Canada vs. USA

har legat och pratat med en kossa nu, tror han heter jeff åberg eller nåt. haha jag dör! knäppaste människan som finns ;) men oxå den bästa!
tänkte lägga mig med täcket och kolla hockeyn nu, visste att de va hockey men hade ingen aning om att de va final ikväll, haha. Dåligt av mig att missa den ju, så nu blir det gapigt här hemma kan jag lova.

Godnatt alla!
Ny vecka - nya möjligheter

Mysfaktorn på topp

spotify-listan rullar, ljusen är tända och jag gäspar. Ungefär som vanligt en söndag, jag verkligen hatar söndagar. Ångesten kryper sakta fram över att det är måndag imon och en vecka med massa plugg. Men det är bara kämpa, det lönar sig till slut. Jag måste vara en av de sämsta i världen på att plugga alltså..


tänkte trycka i lurarna i öronen och lägga mig en stund, men då blir det väl som vanligt att jag inte kan sova sen, aja.

hoppas ni haft en bra helg!


Min humor en söndag som denna!

hahaha, jag dör!

Parodi av Sunes Sommar




så jävla dåligt egentligen, men just nu kan jag inte låta bli att skratta, hahaha

Hold Tight

 


där har ni den, sjukt snygg tycker jag.

Hur som helst, nu lutar det åt en myskväll med Filippa ikväll. Skulle sitta fint, och en pizza på det låter ju ännu bättre?


Life is short but this time it was bigger

vit jet-set

har inte börjat plugga än, har istället duschat, städat rummet lite och nu har jag precis lagt över ett antal låtar till iPoden.

som sagt så åkte jag till mjölby sent i fredags, var väl där lite efter tolv när jeffen kom och mötte mig. gick upp skapligt i lördags och åkte en sväng till Linköping. Fick med mig en vit Jet-set klocka hem med stenar runt, äntligen. Sen en tröja, var väl det. åkte hem och tog det lugnt, på kvällen umgicks med Emil och Robine, blev lite gött käk, spel & film :) Trevligt!
Idag tog jag tåget hem vid ett, och som sagt så har jag inte gjort mycket nödvändigt sen dess.
Ska snaaaaart plugga, och sen stallet!


Puss sålänge

tråk-söndag

är hemma efter en helg i mjölby, är hungrig och jävligt trött just nu men ska ta tag i plugget.
Skriver mer sen vad som hänt i helgen, har iallafall vart en bra men ganska lugn helg!
:)

22.24

taif va dåliga, kungälv va pyskande och domarn var ett rent skämt. Nämner inte mer än så, jag klarar inte av att gå på hockey längre har jag iallafall insett.
blir att åka till mjölby vid kvart i tolv sen. ska åka och shoppa lite i linköping imon så.. på kvällen blir det nog käk med robine och emil, jeffs kompisar. men har fortfarande inte bestämt om ja ska hem där emellan och rida.. snacka om i-lands problem. Sånt som märks.

hörs troligtvis imon.. har inget vettigt på hjärtat nu.
blir förhoppningsvis lite bilder och annat kul!


ha en bra kväll allihopa

hockeyhelvete

åkte upp på hockeyn men va hemma lika fort igen, är så jävla upprörd nu, skriver nä¨r ja lugnat ner mig lit, haha!

a change

yes, dagarna bara rullar på och idag är det fredag. Underbart!
Igår blev det först att gå i skolan, sen stan en sväng, klippa sig och efter det middag och lite gott vin hos Bea för att fira hennes 18-årsdag. Med andra ord en bra dag! Är skapligt nöjd med frisyren oxå, klippte av en hel del på längden och klippte upp det, bilder kommer nog så småningom.

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, har två lektioner kvar nu och sen blir det iaf stallet. Sen vet jag inte om jag hänger med på hockey ikväll, efter det har jag ingen aning hur kvällen ser ut. Återstår att se :)

Som jag redan nämnt blir det nog lkpg imon, men hör av mig mer om det ikväll eller imon!
Puss

Modevisningen närmar sig

Händer resten av veckan:

tors - skola, stan, klippa mig, 18-års middag, plugga?
fred - skola, rida, plugga om jag orkar, hockey
lörd - rida, lkpg med jeff och lite käk med några på kvällen
sönd - plugga med sofie hela dagen, rida


det är så mycket i skolan nu att jag varken vet in eller ut, men det är sånt som löser sig. Brukar bli lite
sista-minuten-plugg sådär dagen innan det är dags att lämna in inlämningar/skriva prov.


Säger Godnatt nu, är så grymt trött så ska bli skönt att sova!


