibland. skulle kunna skriva ut så mycket jag bara orkade här men ska visa hänsyn och inte nämna allt vad jag känner och tänker.

slutade vid 4, gick hem i snökaoset och sen dess har jag bara tagit det lugnt.
jag säger godnatt för idag, känner inte för att blogga. 

är så jävla trött på tranås, ta mig härifrån någon!?
jag har så många viljor

love the way you lie



säger godnatt nu. avslutar med en bild på mina favoriter

Stronger



känt varann väldigt kort tid men har så jävla kul med dig, saknar dig min skruttttt

So Happy

vart ute och kört lite bil med pappsen min, gick finfint! har även sett ensamma mammor som jag missade igår, jag kan inte låta bli att le igenom hela programmet, man blir ju kär bara av att se dom haha.

ikväll blir det som sagt lugnt, ska krypa ner tidigt i min säng och sova riktigt gott, kan behöva det efter den här stressiga veckan och helgen som vart.




en glad och lycklig Ida, i somras

Flippat

Oså var det måndag igen.. de flesta är lediga idag men jag tog mig upp trots lite bakfylla, kan tala om att det var en sjukt trött Ida som vaknade idag iaf. Tog på mig lager efter lager och gick till jobbet, slutade tolv för ett lunchmöte med UF-företaget och nu kom jag nyss hem.
Kvällen igår var helt okej, jag hade ganska kul faktiskt trots att det inte var så mycket folk. En lagom bra kväll med tjejerna! :)

Ska ta det lugnt resten av kvällen, är så himla trött.
Bjuder på några flippade bilder, förfesten spårade ur lite när det gäller bilder..






några av kvällens bilder

En svår och jobbig grej

Godmorgon!

Hoppas ni mår bra, själv är jag svintrött och har lite ont i huvudet. Vart så mycket stress i skolan nu ett tag så tror det är det som sitter i. Var precis ute och övningskörde och det gick fint, dags att ta tag i det där jävla körkortet snart!

Tycker att helgerna går så himla fort nu, innan var det tvärtom att veckorna bara flög iväg.. kanske beror på att jag jobbar nu istället för att gå i skolan. Hur som helst, efter praktiken går jag ju bara 2 veckor innan jullov, rätt sjukt faktiskt. Så det är bara kämpa på! :)
Vet inte om det blir att gå på hockeyn idag men ikväll lutar det åt J20s lagfest, alla är ju lediga imon.. FÖRRUTOM VI SOM HAR PRAKTIK. Menmen, får se hur det blir.

Ska lägga mig och sova en stund till, hörs sen.


Det är så lätt att haka på

Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej



Once again

kom precis hem, vart iväg och kollat film. förlåt för såååå kass uppdatering men vi hörs imon, ska snart krypa ner och mysprata med elin lite innan jag slumrar.

godnatt

Jag lever! eller..

Har vart fullt upp, tror inte ni förstår hur mycket jag stressar nu men finns inte mycket att göra åt det, det är såhär det är nu med UF-företaget men snart hoppas jag det blir en liten lugnare period så vi får tid att allt bra som hänt senaste tiden.
Tror faktiskt jag har en inre stress också, har vart mycket med allt ett tag vilket jag att jag inte kunnat sova och äta ordentligt, men så är det ju med allt, ibland går det upp och ibland ner. Har haft en riktig down-period ett bra tag nu men känner att jag är på väg uppför backen igen.

Kom hem från skolan för typ en timma sedan, har vart igång sen tidigt imorse och fixat allt inför imorgon då vi har Öppet Hus i skolan. Kom och besök vårt företag Child Aid Products UF.


Ikväll blir det middag hos Skobe, så himla mysigt med en kväll med bara tjejerna, kommer säkert slockna i soffan där haha. Hur som helst, vi hörs imorgon om jag hinner skriva nåt innan jag åker på morgonen, efter skolan jobbar jag hema em/kvällen.

mitt sista andetag

Massage

hade en bra dag på jobbet, skulle tagit tåget till mjölby ju men blev inget med det, vart lite sent så blev en sväng på stan med Alex istället, så himla mysigt. de tända ljusslingorna i träden och det var lite uppträdanden och så, tranås kan var rätt mysigt ibland också.

nu ska jag sova.. är så himla trött, kände precis hur det spänner i min ena axel, har två presentkort på massage så kanske borde ta tag i att boka nångång, jag som är så svag för det. tror det kallas lat..

