Ullared

har vart en lång dag idag, gick upp halv 6, lagom trött och seg men sov hela vägen till Ullared, väl där var det så stört mycket folk att jag nästan fick panik. tror vi var där inne 5 eller 6 timmar och efter det var jag helt slut. blev en hel del shoppande, men för första gången kom jag bara hem med nödvändiga grejer.
sov hela vägen hem oxå haha, men nu ikväll fick jag nåt ryck och började städa men det var inte lika kul efter ett tag så hamnade framför tvn och nu här.

har lov i en vecka nu, så jäkla skönt! ska försöka att bara ta det lugnt, boka in massage och lite. får se om jag åker till Nyköping på onsdag, hoppas på det iaf.
har nyss sett Ensam mamma söker, funderar på att sätta på en film nu att somna till.


Hörs imon!

Bio!

kom precis ur duschen, ska käka lite och sen sticka till Mjölby. vet inte riktigt vad vi hittar på men ikväll blir det troligtvis bio i linköping!

åker dock hem ikväll för tidigt tidigt imonbitti sticker familjen iväg till Ullared..

Hörs!

Perfekt helg!

Förlåt för dålig uppdatering, kom hem så sent igårkväll att jag bara hann byta om innan vi gick ut på krogen.
Var ju som sagt i Sthlm hela dagen igår och det gick sååå bra allting, mötet gick super och de va imponerade av allt så hoppas dom är på idéen..
Mötet var klart vid 2 så vi hann med en sväng på Stockholms gator innan tåget gick hemåt. Fick med mig lite smått, en svinsnygg skjorta, verkligen helt perfekt haha, en festblus och ett par öronhängen.
Bytte tåg i Norrköping, fick springa sista sekunden för att komma med haha. Hur som helst hade vi en jättebra dag igår!!
Var helt slut när jag kom hem, men hade förköp till Bjrön Rosenström som spelade här i Parken så slet på mig partykläderna och dansade loss hela kvällen. Det var min och Beas kväll, firade att dagen gått så bra! :-)

Blev kanske nåt glas för mycket men jag hade riktigt roligt, tyckte det för en gång skull var kul folk ute, till och med i lilla Tranås. Hur som helst, dagen idag blir lugn. Hade tänkt bio ikväll men blir nog inget med det, får se senare om det händer nåt kul.




STOCKHOLM

Godmorgon! Är så jävla trött, hoppas jag piggnar till efter lite frukost.
Vid 0.75 går tåget upp till Lkpg, 09.00 fortsätter vi upp mot Sthlm där vi sedan tar en taxi direkt till huvudkontoret. Sen lunch och möte, efter det direkt hem 16.15, byta tåget i Norrköping och hemma 19.18. Det här kommer bli en väldigt lång och intensiv dag, men nu jäklar kör vi. Är väldigt taggad!

Vet inte om ni fattat vad vi ska göra och så men kan skriva mer imon om hur allt gått.. Jag kommer väl var hemma hos mig runt halv 8 och sen är det fest som gäller, Björn Rosenström här hemma i parken!
Blir alltså inte mycket uppdaterat idag, kanske nåt inlägg på Facebook lite senare :-)

Hörs ikväll eller imon, ha en bra dag!

och önska oss lycka till.........


Kvar i skolan..

sitter fortfarande kvar i skolan, suttit vid samma dator sen halv 1. vi har haft så SJUKT mycket at stå i som ni förstår och egentligen har jag inte tid att ens skriva denna korta mening men kände att jag behövde en liten paus i alla siffror och allt företagstänkande.

imon är en stor dag! nu jäklar asså, allt arbete vi lagt ner på detta.... det här ska gå hela vägen!!

Vi hörs när jag är hemma

Stockholm imon!!!

Torsdag, väldigt mycket i skolan nu som sagt. och jag har panik över en grej, det är snart lov och jag måste fixa en sak tills dess.
Har snart psykologi och sen ska jag en sväng upp på stan och fixa lite. Sen är det UF kvällen lång som gäller, tror vi ska beställa hir lite mat till skolan och stanna hela kvällen haha.

Tågbiljetterna till Sthlm imonbitti är bokade, så nu jäklar taggar vi, det är en viktig dag imon som spelar stor roll för vårt företag så hoppas det går vägen.

Nää vi hörs lite senare, ska kila!


misstag är till för att läras av..

Stressig dag...

kom precis hem, vart på lite hockey med vicke & filippa. taif tog hem segern, fint!!
har ju som sagt vart på den där luciagrejen idag och det gick bra, men det är ju en jävla stor konkurrans vilket gör att jag verkligen inte tror det blir nåt mer av det, men gör inte mig så mycket..

har haft en så sjukt stressig dag, stressat som en idiot fram och tillbaka och uf har faktiskt gjort mig galen idag, så himla mycket att tänka på.

ska iaf försöka varva ner lite nu efter den här dagen, sen gå och lägga mig i en varm mysig säng!
Godnatt.