En sista sak bara; För er som är intresserade finns det nu biljetter att köpa till Modevisningen den 23 Mars. Tro mig, detta vill ni inte missa!
Bara att höra av er =)



You and Me




En gammal, men bra låt av Lifehouse

Slappdag!

blev en natt på akuten med jeff som skadade armen igår på träningen, farlig sport de där.. och otur har vi haft både han och jag, för bara några veckor sen var det ju jag som låg där.
det va som tur va inte så allvarligt, men va hemma sent så det lockade väl inte speciellt mycket att gå upp tidigt och ta tåget till tranås. bestämde mig för att skita i skolan idag istället, hade inte nåt viktigt idag och sen har jag mått lite illa, och jag är inte den som brukar va hemma från skolan i första taget så. menmen, har haft en riktig mysdag med jeffen istället.
sen har jag vart ute och ridit nu, snart blir det att ta en skön dusch och efter det väntar historiaboken..


Förresten, lite pinsamt att säga men..det var över 1,5 år sen jag klippte mig men imon äntligen åker en del bort. vet dock inte vad jag ska göra än, men blir väl som vanligt att bara ta bort det slitna. återstår att se om jag vågar göra nån ordentlig förändring. hur som helst vill jag iaf ha kvar mitt långa hår.


nej nu blir det en varm dusch, bloggar senare


Missar Londonresan..

lite komiskt att jag alltid bloggar när jag är i mjölby. typ ända gångerna jag har tid, jeffen är iväg och tränar som vanligt och jag ligger här och väntar nu. Men idag blev det en långpromenad med malin och kalle, riktigt skönt trots den bitande kylan faktiskt. sen har vi suttit och kollat på os, och så hamnade man här..

har sån extrem huvudvärk nu, kan nog va på grund av allt tjat i skolan idag. det var så jäkla mycket gnäll om allt idag, haha. för pengarna vi tjänar för modevisningen (typ 100 000) kommer det troligtvis bli en resa till london. dock är det den helgen jag är i turkiet, så missar det. så jävla surt när man vart med och slitit för allt de här, menmen. jag får det nog bra jag med =)

har inte mycket att berätta, är lite trött idag eftersom jag både va i skolan + jobbade igår, inte så vanligt för en tjej som mig om man säger så. tycker lite synd om hästen min oxå, pappa har fått ta hand om henne två dagar nu och jag har inte ridit sen i lördags, stabilt! får ta oss en riktig sväng och pulsa i snön imon, ridhuset är avstängt på grund av snöras-risk..

ehh, ja bara babblar nu.
hörs imon!

puss och godnatt


Hard work work

fintdå, då va man hemma efter en dag i skolan/på jobbet. Låter hur seriöst som helst, och det är precis vad jag varit idag. Slutade redan vid 11 idag, så åt lunch i skolan, gick och köpte lite grejer på stan och sen åt jag igen, haha. Fast en smula mer onyttigt.
Jobb från 4 till 9, slapp tid men äckligt mycket att göra idag.

aja, nu sitter jag här med en fanta som bästa vän, mysigt.
Hörs imon



Förresten, ni kanske har märkt att det blivit en ny header, tackar Andree för de! :)

Sliter

Sitter i skolan och sliter som djur med Modevisningen, är så sjukt mycket att göra.
Slutar vid 2 och då blir det en sväng på stan och sen jobb hela kvällen.. fyfan.

JAG VILL HA LOV & EN JÄVLA MASSA VÄRME TACK!

Even if the sky is falling down

Måste säga att jag inte alls haft någon lust till att blogga i helgen, men för eran skull så skriver jag ihop lite rader nu :)
Jag nämner inte mycket om 18-årsfesten, var inget vidare tycker inte jag, kanske berodde det på mig själv, men jag har haft roligare om man säger så.
I Fredags stod jobb på schemat, 09.00-15.00. Ett ganska slappt pass, men ändå rätt goa cash. Efter det blev det att åka hem och ta det lite lugnt och sen packa väskan och sticka till Mjölby. Var hos Jeffs mormor och morfar och åt oss mätta först och sen blev det slapp vid tvn. Härlig fredagskväll!

Det är redan Lördag och mitt lov är snart slut. Det här lovet har inte vart till mycket hjälp direkt, känner mig inte ett dugg utvilad och jag känner mig inte ett dugg pepp på att börja skolan igen.
Jag vet inte om det har märkts i bloggen, men jag är/har vart lite down just nu och tycker inte något är speciellt kul. Eftersom jag inte vet vad det beror på så skyller jag på den här hemska årstiden. Men som jag säger, man kan ju inte alltid vara på topp. Då skulle man ju inte uppskatta lyckan :)

Hur som helst så blir det en lugn kväll, har sovit några timmar och nu har jag precis käkat taco.
Tror jag bänkar mig framför tvn ikväll, känner inte någon större lust till att gå i detta skitväder. På tal om väder, fick vänta 2 timmar idag på stationen när jag skulle åka hem, kaos överallt och folk som jublade när tågen inkom haha.

