Sleeptime

fan, skulle haft sovmorgon imorgon men icke, ska upp på körlektion istället. wihidogoeeoehophpoo vad kul!! noooooot.
har inte gjort mycket nytta ikväll, bara ätit... och ätit?
haha okej, jag tror det är dags för mig att sova nu, börjar balla ur.

GODNATT

Studiedag

Har haft en jättemysig dag med Camilla idag, vi började med Ikano i Linköping, sen stan och sen en sväng till mjölby innan jag tog tåget hem. Fick med mig örhängen, ringar, linne, kofta, byxor och och del smink.
Verkligen en helt perfekt dag! :)

Övningskörde så fort jag kom hem och nu är det meningen att det ska vara jag och boken hela kvällen, min favoritbok för tillfället: Körkortsboken



Linköping

Åååh, idag skulle jag kunnat sova hela dagen men rätt skönt att komma upp ändå så det blir nåt av dagen. Ska snart fixa mig och ta tåget till Boxholm där Camilla hämtar mig och sen vidare till Linköping för lite shopping och käk.
Ikväll ska det pluggas teori, mycket mer händer inte idag. Så skönt att vara ledig!



Your song



I wanna stand with you on a mountain.
I  wanna bathe with you in the sea

















































I wanna stand with you




hemma från hockeyn precis, taif torska med 5-7 tillslut, rätt så tråkig match faktiskt..
vet inte riktigt vad som händer ikväll, ser ut att bli filmkväll eller nåt mysigt.
SJUKT VÄRT MED SOVMORGON OCH STUDIEDAG IMORGON

imon åker jag upp till Linköping en sväng igen haha, denna gång med Camilla. Fiiint!

.





<3


Min lördag

Direkt när jag kom hem från Linköping igår så åkte festoutiften på, bättrade på sminket och sen drog jag direkt till Alex där fina flickor väntade. Åt vääärldens godaste middag, drack drinkar och hade så himla kul!! Åkte sen vidare till krogen där Barbados var på plats, inte fullproppat med folk som sist men hade vädligt kul, lagom av allt!
Vaknade upp med lite huvudvärk idag och trött som en jag vet inte vad, men nu är jag på benen (med täcket invirat runt kroppen haha) och ska snart ner och käka lite frukost.
Idag händer inte mycket, ska försöka plugga lite och sen blir det kanske hockey senare, får se lite.



Förresten.. har glömt att berätta om vår mysiga dag i Linköping igår! Provade några balklänningar och den andra jag satte på mig gjorde mig helt förtrollad, jag gick ur provrummet och log med hela ansiktet, den var verkligen perfekt.
Så nu är det klart, skönt! Efter det vart det lite shopping och sen luch på grekisk restaurang. Skönt att komma iväg med bara mamma och pappa ibland. Fick med mig ett par byxor hem, en byxdess, en kavaj, strumpbyxor och lite smått.









Linköping

moooorning! råka vakna lite för sent hehe, men nu är jag på bena så ska äta en rejäl frulle och sen är det faktiskt jag som sitter bakom ratten idag.
hörs sen!

Mysig hemmakväll

har verkligen haft en jättemysig kväll hemma med familjen. måste erkänna att jag saknar Vikor lite men så är det ju tyvärr.. nästa gång är det min tur att flytta.
vi har sett "på spåret" här hemma, haha jag vet inte om jag ska säga att det är vuxenpoäng eller pensionärsvarning.. underhållande iaf.
sen åkte modevisningsfilmen på och jag saknar verkligen den kvällen, det var mycket glädje!!
ikväll uppskattade jag verkligen att vara hemma, guu så skönt det har vart!

imon ställer jag klockan, upp och hoppa skapligt tidigt för att åka upp till Linköping med mamma och pappa. får väl släppa av pappa på nån bilaffär eller nåt på vägen, jag vet ju hur rastlös han kommer bli när jag provar massa klänningar och när jag och mamma springer i affärer..

nej, dags för sängen!

godnatt med er



från Stockholm i höstas




- förresten så har jag fått min läckra skal och det var riktigt fint, tyckte åtminstonde jag haha

