Nya tag!

Hopp. Då har en nys vecka börjat och de är väl bara att gilla läget. Tog mig upp idag på morgonen trots min förskyldning och just nu känner jag att jag skulle stannat hemma. Har lock för öronen, ont i huvudet och är jätteförskyld och ont i halsen. Klart det inte räcker me körtelfeber, kanske svininfluensan som är på gång.

Vill ni veta en ointressant sak? Jag vet att ni inte vill men ni måste ;)
Igår fick jag näsblod för första gången i mitt liv och troligtvis berodde de på förskyldningen. Tack som fan att jag aldrig behövt va med om de, usch!

Företagsekonomi väntar, suck säger jag bara.


Tjejmys

Har precis fixat iordning mina naglar tillsammans med julle och hennes mamma, åh så mysigt!
Idag har jag inte gjort ett skit, kom hem från camilla vid halv 5 nångång och sen har jag vart en stund me julle annars bara tagit det lugnt.
Jag ska försöka gå till skolan imon, borde egentligen va hemma och bli helt frisk så jag slipper och va såhär "halv-sjuk" hela tiden..

Hoppas allt är bra me er, vi hörs imon igen.


    Gos!



Förövrigt saknar jag Elin och Victoria väldigt mycket, det känns så väl när nån av dom fattas..
PUSS

Skulden

Gödmörgon som dom säger i kaviar-reklamen. Redan söndag, den här helgen har bara runnit iväg. Visst brukar det va så om man gör något speciellt eller ska bort, men ja har verkligen inte gjort nånting.
Aja.
Filippa kom hit igårkväll, vi kollade på film och åt chips, kan ju inte bli bättre. Wallander-Skulden hette den, verkligen riktigt bra.

Nu har Filippa precis åkt hem, lizza ligger och sover och jag gör inte ett skit, haha.
ska väl ner till stallet snart, gullan måste röra på sig idag och eftersom jag inte mår bra får det bli lite longering.
Förresten, imon ska jag jobba. Det är inventering på Hemköp så om jag inte mår alltför dåligt ska jag pallra mig dit.


Skola imon, bläää

Hörs sen!

När ska det va bra??

helvete säger jag bara! Faaaaaan. Jag har blivit sjuk igen, när ska de bli bra egentligen.. Jag vill känna mig lika pigg och frisk som jag gjorde innan jag blev sjuk, detta är ju ett rent helvete. Tror ni jag sover på nätterna, tror ni kan kan andas odentligt? NEJ.

whatever, kom precis in från stallet, har fixat både gullan, lavendel och sally idag. Annars har de inte hänt mycket mer, jag och lizza har sovit lite i varsin soffa, såå skönt! Har inte sovit mycket i natt så det behövdes.

om typ två timmar åker jag hem en stund, ska äta kräftor och hämta lite mer packning. Jag har fått hit Filippa ikväll oxå, så himla skönt att slippa sova ensam! vet inte vad vi hittar på, kanske hyr en film och däckar framför tvn :)

Ska nog sätta på en film nu, kan va skönt att va lite själv ibland oxå. Hörs!






Underbara Lizza

Lizza är min räddning!

Hej på er!

Jag sitter hos camilla nu, har precis vart ute en sväng med Lizza. Igår blev de mys med lite godis och tv :) När jag va på väg in till huset efter sista promenaden igårkväll gick larmet i stallet. Man är fan inte katig i de läget. Helt ensam kolsvart överalltid, typ att hunden va med.
Kunde inte somna förrän halv 1 eller nåt. Som tur va jobbade Nina natt så låg och pratade med henne ett tag.

Nu vet ja inte vad som händer, ska väl fortsätta kolla lite på tv och sen kanske jag åker hem en sväng. Ikväll blir det kräftor hemma med familjen och sen ut hit igen för ännu en natt med lizza. Hoppas filippa sover hos mig inatt, annars ringer ja hit nån annan :-D

Lite bilder och bättre uppdatering imon.
Ha en bra helg!

Skaffa en egen cykel tönt!

Hej på er!

Har haft en sjukt stressig dag, därför dålig uppdatering. Men jag lever! Men tror jag börjar bli sjuk igen, ont i halsen och allt de där jag hade innan börjar komma tillbaka. Fuck
På första lektionen som va Hälsopedagogik hade vi avslappning/yoga så hela dagen har jag vart i en annan värld, haha. Men jävlar vad skönt det va!