Hörs kanske senare ikväll
ha en bra helg alla, och njut ordentligt ni som har erat lov kvar.

Turkiet för 3e gången i sommar!

Resan är bokad! Dock blir det en tidig resa iår, men ska bli skönt att komma iväg till värmen i vilket fall. 2 juni åker jag, mamma, pappa till Turkiet. Eftersom inte Viktor vill/kan hänga med, så har jag fått med mig Filippa oxå :) Kommer bli galet kul!!

Så nu är jag ungefär såhääääääär glad, + att det ikväll blir pizza-käk med Filippa och efter det 18-årsfest för Alex och Bea. Morgondagen ser också ut att bli bra, trots att jag jobbar.. Mer om det senare.





så otroligt snygga bilder, undra vem hon på bilden är? Haha, ironi kallas det.


M.J feat Akon

Kikade in på andrees blogg och hittade den här låten, riktigt bra!





So Bored..

Tiden går framåt iallafall, haha. Jag är så otroligt uttråkad..
Ska iaf snart hem och då ska jag ta tag i plugget som jag lovat mig själv typ 458542 gånger nu, hehe.

Kom och tänka på att mitt lov snart är slut, och det känns inte ens som jag haft nåt lov. Kanske för att jag vart sjuk, sen har jag ju jobbat lite och så..lovet hinner ju bara börja innan det är slut! jag vill ha sommarlov

nehe, vad ska man hitta på i en timme nu då.. kanske kolla Facebook för 10:e gången? Kan ju hänt nåt nytt, haha
tjaao


10.22

Blev att gå på enkronasmatchen igår och Taif tog hem segern, o fullsatt va de nog nästan oxå. Åkte hem till Jeff efter det och nu sitter jag här och äter frukost. Väntar på att tiden ska gå, tåget går nämligen inte förrän 12.52...

När jag kommer hem måste det pluggas lite, och sen blir det stallet och ikväll blir det troligen 18-årsfest. Är ju lite surt att jag inte får dricka alkohol nu när jag äter pencelin men det blir säkert kul ändå, brukar bli galet i vilket fall :p

Hör av mig senare sen, ska försöka hinna gå en sväng på stan med vicke också kom jag på..
phuuu

Ge mig sommar nuuuuuuuuu någon

Tog mig en skön sovmorgon idag, precis vad jag behövde. Efter det har jag bara vart i stallet och klarat av några viktiga samtal. Har bland annat ringt till MQ i Linköping angående APU så ska dit i slutet av veckan :)

Ikväll blir det hockey, lite extra kul när det är en derby-match och när det troligtvis kommer vara fullsatt.
Men innan det ska jag vira in mig i täcket och se om det går nåt bra på tv, borde plugga men det får bli imon.
jag-är-så-jävla-skoltrött

Ikväll kommer eventuellt resan till Turkiet bokas, Modevisning i slutet av Mars, Falsterbo och en hel del annat kul väntar. Så det är bara se framåt! Snart är de ju faktiskt sommar också =)

Sköt om er


Enjoy!




så himla fint! får fan rysningar..

Godnatt

ska snart lägga mig i en varm skön säng, underbart är ordet.
Imorgon ska jag försöka sova ut och efter det rullar dagen på. Har en hel del på schemat, men mer om det imon =)
Goodnight lovers



Slitsam dag..

Godmorgon!

Hinner med en lite update innan jag sticker till jobbet. Har vaknat flera gånger inatt, varför ska man sova dåligt just när man ska upp tidigt? Typiskt.
Ska sitta på en stol ungefär 11 timmar i sträck idag, inte så värst lockande kanske.. Säger hej sovmorgon Onsdag!

Imorgon blir det väl lite plugg/ridning och sen hockey med jeff och efter det åker vi hem till honom i mjölby, alltid lika skönt att komma dit. Trivs rätt bra i hålan trots allt ;)

ha en bra dag! För det ska jag ha, ska njuta till max av den här dagen! Eller kanske inte..

hejsvejs, hörs ikväll om ja orkar

No life

precis hemma från jobbet, ska få i mig lite mat och sen lägga mig ganska så snart. Ska ringa Filippa också och se om våra planer blir som vi tänkt oss nu, återstå att se.
Imon ska de jobbas igen, 10-21.15. Mycket roligt pass, verkligen. Där snackar vi om att gå vakna, jobba, sova.
Menmen, blir lite extra cash och vem tackar nej till det..