Vilja

Har nyss fått fika av ettorna, en banan och en liten chokladbit ;) men det är alltid nåt, socker var precis vad jag behövde nu.
Ska ha uf nu hela em sen ner på den där grejen och sjunga, börjar bli lite nervöst faktiskt.. men blir nog bra.
Efter det, som sagt hockey med vicke, tror inte jag hinner åka hem emellan..
och på tal om victoria, det är ta mig fan den finaste och bästa personen jag vet
--
Jag är förvirrad, jag har så otroligt mycket vilja inom mig och jag vill bara att jag kunde få igenom alla mina viljor. Jag har två val, jag vill det ena så mycket att jag knappt kan bärga mig samtidigt som det andra är bäst för min egna del. Ibland måste man tyvärr vara snäll mot själv och tänka på det man kommer må bäst av, även att jag vet att det andra är bättre haha. Det går inte riktigt förklara. Jag vill så oerhört gärna, men eftersom jag vet att det aldrig blir så jag vill ha det är det kanske lika bra att inte ta den risken. Förstår att ni inte fattar ett skit, men vill inte skriva ut exakt vad detta handlar om på bloggen..
Man lär sig av sina misstag.



Bra onsdag!!

Ska snart dra mig ner mot skolan, måste stanna till och köpa pengar på telefonen bara. Man känner ju sig handikappad utan pengar på telefonen, säger ju en del vilken nörd jag är haha.

Idag står UF på schemat, massa som ska göras och massa vi ska styraa med. Vi ska även ha en liten presentation för alla Handels-lärare inför fredag så vi är väl förbereda. Börjar bli lite nervöst nu..
Blir nog att sitta kvar en stund efter skolan och jobba med uf, sen direkt och sjunga/intervjuas till luciauttagningen. Ska bli väldigt kul, men är riktigt nervös nu.. Vem vet, dom kanske svimmar när jag börjar sjunga ;-)

Efter det blir det hockey med min fina Victoria, däremellan nånstans ska jag hinna med stan en runda oxå!

Ha en bra dag så hörs vi senare

Puss / i

Godnatt!

godnatt!!
sovmorgon imon, sen väntar en lååång och spännande dag. mer om det imon, puss & godnatt

Körskolan

hemma från körskolan, blir rätt trött av att proppas med information i två timmar och försöka få in allt i huvudet. menmen, nyttigt att ta dom där teorilektionerna ändå tror jag.

har precis käkat lite, nu blir det en kväll framför tvn, finns väl alltid nåt att plugga på men får bli senare isf..

hörs senare!


Teorilektion

gaaaah ja somnar fan snart, ska lägga mig och vila en stund, sen ta fram körkortsboken och bege mig till körskolan!
vi hörs ikväll när jag är hemma. vore ju pinsamt att somna på teorin, därför tar jag en turrplur nu.......

Så mycket vilja

Tisdagar är verkligen slappa för mig i skolan, börjar kvart över 9 och slutar 12 haha.. Skrev iaf ett svenskaprov idag och det gick nog ganska bra ändå, för att börja öva igår så.
Har haft tre lektioner idag, ganska så onödiga, förrutom provet då. Det mesta handlar om UF nu och på fredag sticker ju vi iväg tll Stockholm, ska bli så spännande!! Hoppas det går hela vägen, kommer bli grymt isåfall.

Ska ner till körskolan sen och gå på första teorilektionen, mellan 5 och 7. Har absolut inget alls att göra innan, ganska mysigt väder ute så kanske skulle ta sig en promenad. Men nu är det så att jag har svinont i vristen, jag vill ut och springa!!!! Hoppas det går över ganska snart så jag kan börja träna igen, har ju vart sjuk lite till och från nu så har inte blivit mycket av..

Jag saknar den Ida som var innan, då jag hade massa att göra om dagarna och alltid fullt upp. Jag är inte den personen som inte gör något alls och sitter hemma om dagarna, men som det ser ut nu finns det ju inget att hitta på och jag känner inte för att ta upp ridningen just nu.



EG Guylian, sakna


tackar gud för sovmorgoooon

ska skriva rent en grej på ARL:en nu oxå sen försöka nöta in svenskan. ÖVAÖVAÖVA
bläää är sämst på plugga...............

vi hörs imon, sovmorgon till 09.15 är ju alltid nåt!

Kort paus

håller på att skriva en sammanfattning om svenska litteraturhistorian.. så jävla intressant...eller? tror inte det va.
ska fortsätta nu, börja med att läsa 20 sidor igen, hörs senare!

Planering va det ja

kom precis hem från skolan, har vart en rätt bra dag faktiskt trots att jag vart lite seg efter badet.
däremot ser min eftermiddag inte allt för rolig ut.. det blir jag & boken natten lång skulle jag tro.

just det, ska tala om för er lite av vad som händer i veckan..

måndag: plugggg
tisdag: svenskaprov, sen första teorilektionen
onsdag: sjunga + intervju med S.K inför lucia
torsdag: plugg, matteprov, träna
fredag: Sthlm hela dagen med UF, utgång på kvällen
lördag: SOVA, kanske bio
söndag: Ullared

som ni ser är det rätt mycket som har med skolan att göra, ska försöka få så mycket som möjligt gjort under veckan för sen har vi lov och efter det APU i 5 veckor..