Äntligen helg!!!!!

hej på er!

fan vad skönt med freeeedag, verkligen en efterlängtad helg. gått 8-15.20 idag så fredagar är inga slappdagar här inte. men nu är det helg och det ska bli extra skönt med studiedag på måndag oxå.
var helt inställd på att jag skulle jobba imon men när chefen ringde angående andra jobb-dagar och när jag sa att vi ses imon så insåg jag att det är inte förrän nästa helg jag jobbar..

har absolut inget planerat för kvällen eftersom jag trodde jag jobbade imon men bestämde precis med mamma att vi tar en sväng upp till Linköping imon. ska kolla balklänningar och shoppa lite, mysigt!
vi hörs sen




här har ni gårdagens smarriga efterrätt hos Bea, så himla kul att vi börjat ha "halv åtta hos mig" haha
hon böjd verkligen på jättegod mat! förrätt, varmrätt och efterrätt. och till det vart det ett glas vin!
lyx...

Dirty Situation



Halv 8 hos mig ikväll

Skönt att det är snart är helg tänkte jag skriva, men kom på att jag jobbar i helgen.. menmen, alltid gott att tjäna lite caash.
Ska snart ha psykologi och sen rättskunskap, tycker det är rätt dåligt att vi måste läsa om den kursen eftersom vi missa så mycket då vi hade APU förra terminen. Inte fan är det vårt problem att dom inte kan matcha schemat!

Hur som helst, ska hem och plugga efter skolan och ikväll kör på på "Halv åtta hos mig" hos Bea, kul att vi tjejer äntligen tagit tag i det där haha. Vardagslyx!

Måste kila, hörs när jag kommit hem

England

Min kväll vart genast mycket bättre när jag klickade hem det här... laaaaaaaagom snyggt!


bra dag, dålig kväll

somnade med böckerna i ansiktet, asså varför ska jag vara så omotiverad när det kommer till att plugga!? verkligen haaatar det! nu är det ändå ett körkort det gäller och jag vill verkligen ha det så snart som möjligt, ändå tar jag inte tag i att bara sätta mig och läsa. men tänkte läsa lite innan jag somnar, så lär ju somna med böckerna en gång till sen haha.

av nån konstig anledning vart jag på dåligt humör idag när jag kom hem, antar att jag bara är trött och då blir jag grinig för minsta lilla. nu ska jag ta mig en macka och sen fixa lite med telefonen och efter det plugga.

Vi hörs imorgon

förresten så åker Sofie och Natali till Egypten ikväll och jag är så jävla avundsjuk, skulle göra precis allt för att få komma tillbaka till värmen. Garanterar att dom får en bra resa iaf! :D

Safe

vet inte vad som händer, är sugen på mat hela tiden!? haha hur som helst, dagen har gått fort idag med bara några få lektioner. direkt efter the school fick jag skjuts av elin upp till stan och köpte med mig världens godaste sallad hem. gissa om det gjorde min dag. HA!
nu ska jag snart lägga mig och plugga teori, måste komma framåt med den där skiten om jag ska ligga i fas med körningen...



If i had you

Godmorgon!

Skönt med sovmorgon måste jag säga, fast det känns som att hur mycket man än sover är man inte utvilad när man går till skolan..
Jag drömde så fina drömmar inatt, ville inte vakna! Rätt sjukt hur man kan tro att drömmarna är så sanna, likaså med mardrömmar.
Nu ska jag fixa mig och sen bege mig till skolan. I eftermiddag ska jag bara plugga, måste verkligen göra det om jag ska ha nåt körtkort nångång. Är väldigt bra på att bestämma saker utan att jag egentligen hinner, ska vara med på allt, hela tiden.. Men idag lovar jag mig själv att sätta mig ner på arlset och trycka ner facet i boken haha.

Puss sålänge



haha tyckte jag var så fin här så ville dela med mig lite av snyggheten! eller..

