beger mig mot hålan ;)

va helt slut efter morgonjouren så tog mig en tupplur när ja kom hem men sen va de bara ta steget o gå upp för ännu en jour på em. Men jag lever och är ganska pigg nu faktiskt, ska snart bege mig till m-by.

puss ida

blev lite ändrade planer

kom till affären och köpte godis sen blev filippa tvungen att åka och jobba. Så jag får klara mig själv ikväll, men de ska nog gå bra :)
kanske kan komma i säng tidigt idag då för en gång skull..

nu önskar jag att ja va i tyskland, slippa va så påverkad av sin ålder. Det är 8 månader kvar till jag är 18 så de är väl bara gilla läget nu, medans alla andra är ute och skakar rumpa ikväll. Barbados är i parken och de brukar va rätt mycket folk då tror ja?

Nu ska jag krypa ner, med min feta godispåse!

Tacomys

har filippa hos mig ikväll, har precis ätit taco och ska snart ut och fodra de fyrbenta vännerna.
Ikväll blir de mys med en stor godpispåse, och imon är det bara gå upp när klockan ringer halv 7 för att bege mig till stallet..
hör av mig senare eller imon

myyyyskväll

har kollat lets dance och de här nya som är på 4an, solsidan eller vad de heter. De är vad jag gjort ikväll, ätit maaaaassor av godis o annat onyttigt oxå.
jeff kommer och håller om mig snart, det behöver jag. ska försöka sova ut odentligt imon, det är oxå nåt jag behöver.
på em blir det stalljour och ridning, en ganska oplanerad dag i helhet, skönt!

Vi hörs mina vänner, ska krypa ner en stund nu!
godnatt

miss uuu babe

lalala, har precis målat naglarna! jag skäms över att säga de, men fick slänga in en Billys-panpizza i micron i brist på ork till något annat, haha så jävla slappt av mig.

vad ska man hitta på tills mannen kommer?
fick sån lust att träffa Charlotte ikväll, tvillingen från nyköping, dock inte så lätt att bara träffas sådär när det är typ 20 mil emellan. Saknad tjej de där.

kramar från en uttrååååååkad ida :-D

Kli i rööööööööva

sitter och gör absolut ingenting, känner att min blandning av kläder inte är den bästa just nu. Sitter utan byxor, ett linne och morgonrock + att jag gjort iordning mitt hår.
Jag orkar inte ens klä på mig, fan va allt kan va jobbigt ibland då?

Va ju och provade klänningar förrut och eftersom det är modevisning väljer säljaren ut kläderna och jag säger bara fyfan! asså hur fula klänningar finns det egentligen? Den jag ska ha va ändå helt okej, vill inte avslöja hur den ser ut. Tänkte ta mig en titt på de andra som ska visa balklänningar oxå, man kan ju inte se ut hur som helst, herregud.
Gick och beställde den traditionella kycklingsalladen på Gotteriet, borde snart få rabatt där så mycket jag fikar/lunchar ;)
Sen dess har jag inte gjort ett skit, hjälpt mamma lite med outfit till ikväll (tror dom skulle på nån after-work och ut och äta)
Har vart duktig och städat mitt rum lite oxå, efter mycket tjat från mamma. Har till och med lärt mig att bädda rent sängen! Vuxenpoäng till mig.

Då är den stora frågan vad man ska äta ikväll? Mamma har lämnat pengar hemma så jag kan köpa mig nåt men känner mig inte alls sugen på pizza, och inte kinamat heller. Får väl rota fram lite mackor istället, haha.

Jag är sååå utråkad, älskling kmr inte hit förrän senare sen, tror inte jag hinner hitta på något med nån nu heller, åh jag har fan kli i röven! haha kan inte sitta still ju.

kisselimiss / ida

Prova balklänning nästa!

Blogg.se laggar och är allmänt segt, aaaaah ibland vet jag inte varför jag har den här bloggen. Men ibland så, när man vill skriva av sig är den bra!
Kom hem från stallet för en stund sen, åkte ut tidigt idag så nu har jag hunnit med att duscha oxå.
Skrev ju igår att jag skulle ha sovmorgon idag men icke, vaknade typ åtta och somnade till nio. Kan inte sova längre av nån konstig anledning?