Hörs ikväll! (:


Bad!

fasen så bra att man kan ha tidsinställt inlägg nu! det funkade ju bra :)
hade bad imorse och man blir ju så jäkla trött när man badat, längtar efter min säng.

fullspäckad vecka, uppdaterar om det när jag kommer hem! Handel nu.
Puss

Och så va det måndag..

fuckfuckfuck, försov mig imorse, bara för att jag skulle packa badkläder, raka benen och shit. gaah
aja, nu är jag i skolan, har för första gången ett tidsinställt inlägg, får väl se om det funkar.

efter skolan ska jag trycka ner facet i böckerna, har både svenska prov och körkortsteori imon!
BYE

...



ensam mamma söker va det ja, efter det --> sängen!

Set it free

If you love something, set it free. If it comes back, it’s meant to be.

Lördagskvällen

Insåg precis att jag glömt kameran hos Robine så blir inga bilder, kanske i veckan eller nåt, så fort jag hämtat den så. Men kan berätta kvällen lite kort.. Först käk här hemma, och jag måste bara säga att jag åt typ världens godaste mat haha. Tigerräkor, ris & nån vitlöksgrej. Mums! Tog tåget till Mjölby där vi ganska fort fixade oss iordning och stack till en kille som heter Jesper där det var fullt ös, hade en riktigt bra kväll!! :)
Stannade i m-by inatt och idag har det väl inte hänt mycket alls, jag & Robine har kollat på film, ätit och ätit igen haha.

Nu kom jag precis ur duschen, ska se Ensam mamma söker ikväll och sen ska jag sova tidigt.
Kanske hörs senare, puss på er




bild från jkpg

17.00

är helt slut, har väl inte sovit många timmar inatt direkt. men hade en superrolig kväll i mjölby! berättar mer ikväll med bilder och så, har inte orkat lägga in några än.

hoppas eran helg vart bra :)
Puss

Miami 2 Ibiza

sådärja, nu tar ja tåget till mjölby! det lutar åt lite party iaf, ha en bra kväll! :-D


All night long

kom precis hem från hockeyn, sjukt dålig match men alltid lika kul att träffa Camilla, helt underbar tjej! :)
sitter just nu och dunkar en massa partymusik, börjar bli väldigt pepp, dock är inte vädret nåt roligt så
får lite vad som händer, ska iaf till Robine ikväll så får vi se lite hur kvällen slutar.



Hockey

Godmorgon! :-)

Så skönt att det inte är snö idag, hatar allt som har med snö och kyla att göra.. usch.
Gick upp och åt lite taco till frukost haha, satt fint. Ska snart göra mig iordning lite, blir
hockey med Camilla idag, mysigt!

Ikväll lutar det åt utgång i Lkpg, får se lite vad som händer. Hör av mig senare efter
hockeyn.


Myskväll med tjejerna

Det har blivit så jäkla kallt alltså, sitter i morgonrocken och fryser arslet av mig trots att jag har tröja och jeans under, burrrrr!
Hoppas ni haft en bra dag, min har vart kanon! :D

Snart kommer Elin&Filippa hit för lite myskväll. Blir taco och Idol, så skönt att bara va hemma! Har blivit lite mycket festande senaste helgerna, utgång imon och evetuellt både fre och lörd nästa helg. Men jag försvarar mig med att jag precis fyllt 18, då är det faktiskt okej att gå ut och ha kul!
Annars händer det inte mycket att hurra för just nu, ska på intervju och provsjunga på onsdag, ni vet att jag nämnde det där med lucian.. får väl se hur det blir, lockar mig faktiskt inte jättemycket men absolut värt ett försök.

Nää nu ska jag börja förbereda maten, mamma och pappa är borta ikväll så det blir jag och tjejerna!

Ha en riktigt bra kväll!




Fredagsmys

tjohooo äntligen fredag, fan veckorna bara springer ju iväg nu! går nästa vecka i skolan, sen har jag en APU-period på 5 veckor och när vi kommer tillbaka är det en eller två veckor kvar innan jullovet, helt stört!

hoppas ni haft en bra dag idag, jag mår finfint trots denna kukiga kylan, är redan trött på skiten..
skrev ett till prov idag, i ARL och tror det gick bra, det kändes iaf bra. är ensam hela kvällen så vet inte riktigt vad jag ska hitta på men tror Filippa kommer hit senare. blir lite taco och mys, får se om grabbarna kommer förbi en sväng också.
har precis kört lite bil med pappa, går riktigt bra nu.

nej nu ska jag kila, vi hörs senare sen.
bjuder på några härliga höstbilder








burrrrr

kom hem från mina finaste victoria nyss. har spenderat hela dagen med henne, massa prat och mys var precis vad vi behövde. det är en speciell vänskap vi har, spelar ingen roll hur sällan vi träffas, vi vet att vi alltid har varann där och vi är så otroligt lika i allt vi gör. vi vet exakt hur varann funkar!

var först på stan en sväng, och som jag sa kunde jag inte komma hem utan något. ett skitsnyggt tunnt, stickad pannband, ett par jeans, ett par handskar och en mascara slank med hem. kommer säkert bilder på det framöver.
nu är morgonrocken på, ska snart burra ner mig under täcket och plugga lite.
vill ha någon att mysa med just nu, någon att värma sig med i denna jäkla kyla, fan så kallt det är idag asså..
BURR..



