I'm not ready to make nice

Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round
It's too late to make it right
I probably wouldn't if I could
Cause I'm mad as hell
Can't bring myself to do what it is
You think I should

Shopping

hemma! har haft en jättemysig dag i lkpg me knäpphuvudet elin "arg" gladh haha.
fick med mig en del hem, igen. inte okej att va i linköping och shoppa två ggr på en vecka, menmen.
blev en rutig skjorta, halsband, två linnen och lite.

snart ska jag se Idol och sen försöka plugga lite. om jag kommer ihåg tänkte jag se premiären av Kenza och Tyras show ikväll också.
Hörs sen! :)

-

sådär ja, nu möter jag upp min pärla!




Lkpg

kom precis hem, blev en kväll med massa prat, mys och idol igårkväll.
idag är vi ju som sagt lediga så ska snart göra mig iordning och sen träffa Elin. blir en liten sväng på stan här först, har en värdecheck som går ut idag sen jag visade kläder på mässan. efter det tar vi tåget till Linköping, skönt att bara komma iväg lite! :)

hörs senare, ha en bra dag


Idolmys

blev visst lite ändrade planer, åker ut till sofie och myser ikväll. blir idol och lite pluggande, sover där inatt också eftersom vi är lediga imon. är så trött så det passar nog bra ikväll!

vi hörs imon istället, ha en bra kväll allihopa! :)
Puss

Pizza med girlsen

jag är i en sits som jag bara vill ta mig ut ur så snabbt som möjligt. men ibland är livet inte alltid en dans på rosor, det är bara lära sig det.
hur som helst sitter jag med ett leende på läpparna nu, ska snart göra mig iordning lite för att sticka ut och ta en pizza me tjejerna i klassen, finfint.

imon har vi studiedag och de ska bli äckligt skönt, ska njuta till tusen.
hörs ikväll

HP08






nu; stallet, dusch och sen käka pizza med klassen!
tänkte övningsköra lite innan det också om det hinns med

Friluftsdag

har vart en svinkall dag men fan va kul vi haft, vi har haft friluftsdag hela dagen uppe i bredstorp och kört friidrott. ända och såklart bästa klassen som hade gått in för det var vi. hade musik, lite utklädda och allmänt galna, de flesta trodde vi var fulla haha. aja, en ganska så bra dag trotsallt men nu sitter jag här med en vad som inte är så okej, sträckt den och resten av kroppen är stelfrusen.
ska hoppa in i duschen och lägga mig i soffan med morgonrock, MYS.

hörs sen med massa bilder

Lägg tid på dom du älskar

ibland förstör småsaker allting och det är precis vad som hände ikväll, jag är så jävla trött på skiten att jag inte ens orkar nämna vad det handlar om. jag tänker inte ödsla någon tid på människor som får mig att må dåligt just nu, jag behöver vänner som får mig att må bra och som stöttar än och finns där hela tiden.


nu går jag och lägger mig, drömmer mig bort lite och vaknar förhoppningsvis bättre i halsen också, där har vi ännu en sak jag är trött på, denna ständiga jävla halsen.

Godnatt alla fina underbara människor

(y)

kom precis hem från stallet, gick kanonbra att rida och snart blir det Idol.
har gått runt med ett leende på läpparna hela dagen (förrutom när jag tog fel tåg haha) och det tänker jag fortsätta med.

hörs senare mina babes!

Animal


Dumhuvvet Ida

hallåja, det har vart en ganska stressig trots att jag hade sovmorgon och slutade redan vid 12.
hade möte med rådgivaren som sagt och sen med en chef på ett företag och det gick finfint båda två.

robine fråga förrut om jag ville med en sväng till lkpg, så skulle ta tåget till mjölby vid 14.45 men dumhuvudet ida nilsson kollade inte tågtiderna så det gick ju inget tåg. stressade som en idiot för att hinna med det där jävla tåget, så typiskt. när jag tänker efter vet jag ju att de bara går ett kvart i 2 och nästa är kvart i 4, så det vara bara att cykla hem igen haha.. synd om mig, jag vet.
nu har jag precis ätit lite mackor, tänkte lägga mig i soffan och ta det lite lugnt innan mamma kommer hem och skjutsar mig till stallet. om jag orkar ska jag som sagt ut och springa en sväng ikväll också.





Hörs

Rådgivaremöte

Hoppas ni sovit gott, jag har sovit som en stock inatt! :-D
Ska snart bege mig till skolan och göra en uppgift, har egentligen sovmorgon men skönt att ha det gjort.
Efter det ska vi träffa våran Rådgivare till vårt UF-företag över en fika, det här kommer bli grymt. Är så jäkla taggad!
Ikväll blir det stallet en sväng till stallet och sen ska jag få på mig löparskorna och ta en sväng i skogen. Vi har friidrotts-friluftsdag imorgon och jag ska både springa 400m, 100m och hoppa längd så vill känna att jag är någolunda i form haha.


Vi hörs senare sen, ha en toppendag!
/ i

Fallen

har vart och käkat hos mormor med mamma och pappa och jag fattar inte hur man orkar äta så mycket som man gör när man kommer dit, det är ju knappt man kan gå efteråt. kollade såklart Idol också och nu tänkte jag faktiskt lägga mig, är så jäkla kvällstrött.

hoppas ni haft en bra dag, vi hörs imon igen!
Puss & Godnatt



Seeeega måndag

hej på er, måndag idag och jag är redan trött på skoldagarna, men veckorna brukar rulla på rätt snabbt så det är bara att hänga i. har inte sovit alls bra inatt, halsen är bättre idag men igårkväll var det ett helvete. drack honungsvatten första gången i mitt liv och det var väl inget jag gör om direkt, haha.

 
hade orientering nyss, gick helt okej men jävlar vad trött jag vart nu efteråt. aja, bara två handelslektioner kvar sen blir det stallet och ikväll blir det lite mat hos mormor, alltid trevligt.
Vi hörs sen, men om jag är lika uttråkad om ett tag kan jag lova er att det kommer upp en tråkig ointressant lista igen... ;)


Irene Huss

ska krypa ner till Irene Huss nu, har så sjukt ont i halsen så får nog bli ett läkarbesök i veckan.

hörs imon, puss & godnatt!