Mat va de ja!
Hörs


...

blev en kväll med tjejerna igår, film och goda smoothies. Jag skriver ikväll, jobb nästa.

Gnälligt värre

Är så förbannat trött just nu, blev inget Lkpg heller. Vet inte om det är att det är just alla hjärtans dag men det känns som man bara inte kan sitta hemma idag..
Nu lutar det åt en hemmakväll med lite gott och en mysig film. Alltså inte något som är så ovanligt, men va fan ska man hitta på?

Nu ska jag sluta gnälla och fortsätta lyssna på Melissa Horn.

Bye

Alla Hjärtans Dag

Fick mig lite sällskap ändå igår, Filippa kom hit och vi gjorde väl inte så värst mycket, kollade på film och låg och pratade om allt och ingenting. Mysigt!
Idag är det alla hjärtans dag och jag vet egentligen inte vad jag tycker om den dagen, klart det är mysigt och så, men känns mer som det är en dag för butikerna. Jeff är och spelar hockey i Malmö så det blir inget firande för oss iaf, får se om jag åker till Lkpg en sväng med några fina vänner istället (:

Ha en mysig dag allihopa och ge dom ni tycker om lite extra kärlek!

/ i


kan inte sitta still!!!

Vad ska man hitta på ikväll då?
Är så förbannat uttråkad just nu...



nu ; hockey!

 

 

bjuder på några egobilder idag!

Sommarplaner

jag vaknade ganska tidigt vilket inte är så ovanligt, hehe. Så tog mig en superlång dusch och gjorde mig en god frukost =) Nu sitter jag här och lyssnar på härlig musik och bara njuter.
Éfter gårdagen ser jag fram emot sommaren så grymt mycket! Ser ut att bli en utomlandsresa ändå, fast med familjen. Vi tjejer som hade tänkt åka kan aldrig komma överens, haha. Men mer om det när allt är klart! :)
Tänk sen när man kan gå runt i shorts och linne, med solbrillor och en glass i handen. Elller varför inte en drink elr en kall öl, haha okej jag ska sluta drömma.. Dom dagarna kommer dom oxå ska ni se.

Nu ska jag göra mig iordning lite, fortsätta lyssna på gamla godingar!


22.59

Säger godnatt nu kära vänner, ska få lite skönhetssömn :)

Pusss

vill ha sommar nu !

HAPPYFACE

jag är grymt glad nu, trots att ja är sjuuk!
Ge mig bara sommar nu någon.

Happyface

plockat ut både min och viktors garderob så vi kan byta nångång, så nu är mina kläder iordning :) Det är knökafullt i båda mina garderober, fattar inte hur mycket kläder man samlar på sig. Ändå slängde jag 4 kassar, haha.
Aja, har hunnit med Gullan idag oxå. Dock kan jag inte rida, ska nog inte göra det på hela helgen.
Hängde med mamma och handlade, så nu sitter jag här och proppar i mig godis, och det är ungefär så min kväll kommer se ut oxå. Ska bara va hemma, äta gott och ta det lugnt.

Behöver egentligen plugga, men känner inte alls för det.. får se om jag kan få lite gjort imorgon istället.
Nu vill jag ha vår, det har kommit in så sjukt mycket snyggt i butikerna nu! Älskar att det är mycket pastellfärger och volanger i vår/sommar :) Det ska tydligen vara en blandning av romantik/klassiskt, me like!

Nej nu blir det att slänga sig i soffan och sätta på en bra film.
cyyya


Härliga fredag

nu hamnade ja här igen, haha. jeff gick upp tidigt för att gå till skolan, och då blir datorn ens bästa vän ;)
tar tåget hem 10.52 och sen vet jag inte vad som händer mer idag, ska försöka åka ut till gullan en sväng. Ikväll blir det lugnt, ska se om ja orkar träffa Filippa :)
Ha en bra helg alla!

Kisses

Ett besök på akuten igårkväll..