GODNATT

Mjölby

 

kom precis hem, uppdaterar mer ikväll för nu ska jag göra mig iordning lite och kila iväg till Mjölby. blir en kväll med robban, ska nog sola vilket ska bli jääävligt skönt, fryser ju arlset av sig ute nu!?

Vi hörs ikväll


Goodie

redan torsdag imon, dagarna bara rullar på, borde inte den riktiga vintern va här snart..? jag fasar för att den ska komma och det är det sista jag vill, men ändå.. såhär års förra året var det ju jättemycket snö? hur som helst, är glad så länge vi slipper skiten.

det ända bra med vintern är att man får tända massa ljus och sitta inne framför en varm brasa.
jag ska faktiskt lägga mig snart, blir rätt matt av att jobba hela dagarna, både på Skobes plus UF-företaget. men kul att allt går så bra, hoppas på en lansering av kassarna inom en ganska snar framtid!
hoppas ni haft en bra dag, nu ska jag sova.
puss & godnatt




dags att komma igång med träningen snart igen.. vart lite dåligt på den fronten
bilen är tagen på Jeffs golv efter en riktig jobbig löptur i höstas haha

Onsdag

tjolahopp!
vart på praktiken hela dagen, åkte direkt till skolan nu för en intervju med tidningen lite snabbt. jobbar fortfarande med UF men ska snart kila hem, sen ikväll blir det hockey med Filippa.

hörs seeeen

Everything Changes

blev lite gott käk på Shalom ikväll med vicke och filippa mysigt! ni är bäst.
nu tänkte jag faktiskt krypa ner i sängen, mådde riktigt riktigt illa men tog mig upp, låg fortfarande kvar i sängen vid 7 när jag klivit ur duschen, mådde väl inget vidare men tog mig upp och hann fixa mig. gick över ganska fort när jag fick i mig lite mat, glömmer bort att äta..

imon blir det först praktik och sen UF-möte. mycket på G nu!
men vi hörs imon, sängen nu.



förra vintern


Körskolan nästa

Hej på er!

Precis hemkommen från Skobes, går riktigt bra det där. Känns som min grej även att det blir lite långtråkigt ibland.
Ska snart ner och sätta mig på körskolan också, sen ikväll blir det att antingen träffa victoria eller bara ta det lugnt.

Hörs sen!




gammal bild från sommaren

Godnatt

förlåt för lite och tråkig uppdatering men idag känner jag inte för mycket alls. ska krypa ner i sängen nu, önskar jag hade någon att dela sängen med ikväll, det är en sån dag jag inte vill vara själv..
tur att jag har världens bästa vänner.





saknar.

Empty

vissa dagar vill jag gå under jorden, vissa dagar vill jag skrika så högt jag kan. men om det ändå kunde hjälpa..
jag har hamnat i ett sista kapitel som jag inte vill lämna, jag döljer sanningen. jag vill inte resa mig upp och börja gå den långa vägen, det kommer ta sån tid att jag inte ser slutet. det är en lång väg, en väg jag redan har varit på men som jag vände på ganska snabbt då det blev för jobbigt. nu är det dags att ta den vägen igen, den vägen där jag möter sånt som gör mig rädd och svag. det här är inte okej längre, det är så orättvist det kan bli. det är inte jag som ska behöva ta den här vägen för att hitta tillbaka.

don't try to be perfect
anyway.. i will always love you and i hope you learn from your mistakes
.

Fina vän

 

förlåt gumman men du var så söt här haha. först ska jag äta pizza med familjen, sen blir det thaimat med den här filuren.

PUSS




Pappisen



Grattis värdlens bästa pappa på Fars dag.


nu tänker jag sova en stund, känns som jag håller på att bli sjuk..

Touching me forever and for always

Godmorgon, igår efter jobbet mötte jag upp Filippa, köpte med oss lite mat och sen sov hon här, mysigt! Vaknade nyss och hade tänkt hoppa in i duschen. Idag händer inte ett skit.. skönt.