Hejochhåå

Sorry för dålig uppdaterings babes,
jag har haft fullt upp hela dagen. Slutade jobbet vid 4 och åkte hem lite fort och fixade mig, sen fort upp till hockeyn för att se de två sista perioderna. Blev tyvärr förlust men jag är lika glad för det, har precis vart ute och övningskört och det går finfint det här, så jävla kul att köra bil juuuuu. Hahah

Är helt uppe i varv efter matchen, jag och pappa snackade om det förrut, vi är precis likadana och har precis samma heta temeperament. Men vem fan kan sitta på en hockeymatch och hålla käften!? Ingen.

Nu ska jag äta mat för första gången för idag och sen bänka mig framför de ensamma mammorna.
Ha en bra kväll snyggingar, vi hörs säkert lite senare



jättegammal bild.



Jobbet nästa

Godmorgon!

Klockan är halv 9 och jag kom nyss ur duschen, ska snart göra mig iordning och börja jobba. Jobbar till 4 och sen kan det bli lite hockey, får se vad som händer.
Kan också berätta att kvällen igår var hur trevlig som helst, 50årsfester brukar ju inte var mycket att hurra för men det var kul, speciellt att träffa fam. Karlsson igen som var här innan vi drog vidare.

Nej nu ska jag kila, ha en bra dag så hörs vi senare! :)
Förresten, vet ni en sak... att jag är tokkär i mina nya skor, dom kommer jag bo i nu i höst.




yeeeeah

har haft en skitbra dag! vaknade tidigt, gjorde mig iordning och blev upphämtad av Camilla.
tog en fika på stan och sen drog vi iväg med hennes grymma cab, var uppe vid ishallen och körde och till och med jag vågade köra den, så jävla kul! :p
nu har jag precis gjort mig iordning lite, ska ha gäster nu och sen drar vi vidare, tror johan kommer hit och förferrar lite innan också, det här blir bra det.

har massa bilder att lägga upp, finns även en film när jag kör bil haha men bjuder på den här sålänge.
ha en bra kväll!


Black and White


50 årsfest

Godmorgon! Sovit gott? Jag har sovit som en stock inatt och det behövde jag verkligen, lite tråkigt att det inte blev nån utgång men det tar vi igen nästa helg.
Idag är schemat fullspäckat, ska snart hoppa in i duschen för att träffa Camilla på stan, blir väl en fika i det härliga vädret. Hösten är så jäkla mysig! Efter det ska jag hem och göra mig iordning inför kvällen, vi får gäster vid 4, en familj från Lkpg vi inte träffat på flera år. Sen ska vi alla vidare på 50-års (låter kanske inte så lockande..) men det ska faktiskt bli rätt kul, det är massa av mina kompisar som ska dit och det kommer mer bli som en konsert om jag fattat rätt.
Tror det blir ganska tidigt för mig ikväll då jag jobbar imonibitti, sen har jag inte bestämt om jag ska dricka eller inte. Sånt som märks.

Vi hörs, jag lovar att slänga in en bild på outfiten ikväll oxå!
Puss

Nytt i garderoben

Kom hem för ungefär en timma sen, har vart en lång men jäkligt rolig dag i Linköping med Sofie. Vi var lite busiga och slapp våra två lektioner och drog och shoppade lite. Jag var ute efter ett par Acne-boots typ och efter väldigt mycket om och men kom jag hem med mina nya favissar, fan va snygga dom är asså! Dock liiiite väl dyra, men det är det värt. Hittade även en tunika/klänning inne på MQ, sen massa smycken och ett skitsnyggt halsband inne på Cubus, me like.
Tänkte slänga upp en bild på skorna och klänningen, men kameran är sämst och förstör allt.. whatever.





Det stod mellan utgång eller myskväll ikväll men nu sitter jag här med morgonrocken på och myser, ska krypa ner i soffan och se om det finns nåt gott att smaska på, hehe.

Tyvärr strular blogg.se så det här är ända bilden jag kan lägga upp.. kommer nån annan dag istället.

Vi hörs imon snygginar

Fredag!

Som vanligt kan jag inte sova ut ordentligt när jag väl har sovmorgon, har legat och läst ett tag nu och är helt fast, man känner igen sig i nästan allt.
Funderar på att ta en promenad, så himla skönt väder ju! Efter det ska jag få Sofie att komma hit och plugga lite, sen ska jag på en lektion i skolan senare i em. Går direkt upp till station och tar tåget till Lkpg för att träffa Matilda för en fika och lite shopping. Mysigt!

Vi hörs sen

För jag har blivit lurad ouoooa... tralala

hemma från Mjölby! var som sagt ute och sprang och jäklar så skönt det var, får bli snart igen. vill ta tag i träningen nu, man mår ju så mycket bättre av att röra på sig!
till Idol gjorde även Lina och Ella oss sällskap, blev morötter och dipp, så jävla gott. efter lite flöt hos Robine drog vi vidare till donken och sen tog jag tåget hem där jag blev lurad av en tant som ville få med mig i ett företag. dum som man är spelar man ju med, hade vart bättre och säga direkt att jag inte var intresserad.

imon har jag en lektion, den börjar 14.20, skapligt skönt med sovmorgon. De ni!
Vi hörs imon fm, godnatt

Wohoo

blev lite ändrade planer, vi ska ut och springa en sväng istället! jag trivs så jäkla bra i mjölby av nån konstig anledning, är säkert ensam om det haha. men jag tycker det är fint och mysigt, kanske inte inne i stan då...

packat väskan med träningskläder, det här blir finfint.


Mjölby

nu kom jag precis hem från stan, tog en fika med Sofie, pratade igenom allt mellan himmel och gjord och det är skönt att ens vänner förstår än så bra! efter det blev det en sväng på stan, fick med mig ett par örhängen och ett nagellack, alltid nåt.
sticker upp till Robine kvart i 5, ska väl se Idol som alla andra dagar haha.