Kom nyss hem från stallet, Elin nordek har ridit Gullan lite idag, gick bra!
Snart ska jag och mamma åka och köpa lite godis och annat gott till ikväll eftersom jag troligtvis är ensam med Lizza. Får väl gosa ner oss i soffan och kolla på en film  :-)

Kommer nog låna Camillas dator ikväll, så vi hörs senare!

Förresten, idag när ja skulle cykla hem från skolan hade självklart cykeln blivit stulen. Bara för att jag hade bråttom och va jävligt stressad !! Jävla idioter.

Myshelg

Torsdag idag, snart helg. Ska bli så himla skönt, och jag ska bara slappa. Det låter ju inte allt för kul men guu så skönt det ska bli. Bara ligga framför en film, äta god mat och mysa med Lizza. Tror jag får lite besök oxå, skönt att slippa va ensam :-)

Jag kom nyss från stallet, red lite lätt dressyr i manegen och idag gick hon finfint.
Vet inte om jag ska åka ner och sola eller om jag ska sätta på en film? Aja får väl se hur kvällen slutar.

Hörs seanare




Effektiv dag :-)

Kom nyss hem från stallet, joggade ut en sväng med Andrea idag, mysigt i det fina vädret.
Hoppade oxå upp på en liten ponny vid namn Molli på Spetz hoppträning och det gick ju.. blött? Kan inte göra annat än att skratta. Hon hade tydligen stannat med hennes ryttare Sandra och skulle testa mig och stannade på ett hinder hon tyckte va läskigt så jag föll över huvudet i slowmotion och låg platt som en fisk på magen och asgarvade. Herregud.. alla fick sig ett gott iaf.

styrke-och konditionspass på idrotten, gått hem från skolan och sen ridit två hästar. Tummpen upp (y)
En riktig hurt-ida idag :-D

Vad händer till helgen snyggingar?
Jag ska bo hos våran ridlärare Camilla och ta hand om hennes fina hund Lizza hela helgen. Får väl se om ja drar dit nån som kan sova me oss oxå.

vi hörs !


En rastlös Ida.......

Lill-lördag idag. Onsdag. Slutet av augusti, helvete vad tiden går fort. Det är inte långt kvar till jag fyller år. Men fyller ju bara sjutton så det är inget speciellt med de. Nästa år.. då jävlar ska vi ut på krogen och röja!

Nu :
sitter jag i datasalen med huvudvärk som sällskap. Försöker plugga in partierna + partiledarna i regeringen. Blond och osmart som man är går det inget vidare faktiskt, men vad hade ni förväntat er?

kanske ska läsa några sidor i boken vi fick på svenskan istället, fattar iochförsig inte mer där. Boken heter "Ett fat Amontillado" Det sista ordet betyder visst sprit, kan de inte likväl stå sprit då? Och varför sprit på ett fat?
Okej jag ska sluta påpeka och klaga.

Vi hörs ikväll !

Ida

Tisdag

Jag och gullanpullan va ute och klättrade lite idag, tillsammans med filippa och andrea. Någon som kommer ha träningsvärk imon, min lilla pååny.
Efter stallet gick jag och vicke en lång powerwalk och pratade igenom allt man bara kan. Hon är bäst

Imorn har jag egentligen sovmorgon men ska upp tidigt och ut & gå. Fan va duktig jag är, tänk om alla va så hurtiga !? Höhö

Ska dejta John Blund i några timmar nu, hörs imon :*


Modevisning 2010

Hej på er!

Precis hemkommen från skolan. Har vart en ganska tråkig dag faktiskt. Det som gjorde min dag var på Estetisk verksamhet där alla i Hp2 nu har fått börja med dans/teater till årets modevisning! Det bara rusar i kroppen när jag tänker på de, det kommer bli så roligt.
Idag startade Näthandel B och det kommer va så jävla mycket att göra inför modevisningen, där oxå. Det mesta börjar redan kopplas ihop med det, och den är inte förrän i mars.
Nu ska vi göra en webbshop där vi kommer sälja biljetter och annonsplatser till företag. Aja nog om det..

Nu ska ja snart åka till stan och möta upp Filippa, för en fika och lite shopping !
Pappa kanske har rätt, jag börjar bli shoppingberoende?