Long nights

kom nyss hem, blev ett riktigt kul gympass med robban på träningsstudion i mjölby. när jag väl tränar älskar jag det, men att hitta motivationen dit är inte lika enkelt. får bli ändring på det!
efter träningen hade vi lite mys med god mat och sen tog jag tåget hem.. nu väntar sängen på mig känner jag, så himla skönt med sovmorgon imon!! börjar inte förrän 10.40, underskattat



Mjölby

Sitter i Mjölby och har just tryckt i mig en god sallad! För första gången gör jag ett inlägg iphonen :) vart lite opepp på att träna men Robine ska tydligen få med mig.. Haha vi får väl se hur det bli! Just nu längtar jag till en varm och skön säng, men nej nu ska jag peppa med lite musik!!! Hörs sen. Puss

Oseriöst inlägg - hejdåå

wohoooooooooooo idag är jag trött, skrattar åt allt!! hade körlektion imorse som gick finfint, börjar gå bra det här. bara den där äckliga teorin som inte riktigt vill hänga med.

nej nu ska jag packa lite träningskläder! haha ni läste rätt, jag ska upp till mjölat och träna lite med robine. blir ett gympass, nu jääääävlar. wohoo
hörs ikväll.

kisselimiss / i

- dagens citat: "jaha då var det dags att åka och sära på benen"
HAHAHA klockrent, en dag som denna.

25/1

Godmorgon!

Har egentligen sovmorgon men gick upp en timme tidigare för körlektion. Börjar efter 9 nångång.. och slutar vid 12 hehe. Vissa har det bra ibland.
Sen ska jag hem och plugga lite tror jag och efter det åker jag nog upp till Mjölby en sväng.

Vi hörs senare.
Puss / i





måååste komma igång med träningen... det var faktiskt mitt nyårslöfte

"fin tjej"

kryper ner i sängen nu.. med ett sår i pannan, huvudvärk och tryck i öronen. förvrigt mår jag prima haha!
körlektion tidigt imonbitti så lika bra att lägga sig i tid.

Godnatt, bjuder på en riktigt snygg bild ikväll.......


Måndag

har huvudvärk och tryck i öronen, kanske är dags att verkligen kolla upp min regelbundna förskyldning nu.. haft såhär fram & tillbaka sen jag hade körtelfeber förrförra sommaren.
har bara tagit det lugnt framför en Beck-film nu, fanns nån inspelad.. minns inte vad den hette men måste vart bland dom första filmerna, tror den var från -97 eller nåt haha. bra var den iaf!

nu blir det jag och boken hela kvällen, hoppas ni haft en bra dag


Kärlek vid sista ögonkastet

För hon var bäst, försök & överträffa det ja
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!



Händelserik söndag.......

lagom trött tjej, ska hoppa ner i sängen nu och kura in mig i ett varmt täcke. vet inte vad jag är i för nån konstig period just nu, men det jag ser fram emot om kvällarna är typ att äta och sova haha.

förresten så har nästan hela min solbränna försvunnit.. kul att man inte behöver vara hemma mer än en vecka innan man blir blek igen. ilandsproblem!
nää nu lockar sängen.. hörs imon. Godnatt


Ur Paows blogg

kom precis hem från hockey, taif tog hem en lätt seger med 11-2. gottt
var precis inne på Paows blogg och läste detta som hon skrivit i sin gamla blogg..
jag är offret här, jag önskar det var jag som skrivit det här men istället är jag den andra personen i handlingen.


"Jag kände mig speicell i ditt sällskap. Förstår inte vad det är med mig har seriöst aldrig vart så kär förut, att jag fastnade för dig totalt. Och att du är den enda för mig ? Men jag kankse har fel. Men jag kommer att ändra mig, jag kommer att ångra mig och jag vet inte vad jag håller på med. Allting är mitt fel, jag är kall & elak. När jag egentligen menar väl, och det sista jag vill är att såra dig. Men efter det hära. Pff.. Men vad som en händer, så kommer jag alltid att älska dig utav hela mitt hjärta. För det vi hade var speciellt. Men förlåt för att jag säger det. Att jag inte vill ha tillbaka dig är en löngn. Men jag kan bara inte, det går inte. Hur mycket jag en gråter, den enda personen som kan få mig att ändra mig. Är mig själv. Och ingen annan, men baby den dagen kommer. Inte idag och inte imorogn. Den dagen då jag vill komma tillbaka, jag kan bara böna och be om att jag är välkommen tillbaka då. För då är det ditt val och inte mitt. Och då kommer jag att inse. Vilke sopa jag är, som inte kan ta vara på den finaste killen. Med det vackraste leendéndet och finaste personligheten. Som någonsin skulle vilja ha mig. Men glöm aldrig du är en bra kille. Som inte förtjänar en liten sopa som mig.”