Nu ska jag iallafall göra mig iordning lite och dra ut på stan en sväng, ska prova balklänningar till Modevisningen. Sen ska jag väl springa i lite affärer, ikväll ska jag äntligen få träffa jeffeboy.

Måste skynda lite, hörs!
cyaaaaao

myskväll

red ut en lång sväng förrut i snön, ganska mysigt ändå trots att det är sviiiinkallt och jag hatar kyla, hehe.
Åt en stor fet semla när jag kom hem, mumma!
Nu har jag duschat, sitter i morgonrocken och det verkligen osar(!) en kräm jag nyss kletade på, fyfan. Men bra är den :)

ska snart bege mig till alex för att skriva ut tysklands-biljetterna.
Efter det ska jag hem och få lite skönhetssömn, imon väntar en lång dag..
hejohå va ja är ute o far.

puss och godnatt på er

Äntligen helg och fullt upp!

Nu har jag tagit helg, så jäkla skönt! Vi har studiedag imon och jag ska ta soooovmorgon, mumma på det.
Klockan 2 är vi några tjejer som ska prova balklänningar till modevisningen och innan det ska jag gå en sväng på stan, jag har blivit helt förälskad i en svart kavaj så får väl se om den hänger med hem.
Ska hinna med stallet också för sent ikväll kommer Jeff hem så ska träffa honom imon, alltså fullt på på schemat.

Har stalljouren hela helgen oxå, phuu fullt upp va det ja.

På tal om inget klickade jag hem skorna igår, från nelly.com
Lite shopping skadar ju aldrig ;)

Nu måste jag byta om och dra mig till stallet, tänkte rida ut en sväng med nina i snökaoset.

cya




somnar till dunkadunka




snögg ju, eller kanske inte.

får visst somna till discodunk, som vanligt är det musik i hela huset här hemma.
aaaah, ibland önskar man att bror fortfarande bodde i lägenheten, GODNATT!

dejtar lite kudde

säger godnatt efter en seg dag, jag är sjukt trött!
Det närmar sig helg, det närmar sig fredag och jag ser verkligen fram emot fredagen..


Kissies

Allt löser sig tillslut! (:

Onsdag!
Har såhär långt haft en jävligt bra dag, jag är glad och känner mig pepp till både modevisningen och allt som är framöver.
Känns riktigt bra att mamma ringde förrut och har fixat passet, så jävla gött att de fixade sig! Så nu är det klart, bara lite skjuts hit och dit som ska fixas :D
Mitt humör var helt åt helvete i söndags och måndags, grävde ner mig och tyckte bara allmänt synd om mig själv. Nu är mitt vanliga jag tillbaka, haha. Känns skönt..

Har två hästar att rida idag, sen blir det nog att träffa tjejerna och skriva ut biljetter.

cyaaaaaaaa

Min framtid

Precis hemkommen från klassens "föräldrarmöte + elver". Meningen var att vi i grupper skulle diskutera och prata om framtiden, vilken typ av bransch man vill jobba i o.sv. Det är ju väldigt svårt att veta i den här åldern, men jag tror att man måste prova på olika yrken för att verkligen veta vad som passar än.

På Handelsprogrammet har man väldigt mycket APU, tror det är 15 veckor eller nåt, första perioden är iaf 5 veckor och ikväll har vi fått skriva var vi vill vara, eller iallafall premelimärt.
Jag tycker det är kul med kläder och mode och att träffa mycket folk och vara öppen och så, därför skrev jag MQ på första APU-platsen. Då är ju allt nytt så egentligen kan det vara bra att vara här i Tranås kan jag tänka mig, men nu är det ju så att den här lilla staden inte har mycket att erbjuda när det gäller kläder så därför valde jag MQ i Linköping, helst på Gränden i stan. Men kan oxå tänka mig att vara på ikano-huset. Spelar inte så stor roll..
Jag tycker oxå det är väldigt kul med marknadsföring, man måste självklart börja uta i butiken och sälja men sedan vill jag nog komma in mer i butiken och arbeta med papper och så.. åhh det är så svårt att veta vad man vill bli när man är 17 år!?
Iallafall, andra APU-platsen skrev jag IKEA. Jag vet, det låter hur tråkigt som helst. Men tror faktiskt det kan vara kul, inte vara ute i butiken och stressa utan "bakom kulisserna", och kanske arbeta med marknadsföring eller kundrelationer som det heter.
Som ni hör vill jag göra något som har med människor att göra, jag vill synas och visa framfötter! Låter som världens mest motiverade människa och det kanske jag är just för stunden, men det är så svårt. Det är både kul och svårt. Jag är inte den som vill hamna i en mataffär för alltid, däremot är jag nöjd att jag har det jobbet nu då man skaffar kontakter, lär sig träffa människor på ett mer service-inriktat sätt och framförallt, kommer ut i arbetslivet och känner på hur det är.