Fejn dag !

Vilken bra dag de har vart idag!

Slappt i skolan, slutade redan vid halv ett så åkte ut ganska tidigt till mina fyrbenta vänner. Red som sagt både Bailey och Gullan och båda gick kanon idag! Blev inget med att träffa Elin, får ta de så snart som möjligt istället och då ska vi ha en myskväll, bara hon och jag. Det behövs ibland!
Nu sitter jag och äter chips, så himla gott är det. Lite senare ska jag o mamma kolla klart på en film vi inte sett slutet på än. Kan bli lite dippade grönsaker till oxå..

 Lyx-måndag! (-:

Bra dag :*

Blev inget inlägg igårkväll ändå, jag somnade tidigt så får skylla på de.
Hur mår ni idag?
Jag har massa av energi idag och är för en gång skull pigg, ja ni hörde rätt! :D
Sitter här i skolan och glor nu, har haft en lektion och slutar typ vid 1. Rätt slappt!

Skulle vilja träffa Elin sen men får se hur de blir. Ska oxå ut och rida bailey och gullan.
Hörs senare!

/ puss i

Godispåsen är min bästa vän

Efter att jag hoppat Gullis lite idag åkte jag hem och åt en god middag och sen va de bara att åka tillbaka till stallet för att gå på möte. På vägen hem dampade cykeln så lämnade den vid ivt och mötte upp Alice för en promenad. Alltid lika trevligt att umgås med henne!
Nu sitter jag här, mätt och belåten med en godispåse bredvid mig. Jag är trött, och har ont i huvudet.

Godnatt-inlägg senare :-)


Moooooney

Glömde en sak.. jag måste faktiskt få skryta lite! Alice va och hämtade ut min lönelapp igår och jag bad henne öppna den, nyfiken som man är. Tror ni jag blev glad och förvånad? På tisdag sitter det nästan 10 000 på kontot.
Har oxå lite skattepengar jag ska hämta ut, ytterligare nåra tusen.. Gött :-D

Då va helgen snart slut.. igen

Godmorgon!

Hoppas ni har haft en bra helg, nu är det söndag och den där känslan att veta att det är en veckas skola framför än börjar krypa fram. Har inte berättar något om mitt schema, men de får ni ta del av när det gått lite längre tid och alla förändringar är helt klara.

Nu till helgen. I Fredags hade jag en myskväll hemma med familjen, åt god mat och kollade på film. Det är en typiskt fredagkväll här hemma. Vi såg filmen "Wallander-Tjuven", en riktigt bra film! Men kan inte rekomendera den än för den är inte ute i butik ;)
Igår, Lördag. Åkte ut till stallet och hjälpte till en sväng på tävlingarna. Va meningen att ja skulle va där hela dagen men åkte hem skapligt så ja istället hann med en sväng till Linköping med Martina och Sofie. Supermysigt! Hittade en jacka, två tröjor och ett gulligt nagellack. När jag kom hem väntade grillat och sen en myskväll med Filippa. Vi va så duktiga o städade min garderob. Fattar inte hur mycket kläder jag har nu.. o mer lär de bli nu till hösten. Avslutade kvällen med "Män som hatar Kvinnor" med dipp och grönsaker. :)<3

Idag vet jag inte vad som händer. Ska rida, om jag kan. Har fortfarande sån jävla träningsverk från i torsdags när jag va ute o sprang. Börja med en halvmil när man vart sjuk är inget att rekomendera. Klumpigt. Så nu kan jag knappt gå ner för trappor, haha.
Vet inte om de blir hockey lite senare, får väl se vart dagen tar vägen.

Vi hörs !
:*

Linköping, me like.

Hallå där ute alla sötnosar!

Jag ber så mycket om ursäkt för dålig uppdatering idag. Har vart i Linköping och shoppat med Martina och Sofie (y)
Hinner inte skriva mer nu, jag och filippa ska precis dra iväg och köpa lite flöt och lägga oss framför en film.
Vi har precis städat hela min garderob så nu ska vi bara slappa :-D

Hör av mig imon med mer uppdaterig om helgen!
Puss på er, ha en bra kväll.

-Dagens outfit-



Svartrandig tröja - MQ
Jeansshorts - VILA
Klocka - Guldfynd tror jag

.. och mina älskade converse

Fredag!