Give it to me

 

körskoleplugg va det ja, inte tagit fram boken än.. ser på den sista bilden och längtar tillbaka så jävla mycket!!


Nyköping

Här har det vart riktigt bad update men som ni föstått har jag befunnit mig i Nyköping fre-lörd. Slutade skolan sent i fredags, sen direkt till station för att hinna med tåget till Norrköping (som vanligt i sista minuten..) Hann iaf med det tåget jag tänkt, det var några minuter sent så mitt tåg i Norrköping väntade in mig och två andra. Hoppade iaf på tåget mot Nyköping Stockholm och var väl framme runt 6, då var det inget annat än mat som gällde, haha jag minns hur mycket jag uppskattade den pizzan.
Sen hem och fixa oss, mötte upp Charlottes tjejkompisar och drog vidare på 20-årsfest för en kille som heter Alexander. Riktigt go fest faktiskt, och väldigt trevligt folk! Runt 12 bestämde vi oss för att gå ut på Tellus.
Hade en riktigt bra kväll med min saknade Charlotte, verkligen hellyckat. Åkte hem lördagfm, direkt hem och byta om och sen åkte jag och Filippa upp på J20-matchen med mina föräldrar där de tog hem segern med 7-0. Bra där!

Nu har jag precis käkat frukost, ska lägga mig och plugga teori och sen ut och köra, i em blir det antingen hockey med pappsen eller fortsätta plugga..








några bilder från helgen






and some picts from da schoooool

Stress-torsdag

Gaaaah vilken stressig kväll..
fattar inte, jag gör ingenting på dagarna längre, ändå lyckas jag med att stressa i sista sekund när jag ska göra nåt.
Jag har kollat lite på körkortsteorin, hunnit äta mat och nu måste jag börja packa för imorgon åker jag till Nyköping. Ska träffa Charlotte, gå på 20-årsfest och sen krogen.
Hur som helst, jag har lyckats slarva bort mitt bankomatkort och lönen kommer ju in på tisdag vilket inte är så bra eftersom jag inte spärrat mitt kort än.. så imorgon, under lunchen måste jag hinna in på jobbet och se om det ligger där och gör det inte det så ska jag spärra det gamla och beställa ett nytt. En så typiskt Ida-grej.
Sen när jag beställde tågbiljetten på SJ:s hemsida nyss råka jag beställa två, händer ju bara mig asså.

MEN ikväll kommer Robine så får hoppas hon gör min kväll lite bättre, var meningen att vi skulle träna men får se hur det blir med det.. känner mig inte jättesugen på att ut och löpa just nu.

fan, packa va det ja..



Göddig vinst!!

tog tåget till boxholm igår och vart sen upphämtad av camilla för att se mjölby-taif spela derby, hatmatch.. kalla det vad ni vill. har nog aldrig gått på sånt adrenalin, det var så jävla spännande att folk, även jag, stod och skrek och hoppade.
taif tog iallafall hem segern med 4-5 i förlängning och den vinsten var mer än underbar, fan vad fint pöjkar!
åkte hem en stund till camilla efter matchen och sen tog tåget hem, kul att träffa den tjejen igen! var ett bra tagsen..

somnade så fort jag kom hem, med ett leende på läpparna! och adrenalinkicken sitter fortfarande kvar haha.


längtar till jag slutat.. ska hem och dra på mig mjukiskläde, lägga mig i sängen och plugga teori. är så sjuuukt trött, vart ju rätt sent igår


BAD DAY

åhåååå jag pallar inte att det alltid är problem med mig, nu är det huvudet som krånglar.. jag är trött väldigt ofta och har regelbunden huvudvärk. jag skulle nog behöva gå igenom en hälsokontroll från topp till tå haha.

redan trött på skolan oxå, hej där muntergöken ida.........................................
haha jag har ingen energi idag, men nu ska det jobbas med UF och sen körlektion och efter det blir det nog hockey i Mjölby.