Even though that I've just met you
And we've only said hello
I can tell that you are special
Don't ask me how I know

It may sounds strange, but to me it seems
You were always here
Living in my dreams

I can feel the love
It's in the air
Like rays of sunshine everywhere
Touching me forever and for always

Ohh, angel eyes, they look at me
Telling me we're meant to be
Bringing back what I thought was gone
Everything changes
From now on

Do you believe in magic?
Do you believe in falling at first sight?
When love comes crashing in
I begin to realize
There's nowhere for me to run tonight

jag har gått så långt nästan blivit van


Fuck

sovit riktigt dåligt inatt, faaaaaaan säger jag bara. inte okej när man ska upp och jobba 11 timmar. vaknade flera gånger.
men hoppas ni får en bra dag iallafall, själv ska jag försöka göra den så bra som möjligt, i kassan på jobbet.

mår illa gör jag också.. vad händer?
trevlig helg.

hockeeey

hockey nästa!

blev lite buisness-outfit idag kände jag haha


Bad update

Riktigt dålig uppdatering på bloggen nu men det är den som drabbas när det är såhär jävla mycket att göra.
Haft en bra dag på Skoes, massa att göra och allt flyter på jättebra. Redan gått en vecka..

På lunchen var det FULLT UPP. Fick ta extra lång lunch för att hinna med allt jobb med företaget med det är bara kul och nu går det så sjukt bra! Blev telefonintervjuad idag också och jag tror inte jag sa något rätt haha. Var så sjukt nervös, det där med att prata oförberett med någon man inte känner i telefon är inte min grej.
Slutade 4, stack till skolan och mailade iväg en bild till tjejen på SR. Vi kommer även finnas med på Sveriges Radios hemsida efter helgen. Ouups..

Nu kom jag precis hem, ska äta en macka och fixa mig lite för ikväll blir det hockey! Var ju på hockey i onsdags också men kul att hitta på något. Jobbar ganska tidigt imon så blir lugnt, ska sova direkt när jag kommer hem.

Igår blev det som sagt lite mys med finaste Robine, hon är bra hon


Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

hej!
tänker inte va nån jävla gnällkärring och klaga men det är SÅ mycket i mitt huvud nu, jag stressar så mycket att min kropp hålla på att balla ur. som ni förstår är det mycket med UF, men inte bara det utan allt annat i mitt liv är just nu kaos känns det som. eller det är mycket att göra och mycket känslor.. men detta ska vi klara, efter regn kommer solsken som man brukar säga och varför vi har så mycket att göra beror ju faktiskt på att det går framåt i företaget.
dock har det gått lite över gränsen nu, det är inte riktigt meningen att man ska bryta ihop för ett arbete.

hur som helst, annars flyter det på. praktiken är riktigt rolig nu och jag börjar komma in i arbetet ordentligt, kul!
jag har aldrig sett fram emot helgen så mycket som nu, ska bli så skönt att släppa allt, eller iaf försöka. ska sova hela helgen haha.
men innan det är det en stressig fredag imon.. praktik, några ärenen på stan, möte med rådgivare & en intervju med Sveriges radio Östergötland. dom ringde mig förut och hade hört talas om vår idé, så himla kul!
efter det blir det troligtvis möte med UF.

lördagen jobbar jag exakt hela dagen, men sen tänker jag inte göra mycket mer. är tillräckligt sönderstressad.
grattis till er som orkade läsa detta tråkiga och gnälliga inlägg men skönt att skriva av sig lite.

kom precis ur duschen och snart kommer Robine, mysigt.

Buisness

Hej på er! Förlåt för kääss uppdatering. Men idag har jag fan knappt suttit på röven, förstår inte varför vår familj alltid stressar så mycket. Tydligen har hela familjen lika mycket att göra och vi hinner knappt prata med varann.. Så fort den ena kommer hem åker nästa iväg.