Sitter hos jeffen nu och väntar på att han ska komma hem från träningen så kan passa på att skriva vad som hänt och varför jag inte kom iväg till tyskland.
Jag har länge känt mig hängig och trött, haft feber och detta har suttit i ett bra tag, och jag har inte kollat upp det. Sen för typ någon vecka sedan fick jag urinvägsinfektion, vilket jag inte heller kollade upp. Vilket jag ångrar nu i efterhand. I helgen låg jag hemma sjuk, både pågrund av ínfektionen och att jag hade feber. (man får tydligen vanliga sjuk-symtom när man har urinvägsi)
Sen var jag iväg i Mantorp och tränade igår, för första gången på ganska länge. Efter ett hårt pass var jag helt slut, och kunde knappt gå. När jag kom hem fick jag någon slags attack och bara låg på golvet och skrek. Vi ringde akuten och dom tyckte vi skulle komma in direkt, så va väl i eksjö runt halv 10. Väl där kunde dom konstatera att det var en rejäl urinvägsinfektion som gått upp till njurarna (för att ja inte kollat upp de i tid, typiskt..) Men de kunde blivit värre, de va tydligen på väg att bli en njurbeckensinflamation, vilket va ganska allvarligt. Så nu äter jag antibiotika i 2 veckor, men de ska nog gå bra :) Läkaren sa faktiskt att det skulle gå bra att åka idag, om ja kände att jag orkade.
Men idag när jag vaknade hade jag så otroligt ont igen, så det va bara att inse att det inte blev nåt tyskland för mig..
Men... det viktigaste är just nu att ja blir bra och då känns de tryggare att va hemma, så mamma va gullig och erbjöd de andra tjejerna skjuts till Lkpg ändå, så mamma och jag har vart där en sväng idag. Blev lite tröstshopping oxå, haha. Hittade två tröjor som ja letat efter, lite saker på Ikea, lite underkläder och så.

Så trots alltíng mår jag ganska bra för er sóm vill veta, men de har vart jobbigt.. Jag har ju tagit ledigt idag och imorn och det är nog bäst jag är hemma från skolan, behöva vila och bara ta de lugnt.
Så nu vet ni (:
Jag har verkligen inte haft tur med alla dessa sjukdomar.. men jag ska inte klaga, finns dom som har de så mycket värre!

Sitter hos älsklingen nu, va ju iaf nåt positivt att jag fick träffa honom idag. Han skulle kommit igår men tåget va inställt..
Har precis ätit en mysig kvällsmat med hans föräldrar, och nu hamnade jag här, kanske inte så ovanligt.


Hoppas det är bra med er där ute, vädret idag har ju vart helt underbart! :)
Hörs imorgon alla fina, förresten är jag ledig över en vecka nu. Såå skönt!

Ändrade planer..

hemma efter en låång kväll på akutmottagningen.. vet inte var ja ska börja berätta, men ja mår bra nu och ska försöka sova lite så får vi se imonbitti hur de blir me resan!

Godnatt mina fina vänner
är så otroligt tacksam av att ha er närmaste nu, puss på er

Otursvecka..

jag har haft sån sjuk otur denna veckan, inget har gått bra, verkligen inget. Ni vet sådär att vad man än gör så går det inte som man tänkt sig, haha. Och de blev inte bättre när vi idag körde i diket och det krävdes typ 20 pers + lina för att få upp bilen. Aja, vi slutade redan halv 11 och nu har jag lov i nästan två veckor, underbart!!

Ska åka och träna om några timmar, och ikväll kommer Jeff.

Hörs senare ikväll!

Vandring på G

Friluftsdag idag och vandring står på schemat. Inte så himla kul direkt, men det ska nog gå det med =)
Efter det blir det att direkt åka till stallet och sen vidare till Mantorp för träning.
Imon åker vi och nu börjar jag faktiskt bli lite spänd, men fan så kul de ska bli :D



Hörs


Bad Day

okej, idag är det egentligen ingen idé att jag bloggar. Min dag har vart åt helvete, gråten i halsen hela dagen.
Jag ska nog inte skriva mer än så, vi hörs imorgon vänner.

Nu blir det mat och sen tänker jag lägga mig!

Skoltrött

Sista dagen i skolan innan lov, så jävla skönt! Jag är trött på allt som har med skolan att göra nu.
Hoppas ni får en bra dag!

Grym!




grym låt, Jason Derulo är grym!
de här är en av alla hans låtar som just nu är mycket gillade.


Kommer ingenstaaaaans

hemma från stallet, har fått i mig världens godaste middag.
Ikväll har jag bestämt mig för att komma i säng tidigt, har lite ont i kroppen och är lite trött såhär på måndagen, så lite extra sömn skadar aldrig ( :

Men innan det, den där packningen som jag aldrig tar tag i!

Inte långt kvar!

Precis kommit hem från stan, fick med mig alldeles för mycke med mig hem kan man väl säga.. vågade knappt berätta för mamma, hehe. Får leva fattigt nu ett tag, går åt några tusen till Tyskland oxå. Ska nog va glad att jag har jobbet trots allt! :)

Gullig blus från Lindex
Trosor
Halsband
Armband
Nagellack
Lösnaglar










Där har ni en del av vad som fick följa med mig hem idag!