Stan med bästa

just sktivit psykogiprovet, gick nog helt okej trots allt! :)
ska snart ut på stan med victoria en sväng, mysiiiigt. ska se om jag kan få med mig nåt par byxor hem, och kanske en stor mysig halsduk. blir väl nåt som vanligt iaf.

hörs sen, blir lite plugg ikväll oxå!

Nominerad

Godmorgon på er!!

Jag har sovit som en stock inatt, så jäkla skönt! Fick just reda på religions-provet, gick helt okej faktiskt.
Igår vart det inte mycket till pluggande, var med J. hela kvällen och sen läste jag igenom Psykolgi-boken.
Har ett stort prov idag, ska göra allt för att få ett g på detta provet haha. Får plugga det sista snart, brukar lösa sig.

Förresten, fick ett samtal igår eftermiddag från svenska kyrkan, jag har tydligen blivit nominerad till Tranås-lucia, whaaaaat!!? Vart så jävla paff alltså, men ska ringa tillbaka dom idag och tacka jag eller nej. Känns fel att säga nej, men har inte riktigt bestämt mig än........
Idag efter skolan ska jag träffa fina Victoria, får se lite vad vi hittar på.


Vi hörs sen!
Puss




Bra där!

blev visst inget pluggande nu, men får bli senare ikväll och då menar jag verkligen att jag ska plugga!!!! har inget val eftersom det är prov imon, GREAT.

får snart besök och sen händer inte mycket mer, blir väl film och lite.
hörs seeeen

UF!

Holaaaaa, hoppas ni har en bra dag! Jag är så jävla glad och flummig idag, ska snart ha UF i några timmar och sen ska jag hem och plugga hela kvällen. KUL säger jag bara, fattar ingenting av det här provet.. Menmen, sånt som löser sig, ska försöka gå in för det ordentligt ikväll.


Vi hörs ikväll!
Pussss

Försök till att plugga

Sofie kom hit och skulle plugga med mig förrut, gick väl sådär lagom bra som vanligt när vi ska va seriösa haha.
Vart ju inte direkt klokare av det om man säger så..
Vi kollade lite PH också och nu har jag precis sett 112 på liv och död, spännande.
Ska snart lägga mig i sängen och försöka läsa lite till på den där jävla psykologin, fattar verkligen ingenting.
eswgtwgrbläää haha jo det är nog dags att sova snaaart!


Sovmorgon till 10.40 imon dåva, fan va fint asså!





saknar sommaren grymt mycket, alla minnen och precis allt underbart
den medförde..


all night

har som sagt pratat lite inför 9orna idag och dey gick bara bra, kul om man kan påverka deras val!
annars har det inte hänt ett skit mer idag, har haft en lektion bara och nu tänkte jag lägga mig och sova middag en stund haha
sen ska jag plugga kvällen lång, har ett stort Psykolgi-prov på torsdag som jag fattar nada av.

vi hörs senare sen, puss på er!




19 oktober

gaaaah är så trött att ja inte vet vart ja ska ta vägen idag, självklart är det denna dag jag ska stå och snacka inför massa nya elever. menmen, har bara två lektioner förövrigt så det ska jag nog klara av. efter skolan måste jag plugga, blev inget med det igår.

hörs när jag är hemma!
ha en bra tisdag

nightman

nu tänker jag sovaa, lovar att ja inte kan somna såhär tidigt nu bara för att jag vill sova tidigt..

BLÄ.
godnatt!

-

Tung dag i skolan idag... men la mig en stund och vilade när jag kom hem, andra gången på bara några dagar ringer Eva min lärare när jag sover. Hon måste tro jag är värsta latmasken som bara sover haha. Blev iaf tillfrågad om jag ville prata inför 9orna imon, andra året irad.


Har precis vart ute och övningskört, gick finfint! Nu --> käk & plugg




Måndag

Stannade i mjölby igår efter att ha sett matchen mellan Taif-Mjölby. Jag & Robine beställde lite mat och hade det mysigt, lagom trötta både två.
Imorse hade jag gjort alllllllllt för att få ligga kvar i sängen men icke, va bara att kliva ur sängen. Har just suttit och planerat lite UF, efter skolan ska jag SOVA, min förskylning vill inte ge med sig så är lika bra att ta det lugnt, och speciellt efter den här helgen....



Mjölat

sådär ja, har precis kört bil o de gick skitbra!! nu måste jag fixa mig, blur upphämtad innan tre och sen går bilen mot Mjölby för lite Robine och hockey.
hörs ikväll!! :)



17 Oktober

Godmorgon!

Tog en välbehövlig sovmorgon idag och det var jag faktiskt värd. Kom nyss ur duschen, ska ner och käka lite frulle nu och köra lite bil med pappa. Sen åker jag upp till Mjölby en sväng för att träffa Robine, ska gå på hockey och lite.
Annars har jag inget planerat idag vilket kanske är tur, är så trött och sjuk att jag dööööör. hehe








några bilder från helgen och en härlig bild från turkiet!

första lagliga krogrundan avklarad!!

hej på er!!! stressade iväg till stan igår och fick med mig en skitsnygg klänning i sista sekunden, jag har inget stopp. shoppar ihjäl mig..
tog tåget upp till lkpg, väntade på charlotte som var väldigt mycket försenad med sitt tåg. gick ut och käka på restaurang, tog ett glas vin och några shottar nere i baren och sen var vi med i leken!! förfestade med ett härligt gäng killar i en lokal, sen ut på krogen och det slutade gaaaaaalet bra! som alltid med min fina!

jag har tänkt att lägga ut lite bilder men ikväll får ni skåda denna helgoa tjej, du är så galet bra babe!



hörs imon med lite bilder och annat kul

utgång med challeballe!