Började dagen på Skobes, gick väldigt bra idag. Mycket att göra, det gillas! På lunchen hade jag äntligen tid att kolla telefonen och läste ett sms av Bea, "Ica har svarat". Gissa om jag typ sprang ner till skolan, åt lunch och pratade UF.
Kan säga att svaret var väldigt positivt och troligtvis blir det att åka upp på möte till Stockholm ganska snart igen. Det här är stooort.

Väl när jag slutade APU:n stack jag direkt iväg till vår Rådgivare där jag hämtade våra t-shirtar som kommit och sedan fixade med affärsplanen. De ska hämtas ut på DC-kontoret imon, helt klara. Sedan skickas de vidare till juryn i Jöknköping!
Kom nyss hem och slängde i mig lite mat, hann prata med mamma och pappa för första gången idag också. Nu ska jag & tjejerna gå på hockey, tänkte säga att jag får slappna av lite men vet ju hur det blir, tvärtom.

Allstå.. en väldigt stressig dag och det känns i kroppen, ont i nacken och axlarna.
Men nu ska jag inte klaga för detta är riktigt kul trots det hårda arbetet.

VI HÖRS IKVÄLL!



Onsdag 10/11

inte okej att sätta sig vid datorn på morgonen men jag är fast, lyssnar sönder på Little House och drömmer mig bort.
har börjat ligga kvar och snooza HUR länge som helst så har lite bråttom nu, ska åka om 20 min.

hörs ikväll när jag är hemma!
ha en bra dag

Kisses

it hurts to love someone



ska krypa ner nu, Godnatt alla fina!



Är glad att leva i verkligheten ibland

äntligen hemma! har precis ätit lite ordentlig mat för första gången på hela dagen.
det har gått i ett idag, en lång dag på praktiken men riktigt kul idag, sen stressa till körskolan och kom hem för ett tagsen. och vad säger man om vädret... JÄVLA FUCKING SNÖ! ärligt talat, fick panik imorse när jag såg vilken snöstorm det var och att jag skulle cykla, men är väl bara vänja sig.

nu ska jag ta en kopp chocklad och bara njuta, ska sova tidigt ikväll har jag bestämt.
drömde så sjuka drömmar inatt att jag vakande flera gånger..

- minns inte allting nu men kommer ihåg att jag var på ett sjukhus och mötte en kvinna i trappuppgången som liknade en person jag känner väldigt väl i verkligheten, märkte inget skumt med henne förrän jag verkligen fick ögonkontakt och hon drar upp en pistol ur fickan och jag börjar skrika. en städerska på sjukhuset (minns att hon var kines) kommer i trappan från övre plan och jag försöker ge miner menade att något är fel, hon märker inget men jag springer därifrån jagandes med kvinnan efter mig. springer in i personalrummet och hinner öppna balkongdörren och gömma mig under en balkong och sen fortsätter historian.. haha stört.

Puss

säger godnatt med en fin bild på mig och victoria!
jag älskar dig



Besatt

nu ska jag sooooooova, jag lyssnar just nu på Little House med Amanda Seydried och jag får fan rysningar. vill se Dear John en 5e gång, men den är hos victoria! Jag ska nog klara mig men kan man annat än dreggla efter puddingen? Ochnej, nu menade jag inte Amanda haha...


Godnatt.

Bubbel



Motivation

Anonym om Lyckas med allt:
kan inte du skriva ett inlägg om hur mkt du tränar och vad du tränar varje gång ? jag måste komma igång... behöver inspiration !


svar:
nu tränar jag väldigt sällan (har ett träningsschema jag följt lite men inte nu på ett tag) men har i tidigare dagar varit väldigt aktiv.
det jag helst gör när jag tränar nu är att ut och springa och sen får jag en kick av att springa där folk ser mig, det gör mig mer pressad och mer motiverad.
annars är alltid gym-pass bra. ta med dig vännerna och träna tillsammans! träning ska ju vara roligt.