Vaknade i panik idag, missade att klockan ringde så vaknade ett timme försent men han iaf till jag började vid åtta.
Har haft tre lektioner, slutar kvart i 1.
Lunchade med Sofie på stan efter skolan, supermysigt! Sen har ja bara vart hemma och kollat på tv.

Nu ska jag snart till stallet och sen träffa filippa tror jag.
Ha en bra helg!
Vi hörs snöggingar

Tänkte ladda upp en bild men blogg.se dampar, eller hela internet förresten.


Bolt is the shit!

VILKEN KUNG!!

Såå mäktigt, och de bästa av allt är hans självfortroende. Älska mannen!
Ioch försig, vem som helst hade nog haft strålande självförtroende om man sprang värdlsrekord på 19.20 ?

Ögongodis it is

Vardagslyx!

Vilken underbar kväll det blev!
Jag och pappa tog tummen ur röven och gav oss ut för att spring runt Illern. Känner man sig nöjd efter en halv mils löpande eller? Svar ja. Helt ärligt tycker jag det är skönt, ska nog ta tag i de där.

Nu väntar jag på mat och sen ska jag se om jag hittar nån bra film.
Kanske ska lägga en ansiktsmask och peela kroppen oxå? Tror det finns kvar lite choklad som mamma vann på Liseberg, mmm de lockar...

Vardagslyx är grejer!

Puss

Nya tag!

Tjohoo! Idag är jag glad. Skolan har börjat, har jag anledning till att va glad? Skulle inte tro det.
Men konstigt nog va de skönt att komma tillbaka, få nytt schema och t.o.m en ny mentor. Han liknar Ingvar i sättet, och det kan ju inte bli annat än roligt? Benny som han heter snackade i allafall lite innan vi fick gå hem. Börja dagen klockan 8 och sluta vid 9 är ju inte helt fel! Blev en mysig fika med några klasskompisar efteråt (:

Nu ska jag snart till stallet och sen vet jag inte vad som händer. Känns fortfarande som att det är sommarlov, och idag är det faktiskt sommar ute oxå.
Kanske ska lägga sig och pressa lite? Aja, får se va som händer.
Kan oxå ta och berätta att provsvaren har nu normala värden vilket innebär att jag är frisk :D Eller infektionen är iaf ur kroppen.. så himla skönt. Dock kommer jag va trött och kanske känna av magont ett bra tag framöver.

Vi hörs senare vänner!

Dagens:


Stickad tröja: Cream (jävligt varmt när jag insåg att de va bra väder ;) )
Jeans: Gina
Converse

.. och lite smycken på de.


Lycka!

Kom nyss hem från sjukhuset, tog ett nytt blodprov så snart får vi veta svaret. Hoppas verkligen på det bästa nu, håll tummarna för mig :)
Har oxå hunnit med att sitta i solen en stund, härligt.

Vet inte hur det blir ikväll. Antingen hockey eller lunch med tjejerna. Eller kanske båda två? Sånt som märks.

lycka




Hörs senare när jag har nåt vettigt att berätta!


Mitt näst sista sommarlov..

Godmorgon!

Idag är det sista dagen på sommarlovet 2009. Nästa år har jag mitt sista sommarlov, föralltid.
Jaja, det är bara gilla läget.

Vilken mysig kväll det blev igår! Åkte och tränade först och det gick helt okej, bra till slutet. Skyndade mig hem och duschade och allt och begav mig till Martina. På söder väntade skitsnack, spel, "jag har aldrig" och en massa porrbilder, höhö. Underbar kväll!
Ett bra avslut på ett bra sommarlov.

Idag skulle jag bara vilja va hemma och kolla på film, verkligen njuta sista dagen. Men ja har en del som måste göras.. Ska först till stallet och rida ut en sväng och sen ner till sjukhuset och ta prover. Känns bra att jag festade igår och att jag ska ta prover på levern, haha aja.
Senare ska vi några tjejer äta lunch på stan, och ikväll ska jag va hemma och försöka förbereda mig för en tidig morgon imon.
 
Hörs!

Vart fan håller världen på att ta vägen ?

Jag gråter, jag är känslig. Men en sån här grej ska inte få hända. Inte förrän nu, någon månad senare har jag verkligen läst överallt om det som hände.
Är inte alla människor lika mycket värda? Jag klarar inte av att läsa sånt här.
Jag hedrar Therese med detta inlägg!


http://minneavtherese.blogg.se


En riktig skönhetssömn

Godmorgon snyggingar!