-

 

Freedom


Välbehövlig myskväll

väntar på att robine ska komma hit, skönt att inte vara själv ikväll. har haft en väldigt jobbig dag och känt mig nere, det är till och med så att det var skönt att gå till skolan imorse, jag skulle göra allt för att åka tillbaka till Egypten men idag uppskattade jag att rutinerna börjar falla på plats igen..
det blir lugnt, laddat ner några filmer vi kan se bara. såhär på vintern är det så himla skönt att inte hålla på med ridningen eftersom vad man än gör så är det kallt och jobbigt under vintern.

nej nu ska jag krypa ner i en varm säng, hörs nog inte mer ikväll..



äckelbild jag tog sent på kvällen när jag kom hem, var ju tvungen att bevisa för mig själv att jag var brun, men sådär ser jag inte ut längre... tyvärr.

Heaven

Godmorgon!

Sovmorgon till kvart över 9, skööönt även att det inte gör så stor skillnad. Inatt drömde jag en så sjuk mardröm att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, den var så jävla läskig och jag var helt säker på att det var på riktigt.. fyfy.
Har bara tre lektioner idag och sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl hem och plugga körskoleteori.

Jag är lite ledsen för min färg har redan börjat försvinna, eftersom det är så äckligt kallt här hemma antar jag att det går bort ännu fortare. Skulle göra allt för att komma tillbaka. Ligga och pressa i stekande sol, dricka massa söta drinkar och slipp tänka på annat. Men jag kan ju sluta drömma för så kommer det inte bli, nu är det verkligheten och rutinerna som gäller ett bra tag framåt.

Nej, nu måste jag fixa mig!
/ I

Pill hit och dit

har suttit hela kvällen med pappa och hållt på med telefonen som äntligen kommit, den kom på posten förra veckan när jag var i Egypten! ääääntligen är den min, känner redan nu hur detta kommer bli min nya bebis haha.

jag ska ha kvar mitt gamla nummer men det är inte fixat än så just nu håller jag bara på att fixa med alla inställningar och shit, fattar typ ingenting..
vicke var här förrut och hjälpte mig lite med körkortsteorin oxå, jag vill bara ha mitt körkort nununuuuu! men det är tyvärr ganska mycket kvar, haha fan vad jag snackar.

nu ska jag fortsätta pilla på min telefon och sen plugga teori, så jääävla kuuuuuuul! eller...


Tillbaka till verkligheten

sjuuuuukt trött alltså, det tog verkligen emot att gå upp idag. vågar jag skriva att jag redan är skoltrött haha. men detta är sista terminen och den ska jag ta vara på har jag bestämt, då känner man sig så mycket mer nöjd när man tar studenten sen!
idag hade vi spinning på shape på idrotten. skaaaapligt jobbigt efter den här veckan då man inte rört på sig mer än på dansgolvet haha. men det gick bra, med min vilja brukar det mesta gå :-D

hoppas allt är bra med er, jag längtar tillbaka till Egypten nåt stört mycket, annars är det finfint!




har hål nu och sen handel hela em! hörs senare.

Take me back to the paradise

hej på er!
jag har vart sängliggandes i stort sett hela tiden sen vi kom hem. har feber, hostar och är förskyld så lika bra att försöka bli frisk direkt. blir bara så jävla rastlös av att ligga still så jag åker upp till Mjölby snart istället haha. ska äntligen få träffa min robine, saknat henne.