Ska packa inför Tyskland, lägga fram pass och grejer nu. 3 dagar kvar :D
Jag skäms över att säga det, men att shoppa gör mig till en ny människa, haha. Är så jävla glad nu!
Puss på er


Måndagmorgon

Godmorgon!
Ny dag, nya möjligheter som man brukar säga. Vi har nu gått in på en ny vecka. Jag går bara Måndag och Tisdag i skolan, friluftsdag på Onsdag och på Torsdag åker jag till Tyskland. Det ser alltså ut att bli en ganska bra vecka =)

Slutar ganska tidigt idag, då blir det stan en sväng och sen rida lite häst. Måste packa oxå, har inte orkat ta tag i det. Sen måste jag hinna växla pengar till euro, fan vad det är mycket som ska fixas innan man reser då? och allt ska va klart till tisdag för på onsdag har jag ingen tid alls, yes! Nu vet ni.

jag vill hem och sova, känner mig fortfarande lite hängig faktiskt.
Aja, hoppas ni får en bra dag vänner :)


PUSS

Världscupen nu

har vart och köpt lite smink, tagit hand om hästen och nu hamnade jag här.
Ska lägga mig framför tvn och se Ridsport - Världscupen en stund innan jag hoppar in i duschen.
Åker hem till jeff ikväll, kom på att jag måste hinna plugga oxå... de får bli en nödlösning med boken i högsta hugg på tåget, haha.

Puss!

I'm Ridin' solo

Jag mår så mycket bättre idag, sköönt (:
Det är söndag och jag vaknade skapligt tidigt. Har städat rummet, skrivit vad jag ska packa och just ätit middag.
Har prov imon så måste plugga lite idag, men det skjuter jag nog på till ikväll.
Jag och min bror har inte bytt garderober än vilket gör att hur jag än gör så har jag ingenstans att lägga mina kläder, så de ligger antingen på golvet eller sängen. Annars har jag damsugit och plockat undan överallt, händer inte så ofta. Hehe.

Ska ta mig till stallet idag, men orkar inte rida idag eftersom jag är/har vart sjuk

Vi hörs senare

förövrigt rullar Jason Derulo på listan nu, han har gjort mycket bra han.
Far Away med Jay Sean och Keisha Buchanan är en annan låt som är omtyckt nu.


Visste ni..

att jag vill - ha sommar
att jag har - legat hemma och flötat hela dagen
att min senaste kyss - var betydelsefull
att jag lyssnar mycket på - mina vänner
att jag funderar på - en hel del
att jag pratar – väldigt mycket
att jag inte gillar – dryga människor
att min första riktiga kyss – kommer jag aldrig glömma, vilken kväll haha..
att jag avskyr när folk snackar - bakom ryggen
att kärlek är –  stort
att jag gillar – när det är fredag och man äntligen får ta helg
att jag alltid kommer att – vara mig själv
att jag är förälskad i – allt som gör mig lycklig
att sist jag grät var – i veckan
att min mobiltelefon är – en desginmobil som börjar ruttna typ
att när jag vaknar på morgonen – vill jag helst av allt bara ligga kvar
att innan jag går och lägger mig – går jag alltid på toaletten, det ni
att idag har jag – tyckt synd om mig själv
att jag just nu tänker på - jeff åberg 
att i kväll ska jag – sooooooova
att i morgon kommer jag – sova lite till, plugga och packa
att jag hoppas –  att jag kommer leva ett friskt liv
att jag verkligen vill- till falsterbo nu


säger Godnatt med en lista tagen av Hanna!


Top(!)shop




Där har ni dagens vill ha

Kryper ner för ikväll :)

har legat och läst senaste numret av VeckoRevyn nu, snart blir det en skön dusch och efter det kryper jag in för kvällen =)
God mat och Melodifestivalen väntar, känns mycket roande en lördagkväll :-)


kanske dags att plocka iordning lite på rummet och börja packa oxå?




Yes I swear it's the truth

Har legat med ett leende på läpparna till filmen Dirty Dancing, nu är jag glad igen! (trots att jag mår sämre..)
pappa kom nyss hem och tyckte jag såg ut som ett lik i ansiktet haha. Finns det nåt värre än att va sjuk?
i just haaaaate it
Fast det finns faktiskt
EN positiv sak med att vara sjuk; man blir extra uppvaktad och servad extra mycket ;)


Förövrigt har jag vart nyttig idag: pizza, cola & jordnöttsringar :)

somebody help me!!

fan vad jag behöver nåt uppmuntrande nu, jag är så förbannat uttråkad och bara allmänt irriterad?
jag vill shoppa, jag vill ha sommar och allt vad det innebär. Är så jävla trött på typ en halvmeter snö och 15 minusgrader nu. Det gör mig deppig.