Vi hörs sen när jag kommer hem ikväll











Tomt.

Uttråkad

Nämn något som gjorde dig glad igår: hästen
Vad gjorde du kl 08 imorse: var på väg mot första lektionen
Vad gjorde du för 15 min sedan: kom från matan
Det sista du sa högt: "men ett hotell kanske skulle vara bra"
Det senaste någon sa till dig: "det är ju kul om man kan vara där tillsammans"
Vad har du druckit idag: juice i skolan bara
Vad var det senaste du åt: kassler & klyftpotatis
Vad var det senaste du köpte: igår, en daim haha
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit och guld
Vad är det för väder hos dig nu: soligt och ganska skönt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja, faktiskt
Sover du tungt: nja sådär, men jag sover jävligt gott
Drömmer du mardrömmar: ibland
Trivs du med ditt jobb: jadå!
Favoritklädsel: oj, svårt. t-shirt instoppad i ett par tighta jeans och ett skärp kanske? enkelt och snygg
Vad ser du om du tittar till höger: en datastol och en vägg
Vad gör dig glad just nu: ingenting, att jag ska träffa robine ikväll haha
Vad ska du göra härnäst: gå på psykoligi lektion
Höger eller vänsterhänt: vänster!!
Humör just nu: trött men ganska glad
Favoritgodis: saltlaktrits
Kläder just nu: just vad jag skrev innan, jeans instoppad t-shirt skärp och massa smycken. inbakad fläta.
Sommarplaner: har redan en hel del planerat faktiskt, utomlands 2 ggr, falsterbo osv.
Hur många kuddar sover du med: 1 elr 2
Spelar du något instrument: nej, inte riktigt mni grej dedära
Morgon eller nattmänniska: morgon isf, men inget av dom
Vad är viktigast för dig: familj, vänner och att må bra
Är du kittlig: ja, som fan
Snarkar du: nej
Stjärntecken: vågen
Äckligaste insekten: spindlar, tvestjärtar
Längtar du mest efter just nu: att mysa med någon under ett varmt täcke, är en riktigt mysmänniska!


Matproblem

fan, mina kramper i magen vill inte ge sig :( jag har inte ätit alls mycket idag, en macka till frukost, pillat i lite mos i skolan (korven gick inte äta), en macka när jag kom hem från stallet och nu ikväll några mackor. det är fan inte okej, jag behöver myyycket mat.
så jag tänkte ni kunde anteckna detta nu, att jag har ont i magen och klagar på att det inte finns nåt att äta!

Ska lägga mig och läsa, tycka lite synd om mig & magen.
Puss o godnatt

du är saknad challeballe!

Hemma från stallet! Nu blir det käk och mys till Idol, ha en bra kväll.

Puss & Kram




fan vad jag saknar dig baby, men snaaaaaart ses vi




---
Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här   
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i



Kreativitet

Allt har vart kaos idag, skrik hit och dit och så jävla stressigt. Det har vart mycket snack om en studentresa i vår med klassen och nu äntligen ser det ut som det kommer bli av, kommer bli galet. Usch, jag känner redan hur jobbigt det kommer bli att ta stundenten, det går fort nu och sen lämnar alla varann och tar olika vägar.. men som jag sagt innan får man ta vara på den tiden vi har kvar tillsammans!
Sista lektion ägnades åt UF och jag säger bara en sak.. våran idé är GRYM! Det här kommer gå riktigt långt om vi bara lyckas, är så jäkla taggad inför detta nu. Men det krävs sjukt mycket jobb, men vi ska klara detta. Det är en produkt som betyder väldigt mycket för vissa och kan göra en stor skillnad för Sverige. Ska inte säga mer nu... hehe

Nu väntar jag på att mamsen ska komma hem, ska ut och rida en sväng och sen ska jag fortsätta läsa boken jag började i igår, har redan läst nästan halva.



Häääärlig dag

hej på er!

hade en ordentlig sovmorgon idag, så himla skönt.
ska snart ha psykologi, slutar 15.20 och då blir det stan en sväng. ska bland annat upp och hämta mitt lönebesked och sen lämna in en försenad film.

ikväll blir det väl att slappa framför Idol, sen ska jag ut och rida. Om vädret håller i sig blir det att rida ut en sväng, mysigt.
Hoppas allt är bra med er, vi hörs när jag kommer hem :)

/ i


Lite Egoboost passar bra nu

tänkte bara säga en sak innan jag slänger mig i sängen, jag fick låna den där boken av en kompis idag och för några veckor sen läste jag bara några sidor i boken och blev fast direkt, töntig bok kan man tycka men jag ska ge den ett försök! Jag är en stolt läsare av Blondinbella, hon är grymt inspirererande.



Att sälja sig själv

har vart på föreläsning ikväll som handlade om att sälja sig själv på ett bra sätt, kan tolkas olika haha men det var väldigt bra och det ger faktiskt mycket med föreläsningar.
nu har jag precis kollat på Idol och ska nog snart krypa i säng faktiskt, är helt slut på kvällarna.







Vi hörs imon igen, godnatt snyggingar!

 


Slappdag

Blev lite ändring på schemat, var hemma efter 12 och då skulle Robine kommit hit efter 3. Men kom på att jag ska på en föreläsning vid 5 så det var ingen idé, jag hade alltså hunnit ut och ridit plutten men fixade tidigare idag så att någon annan kunde ta hand om henne, så helt plöstligt hade jag inget att göra haha.
Har legat och kollat lite på tv och bara tagit det lugnt, tänkte hoppa in i duschen pch försöka piggna till lite innan jag sticker ner till utbildningscentret där föreläsningen ska vara.

Vi hörs senare vänner

Bad day

godmorgon, fan så tråkigt väder det är! :( jag saknar redan sommaren..

idag är ingen bra dag, men är väl bara att lära sig att vissa dagar än sämnre än andra, det kommer nog vara såhär ett tag. ska bege mig till skolan nu, har bara nån lektion och slutar vid 1, sen ut till stallet och fixa hästen och sen ta tåget till Mjölby.