Inatt har jag sovit över 12 timmar, gissa om det känns bra i min sjuka kropp! Åhh det behövde jag verkligen.
Idag är det näst sista dagen innan allvaret börjar. Jag behöver nog inte uttala mig vilken ångest jag har
för det tror jag de flesta har. Usch fy och bläää ! Menmen, det brukar lösa sig. Man vänjer ju sig ganska fort =)

Vad ska ni göra idag? Jag vaknade nyss, nu tänkte jag gå ner och göra en god fruskost och lägga mig vid tv:n.
Sen ska jag till stallet vid halv 3 nångång, åker och tränar i Mantorp vid 4.
Vet inte när det blir för min del, men sen ikväll blir det fest hos martina! Vi är några tjejer som ska mysa lite nere vid poolen, får ju passa på nu innan skolan :) porrtema blir de, ojojoj.. de kan bli kul!

nej, nu är jag hungrig.
Puss!

Underbara kvällar

Dålig uppdatering, jag vet.
I Lördags kom Natta, Sofie och Martina hit. Jävlar vilken kväll det blev, ganska galen kan man ju säga, och riktigt roligt!
Bjuder på några bilder, de här va dom normalaste. Haha


 mina snygga brudar!

 
kvällens sjukaste bild, vet inte vad de är och har ingen aning om när bilden togs..



 
Pappa på kräftskiva hos Vragovska!




I söndags åkte jag till stallet och hjälpte till på tävlingarna en stund. Senare drog vi i U-sek till baronen och käkade pizza, fick faktiskt lite gjort oxå och började planera lite smått inför hösten och alla aktiviteter som kommer ske. Great!
Sen var det bara hem och packa väskan så åkte jag och filippa ut till elin!
Vilken kväll säger jag bara. Va ute och gick huur länge som helst och bara pratade, kollade oxå på film och hade det mysigt som vanligt med mina snyggingar!

Och nu? Jag hamnade visst här. Ska inte göra ett skit innan jag åker till stallet sen.

hörs!

Tagga!

Tävlingen gick sådär, hon "dog" inne på banan som hon kan göra ibland, seg och inte alls i alls i sitt vanliga skick, precis som jag. Men det är ju bara att ta nya tag, tävlingsmänniska som man är.
Red även Bailey, o de gick bra! Enligt lotta är jag ju deras nya beridare nu ;D

Nu ska jag tagga om och göra mig iordning för ikväll blir det lite party.Ska ha några tjejer här hemma för vin-och myskväll.
Får se vart kvällen tar vägen, nu ska jag rota i garderoben och se vad man ska ha på sig, det största problemet som vanligt, eller hur?

Ha en bra kväll!

Puss på er


Panik

Jag hade tänkt att gå och lägga mig tidigt ikväll, typ 10. Men när det är lov och man hittar på saker hela tiden vänder man helt och hållet på dygnet. Jag kan inte sova och ju mer klockan blir desto mer vrider jag på mig.
Jag är trött i kroppen men mitt huvudet håller tydligen inte med.
När det kommer såna kvällar då jag bara inte kan sova får jag verkligen panik. Kan ligga en hel natt utan att sova en enda blund. Men fattar inte varför? Kanske att man skapar nån stress som gör det hela ännu värre? Inte fan vet jag.
Men kom på mig själv att jag sitter och skriver om ingenting och att jag försöker bli tröttare, utan att lyckas.
Onödigt inlägg.
Jag ska göra ett nytt försök att sova nu. Försöka drömma mig bort nånstans och tänka på något som gör mig lycklig.

Jag sitter och gjäspar, men varför kan jag inte sova om jag är så jävla trött ?
Fan.
Godnatt !

Go'kväll sötnosar!

Vad händer ikväll? Själv ska jag bara ta de lugnt. Har ätit god mat och ska krypa ner framför tvn nu.
Det är precis som de ska va dagen innan tävling!

Idag har jag inte gjort ett skit, kollat på Sex and the City och tagit det lugnt. Viktor och pappa har vart i Jkpg och kom precis hem med en ny dator till viktor nu när han är ute och reser med jobbet. Så äntligen kan jag få hans, den här är så jävla kass!