- tänkte berätta lite vad som hände i Egypten dag för dag för att ni iallafall kan försöka förstå hur bra vi hade det.
torsdag: åkte till Landvetter sent på natten, växlade in pengar och sånt och sen gick flyget tidigt på morgonen, flyningen gick bra och vi var väl i Hurghada runt 1 på fredagfm.
fredag: checkade in, kollade runt på hotellet och la oss en stund vid poolen. sen käkade vi lunch och tog en powernap för att sen börja tagga inför partyy
lördag: alltså jag minns inte för de flesta dagar såg likadana ut, men som vanligt sol&bad, sen vart det nog lite shopping på stan och efter det gick vi ut på klubben hedkandi, sjukt kul! denna kväll blev vi uppraggade på hotellets show som hölls varje kväll, det var bara att det inte var vad som helst denna kväll utan Miss Hotell där vi tjejer fick porrdansa, gå catwalk och skämma ut oss totalt haha. skulle få av killarnas kläder på 2 minuter, den som hade mest klädesplagg vann o.sv. segern tog visst ingen mindre än ida nilsson hem haha, sånt där bara älskar jag!
denna kväll hände en till rolig incident, vi fick med oss några guys hem vilket ledde till att vi fick betala för den ena som var utomstående från hotellet.
söndag: sol&bad, fest på hotellet. minns inte exakt vad vi gjorde..
måndag: steeeek, lunch och allt det vanliga. sen förfest på hotellet och sen utgång på minsetry of sound som var den bästa klubben typ, helt sjukt bra och riktigt bra musik. här var det Ladies Night denna kväll, fri entré och gratis dricka till 1, kvällen var helt perfekt!
tisdag: lagom bakis ställde vi klockan tidigt för att komma upp till dagens händelse, snorkling. det var verkligen en upplevelse, jag tyckte det var lite läskigt men verkligen glad att jag gjorde det. stannade på två olika ställen vid corallrev och sen vidare till en paradisö för sol&bad. verkligen ett minne för livet! egypten är känt för sitt vatten och det har jag verkligen sett med egna ögon, det går inte ens att beskriva. vart en ganska lugn kväll på hotellet, om man nu kan kalla någon av kvällarna lugna haha.
onsdag: umgicks hela dagen med vårt grabbgäng vi träffade från göteborg och norrland, sol&bad, volleyboll och allt som tillhörde dagarna. de åkte hem på torsdagen så hela kvällen ägnades på hotellet med goda drinkar och mys på stranden. åt vår sista middag tillsammans med killarna!
torsdag: vår sista dag, vi pressade det sista och sa hejdå till alla, packade våra väskor och åt den sista middagen på hotellet. lagom trötta och slitna somnade vi tidigt för att så fort som möjligt komma upp och pressa det sista på fredagen. denna dag gick vi även på stan, fick se de mer fattiga delar av Hurghada.
fredag: solade det sista vi hann, packade ihop och lämnade hotellet på fm! flög hem i en grym motvind tydligen så tog några timmar extra. överlyckliga tjejer som fick käka på donken påväg hem haha.
och överlyckliga föräldrar som vart oroliga hela veckan var glada att se oss igen!

Bästa resan jag gjort, bästa sällskapet och vi träffade så himla roligt folk! Jag skulle göra precis allt för att åka tillbaka, saknar redan värmen och mohammeds cocktail som vi missbrukade varje kväll haha.
Tack alla som gjorde resan så sjukt bra!





La bomba

Veckans låt



som vi dansat, solat, sovit, supit och sjungit till denna låt alltså.. lätt veckans hit!

--

Nu blir det en efterlängtad sallad på Shalom.... MUMS

Egypten 2011

Jag vet inte vart jag ska börja.. det här har varit en av de bästa veckorna i mitt liv! Vi har vart med om så mycket, sett så mycket och njutit till max. Jag mådde inte helt okej när vi åkte vilket jag fick sota för hela veckan, fick gå på alla möjliga mediciner där nere för min äckliga förskyldning och hosta.
Men hur som helst, vi har solat&badat varje dag, käkat god mat, festat skiten ur oss och levt livet på topp! Vädret har vart helt perfekt, det var lite blåsigt två första dagarna annars 25 grader och strålande sol. Under tisdagen snorklade vi och det var bland det häftigaste jag gjort, även att jag fick lite panik nere i vattnet haha.