Hörs sen

Natti





här är två bilder från när vi visade kläder på Tranås-mässan förra helgen.
Första bilden intervjuas jag av Ebba von sydow och bilden under är vi framför montern som vi visar skorna för.


Godnatt.

Älskade klass

var ute och red i spöregnet förrut, härligt värre. ska kila ner och mysa i soffan nu, har haft en ovanligt bra dag idag för att vara måndag! :)



underbara älskade HP08
bild från i våras..

Studentmössor!

Precis hemkommen från skolan, varit en lån dag idag. Slutar egentligen 15.20 men provade studentmössor vid 14.15 och det tog lååång tid, svårare än man tror ska jag tala om. Fyfan, nu är det nära! Det är så mycket som man gör i skolan sista året som är roligt, därför tänker jag ta vara på detta året, för sen är den tryggheten borta.. jag har inte alltid vart så seriös och duktig i skolan, men tro mig, det lönar sig så otroligt mycket att ta vara på tiden där och försöka ta in all skit lärarna säger.. även att det oftast går in i ena örat och ut i andra lika fort.

Idag händer inte mycket alls, ska bara ut och rida sen. Ikväll är det "Lite sällskap" på tv om jag inte minns fel, sen har jag tvingat pappa att massera min nacka, ajaj så ont det gör..
Nu ska jag taa på mig ridbyxorna och springa ner och se om jag hittar nåt att äta!



24 dagar kvar

förresten, kan slänga in de här två grejerna jag önskar mig när jag fyller.
är väl lite seg som inte har Iphone men tror jag önskar mig en nu iaf och sen de här läckra skorna som är minst lika snygga som Acnes boots, och till ett bättre pris.












Vad mer kan man önska sig 18-årspresent!? Massage...

Höst

Nu är det fan i mig höst på riktigt, fryser ju arslet av sig så fort man går utanför dörren. Det är knappt man kan ha ett fönster öppet utan att händer och fötter blir illblåa, haha okej nu överdriver jag nog lite men fasen så kallt det börjar bli!? Burrrr.
Just därför tänker jag krypa ner under täcket nu! Lite tråkigt att vara själv bara, men lär slockna ganska fort.

Godnatt, vi hörs imon

.



puss

Lugn helg

Hej på er!
Blev inget bloggande igår, direkt efter jobbet mötte jag upp Robine på station för lite mys hemma hos mig. Kollade på filmen "Love Happens" men insåg att jag såg den för bara nån vecka sen. Lite chips och dipp satt inte heller fel direkt, mysig lördagkväll. Somnade som stockar i min säng.
Vaknade ganska tidigt idag, la oss i sängen och kollade klart filmen och åt upp resten av chipsen haha.

Sen har jag vart ute och övningskört och idag gick det suuuuperbra, tycker det är riktigt kul att köra nu faktiskt.
Efter det kom Elin hit, stack upp och såg hockeyn och jag säger bara en sak.. pinsamt Mjölby. Hur som helst tog Taif hem segen och det kändes riktigt gott.

Nu blir det lite tvmys i soffan, ska se "Ensam mamma söker" och "Lite sällskap"
Hörs senare

Hoppas ni haft en bra helg.

Jobbet nästa

jaha, då sticker jag iväg till jobbet.
Vi hörs sent ikväll när jag slutat!

Ha en bra dag! (:


Fredagskvällen

Godmorgon!
Sorry för dålig uppdatering, fanns ingen tid till att blogga igår. Äntligen helg och faseeen vad kallt det börjar bli!? Riktig höst nu ju, burr.
Igårdå, en lång dag i skolan sen stressade jag ut till hästen som fick vila och sen hem lika fort igen och stack till stan för att möta upp Camilla på stationen. Gick in på gotteriet samtidigt som dom höll på att stänga, typiskt. Var bara att vända och vårt sista allternativ till ett fik fick bli Ica, haha. Så vi hamnade bland alla gamlingar med en kopp kaffe i handen, sen kom oxå Erik och fick vara med i vårat problemsnack ;)

Stack hem och hade lite myskväll, kollade på Idol och sen la mig i sängen och kollade på hockeyn. Skön kväll!
Jobbar heeeeela dagen idag, kommer ha fast nu var 4e lördag, gott med lite extra pengar.
Ikväll är jag själv hemma så vet inte riktigt vad som händer, återstår att se.


Kanske hör av mig innan jag sticker iväg.
/ I

Gammalt

tänkte bara säga godnatt!
slänger in en gammal bild jag hittade från förra vintern.

Hörs imon




EG Guylian

Har vart ute och övningskört, gick inte lika bra som vanligt så är lite besviken på mig själv men det är bara att komma igen, måste ligga i nu!
Nu har jag precis fyllt i lunchersättningsblanketten som jag skulle lämnat in i våras när vi hade praktik. Får tillbaka nästan 700:- i lunchersättning, sitter fint på kontot.

Annars händer det inte mycket, ska se Idol vid åtta iallafall. 
Usch nu vart jag lite lipig... började sakna Gullan väldigt mycket.



min finaste pärla och jag utklädd till apa
Saknar den här underbara ponnyn!! :(

Vill mysa i badkaret

Blir att övningsköra lite med pappa när han kommer från jobbet, ska in och ta en vaaaarm skön dusch först.
Vi gjorde om våran tvättstuga för ett bra tag sen nu men av nån konstig anledning har det inte funnits tillgång till vatten till kranen i badkaret eller nåt, men åååååh vad jag längtar efter varma bad med tända ljus och en bra tidning, det får bli i vinter det! :)

Puss på er

"Kungarna" av Tylösand

Här var det bra uppdatering, eller vad säger ni..? Men var helt slut igår när jag kom hem från Jkpg plus att jag var ute på promenad och såg Idol, måste ju ha nåt att skylla på.
Såg ni Kungarna av Tylösand igår? Så jävla patetiskt, ändå kan man inte låta bli att titta. Kan man inte få uppmärksamhet utan att ha sex i tv är det ju ganska så synd om dom.. Låg inne i Viktors rum och värmde mig under flera täcken, börjar bli så jävla kallt nu. Hur som helst, vaknade idag och kände att jag sovit vääääldigt gott, så skönt!
Skoldagen har sett lika slapp ut som vanligt, vi har bara haft nån enstaka läxa och jag har väl i genomsnitt typ 4 lektioner om dagen haha. Istället jobbade vi röven av oss i tvåan, men det lär nog bli jobbigt sen framåt våren..
Nu kom jag precis från hästen, blev lite dressyr på pluttan idag. Väntar på att Robine ska höra av sig nu, antingen ska vi hitta på nåt annars ska jag ut och övningsköra.