IKVÄLL KÖR VI ALL IN!
jag erkänner att jag inte alls mår bra, är ju sju + att jag jobbar ganska tidigt imon..
men det hindrar inte mig från att gå ut på krogen, har längtat efter den jär dagen
sjukt mycket så nu jävlar kör vi!


ska snart in i duschen och börja fixa iordning allting, har inte en aning om vad jag ska
ha på mig eller nåt än.. panik! sen ta tåget till lkpg 17.45 och sen får vi se vart kvällen
tar vägen.. blir väl som vanligt galet för oss.


just the way you are

har slutat använda min alemenacka så bloggen blir lite som min kom-ihåg-bok ibland.
helgen ser fullspäckad ut och jag bara njuter av det, iofs lite tråkigt att den går så fort
då men i helgen har jag massa att se fram emot.
imon blir en stressig dag, börjar 8 och har sen hål till 1, däremellan är ett möte inbokat, stan och köpa present till challe, sen sola om jag hinner annars efter skolan. sen hem och fixa massa och packa för en natt i lkpg! ta tåget upp, ut & käka och sen kör vi en riktigt galen utgång.

hem tidigt på lördag och jobba, jobbar från 11-21 men funderar starkt på att dra en till utgång där på kvällen ändå. blev tillfrågad och jag vet hur jag är, kommer ångra det annars på lördagkvällen när jag sitter med en påse godis i min ensamhet haha.
söndag blir det hockey med robine, sen måste jag hinna plugga..

där har ni min helg lite kort! vi hörs imon igen :)
Godnatt

Svea




hihi, puss!


det går bra nuuuu!

JAG ÄR SÅ SJUKT TAGGAD! jag har lust att skriva ner precis ALLT om vårt UF-företag men väntar till allt är helt klart och spikat. men de möterna vi har inbokade nu är sjukt, inte vilka personer som helst och aa, vet inte vad jag ska säga. detta kommer sluta riktigt riktigt bra om allt går som planerat!

har precis vart ute på promenad med Elin, var väldigt längesen vi träffades så extra mysigt med en höstpromenad idag.
snart kommer morfar och hans tant på besök haha.
lovar att lägga in några bilder sen.. HÖRS! :D

14 oktober

började morgonen med att försova mig, bra gjort när man har prov och så. hade tänkt gå upp en halvtimme tidigare för att plugga in i det sista men icke, aja jag gjorde provet och det kändes helt okej iaf! :)
har vart en slapp dag, men har lite panik för senast måndag nästa vecka (helst imon) ska APU plats vara bestämd och jag har inte direkt kommit så långt, är lite efter när det gäller att tänka haha.

hur som helst, ska vila en stund nu och sen försöka plugga. ska kolla runt lite i Lkpg om jag kan hitta något kul ställe att vara på, men inte i butik igen. nåt med Marknadsföring tror jag.
ikväll ska jag bli firad igen, av lite annan släkt. men först --> sängen



såhär snygg var jag igårkväll när jag försökte plugga...

Bönderna gör min kväll!

 

asså titta mina ögon, jag ser ut och va drogad så trött och sjuk jag är.. har nyss kollat på bönderna och inte för att vara dum nu men mot dom är man ju rena pärlan hahaha förlåt men såg ni dom killarna, eller rättare sagt gubbarna som dejtade hon anna-karin eller vad hon hette. JAG DÖR

hur som helst, nu lite plugg och sen Kungarna!


Religionsprov... fuck

är trött och sjuk, men jag tvingar mig själv att lägga mig och plugga nu.
p-a-l-l-a-r   i-n-t-e

det är faktiskt okej att klaga när man är sjuk..
hoppas ni haft en bra dag, min har väl inte vart något att hurra för direkt men måste gå till skolan imon hur jag än mår..

Hej sålänge! :)

Fuck it

åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jag hatar att va sjuk, jag hatar att va förvirrad och jag hatar att jag har ett stort religionsprov imon.
men idag ska jag ägna hela dagen åt att plugga, och det har jag lovat mig själv. blir ingen träning när jag inte mår bra, så har inte mycket att göra ändå haha.

just nu ser jag fram emot fredag så jävla mycket, jag ska köra till benen skakar! ska bli så kul att få träffa min fina charlotte igen, hon är bra hon.

hörs
BYE

Tack alla!!!

Hej på er!

Hade en jättebra födelsedag, själva dagen i sig var väl ganska så seg men tack vare alla fina ord och gratulationer blev allt jättebra, slutade tidigt men stannade kvar och fixade lite i skolan. Efter det fick Vicke & Alex med mig på hockey i Lkpg. LHC-DIF stod på schemat, blev en riktigt riktigt spännande match till slut!! Slutade iaf 3-2 till Lhc.