Vi har vart med om så mycket, det har verkligen skapats minnen för livet och jag kan knappt förklara med ord vilken upplevelse det vart. Inne i festorten New Marina trivdes vi som fisken i vattnet, helt sjuka klubbar! Så mycket bättre än här i Sverige. Kostade 10 svenska kronor att ta taxi vart man än skulle och dom resorna var mer än galna, vi bjöd chaffuören på sprit och åkte ett antal för många personer i bilarna haha. Vi fick betala för en nattgäst en av oss fick med oss hem från ett annat hotell och vi gick all in för showen "Miss Hotell" som vi var med i på hotellet där jag tog hem segern haha :D Jag kan inte sluta le, vi har träffat så underbara folk och gjort så galet roliga grejer, det går inte förklara!

jag bjuder på bilder senare sen och skriver mer dag för dag vad vi gjort! hoppas allt vart bra här hemma i kylan, jag längtar redan tillbaka!



54 minuter kvar

ida är riktigt dålig på att packa. hon är skitnervös. springer runt och hittar nya grejer hela tiden. jaa nervös är hon. hon tjatar om spänningar i ryggen.. hmm?

ja 54 minuter kvar.
hejdå ida. ska erkänna att jag kommer sakna dig om du störtar eller super bort sig till en egyptisk man. lite iallafall.
/julle

Nu drar vi, hörs om en vecka

jag är nervös, det gör ont i hela kroppen. är så jävla spänd, men det kommer gå bra!
om två timmar går bilen mot Landvetter, jag funderar på att sova en timme om jag nu kan det.. måste komma ihåg att ladda i-Poden oxå. jag är lixom inte hålla-koll-på-grejer-tjejen..

hur som helst, nu säger jag hejdå! hoppas ni får det bra här hemma i kylan haha

bye sweden, hello egypt! :D




Kul liv.

Klädesel
Vad har du på dig idag:
myskläder
Vad använder du just nu för skor: just nu ett par tofflor haha, annars acne-boots och converse eller stövlar
Favoritfärg på kläder: har nästan alltid mörka kläder, svart och marinblå skulle jag nog säga

Senaste
Sov i din säng:
Sover nästan alltid själv, men inte inatt..
Du pratade med: Facebookar just nu i chatten
Du delade en drink med: Kan vart victoria
Du gick på bio med: Filippa tror jag
Du gick på stan med: Alexandra och victoria
Skällde på dig: Säkert mamma eller pappa ;)
Låt du hörde:
Like a prayer med jay smith
Film du såg: The last exorcism, sjuk film
Mat du åt: Sista svenska måltiden på en vecka önskad av mig: lövbiff, pommes och vitlökssmör
Kram: J
Puss:
Fest: Nyår
Känslan: Nervositet
Ilska: Minns faktiskt inte
Glädje: Idag!
Dröm: Häromdan hade jag en minst sagt sjuk dröm
Boken du läste: Läaser aldrig
Personen du träffade: Familjen
Personen du pratade i telefon med: Camilla
Personen du fick sms av: Victor
Gången du åt en 7-eleven korv: Haha, äter aldrig dääär
Gången du var utomhus: I förmiddags
Gången du sov: Inatt?
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag (förrutom bror som inte bor hemma längre)
Saken du köpte:
Handsprit på apoteket

Om dig

Namn: Ida
Ålder: 18
Smeknamn: Inget. blondin får jag höra alldeles för ofta
Syskon: Storebror
Sysselsättning: Efter att både ha ridit och spelat fotboll hela livet gör jag nu ingenting.. lever livet.
Bra egenskaper: Drivande och energisk
Dåliga egenskaper: Sjukt hett temperament och väldigt snurrig och slarvig
Linje/klass: Hp08a (Handel-och administration)
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Klarblåa
Skostorlek: 39



JAG ÄR NERVÖS OCH JÄVLIGT RASTLÖS

EGYPTEN INATT

Här kan ni gå in och kolla vart jag ska hålla hus i en vecka!!

http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/afrika/egypten/hurghada/hurghada/accomodations/pages/grandplazahotelampresort.aspx

INATT DRAR JAG TILL EGYPTEN MED ALEXANDRA OCH VICTORIA! :D
ska bli helt sjukt underbaaaart. jag håller på att packa för fullt här hemma men hör av mig senare, vi åker inte till Landvetter förrän 1 inatt.