Snygg tjej! ;-)

Jönköping

Stressade sönder imorse, gick upp TVÅ jävla timmar innan jag skulle åka, på nåt vänster stressar jag alltid in i sista sekunden ändå. Det kvittar när jag går upp, jag segar som fan på morgonen och när det är fem minuter kvar innan jag ska nånstans börjar jag sminka mig. Stort problem.

Vi har iaf vart i Jkpg idag på Kickoff inför UF och det var grymt grymt grymt. Man blev inte bara insiperad utan föreläsningen var jäkligt rolig och det var en tjej som berättade hur hon blivit framgångsrik utifrån sitt UF-företag. Stannade på Max på vägen hem och flötade i oss en hamburgare, fint. Är as trött trots att jag inte ens vart i skolan idag, plus att jag hade sovmorgon. Menmen, är ju faktiskt väldigt hängig.

Hörs sen!

ajajaj..

Jag återkommer imon mina vänner, har sån extrem magknip att jag knappt kan stå.
Hör av mig på morgonen, för imon ska vi nämligen hela klassen iväg till Jkpg på Kick-off för UF.

Hörs imon, Godnatt sunshines.

Inte långt kvar

mina kramper i magen asså.. tror jag slarvar lite med att äta, not good.
men nu ska jag ut på en promenad, det är sånt där fint höstväder när solen värmer, mysigt. kan gå hur långt som helst när i-Poden är med mig.
sen blir det väl att se Idol och däremellan ska jag hinna med att köra lite bil med pappsen oxå! (:


förresten så fyller jag år om ungefär 3 veckor och jag vet inte riktigt vad jag önskar mig.. men en sak är jag säker på. mer om det senare!
Pussis.






en galen kväll i Falsterbo..

SEGT

seg dag i skolan måste jag säga.. slutade kvart i 1, hamnade i matan ett tag och trampade hem på cykeln. har inte ett skit att göra nu, funderar på att ut och övningsköra sen när pappa kommer hem men innan det händer det inte mycket, ska väl lägga mig och kolla på tv.. är fortfarande hängig.

jag är så trött på allt, jag pallar inte den här skiten mer.
Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Namnsdag

Namnsdag idag, Ida

Grattis till mig.. eller nåt. är inte på humör idag, trött och nere. Nu ska jag till skolan och trycka ner huvudet i böckerna, eller?

BYE

14 september

Godmorgon.
Är skapligt trött idag, somnade inte förrän 1 inatt, men nu är jag uppe på benen och har precis käkat frukost. Ska göra mig iordning lite och sticka till skolan, har två lektioner och sen vet jag inte riktigt vad som händer. Funderar på att åka upp till Filippa och hälsa på ikväll, blev aldrig av igår.






Vi hörs senare.

Pärlor

har en såndär äckeldag idag, känner mig allmänt ful. sen blir det inte bättre när man är sjuk.. men jag ska inte klaga, finns dom som har det så mycket värre.
ska snart lägga mig och sova, börjar inte förrän 10.10 imon så får sova ut lite iaf, skönt! känns fint att ha två lektioner, säger bara en sak; handel.
men om jag ens ska orka upp ur sängen är det dags att krypa ner nu.



det är inte så lätt

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

När det äntligen är över

jag hamnade framför tvn, vid datorn och i sängen resten av dagen och det är här jag kommer fortsätta min kväll haha. jag har feber och det suuuuuger ganska så hårt, men bara försöka vila upp sig och hoppas på att jag orkar upp imon, inte okej att missa massa i skolan i början om man frågar mig.

om jag mår bättre lite senare ikväll åker jag nog upp till Filippa en sväng, vill bara ge henne en stor kram!


Det vackra sa farväl och jag försvann

Impossible

jag hatar att vara sjuk!!!!! blir så jävla uttråkad, har legat och kollat på film nu men vad mer ska man göra? jag känner att jag har feber nu igen så borde nog sova en stund men fan så tråkigt? haha

jag är så jävla trött på allting nu, varför kan det aldrig vara helt bra, det är alltid nåt som ska komma i vägen och det gör mig så arg, jag är inte värd detta för fem öre. jag tänker inte plågas mer.
Jag skriker högt

jaha, va ska man hitta på? ...
läsa boken från skolan? - kan inte koncentrera mig när jag läser en dålig bok
baka? - har inga grejer till det och är väl inte det jag är bäst på precis
titta på tv/film - har gjort hela dagen hittills och finns inget bra
sova - ahh.. kanske en stund, men sen vaknar jag lika rastlös

Fan vad gnällig jag är asså, men det här med att vara hemma är inget för mig.

Godmorgon

Godmorgon, jag fick stanna hemma idag.. Mådde inte alls bra imorse, nu har jag sovit hela fm så känner mig lite bättre iaf.
Ska försöka att bli helt frisk idag, hade lite feber imorse också tror jag. Annars är jag mest genom förskyld och ont i huvudet. Så det är bara vila vila vila.