Första dagen

kom hem för ett tagsen och jag ska tala om att jag är slutkörd. lät ju inte så bra haha men idag var första dagen på APU:n, eller man kanske ska kalla det arbetsplasten. för i stort sett gör jag det dom gör på kontoret, och nu håller jag på att lära mig växeln så jag kommer ta emot alla samtal.

hur som helst, har slängt i mig lite mat och nu tänkte jag lägga mig framför tvn eller nåt annat som är så roliiiigt. gaah varför händer det aldrig nåt!?




snygga tjejer! älska vickes porriga poose och mina och alex härliga putläppar.

en kväll att minnas

Somnar sittandes

godmorgon
är så sjukt trött, skulle helst av allt bara velat ligga kvar och sova hela dagen. men nu är jag uppe på benen, börjar kl. 9 idag. hoppas på en ganska lugn dag eftersom det är första dagen, lovar att dom sätter mig på asjobbiga arbetsuppgifter idag bara för det..
sen ska jag hem och sova haha, är fortfarande sliten sen helgen.
om jag orkar kanske det blir lite träning när jag kommer hem, annars sängen.

vi hörs sen i em/kväll när jag är hemma



Galet trött..

orkar inte skriva nåt seriöst inlägg nu, men kvällen har spenderats hos hannes med gott folk, var även och åt pizza med mina tjejer.
jag måste sova, ska upp tidigt imon. skulle kunna dööööööö just nu för att slippa jobba i 5 veckor.

GODNATT

Lyckas med allt



haha hittade denna bild i mon mobil imorse, vad fan hände.. jag ser ut som nån skräckfigur med bruten käke



och såhär såg min armbåge ut när jag vaknade, blåmärken och några sår. Hur lyckas jag? Ont gör det också..

Värt!

Nuså.. nu kan jag stå på benen. Näärå men fyfan vilken hemsk morgon jag haft, men får väl skylla mig själv. Ibland blir det lite för mycket av det goda, men igår var det verkligen värt det! Hade så grymt roligt!!
Började med film hos Vicke och dumma som vi är satte vi på Dear John (4:e gången för mig). Ni kan ju själva gissa om vi var sugna på fest efter det.. Men vi taggade till och var igång ganska fort.
Vi drog vidare till a-lagets lagfest, kul att träffa lite nytt folk. Efter det blev det utgång, likaså det väldigt väldigt lyckat. BRA KVÄLL.

Idag händer inte ett skit, ska försöka pallra mig upp så jag kan ut och gå med Sanna som är hemma i Tranås, annars ska jag nog sova bort hela dagen. Kanske städa lite om jag orkar.


Tog massa cambilder innan vi stack iväg, här bjuder jag på en


I'm alive

minns inte att jag skrev det där inlägget inatt haha, men jag hör av mig senare. tänkte bara bevisa att jag lever idag! ;-)


godnatt

FREE YOUR MIND AND JPIN USS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


hejdåå, har haft en jttbraa kväll :) :) :)

Ferre på G!





haha jag döör!

nu har jag precis gått en sväng med vicke, ska snart upp till henne igen för lite mys och fix. ska bara hämta alla grejer och sen börjar vi i god tid. kan nog bli en bra kväll!

Ha en bra kväll, vi hörs nog inte förrän imon

Galen kväll

Jag bara skrattar, kvällen igår blev helt sjuk.. åkte till Camilla runt 4, tog det lugnt ett tag och åt lite mat. hon visade mig också omkring i Boxholm vilket gick ganska så fort hähä.
gjorde oss iordning, började dricka och fick skjuts in till linköping. vi kunde inte bestämma om vi skulle ut i tranås eller lkpg, men tillslut kunde vi bestämma oss. det var bara det att vi inte hade nåt tålamod, så när vi väl va i lkpg redan vid 10 och det inte var mycket folk ute sprang vi ner till tåget och åkte till tranås. väl här sprang vi ner till parken för att hinna med några timmars dans innan stängning, säger bara en sak.. fail! haha vi var inne typ en kvart och sen ville vi lika fort igen.
men måste säga att jag hade en riktigt rolig kväll trots det inte riktigt blev som vi tänkt oss.

idag blir det lugnt, ska lägga mig framför en film sen.. men ikväll är vi nog påt igen, tror det blir förfest med tjejerna sen vidare på hemmafest så får vi se om det blir utgång.