Alltså firade jag min 18årsdag i en ishall haha, men fan va kul vi hade! blev ett stopp i Mjölby också där jag fick med mig en blus hem. Och så var det där med att komma hem tomhänt......

Jag har bland annat fått massa grejer till körkortet (kör-och terorilektioner), parfymer, olika massage, grejer till rummet och lite. Jag hinner inte skriva mer nu, men vi hörs senare!

PUSS



Sleep well

nää nu är jag trött på skiten, går och lägger mig och hoppas jag mår bättre imonbitti! :)
vi hörs imon, uppdaterar nångång under dagen.

går och lägger mig sista dagen som 17-åring nu heheheheh...

PUSS

Cancersjuka barn

hej på er, har ju som sagt varit i Lkpg idag och besökt sjukhuset. jag vill inte berätta så mycket om vår idé men det här kommer iaf bli grymt och idag fick vi äntligen besöka avdelningen för cancersjukabarn.

har gått och blivit sjuk också, lagom till min 18-årsdag imon. får väl skylla mig själv lite efter helgen.. hur som helst, ska lägga mig och sova en stund.

Hörs

puss & godnatt

har haft en jättebra dag idag! och jobbet gick bara bra, är hur trött som helst nu så ska sova.
imon är en spännande dag, ska till Linköping på besök med mitt UF-företag. kan berätta mer om det imon
:)

sovgott!

Jobb

besöksrekord igår, kul! fortsätt gärna titta in här :)
har precis gjort mig iordning lite, får besök snart och vid 4 börjar jag jobba.. skapligt goa pengar på en söndag så det gör inget alls faktiskt.

Vi hörs senare ikväll, håller på att frysa ihjääääääl

ajajaj

har legat och sovit största delen av dagen och fixat iordning från igår. vet knappt om jag vågar visa bilden på hur mitt knä ser ut, jag vet inte vad jag gjort!? kan ha skett en liten olycka på dansgolvet..






har precis gjort mig iordning för att bli firad av släkten ikväll, har levt på geléhallon idag så ska bli gott med riktig mat, och lite paket på det blir fint!

Hörs kanske sen

Stop for a minute

ajdååååå... upptäckte precis ett svinstort blåmärke på mitt knä, inte lätt att va dancing queen.. haha ;-)


Lyckad 18årsfest

jag är heeelt slut, har städat hela förmiddagen. hade en riktigt bra kväll igår med massa fina presenter och underbara människor. dock blev det lite kaos ett tag, 50 personer i mitt hus är väl inget jag brukar ha men en riktigt bra kväll, tack alla!
fyra killar från Lkpg fick sova i min säng inatt och jag låg ungefär mitt över alla, haha. alltså jag är så trött, har inte kunnat en blund inatt och var uppe redan vid åtta och började städa.

nu ska jag lägga mig en stund, sen göra mig iordning för ikväll kommer släkten hit och firar mig. tog inga bilder igår men har fått några så jag bjuder på den här så länge, kanske kommer fler nångång.



glad tjej!

Tack alla

jag tänkte bara säga att jag lever (nästan iaf) efter igår och att det var väldigt lyckat och stört mycket folk.
det har vart lite utav en svinstia här men jag skriver mer sen.

ska hänga med pappa och slänga alla kassar med burkar nu!

ALL IN

Freeeeedag, äntligen helg!!
Eftersom jag fyller år på tisdag ska jag ha min 18årfest ikväll och jag är riktigt riktigt taggad! Det är sjukt mycket folk som kommer så måste ändå erkänna att jag är orolig att det ska hända något, men ska försöka ta det lite lugnt och ha koll, betoning på försöka haha.

Har haft hål sen 9 imorse, fixat massa med UF idag och nu kom jag precis tillbaka till skolan efter en sväng på stan med tjejerna. Såklart kan jag inte komma hem tomhänt (trots att jag shoppade i lkpg igår).. Inte bra. Fick med mig lösnaglar och en ring hem.
Efter skolan blir det att åka hem och städa, duscha och göra iordning allting och vänta på tjejerna som kommer på lite förfest. Ska hinna med och träna däremellan oxå. gaaaaah stressigt!

Återkommer ikväll! :D

ha en toppenkväll allihopa

Pictures




Sjukt dåliga bilder men där har ni nåt iaf, nu ska jag krypa ner i sängen, Godnatt


wohooo

hej på er, nu är jag hemma från lkpg med några plagg rikare och hundrlappar fattigare. skulle ju träffat robine imon men blev ingen idé, ses ju imonkväll så.
jag tänkte jag skulle visa vad jag köpt idag men kameran är död så bilder får vänta. det blev iaf en klänning inför imon, ett pannband till vintern & lite smycken.

ska prova kläder, städa lite och fixa lite annat nu ikväll. sen ska jag sova tidigt så jag orkar med den långa dagen imon, lär stressa ihjäl..

- skola
- stan och kampanja för UF
- hem och fixa mig med elin, göra klart det sista
- sen kööööööööööööör viii

Date i Lkpg!!