Som tredje val, som tredje APU-plats skrev jag att jag förhoppningsvis fått känna efter odentligt om det är något av detta jag vill göra. Men hur som helst tror jag att säljbranschen, spelar nog inte så stor roll vad det är, är något för mig.
Det finns möjlighet att få åka utomlands den sista perioden, men jag tror jag hellre är på något huvudkontor, här i Sverige. Har funderat på Göteborg, där ligger MQ:s huvudkontor. Då är det mest kontorsarbete och så ju, inte mycket sälj. Men som sagt. Det är lättare att veta efter APU:n om detta är något för mig.

Sedan gav mamma och pappa mig den idéen att Mäklare vore något för mig. Kanske, kanske inte? Jag vet inte. Det verkar väldigt kul, och framförallt omväxlande arbete vilket jag tycker är viktigt. Sen tackar man ju inte nej till att det är riktigt bra betalt, men vi får se hur det blir med det. Jag vill iallafall börja som butikssäljare och se vart det leder till.

Ena sekunden känner jag mig jättepostiv till det här med jobb och är hur motiverad som helst, och ibland önskar man att man kunde gå i skolan ett bra tag till.

Med det här inlägget har nu ju iallafall märkt att prata är något för mig, så de här me sälj är nog verkligen rätt ;-)
Haha.




Ska lägga mig framför tvn nu, är ganska pigg men ska försöka komma i säng tidigt, därför får tvn varva ner mig lite nu.
Sovmorgon imon! Såå skönt, efter skolan blir det stallet och lite plugg om jag orkar. Sen har vi ett viktigt samtal att ringa till polisen angående mitt pass... lite nervöst.

Föräldrarmöte med elever

Sådär, nu har jag hunnit med både skola och stallet. Slutade två, cyklade sen ut och fixade gullan.
Vid halv 7 ska vi på föräldrarmöte, elverna ska oxå med av nån anledning. Tror vi ska prata om APU:n och studenten och lite sånt. På handel har man nämligen vääldigt mycket praktik, och våran första är nu i vår.

Idag saknar jag jeff jättemycket, så tomt utan honom! menmen, bara två dagar kvar till mannen är hemma.
ska slänga i mig lite mat nu, hörs antingen senare ikväll eller imon..

PUSS

godnatt!

please come now i think i'm falling

ska försöka sova lite, behöver sömn efter några jobbiga nätter..
godnatt

grrrrrr

grrrrrrrrrrr, dom här klickar jag hem så fort jag får tid, förhoppningsvis onsdag!



Krångel i Eksjö...

Mår mycket bättre idag, kände mig faktiskt ganska pigg idag när jag vaknade, hade dock väldigt svårt att sova inatt oxå.
Dagen har rullat på, efter skolan mötte jag upp mamma och åkte till Eksjö för att fixa ett nytt pass (mitt gamla gick ut 08)
Jag håller alla tummar jag har för att detta ska lösa sig nu, det är nämligen så att jag inte hinner få mitt pass tills vi åker till Tyskland. Om jag har TUR kommer iallafall passnummret finnas hos polisen i eksjö på onsdag, hoppas verkligen på det då onsdagen är sista dagen vi kan betala på.. Annars vet jag inte hur vi gör!? Har inget avbeställningskydd eller nåt tror jag, aja det ska gå.