Hoppas allt är bra med er! :-)
Vi hörs senare

Sick

fan, nyser stup i kvarten, mår illa och är jättetäppt i näsan. ska försöka sova nu så jag orkar upp imon, får väl se hur det går.. har ju sovit nästan hela dagen så.

hoppas ni haft en bra kväll, jag har kollat på de ensamma mammorna och nu irene huss en stund!
Godnatt (:

Mysdag!

har legat i sängen större delen av dagen, gått mellan datorn, sängen och tvn. såna dagar behövs ibland!
läste precis igenom gamla sms, har sms kvar från 2006 typ ;-)
en natt fick jag detta sms och jag minns det fortfarande "Hej. du sover säkert, lust att prata?"
hahaha så klockrent, först tror han att jag sover och sen frågar han om vi ska prata?


kom på en sak, att vi 20.00 idag börjar första programmet av "Ensam mamma söker"
alltså dags att gå ner till tvn, igen.


Ha en bra kväll så hörs vi senare









Movietajm

ska tala om att det inte bara är jag som är sliten i familjen Nilsson idag, men vi tog oss ut på en tur så jag fick övningsköra lite och det gick fint, har precis fått i mig lite mat nu och ska sätta på en film. ska varken ut och gå eller träffa Andrea idag. mår ju som sagt inte så bra...

men vi hörs senare, nu vill jag under täcket och mysa.
Pussis!



Pictures




två dräggliga festbilder haha.


Swedish house mafia

Godmorgon, hoppas ni sovit gott :-)
Jag sitter och hostar som en idiot, har så grymt ont i halsen och mår fortfarande lite illa. Det sista kan iochförsig bero på nåt annat oxå, hehe.
Trots att jag inte mådde så bra igårkväll kom tjejerna hit en snabbis på lite förfest och fick i oss en pizza. Efter det drog vi vidare till Hannes som hade fest för Jonte som fyllde år igår. Skulle gått ut efteråt men valde att stanna kvar där, blev en ganska tidig kväll men en absolut värd kväll. Tack alla!

Idag blir det lugnt, ska först och främst försöka bli frisk, sen ut och gå en sväng och träffa Andrea över en pizza ikväll, men får nog bli nåt annat än pizza.. redan ätit det två ggr denna vecka!
Vi hörs sen babes!






hittade två gamla bilder, en från i somras och den andra från en klassfest för nåt år sen.. sakna!

Ebba Von Sydow

har visat kläder på Mode-och inredningsmässan här i Tranås idag, vi var där vid halv 11 och fixade med allt och kom hem efter 3. måste säga att det var väldigt kul, alla var så glada och positiva! blev intervjuade på scnenen av Ebba Von Sydow oxå, inte varje dag det händer precis. det bjöds på lunch, presentkort och rabatter, kände mig som en storkändis efter alla bilder som togs haha.
tyvärr har jag gått och blivit sjuk, har ju mått illa några dagar och halsen är inte på topp heller, och idag har jag haft feber oxå :(

men ikväll blir det lite party, har legat och vilat ett tag nu och ska fortsätta med det, sen kommer lite olika tjejer hit på förfest, de flesta drar vidare till Baronen och sen Strandbaren men får se lite hur det blir för mig, beror på hur jag mår sen.
ska se om jag kan få tag i lite bilder från idag, men sålänge bjuder jag på den här finfina bilden.



Hörs senare

Fuckfuckfuck

GODMOOOOORGON
Det här är fan inte okej, jag vaknade kvart i 8 och kan inte somna om. Mår sjukt illa och har ont i halsen.. Vill inte bli sjuk nu, har vart tillräckligt sjuk det här året.
Ska träffa de andra tjejerna från klassen som också ska visa kläder halv 11 utanför Parkhallen, innan det tänkte jag ut på en lång promenad, ta en lång dusch och sen locka håret om jag hinner.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll än, antingen ska vi ut, det är Strandbaren ikväll, eller hittar jag nån söt liten person som vill mysa med mig här hemma, är ensam hela kvällen/natten så vore skönt med lite sällskap.

Men nu måste jag nog ut på min powerwalks-runda om jag ska hinna med allt.
Hörs snyggingar!


på tal om annat hatar jag blogg.se just nu, varför funkar det inte att lägga in bilder längre?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

Fredagkväll

Hockeyn var kass, skittråkig match och båda lagen var dåliga.. Men det var iaf riktigt kul att träffa Camilla, så himla go tjej!
Blev att jag åkte hem efter matchen, eftersom jag ska upp tidigt kände jag att sängen lockade.

Men vi hörs imon igen, kanske hinner slänga in ett inlägg innan jag sticker iväg, annars hörs vi under em! (:
Godnatt.



fan, tänkte lägga upp lite bilder så ska självklart blogg.se lagga, men får se om kameran hänger med imon.

Hockey

yees, designen är äntligen ändrad! Tack supergulluga Carolina.
har av nån konstig anledning haft väldigt ont i magen sen igårkväll.. men nu har jag precis fått i mig lite käk så hoppas att det ska gå över nångång.

väntar på att camilla ska höra av sig så ska vi åka upp och se hockeyn en sväng, sen vet jag faktiskt inte vad som händer. antingen bara vara hemma och se en film eller nåt, annars träffa brudarna.
ska ju som sagt upp tidigt imon och visa kläder på en Modemässa här i Tranås så ska försöka sova ganska tidigt..


Hörs kanske senare, måste sticka nu!

Beautiful life




GRYM!

Spexfoto

Veckan har gått skitfort ju! Redan fredag idag. Började dagen med lite sovmorgon och sen gjorde vi oss iordning för Spexfoto och nu hamnade vi här. 
Ska snart till Tranås-mässan en sväng och sen har jag två lektioner till så slutar jag. Ska nog gå hem från skolan idag, men funkar fint med lurar i öronen.
Sen ska jag upp till Elins jobb och hämta min jacka och senare ikväll blir det hockey med Camilla. Efter det kan det bli lite vin med tjejerna.