Torsdag idag och snaaaart är det helg, fan så skönt! :)
har haft två lektioner och en skolbio idag, slappt! men filmen var väl inget vidare direkt.

jag kom precis hem, ska snart göra mig iordning lite för ett UF-möte med tjejerna. spännande!
efter det sticker jag direkt till station och tar tåget upp till Lkpg för att träffa Matilda, en tjej jag
hade min praktik med förra året. ska väl kika runt på stan och bara snacka skit haha. Nää men
nu måste jag kila!

Vi hörs ikväll, tror jag har sällskap av Robine ikväll! men skriver senare i vilket fall.
Pussen

älska bonde-fredrik



HAHAHAHA det bästa är att båda verkar tycka det var en bra date!!?
herregud..
nu; efterlyst & kungarna

myskväll med mig själv

jag har precis städat lite överallt här uppe på övervåningen inför fredag..
just nu lyssnar jag på Blood, Tears & Gold med Hurts, riktigt bra!
har massa ljus tända och sängen är helt nybäddad, mys. det ända som
fattas är någon att dela allt det mysiga med, är på riktigt myshumör.

skönt att bloggen funkar igen, den gick inte komma in på förrut..


.

Kom hem från skolan och var HELT slut, det var vart så jäkla mycket tjafs i skolan idag så mitt huvud var väl ungefär på väg att sprängas. Vi håller fortarande på att kolla resor och i våran klass är det minst sagt lätt med alla starka viljor och olika åsikter, men det ska nog lösas det oxå.

Har iaf sovit en stund nu, ska snart käka lite mat och sen göra lite träningsövningar senare ikväll. Är alldeles för trött för det just nu...



hittade en mysig bild på mig och gullan, en häst som alltid kommer finnas med mig!

Segdag

bläää vad jag är trött idag, har ont i huvudet och allmänt seg. jag som trodde det skulle löna sig med att ut och springa på morgonen så att jag skulle bli piggare under dagen men icke.
ska ha lite UF nu och efter skolan blir det lugnt, har tänkt att bara lägga mig i soffan idag och ta en slappdag. senare ikväll blir det nog lite träning (övningar), måste komma in i det där.

jag bara babblar..

(y)

godmorgon vänner!

vaknade en gång inatt och börja vrida och vända och sen dess har jag väl inte sovit jättebra direkt menmen. jag är uppe på benen redan nu trots att vi har en lång sovmorgon till 10.40 idag, tänkte ge mig ut och springa en sväng!
känner redan nu hur magen kurrar men nej, först tar vi en sväng i skogen.

Vi hörs senare under dagen
Puss!

22.48

nu ska jag lägga mig, blev en myskväll hos skobe ikväll. en välbehövlig tjejkväll till filmen Mean Girls, haha sjukt rolig film.

nää vi hörs imon, sovmorgon till halv 11 sitter fint!
Godnatt

Med ett leende på läpparna

wohoooooooo nu är jag glaaaad!! fråga mig egentligen inte varför men fick nån riktigt energikick haha.
har gjort lite övningar här hemma men hoppar att ut och springa idag, det stod inte ens med på mitt schema så ingen ångest där inte.
väntar på att pappa ska komma hem nu vi kan ut och köra lite bil och sen sticker jag ut till Filippa i norraby. lite film och mys väntar med tjejerna, alltid trevligt. fan vad jag har saknat filippa alltså, hon gör mig alltid lika glad.

nää dags att ta på sig något kanske, vi hörs sen.
Pussis!


Tisdag

hej på er!
skulle åkt upp till robine men blev inget med det så ska slänga i mig lite mat istället och bänka mig framför tvn till ett program vid fyra. sen senare blir det lite träning, tänkte ut och springa en sväng.
kan bli en sväng med bilen också, måste ligga i nu...

fan, råkade visst lova mamma att städa övervåningen, säger bara en sak. vad hände? morgonrock, hög musik och ett leende på läpparna, vad fattas? jag ska nog klara detta.



Förresten, bara en vecka kvar till jag är 18!! WOHOOO


'dont dream your life, live your dream'

Godmorgon

Hoppas ni sovit gott, jag har sovit som en stock som vanligt :-) Fast jag har haft helt sjuka drömmar inatt, jag ville så väl att de skulle vara sanna när jag vakna men fick iaf känna på den lyckan över en nat, tänk om ändå den drömmen kunde bli sann.
Hur som helst, sitter i morgonrock och bara tar det lugnt, ska snart göra mig iordning lite, skönt med sovmorgon.
Har bara två lektioner idag, men i em ska vi jobba med vårt UF-företag så vi kommer nånstans, är massa att göra.
Vet inte riktigt vad som händer efter skolan men ska iaf träna senare sen, och tro det eller ej men jag har inte så mycket träningsvärk idag, var en duktig tjej och stretchade igår.

Hörs senare, ha en toppendag!

mysis

sitter och myser i morgonrocken, har ätit kanelbulle och myst i soffan. älskar att mysa som ni hör haha
lyssnar sönder "Gubben i lådan" med Daniel Adams-Ray just nu, tror de flesta hört den men ni som inte har det tycker jag ska göra det nuuuuuu. riktigt go låt!

finns inget som slår känslan att sitta nyduschad i en morgonrock, känna hur håret doftar och krypa ner i en KALL säng och värma den med kroppsvärme, åhh. men det saknas någon bredvid mig, verkligen hatar att sova själv. så nu vet ni det!