Jag måste kila, skriver sen igen.
Puss


"Försök att vila och slappna av, det är du värd"

Mitt Horoskop:

Vågen
Vecka 33 (10 augusti - 16 augusti)
KÄRLEK Nu kommer glädjen in i ditt hjärta. Det kan t.o.m. vara en ny romantik. Vänner tycker om dig och man vill vara hos dig. Kärleken är på sin bästa nivå och du får kärlekslycka. ARBETE/HÄLSA Låt andra ta initiativ i ditt arbete nu, det tycks vara bäst med rutiner. Du har det bäst genom att inte göra några stora förändringar nu. Försök att vila och slappna av, det är du värd. EKONOMI Du bör ha en trygg ekonomi och nu kan du komma att få en än bättre inkomst. Men genom spel tror jag inte att du får pengar. Men även utan vinst klarar du din ekonomi.

Lyckotal: 1, 6, 17, 33, 35, 38, 49
Bästa lyckotal: 6


Godmorgon!

...
Hoppas ni har sovit gott :-D

Igårkväll va som sagt Filippa här, vi åt taco och kollade på skräckfilm. Friday the 13th, alltså inte originalet av fredagen den trettonde. Men bra va den!
Och nu äntligen tror jag programmet sitter för morgondagen, vet ju inte om jag rider L:A än men lika bra att nöta några extra gånger. Jag har lite svårt att få in sånt där i min lilla hjärna...

Idag händer det inte mycket, ska ut och rida, bada hästen och putsa senare i eftermiddag. Annars har jag inget planerat. Ska nog ta mig en lång dusch, måla naglarna, lägga ansiktsmask och bara slappa. Men det får bli efter stallet!

Ska gå ner och göra lite fruskost och lägga mig framför tvn nu.
Hörs senare snyggingar!

Va rädd om dom !

Vädret pissar ner utanför fönstret, har precis tagit en varm dusch efter att ha solat. Härligt!

Jag kom precis och tänka på en sak, en sak som är bland det viktigaste som finns. Att uppskatta och vara tacksam över sina vänner. Har ni aldrig fått den känslan att man tar sina vänner för givet? Med de allra närmsta vännerna vet man att dom alltid finns där om man behöver prata, vad som än händer lixom. Men det får man inte ta för givet. Man borde visa sin uppskattning på ett bättre sätt, och oftare! Jag får så dåligt samvete när jag kommer på mig själv att man inte alltid visar hur mycket de betyder och hur stor plats dom har. Utan vänner vore man faktiskt inte mycket, jag är så lycklig som har så många och fina vänner! Och jag ska lära mig att ta bättre hand om dom.

Nu ska jag göra mig iordning lite, filippa kommer hit om en stund.
Puss på  er!

Fuck you!

Gomorron! Eller goförmiddag eller nåt kanske jag ska säga, vaknade redan vid åtta och kunde inte somna om. Jag tror jag håller på att bli sämre igen, aja jag lever iallafall.

Ska åka ut till hästen nu, hoppas på att det går något bättre idag. Sen ska jag träffa Filippa, har inte setts sen Falsterbo så de är på tiden nu! Tänkte hinna med att sola oxå, och ikväll vet jag inte om jag ska ut till Elin på landet.
Haha, inte fan tror man att jag är sjuk så som jag far överallt.

Ha en bra dag!
Hörs senare, puss



fuck you


Ångest!!

Nu är jag hemma efter några dagar i Motala. Vi har haft det hur mysigt som helst, mest ätit god mat och kollat på film. Blev även lite shopping, en tröja från MQ och ett jättegulligt linne från Gina. Kameran va med, men utan batterier så har inga bilder. Men får väl tvinga victoria att skicka lite :-D

Åkte direkt till stallet när vi kom, så nu är jag precis hemkommen därifrån och de gick åt helvete att rida, så jävla surt nu inför tävlingen i helgen. Blir det inte bättre, och jag fortfarande inte orkar nånting skiter jag i att va me, finns ju ingen anledning om det inte går bra.
Jag är trött, har ångest inför skolan, hatar vädret. Nu känns de att hösten börjar närma sig.. fyfan!

Ska kila.
Hörs sen!