Hejdå, ska tycka synd om mig själv nu.

Förövrigt tror jag att jag har feber nu, går upp och ner. Sen har jag ont i huvudet, nacken och mår illa.
Glömde jag nåt?

FAN

I'm so sick

känner hur allt blir värre och värre.. helvete jag vill inte bli sjuk, jag KAN inte bli sjuk NU!

rädda mig någon?

the hardest thing

godmorgon!

när ja vaknade vid 6 imorse för att gå upp till jobbet kände jag att det tog emot, förskyld ont i halsen och ont i magen känns inget bra när man ska jobba nästan 10 timmar.
så nu ligger jag här och tycker synd om mig själv att jag är sjuk. Det är nämligen så att jag ytterst sällan är sjuk, men det har blivit värre efter körtelfebern.

Hur som helst, blir några lugna dagar hemma nu.
Ha en bra dag

jag är dagens hurtbulle!

hemma från stallet för en stund sen & har precis tagit mig en dusch nu :)
Gå till stallet, träna två hästar, gå hem igen = dagens hurtbulle
fan va jag är duktig ibland, och jag ska tala om att det var inget dåligt pass på hästarna ;) lär ha träningsvärk imon..
Första gången jag satt på Zandra, ridskolechefens tävlingshäst. Satt med ett leende på läpparna hela passet, haha. Efter det bytte vi tillbaka och jag red min egen lilla skit.
Ikväll ska jag till Elin. Äta gott och bara umgås :) Det var så sjukt längesen och jag har längtat ihjäl mig efter henne, så det ska bli riktigt skönt att äntligen få träffa henne.




Jag har kommit på mig själv hur skönt det är med lugna fina låtar, gamla som nya. Alla tankar kommer fram och man lixom får ett leende på läpparna ( :
På tal om leende på läpparna så har jag mycket att se fram emot nu och det gör att allt blir så mycket lättare, trots att det är sjukt mycket i skolan och man sätter en hög press på sig själv.

- Tysklandsresan
- Komma igång med vårens träningar/tävlingar
- Modevisningen 23 Mars
- Stockholm
- Göteborg i sommar
- Troligtvis utomlands
- Falsterboveckan

Det är en del vad som kommer hända framöver.. Det är bara fyra dagar kvar till Tyskland och jag har fullt upp fram tills dess, när fan ska jag hinna packa!? Aja, sånt löser sig.


ha en bra helg!!

En välbehövlig helg väntar på mig

bra dag i skolan idag! och nu är det helg, så jävla skönt.
Ikväll ska jag äntligen få träffa Elin, det är helt sjukt att det nästan är tre månader sedan vi träffades och verkligen pratade ut.. får bara inte hända med bästa vännen, dock vet vi ju var vi har varandra ändå =)

Ska ta mig en promenad till stallet idag tror jag, skönt i det härliga vädret!
Var väldigt tveksam att gå till skolan imorse när jag fortfarande inte kände mig helt frisk, men jag tog steget och gick upp det kändes bra att jag tog tag i allt för nu är redovisningen också avklarad.

Hörs ikväll!

Imon ska det jobbas heeeela dagen, skjut mig någon tack.


puss på eeeeeer




Goodnight!

godis räddar min eftermiddag

Mår lite bättre nu, men gick hem sista lektionen :)
Har fixat lite med samhällen och skickat det igen, om det inte funkar imon vet jag fan inte vad jag gör.

Väntar på att mammi ska komma hem nu, hon frågade om jag ville ha nåt speciellt när hon handlade och såklart blev svaret godis, haha.
Ska åka ut och rida lite senare sen, och efter det blir det lugnt.

simma lugnt


skitdag!!

är förbannad och mår jävligt illa. Fan, skulle nog varit hemma idag.
Måste plugga hem kvällen och det gör allt ännu värre.

vill hem och sova och inte vakna upp förrän lördag-morgon, det vore ju underbart.

tror inte ni vill höra nåt mer av mig just nu, skriver senare sen.

bye

-

Torsdag idag och jag känner mig totalt borta, vaknade flera gånger inatt av att jag hade ont i hjärtat/bröstet. Så nu på morgonen har jag känt mig lite yr och illamående, men det ska nog inte vara nån fara.
Skulle haft en redovisning i samhäll kl 8 men jag hittade inte mina papper på datorn som jag skickade igår, så den får bli imon istället.

Idag måste det pluggas, och ridas. Ska börja packa lite till Tyskland också, kommer inte finnas nån tid till det i helgen.
Imon vet jag ännu inte vad som händer, det märks. Antingen blir det att va med Elin eller käka middag med några. Sånt som märks!