GODNATT






Första träningspasset - Check!!

Sådär ja, första ordentliga träningspasset är gjort. ska ta tag i det här på riktigt nu! Gjorde en massa övningar här hemma först innan jag begav mig ut och sprang en halvmil. Jag får en kick av att springa där folk ser man av nån konstig anledning, mitt adrenalin kryper sig fram och tar över haha.

Är heeelt slut nu, lär ha världens träningsvärk imon men det är bara hålla i, man blir så mycket piggare både fysiskt och psykiskt när man tränar och det är precis vad jag behöver nu.

Håll tummarna för mig! (Y)
Ska hoppa in i duschen och sen äta en välförtjänt kanelbulle mamma köpt hem.
Hejsålänge!





ursäkta den extremt fula bilden men va de ända ja kunde få till

Kanelbullensdag + träning......

Måndag idag och kanelbullens dag! Det kan ju ingen ha missat! Eller ;-)?
Haft orientering på morgonen och måste erkänna att jag blev besviken på mig själv, ni vet när man vill och verkligen kan men skiter i allt för att man inte orkar.. det är inte okej.
Men nu är det såhär att jag faktiskt ska ta tag i träningen på riktigt, och jag menar verkligen det. Från och med idag (eller iaf den här veckan hehe) så ska jag följa ett träningsschema, är så jävla tävlingsinriktad så nu jäklar kör vi!

Har precis flummat runt i cafeterian lite, haft kappemöte med vårat grymma Uf-företag haha. Detta blir fint, såklart en kanelbulle till det!
Vi hörs senare efter skolan, ska hem och sova en stund.. SEN träna! :)


:*

har haft lite myskväll med Robine och Emma, ätit lite gottis och kollat film, trevligttrevligt.
snart börjar ensam mamma söker så ska väl se det och sen bara ta det lugnt, har haft en riktig slappdag idag.

vi hörs imon vänner!
Puss & godnatt

yr i bollen

hej på er!

jag är fortfarande yr och snurrig i huvudet, känns inte alls bra. menmen, har träffat Filippa idag och det var verkligen på tiden. var nere på stan en sväng och fick med mig en nattcreme hem, lite lagom dyr sådär hehe. men ibland får man faktiskt unna sig saker.

har precis käkat lite mat, hade tänkt gå på hockeyn sen men jag orkar inte det, ska va med robine istället. vet inte riktigt vad vi hittar på men om jag får bestämma blir det lugnt iaf :)

Hörs seeeen

Konstig morgon.

godmorgon!
fyfan säger jag bara, jag är inte mig själv idag. vaknade med VÄRLDENS spränghuvudvärk, kände mig yr och mådde illa. vet inte alls vad det beror på, tog en dusch och nu känns det iaf lite bättre..
ska försöka få i mig nåt att äta iaf, sen kommer Filippa hit en sväng.

Vi hörs senare!

PUSS

ska lägga mig framför tvn och somna till nån bra film nu, robine åkte nu hem så.
så jäkla gullig vän jag har då, fick precis ett sms "jag blir riktigt glad av att va med dig ida:) PUSS"
amen puss på dig med!!!!!!


Godnatt dårå, drömmer mig bort lite inatt

wohoooooo

shit vad jag saknar min fina vän charlotte nu!
vi planerade nyss våran första lagliga utgång tillsammans, läs lagliga haha.
om 10 dagar är det våran tur att bli 18, äntligen! det firar vi med en galen utgång på fredagen, det blir lixom allt i ett. vi fyller år, vi får träffa varann och vi får gå ut tillsammans, GREAT

nu ska jag tända lite ljus och göra iordning inför kvällens besök, robine bremer wohoooooo ;-D






svartvitt

kom precis hem från hockeyn, 2-2 slutade matchen, helt okej.
lägger mig i soffan med lite godis en stund, senare kommer Robine hit. Puss på't!




Lördagmorgon

godmorgon, fan vad jag ska vakna tidigt varje helg!? aja, rätt skönt att komma upp ändå.
ska snart ner och äta en ordentlig frukost och sen se om jag får med mig Elin på en promenad.

ska träffa Camilla lite senare, blir att se J20-seriepremiären. efter det kommer nog Robine hit, har saknat den där tjejen litegrann så ska bli kul att äntligen ses



söt tjej!

Godnatt!

kom nyss hem, blev en kväll hos Julia med Idol och lite gott. tänkte faktiskt krypa till kojs snart, är lika trött ikväll som alla andra fredagar.
hörs imon fm!

Godnatt

en trött och flummig ida

hej på er, skönt med freeedag! har vart en sjukt flummig dag, är så jäkla trött idag att jag skrattat åt precis allt.
har vart riktigt pepp på att gå ut ikväll men icke, blir en kväll hemma. sofie min tråkiga mås var inte alls pepp och ingen annan heller, tråååååk. men blir säkert skönt med lite mys bland kuddar och täcke oxå haha.

nu ska jag klä av mig och sova en stund. okej det där lät inte så bra, jag vet inte vad jag pratar om idag. hur som helst är jag för trött för att orka blogga just nu, vi hörs senare ikväll när jag vet var kvällen tar vägen.

Pussiluss

RSS 2.0