När skuggan värmer

Har precis kollat på filmen "När skuggan värmer". Den är verkligen värd att se, men usch vilken hemsk film. Det är mycket tankar som kommer upp när man ser än sån film om missbruk och hur det kan va i verkligheten.
---

Igår när vi kom till Torpön la vi oss direkt på bryggan och stekte nån timme. Sen va vi ute på sjön hela dagen. Solade, badade och grillade god mat, härligt. Va kvar ute på en ö ända till kvällen och vart de lugnt när vi kom hem. Jag och Julia tog oss ett gött nakenbad i natten :-) Det är sommar!
Idag när vi vaknade låg vi nere vid vattnet och hade det gött i några timmar innan vi åkte hem. Underbara dagar har jag haft, igen. Allt är så härligt på sommaren.




 
Fler bilder från näckandet bör inte visas ;-)


Livet leker !

Allt är så jävla bra nu! Allt flyter på och jag far åt alla håll :-)
ska ut till hästen nu, uppdaterar ikväll och då ska ni allt få se på trevliga bilder, höhö.

Puss på er i värmen !

Falkenberg/Sjön

 Falkenberg!




 En kväll på sjön !








Fler bilder kommer när jag hinner, nu ska jag packa vänskan till imon !


Göteborg

   











En underbar men väldigt blöt dag på Liseberg!
Nu kommer lite bilder från Falkenberg och gårdagen på sjön.

Brun och fin !

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag, det kan jag lova att jag haft. Vilket väder! När sommaren är som bäst i Sverige slår det nästan utlandet, men bara nästan :)
Har legat i Hätte och pressat hela dagen. Nu är jag brun och fin, underbart.
Åkte ut redan vid tio och kom hem vid halv fyra.

Va ute hos Gullan och red en sväng förrut, mysigt i det fina vädret!

Ikväll är jag ensam, vet inte vad som händer. Ni som känner mig vet vilken panik jag får när jag inte har något att göra, o speciellt när det är fint väder. Men vad ska man göra? Har inte en aning om vad nån gör ikväll.
Ska upp halv åtta imon så borde sova skapligt oxå. Imon drar jag med grannarna till torpön och stannar till söndag.

Sen är det bara hem och packa om väskan för på måndag åker jag bort igen, och kommer hem onsdag. Då ska jag och Vicke hälsa på älsklings filippa som flyttat till Motala. Jag åker bort hela tiden känns det som!

Hörs sen.
Puss

Sommar på riktigt!

Förlåt för dålig uppdatering igår.
Vaknade och la mig direkt i solen, så grymt skönt. Kändes som man va utomlands nästan, de va sådär fuktig värme. Åkte ut till Ingela och red Gullan för första gången på typ 2 veckor. Alla man pratar med säger att man absolut inte ska anstränga sig med körtelfeber, att de kan ge följdsjukdomar och så men läkaren borde ju sagt nåt? Dessutom har jag inte så mycket i sänka som det heter så jag ska förhoppningsvis överleva.
På kvällen drog jag, martina och mågra killar ut på sjön. Snacka om underbart! En sak är säker, jag ska hitta en man som kan köpa en båt åt mig ;-D
Vi hamnade på Torpön, låg där och hade det gött och senare åkte vi hem och kollade på film hos Filip. Bra kväll!

Idag är det Fredag, men jag märker ingen skillnad nu när jag inte jobbar. Visst är det underbart med fredag hela veckan?
Det gillar vi.
Ska snart ut till Hätte och pressa. Ska ut och rida lite senare och ikväll är det inget planerat såhär långt.

Vi hörs senare!
Lovar att lägga in lite bilder så snart som möjligt !

Är så otroligt nöjd just nu

Hallå kära vänner !

Nu är jag hemkommen från Göteborg/Falkenberg/Ullared. Kan börja med att säga att det har vart superkul, har inte skrattat såhär mycket på väldigt länge.
Ska försöka sammanfatta allt ganska kort nu, har så mycket att berätta men ni får nöja er med en liten del.


I Måndags när vi kom åkte vi direkt till Göteborg, gick in på Liseberg och sen kollade på "Lotta på Liseberg"
Jag och Martina kom faktiskt med på tv om man kollade noooooga ;)
Jag tycker det är svårt att skriva hur kul vi hade, för det finns inga ord för den kvällen! Vi hade iaf en helt underbar dag/kväll och när Lotta på L. va slut hade vi inte fått nog av allt åkande utan satte oss i Lisebergsbanan och åkte flera gånger och tog huur mycket bilder som helst, in action ;) haha skrattar bara jag tänker på de.. Kan sammanfatta den kvällen som; en skrattfylld kväll med mycket sjungande, åkande och en hel del regn.. Men självklart va humöret på topp ändå!