Har vart ute hos Gullan oxå, hon blev sparkad av en annan häst igår så hon är inte riktigt bra i benet idag, så jävla surt!! Hoppas verkligen inte det håller i sig, nu till alla träningar och allt.
Igår var en jävligt jobbig dag, kunde bara inte hålla tårarna tillbaka när allt gick åt helvete. Behöver inte gå in på det, men så är det ibland. Jag är en så glad och positiv tjej så kanske bara är bra att få vara lite nere och ledsen ibland, det gör att man uppskattar det man har på ett annat sätt.

mat och tv väntar!

love

ofyfan

huvudet snurrar, jag mår fortfarande lite illa. Har iaf fått i mig lite frukost, ska försöka äta lite mat oxå innan stallet.
tänker inte göra ett skit mer idag, ska bara ligga framför tvn och tycka synd om mig själv, höhö

jag blir aldrig bakfull, så jag skyller på den där förbannade tomma magen. Det tänker jag ta ifatt ikväll, ska äta tills jag spricker.

idacharlottanilsson


18-årsfest

Blev en kväll i boxholm/sommen igår, Erik Pettersson hade 18-årsfest så dit drog jag alex viktor och alle.
Va hemma skapligt, och jag har mått PISS sen jag kom hem, kom hem vid 12 och somnade halv 4, de förklarar ju en del. Tog det hur lugnt som helst, men hade inte ätit nåt på hela dagen typ så var helt svimfärdig när jag kom hem..

Aja, idag blir det lugnt. Ska försöka plugga lite, o sen åka ut till gullan.
Hörs!

På tal om ingenting har jeff åkt till orsa nu, kommer sakna ihjäl mig.


.




Snabba Cash

Godmorgon!!

Vaknade upp hur trött och seg som helst idag, menmen. Bara att ta sig upp, annars kan jag ligga och dra mig hela dagen..
Filmen "Snabba Cash" igår va hur bra som helst enligt mig. Den var jävligt spännande, men också ganska grotesk och hård. Verkligen en film att rekomendera! Såg den med jeff, vicke, alex och linus.
Jeff åkte med hem en stund efteråt men tog tåget hem vid 12 igen. Han åker till Orsa nu i nästan en vecka så han var tvungen att dra hem och packa.
Ska upp och kolla på matchen idag, kan tigga till mig dom sista pussarna av honom där, haha

Efter det blir det en sväng ut till stallet och jogga pollen, och ikväll blir det lugnt. Ska bli såå skönt att bara va hemma ikväll, om det nu blir så.. Ni som känner mig vet att jag inte riktigt kan stava till att ta det lugnt. Aja sånt som märks.
Skulle behöva gå en sväng på stan oxå.. men det får nog vänta.

Ska käka lite frukost och hoppa in i duschen nu.
Puss

Underbar kväll!

Måste bara säga att min kväll har vart helmysig, vart på bio och sen umgåtts med mitt hjärta som precis åkte hem..
skriver mer imon!
Godnatt alla fina där ute

och äntligen är det helg, veckorna bara flyyger iväg..

PUSS!

Så mycket längtan nu!!

Faaaaaaasen så fint, en resa till Tyskland är nu bokad :D:D
Jag, Bea & Vicke drar ner till Alex tre dagar och skakar rumpa, shoppar och bara levet livet!
Vi är borta mellan 11-14 februari, ska bli så otroligt kul!
Nu är det mycket som ska fixas, mitt pass har gått ut och jag har en vecka på mig att fixa nytt, då betalningen ska ske senast den 27e. oups..

Sen har jag och tjejerna i klassen kommit lite längre i våran planering vad det gäller utomlandsresan i sommar, vi ska troligtvis sätta oss ner nästa vecka eller vad det blir, så fort Sofie är hemma från Sälen, och boka!
Falsterbo får inte glömmas bort heller, min sommar kommer bli bra om allt blir av.

Men en sak glömde jag.. den lär bli dyr
hehehe


Nu ska jag somna med ett leende på läpparna!

Sweet Dreams

victoria nästa!