Ska upp ganska tidigt imon oxå så det blir nog lugnt ikväll! (:
Vi hörs senare

Äntligen

åhh krånglat me den här jackan som jag ville ha så jävla länge nu, men äntligen är den köpt och får den från lkpg imon, Sanna köper den och Elin tar med den hem till tranås efter mycket om och men haha



ska snart ut på stan för en fika med Elin, sen sticker jag till mjölby. tror vi ska sola och sen se på Idol, blir braaa.
Hörs ikväll

Feel It

har vart ute och kört bil idag, blev pappas jobbarbil och det var en jävla stor skillnad, men säkert bra att köra olika..
tänkte lägga mig snart faktiskt, är fortfarande lite seg och trött efter det som hänt, men det känns så otroligt skönt att det går åt rätt håll, även att det går väldigt sakta framåt.


har fullspäckat schema fram till söndag, känns bra att komma igång. har lovat mig själv att jag ska ta tag i träningen lite mer oxå, har ju iaf börjat med hästeriet igen vilket gör en hel del.
imon har jag tre lektioner, slutar 12.45 och möter upp Elin på stan för en fika. vi har en hel del att ta igen känner jag. efter det sticker jag direkt till robine i mjölby, vet inte vad som händer där men nåt hittar vi alltid på.


vi hörs imon igen, sov så gott allihopa! :)

Idol!

Lägger mig och myser till Idol, fan vad jag myser idag asså. haha
förresten, det är snart slut med det. Bad Jeff om träningsråd och som svar fick jag att han fixar ett veckoschema till mig tills imon, oups? Är det slut med att ligga och lata sig i soffan nu? Fan, va nog fel person att fråga.. ;-)

Vi hörs senare, nu ska jag lyssna på alla pajaser som skämmer ut sig i tv!

Wonderful life

ligger och kollar på oth, så sjukt bra. så mycket känslor att det nästan är att tårarna kommer.
har inte hästen idag så ska bara ligga hemma och ta det lugnt, om det inte blir hockey ikväll. får se lite vad som händer, vi hörs senare.


Puss & Kram




Godmorgon bloggen

Gick in och såg att jag fått besöksrekord på bloggen, kanske för att jag skriver om intressanta(?) saker som att min bästa vän var medvetslös i förrgår, eller att det bara är nya personer som tittat in. Hej iaf! :)

Ska vara på stan halv 10, prova kläder inför Modemässan på lördag då vi är några tjejer som ska visa kläder. Sen tillbaka till skolan och ha några lektioner och sen känner jag på mig att det får bli en promenad ikväll, kan behövas rensa tankarna efter allting. Känns som att allt kommer på engång och jag kan inte direkt säga att jag haft turen med mig det här året.. men är någon som haft jävligt mycket otur är det oxå Filippa, förstår inte varför hon alltid ska råka ut för allt.

Fick precis ett sms av Filippa.... ååh!
hejsålänge

Myskväll!

vart i stallet och tagit hand om hästen, kändes extra värt efter gårdagens olycka. men nu mår iaf jag bättre, väntar på att Filippa ska höra av sig.
åt precis pizza, det är en riktig mysdag för mig idag. kan behövas ibland, massa tända ljus & mysfaktorn är på topp. snart blir det Idol oxå, skulle haft sovmorgon till 10.40 imorgon men ska prova kläder inför lördag 9.30.. aja, lite får man väl sova ut.

lägger in några bilder från helgen så hörs vi senare










grym helg.

Glädje

åhhhh, jag hittar inga ord..
Går in på Facebook och ser ett logginlägg från Filippa; "Jag älskar dig! <3" är det ända som står. Hon har vaknat och det värmer i hela kroppen, min fina vän.

Vi hörs senare, är trött och utmattad..
Längtar redan till jag hör något nytt ifrån henne, sen fick jag med pappa på en pizza ikväll.. kan äntligen ta ett djupt andetag.

<3

Hurts

My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Alright, everything is alright
Since you came along
And before you
I had nowhere to run to
Nothing to hold on to
I came so close to giving it up.
And I wonder if you know
How it feels to let you go?

So you change your mind
And say you're mine.
Don't leave tonight
Stay.

Stay with me, stay with me,
Stay with me, stay with me,
Stay, stay, stay, stay with me.

Jag älskar dig

Ber om ursäkt för kass uppdatering men igår vart det bara för mycket med allt, allt händer på samma gång och ibland tar det bara stopp. Känner mig lite bättre idag men är fortfarande lika orolig. Men allt löser sig, det gör det alltid. Vi får försöka tänka postitivt. Men jag kan inte sluta tänka på hela scenen, fyfan för att ha med sig den bilden.
Bästa vän. <3

Stannade hemma från skolan idag, kände inte alls för att stå och le på ett skolfoto och är fortfarande lika trött och illamående. Men tänkte lägga mig i soffan och bara ta det lugnt nu och vänta på nya samtal.

Vi hörs vänner

Lagfotot



bjuder på den här sålänge, thaa gaaang ;) haha

Toppenhelg!!

Har haft en gryyym helg asså, i fredags hade vi Alexander från Gbg på besök och på lördagfm åkte jag upp till mjölby och hjälpte Robine packa lite fort innan vi packade minibussen och stack iväg till Jkpg. Kändes som vi var en familj på semster haha.
Checkade in på hotellet som var såå fint. Platt-tv, bubbelpool och grejer, jättefint hotell faktiskt. Sen blev det att göra sig iordning och börja förferra och lite lulliga gick vi ner och åt på hotellets restaurang. Grym kväll, blev utgång på Centrumbaren senare, hade så jävla kul! Vill göra om samma sak snaaart. Orkar inte berätta så mycket mer, men vaknade lagom trötta och slitna (vissa fortfarande fulla haha) och åkte en sväng till a6 där vi hamnade på en bänk... skapligt slitna.
Iaf, en sjuukt värd resa och sjuka minnen!

Nu sitter jag i skolan och har hål, alltså som vanligt. Efter skolan blir det stallet en sväng, sen ska jag försöka läsa lite i min bok som ska vara utläst nästa vecka. Börjar vid 1 nångång, ska nog ta och göra lite Företagsekonomi nu.

Vi hörs ikväll! Kan slänga upp några bilder från helgen då oxå.
Puss.


Godmorgon..

Godmorgon sunshines!