Hörs sen med lite bilder

Platå

sådär, väskan är packad och humöret är på topp! tror ingen i hela världen har såna humörsvängningar som jag haha.
hur som helst kommer Bea och hämtar mig nu, ska få min plånbok (som jag också glömde hos filippa, så jävla glömsk) och sen ta en sväng förbi skolan och se om det är öppet så vi kan fixa lite med UF.
sen tar jag tåget till Camilla 15.45, hoppas bara jag fått med mig allt. sist var det ju leget jag glömde, får se om vi hörs mer idag annars får ni ha en bra fredagskväll! Ikväll skakar jag rumpa på Platå.

PUSS
/ I

mmm.. pizza!




en såå snygg Ida, haha gillar att det ser ut som jag är halslös på första bilden! ;)
nu ska jag äta frukost (pizza) och sen ta tag lite i livet.


HÖRS SOOOOON

Fredag!

Så himla härligt med fredag tänkte jag säga, men kom ju på att vi har lov och på måndag börjar min praktik under 5 veckors tid. Men det är bara hålla ut.
Vaknade tidigt och kunde inte somna om, börjar bli till en vana. Men idag är en bra dag så piggnar nog till snart!
Ska ner på stan och möta Filippa sen, glömde min väska där med leg och allt i. Typiskt mig.

Sen hem och packa lite och ta tåget till Boxholm. Haha Boxholm, inget ställe man brukar vara på men ska till Camilla idag. Senare blir det utgång i Linköping, den här kvällen är planerad sen länge så det ska bli väldigt kul!! :)

Kom precis ur duschen, ska lägga mig i sängen en stund till nu.
Vi hörs sen




sjukt snygg bild från i onsdags ;)

HELLO

Sitter här hos Ida nu, hon är iväg och blandar dipp (ja vi ska tjocka oss med dipp,chips, dricka och kräftskjärtar). Fast det är vi värda, vi har tränat så himla hårt den här veckan!! just kidding

Tänkte skriva en kort presentation utav Ida, för alla hennes miljoner läsare kan ju faktiskt inte känna henne. Hon är en blond tjej (som jag) som gillar skolan och att träna mycket. Hon älskar att sitta hemma på fredagskvällarna och kolla på bingolotto. Nej nu ljuger jag lite. Ida är en tjej som ÄLSKAR att festa på fredagskvällarna och hon gör det väldigt bra ihop med mig måste jag säga.

Nu kommer hon upp igen, BYE.

MEDVÄNLIGAHÄLSNINGAR ROBINE BREMER



snygg bild.. nej jag vet. men hennes otroligt snabba dator kunde inte ladda upp en ny!!

Same Mistake

Godmorgon, tog en skön sovmorgon idag. Har som sagt inte nåt planerat alls idag, ska sätta på en film snart och äta frukost sen får vi väl se om det blir nån träning haha.
--

Det är så tomt. Varje morgon, varje kväll. Jag vet precis vad som saknas och det känns så jävla tungt att det blivit såhär. Det var på väg att ordna upp sig, det var på väg att bli som vanligt men så hände det här. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra, jag står fortfarande inför val som går mig på nerverna, jag vill så gärna lägga allt åt sidan men det tar emot, varje minut påminns jag och önskar att allt är så bra som i drömmarna.
Det finns något speciellt, därför har det blivit såhär och jag vet egentligen inte vad det är, det bara är något. Vi har båda gjort våra misstag, först du och nu jag. Jag grubblar fortfarande, jag gråter fortfarande och jag älskar dig fortfarande. Det är en plåga.

...

Blir en lugn kväll framför tvn. Men imon funderar jag på att ta tag i träningen och kanske ut och springa en sväng!
Efter det borde jag plugga lite.. Borde va förbjudet på ett lov.





Äntligen praktikplats!

Var som sagt uppe på bredstorp och åkte skridskor förrut, så himla mysigt! Iochförsig skämde jag väl ut mig lite, låg på isen och skrattade ett antal gånger men vem bryr sig, man kan ju inte vara bra på allt ;) Lite kul att jag är så pass insatt och intresserad av hockey men att jag knappt själv kan åka.
Kom hem och satte på Dear John, den filmen kan man inte sluta gråta till. Så otroligt fin och äkta.
Har inte gjort mycket mer idag, skulle ju åkt till Charlotte i nyköping, eller norrköping och gått ut. Men kändes ovärt att lägga alla dom pengarna på resan för att gå ut på en onsdag, så det blir nog av i helgen istället.