Torsdag, och inte vilken dag som helst

medan de flesta var ute och röjde på krogen igår hade vi lite myskväll med pizza, chips och dipp. och vem "vi" är... det får ni nåt att tänka på haha.


idag är det dags, fyfan vad vi längtat!!!!
skriver senare.



Fullt upppppppp

vaknade upp med en klump i magen idag men inte någon dålig klump utan en klump av nervositet och lycka... varför kan jag inte säga än men det kommer.
igår efter jobbet la jag mig i sängen och såg en film, finns nog inget skönare.

vaknade alldeles nyss, nu ska jag snart hoppa in i dushen och äta frukost sen rullar dagen bara på. om jag hinner nu på fm blir det att plugga körkortsteori, sen stan och fixa lite med tjejerna och sen fika med Sofie.
kvällen är också bestämd men ikväll hoppar jag utgång, så himla skönt att faktiskt vara hemma istället.



Tuesday

har precis sett klart Step Up för typ femte gången, drägglar sönder varje gång.. är så glad att jag fått det där braiga programmet så att jag kan tillbringa mina kvällar i sängen framför en film på datorn nu haha.
snart kommer mamma hem med maaaaaaaat, tror jag hungrar ihjäl snart.

sen blir det som sagt jobb, ganska så segt faktiskt men pengarna behövs verkligen! saknar Linda på jobbet :(((


True



Love you

Värdlens bästa tjejer

igårkväll blev det en helkväll hos bea med tjejerna, så himla mysigt. det är verkligen vi fem, har aldrig haft såna bra bästa vänner som ni. kärlek till er!!! vi smällde i oss ett antal glassar, åt popcorn och såg Saw V. mys-måndag.
innan det var jag som sagt på massage och sen körskolan, nu har jag bokat sminket till balen också vilket känns rätt skönt, platserna börjar ju gå åt..

idag då, vaknade nyss. ska lägga mig i sängen och se en film (ROBINE HAR HJÄLPT MIG ATT LADDA NED VÄRLDENS BÄSTA PROGRAM HAHA) sen lite UF-jobb och sen stan och fixa lite things innan freeeeedag.
ikväll jobbar jag några timmar, fullt upp med andra ord!


3/1 2011

Godmorgon!
Vaknade och minns så väl vilken sjuk dröm jag drömde inatt. Så läskigt hur man kan komma ihåg drömmen ibland.
Hur som helst, nu ska jag snart ta på mig och äta frukost. Ska ner till stan och få massage och eftersom massage är något så grymt underskattat lär jag somna! Haha
Direkt efter har jag dubbla körlektioner och sen vet jag inte riktigt vad som händer.

- Mitt år har börjat bra, förrutom att gamla känslor och tankar kommer ifatt av nån anledning. Sånt som jag faktiskt lagt på hyllan börjar smyga sig på. Men det är bara se framåt, för jag vet vad som är det bästa.
Det här året kommer bli GRYMT!



Det rullar på

haft fullt upp sen i fredags då nyår var, jag har bara sjukt fula bilder sen kvällen så tror jag hoppar över att lägga upp dom haha, finns några på facebook oxå. jag hade lite smått panik när jag kom till tjejerna och knappt han sminka mig, det blev en snabbsminkning och en fläta i håret.. på nyår lixom!? menmen.

jobbade dagen efter och det gick rätt bra, förrutom att jag höll på att somna i kassan efter bara några timmars sömn.
på kvällen kom Robine till mig, och hon åkte preciis härifrån. igårkväll tog vi det mest lugnt, åt gott käk och så. och idag har det inte heller hänt så mycket haha. vi har solat och jag har färgat hennes hår.

nu blir det lugnt, imon fm ska jag på massage! ska bli sjukt skönt.


Det va det

sjukaste kvällen igår alltså.. jag är helt slut men tänkte bara visa att jag lever haha.
ska lägga mig en stund nu igen och sen blir det jobb, hur det nu ska gå.. är skapligt trött, kom hem halv 6 imorse.

kommer bilder och allt ikväll eller nåt..

GOTT NYTT ÅR!

/ i

RSS 2.0