Julia som skulle sova hos mig inatt gick hem inatt vid halv 2 eller nåt på grund av en äcklig hosta så varken hon eller jag kunde somna. stackarn, hon hade glömt ta medicinen. tur vi bor grannar i såna lägen!
jag vaknade väldigt tidigt idag, lite trött men så hurtig och glad att jag gick ut på en promenad. så jävla skönt ute asså, det är verkligen höst på riktigt nu.

ska snart käka frukost, hoppa in i duschen och fixa till mig lite. sen packa klart min stora väska och ta tåget upp till Mjölby där jag åker hem till robine innan vi alla sticker till Jkpg. verkar som att det är ett riktigt fint hotell, men mest ser jag fram emot ikväll. då köööör vi! kameran är med så ska försöka ta en hel del bilder.
tror det blir lite shopping när vi kommer fram och sen sätter vi oss nog på en uteserveringen och käkar lite innan vi börjar förfesta.



om jag inte är helt fel ute är det såhär det ser ut på ett ungefär, gick in och läste lite snabbt om det och det vekar kanoners.


Vi höörs, ska försöka hinna med ett inlägg innan tåget går

yes man!

YES; känner på mig att helgen kommer bli riktigt bra, jag har vart sådär superglad hela dagen, vet egentligen inte varför men tur det är så och inte tvärtom.
var och fikade med Alexander efter skolan, kul och träffas igen! Helgo kille (:

har börjat packa lite inför imon då robine jag, emil, tessan och två andra killar åker iväg till jkpg och bor på hotell. ska ha en riktigt bra helg med shopping, restauranger och utgång imonkväll. så jävla kul.
eftersom jag hade ett superlångt hål idag blev det att jag och sofie tog en sväng på stan och såklart blev jag några hundralappar fattitgare när jag kom hem med ett par skor. inte okej att beställa ett par dagen innan och sen köpa ett par till haha. men dom är dööööläckra och jag kommer dansa som aldrig förr imon!






måste ha världens sämsta kamera asså, men dom är iaf skitsnygga på


ikväll blir det att bara vara hemma och käka god mat, packa vidare och sen tror jag att Jull gör mig sällskap över natten.

ha en bra kväll, skriver imon innan jag sticker

Sofie talar ut

älska sofie asså!
sofie - när man pussas... har du såhär öppen eller stängd mun?
jag - ehh va? vadå öppen mun?
sofie - jaa asså vilken brukar du göra, finns ju flera varianter (visar hur hon psusar me öppen)

HAHAHA asså jag dör, stackars killar som blir pussade me öppen mun av dig! ;)



Friday I'm in loooove

Tänkte slänga in ett inlägg nu på morgonen även att jag har lite bråttom. Somnade med ett leende på läpparna igår och trots att jag somnade sent känner jag mig pigg och glad idag.. eller iaf glad hehe.
Ska vara duktig och gå på första lektionen och däremellan funderar jag på att plugga lite och orkar jag så cyklar jag hem och springer en sväng och sen cyklar tillbaka för den andra lektionen.

Idag kommer Alexander från Göteborg på besök så blir upphämtad i skolan (världens snyggaste bil) så drar vi upp på stan för en fika. Ikväll blir det lugnt, ska börja packa för lördag och söndag. Kommer bli riktigt kul det här!!

Vi hörs ikväll vänner :-)
PUSS

23.33

godnatt alla fina, somnar med ett leende på läpparna ikväll! (:

Braa kväll! (:

kom nyss hem från Mjölby, har vart och käkat kräftor hos Robine. så himla gott var det, sen hade hon fixat massa annat gott till. mysigt!
och nu klickade jag precis hem dessa läckerbitar, funderade länge på om jag skulle ha svarta eller beigha men är så trött på att man alltid köper svarta klackar och dom här kommer bli skitsnygga med röda naglar så fick bli dom tillslut!






förresten har jag beslutsångest, börjar 8 imon och slutar den lektionen vid 9 och har sen hål i fem timmar och börjar nästa lektion vid 14.20, skaa man skippa första lektionen eller inte? inte okej att redan börja skolka känner jag men vem fan vill ha ett hål på FEM timmar när man kan ligga hemma och sova?

ställer nog klockan så får vi se om jag orkar ta mig upp... inte så svårt att gissa iofs ;-)

Torsdag

kom precis hem från skolan, hade en lektion vid 9 och sen lång hål och en till lektion vid 12. så jävla ovärt att gå till skolan såna här dagar men vad gör man inte, har bestämt att jag ska göra riktigt bra ifrån mig nu.

har allmänt haft en jobbig och känslig dag. men nu ska jag lägga mig och läsa i boken en stund, sen se Oth och ikväll åker jag till Robine, blir nog en ganska så bra dag tillslut.


You found me

21.41

dagen har vart skapligt seg, funderar på att redan krypa ner i sängen. skulle behöva läsa i min bok som jag inte börjat i än, tror den ska va utläst nästa vecka. great!
här har ni veckan/helgens planer;

tors- skola, kanske luncha med Elin, sen upp till mjölby och käka kräftor me robine haha
fred- skola, fika med Alexander från Gbg, hemma på kvällen
lör-sön- packa väskan och sticka till Jkpg lörd-sön. det kommer mer om den lilla resan!



nu ska jag göra iordning lite på mitt rum, ligger grejer över heeeela sängen så kanske bäst att plocka iordning lite om man ska få plats att sova nånstans haha.

GODNATT



hitta en bild från skolan i vintras, fyfan snart är vi där igen...

Drygt en månad kvaaar

fan vad jag behövde gå ut och kul som i måndags, bara släppa allt och dansa arlset av sig, ibland är det vad man behöver! :)

har haft en ganska seg dag i skolan, mycket diskutioner och gnäll från alla håll så sitter med
världens huvudvärk nu.
ska snart ut till stallet och rida ut en långsväng med nina, skönt att bara rensa tankarna lite.

1 månad och 12 dagar kvar idag

There's some things we don't talk about
rather do without
and just hold the smile
falling in and out of love
ashamed and proud of
together all the while






RSS 2.0