Och äntligen har jag fått klart min pratik, ni hittar mig på Skobes i Tranås 5 veckor veckor framöver! Ska bli kul att få prova på lite kontorsjobb.

Hörs senare

Skridskor

Godmorgon på er!!

Har fixat lite med skridskor på morgonen, ska nämligen upp och åka på allmänhetens åkning idag haha. Jag älskade att åka skridskor när jag var mindre men inget jag har med mig nu direkt, men kan nog bli mysigt. Jag, Camilla, E och J. Hoppas det är inne bara annars lär vi väl blåsa bort.
Målet för dagen är att lära mig ett hockeystopp så jag slipper på köra på allt och alla när jag ska stanna haha.
Var som sagt med Filippa igårkväll, blev ganska sent men vad gör det.. det är ju lov! :-D
Hörs sen.
Puss / I



Tisdagsmys

ligger här med filippa och myser, vi har masserat varann och bara pratat igenom hela livet ungefär haha.
är så jäkla trött, höll på att somna på teorilektion förrut, har inte ätit så mycket idag heller vilket märks
direkt på mig.

hur som helst, vi ska bara ta det lugnt nu och sen ska jag lägga mig och se Dear John, den filmen är så
sjukt bra och absolut värd att se en gång till. lite tråkigt att se en sån kärleksfilm själv bara haha.
hoppas ni mår och haft en bra dag! :-D

hörs imon fm, imon ska jag åka skriiiiiskor wihooo



I skolan

jahaja, sitter i skolan och pinar i smärta. har så äckligt ont i magen, mensvärk kan vara bland det värsta som finns ibland. hur som helst ska vi vara i skolan och jobba med UF nu, sen i em går jag ner till körskolan och har teori i 2 timmar.

vi hörs senare ikväll, puss!

ajajaj

aaaaah jag har så jävla ont, vet inte vart jag ska ta vägen. vaknade upp med sån sjuk mensvärk. men ska snart göra mig iordning lite och bege mig ut på stan. kommer nog inte komma hem förrän sent ikväll.. först fixa lite med praktik, sen fika med mormor, jobba med UF i skolan och sen en sef teorilektion.

ikväll ska jag ta hand om mig själv har jag bestämt, ska ha en myskväll och lägga ansiktsmask, måla naglarna och allt sånt.
vi hörs senare när jag är i skolan

Puss!

vart på banken, träffat Elin och sen haft myskväll i filippa och andreas nya lägenhet. myys!
nu ska jag sova, hörs imon!

Godnatt

planer för veckan

har inte kommit så långt än haha, ska snaaart ut på stan, köpte en grym locktång igår så tänkte prova den idag fast sen kom jag på mig själv, orkar man locka håret för att va på stan i någon timme, inte riktigt va.

kan tala om för er vad som händer på lovet, som vanligt planerar jag in en massa..

mån- banken, lunch med Elin, städa & övningsköra
tis- fika med mormor, jobba med UF i skolan, teorilektion
ons- åka skridskor, utgång i Norrköping med charlotte på kvällen
tors- antingen hem med charlotte i nyköping, annars lugn dag med massa plugg
fred- heldag/kväll med camilla, utgång på kvällen
lörd- troligtvis va med camilla, mysig hemmakväll
sönd- plugg med sofie




HÖRS







puss på fina robine



1 november 2010

Godmorgon!

Kom precis ur duschen, ska fortsätta göra iordning lite på mitt rum sen sticka ut på stan och göra några ärenden, ska bland annat till banken och fixa ett nytt kort och hämta ut pengar. Har inte haft mitt bankkort alls länge men magnetremsan är helt förstörd.
Sen ska jag träffa min fina Elin och käka lunch, efter det hem och städa garderoben om jag orkar, annars lägga mig framför en film, orkade aldrig kolla på någon igår..

Har inte sovit alls bra inatt så är helt slut, men ska försöka få en del gjort idag så hörs vi senare! :)
Puss & Kram


RSS 2.0