I Tisdags åkte vi in till Ullared. Jag kan tala om för er att vi inte var ensamma där, det va köer runt hela området och helt knökat där inne. Men vad gjorde de, det va lika bra ändå! Blev en hel del shopping för min del, kanske lite för mycket nästan. Så där försvann några tusen och inte nog med de sprang vi runt i affärerna utanför oxå!
Kvällen blev hur mysig som helst. Först pizza på en restaurang vid havet, sen promenad och mys på stranden med massa prat och underbara bilder. Åh, kan man göra annat än älska de livet?

Onsdagen, sista dagen.. Vaknade med kanonvänder, gick direkt ner till stranden och la oss. Där låg vi hela dagen, åt glass och badade. Sen kom vi till ett ganska roligt problem, hur vi skulle få plats med all packning i bilen.. Efter ett tag kom vi ialla fall iväg, solbrända och nöjda. Blev ett stopp på A6 i Jönköping oxå, där vi självklart shoppade loss oxå.


Har haft tre toppendagar, men skulle lätt kunnat stanna hela veckan där nere!  
Puss på er allihopa




TACK Alexandra för den fina designen du fixat åt mig, supergulligt av dig !

Håll ut, är snart tillbaka på vägarna igen !

Som ni ser i inlägget under håller Alexandra på att fixa bloggen ännu lite mer, och jag åker bort nu på morgonen och kommer inte hem förrän Onsdag! Det innebär att det kommer bli dålig uppdatering några dagar framöver..

Men snart är jag tillbaka, och då ska de bloggas minsann :-)
Nu ska jag göra mig iordning, idag är det Liseberg som gäller!


Ha det nu så bra så hörs vi när jag kommer hem.
PUSS på er alla!

"Under ombyggnad"

Hej, tänkte bara förklara läget för alla Idas läsare. Jag, Alexandra, håller på att fixa Idas design och den kommer förhoppnings imorgon eller på tisdag. Det är därför det ser ut som det gör just nu. Ha en fortsatt bra kväll.

(Hoppas det var okej att jag skrev det här, tar bort det så fort jag är klar med allt!)

MVH
Alexandra


Imon bär det av till Götet !

Jaha, då är man precis hemkommen från Mantorp. Hängde med som hästskötare nu när jag inte kan rida själv, gick dock inte jättebra. Menmen, det kan ju inte alltid gå bra.

Hur som helst, jag är hur trött och matt som helst. Orkar inte göra ett skit innan jag blir trött nu, är det såhär det ska va kommer jag fan aldrig stå ut.
Just de, kan berätta lite om gårdagen. Som jag skrev i tidigare inlägget åkte vi till Gränna med Löwungers. Det blev en riktigt god middag på nån uteservering vid vattnet, med kanonväder! Det var nästan lite utomlandskänsla där över det hela. Måste säga att det var en riktig trevlig kväll, våra familjer har nån speciell relation efter alla år tillsammans.
Kortspel, vindrickande och film hos Löwunger, så slutade den kvällen.

Nu måste jag börja packa resväskan, imon drar vi till Göteborg/Falkenberg ! Ska ringa Martina och se hur långt hon kommit med packningen, förhoppningsvis har hon heller inte börjat.
Hörs ikväll.


 

Lyckad bild på Linus !

Ännu ett besök i Gränna

Hej på er!

Måste börja med att säga att det är roligt att besöksantalet stiger mer och mer, så välkomna hit nya läsare ;-)
Igår när jag kom hem sliten och trött efter jobbet la jag mig och tittade på The Hangover. En riktigt bra film, verkligen att rekomendera!

Inte fick jag sova idag heller, upp och jobba redan redan kvart i 8. Men jag lever ändå, och idag va de sista dagen på schemat! Känns jävligt skönt efter en hel sommars jobb. Det blir nog endel jobb till hösten igen.


Nu har jag precis gjort mig iordning lite, familjerna Nilsson och Löwunger ska ut och äta i Gränna. Inte ofta man besöker Gränna två gånger på en vecka ;D

Ha en bra helg, hör nog av mig ikväll igen!

RSS 2.0