Ska kila, hör av mig senare

tjaoo

hot as ice

vaknade hur trött som helst idag, har inte alls sovit bra och jag känner att det gått ut över alla andra. Inte bra..
Ska nog ut och sälja annonser en sväng på handelslektionen sen, efter det blir det stallet en snabbis och sen kommer jeffen. Skulle behöva sova en stund däremellan, hur fan ska jag hinna med allt?
Aja, ikväll blir det hockey :)
kooookar av allt i skolan, har ganska svårt att stava till fritid..



ha en bra onsdag!
puss på er


nya favoriter

har precis vart o hämtat ut dom omtalande skorna från Nelly. Jävlar vad snygga dom va, känner på mig att dom kommer bli de nya favoriterna. Satt som ett smäck! Dock hade det inte gjort om jag gått upp en storlek, men dom töjer nog ut sig lite ;)

Säger godnatt nu!
puss&kram




ge mig soooooooommmar

har lust att ta ett varmt avkopplande bad, men baaaaaaaaara för de så funkar inte något som det ska!? Får bada hela sommarn istället, om allt blir som planerat blir det troligtvis både utomlands, falsterbo och göteborg i sommar. Men det återstå att se :)

& ikväll trotsar jag de flesta mot att inte se paradise, har sett ett halvt avsnitt tror jag. Kanske lika bra de, hade väl blivit totalt besatt.

imon är de redan onsdag och det innebär att det snart är helg, onsdagar är ganska härliga faktiskt. Imon kommer jeffen oxå, ännu bättre. Då blire hockey här i t-town.




nej om man skulle ta på sig nåt och få med sig pappa och hämta skorna, lite onödigt att åka i morgonrock..

strawberrys.......

har insett att min blogg bara är åt helvete, har den enbart för att skriva av mig.
Tänkte att ni ville veta det... så nu vet ni!

och på tal om ingenting så är jag sugen på jordgubbar och mjölk
cyyyyao

sjukt seg tisdag..

Den här dagen har verkligen varit huur seg som helst. Men dagarna rullar på och snart är vi framme vid helg igen. Dock jobbar jag lördag så den är väldigt inte mycket att se fram emot, fredag ska jag iaf träffa Elin, typ 14563 år sen vi sågs senast så de ska bli riktigt mösigt.
Har sprungit en sväng på stan nu efter skolan, och nu väntar jag på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa mig till stallet. Mina skor har kommit också så ska väl hämta ut dom.

Hörs ikväll!

lalalalala.. sängen va de ja.

har inte kommit i säng än, kan de bero på att jeffen skulle ringa efter hans träning och att han inte är hemma förrän typ kvart över 11.. ähh somnar ja så gör ja (: & Förresten är det våran dag idag, puss på hjärtat!!

de där me pluggandet till provet tar vi imon, jag skyller på att de är för dåligt ljus nu ;-)


stolt som tuppen nu!

Ni har fått en dålig uppdatering idag, och jag tror faktiskt inte ni bryr er så mycket. Hehe.
Jag måste säga det själv, är så otroligt stolt över mig själv nu! Jag har aldrig varit en person som tyckt om att ha med mig skolböckerna hem, brukar inte göra mer än nödvändigt hemma kan man säga. Men idag har jag fått massa gjort, skrivit klart historian och har kommit långt på samhällen (y) Duktigt tycker jag!
Har ett FE-prov imon oxå, men det ska nog gå bra. Ska läsa lite nu innan jag lägger mig, sen får det väl bli lite plugg imon på lunchen. När jag väl kommit igång är det nästan svårt att sluta, för då vill man bara ha det gjort.

Som ni ser har elin min pärla fixat lite på bloggen oxå, så snällt så :-) Det är lite små-ändringar som ska göras, som ni ser i vänstra hörnet t.ex. Innan var min header så tråkig att inte ens jag själv ville se den..

Ligger ett äpple bredvid mig, har ätit som en gris (som vanligt) vid datorn. Men det där jävla äpplet har legat där i typ en halvtimme, nåt är fel om plugget går före mat för mig? haha, kul att veta tycker ni. Jag förstår!


Godnatt alla fina (fula med för den delen)
Höhö.
Jag är pigg och har massa av energi nu!!
Medans jag väntar på att älskling ringer kryper jag ner med boken framför fejat nu.


big kisses!

Dagen har rullat på förfullt

slutade två, va i stallet halv 3, har ridit, gått hem från stallet och nu ätit lite mat. Duktigt!
Ska snart hoppa in i duschen och sen ta tag i allt plugg..

ha det bra så hörs viii, kanske ikväll.

kiiisses


RSS 2.0