Hästen min gick helt fantastiskt bra idag, känns bra inför våren! Kilar upp till vicke nu, hörs senare : )

Förhoppningsvis

Sitter här och lider med min mage, har så grymt ont och så mår jag lite illa. Är så trött på det här med min mage, att den alltid ska krångla?
Ingela kommer ut till stallet och ser när jag rider Gullan idag, det har gått mycket upp och ner med henne nu men det ska nog gå bra. För framgång krävs träning! ( :

Ska försöka komma hem skapligt eftersom jag ska träffa Vicke, Alex och Bea ikväll. Vi ska gå igenom lite saker och förhoppningsvis ha allt klart.. vet inte om de blir som vi tänkt oss, men skriver mer om det ikväll isf.

På tal om ingenting så saknar jag redan Jeff, förstår inte hur man kan sakna någon så mycket man senast träffade samma morgon? En stor puss på honom idag iaf!



Kollar runt på lite kläder/bikinier, kanske ska klicka hem något fint?
Shopping brukar göra än ännu lyckligare.



Mycket på G nu

Blev att åka till Mjölby och kolla derbyt mellan TAIF och Mjölby HC igår, fick med mig hela familjen :)
Det var dock en riktigt dålig match, men TAIF tog hem segern med 4-3.
Stannade hos älskling tills idag och rååkade visst missa nån lektion. Men jag klagar inte över det!

Snart kommer en tant som ska kolla mått på oss till balklänningarna inför modevisningen, spännande :-D

Efter skolan blir det att rida lite och sen dra upp till vicke och fixa en grej, hör av mig om de mer ikväll!
åhhh de ska bli SÅ kul :)<3


hörs!

Hej stress!

Tisdag
 idag och dagen har mest gått åt till arbete för Modevisningen. Hejohå.. är redan helt slut på allt jobb.
Har börjat träna på fler danser/ingångar nu, nästan all musik är klar och vi va även ute och sålde annonser hela eftermiddagen efter vi slutat. De där me affärer verkar va min grej, business-Ida ;)

Var helt slut när jag kom hem, väntade på att pappa skulle komma hem så jag kunde lata mig och få skjuts till stallet. JA, jag har blivit lat.

Har vart ute och ridit nu, gick väl sådär. Sist jag red i söndags gick hon huur bra som helst, konstigt de där me unghästar. Kanske är som barn i den åldern, ibland hur jobbiga och griniga som helst och ibland på superbra humör.. Eller man kanske inte ska säga barn, jag är ju för fan likadan, haha.

Ikväll har jag bestämt mig för att sova tidigt, den här årstiden tar död på mig så kan ju försöka sova bort några extra timmar av den så går det fortare till sommarn? jag är smart :p



Imon är en jobbig dag, så nu ska ni få höra mig klaga lite till när jag ändå är igång. Sovmorgon till tjugo över 9 (räddar mina onsdagar), två handelslektioner, ett segt hål som jag aldrig pluggar på ändå och sen avslutar jag dagen med skridskor, ååååh va kul det ska bli. Har verkligen sett fram emot att få börja åka, eller inte.
Men jag tycker det är kul attt åka utanför skolan, som typ har hänt en gång (haha) men fan heller att jag frivilligt åker runt där och skämmer ut mig med hjälm som bambi på hal is när folk ser mig! Har alltid haft ganska lätt för att åka, men när det kommer till att bromsa är jag usel. Jag åker antingen utanför planen så att jag automatiskt stannar, eller ramlar, eller så sätter jag mig på rumpan. Kanske inte är min grej trots allt?

Ska försöka fixa någon som tar hästen och allt vad det innebär imorgon, har sagt ifrån att rida den andra ponnyn jag har imon så jag troligtvis kan hänga med på hockey till mjölby imon, A-laget har match och det var väldigt längesen jag såg dom så kan ju passa på när ändå mamma o pappa hade tänkt åka ner.

Har insett hur onödigt inlägg jag sitter och skriver, allt för att få tiden att gå så jag snart kan lägga mig.
Väntar bara på att föräldrarna ska komma hem så jag kan få lite gott att äta. Ska nog proppa i mig nån alvedon innan jag hoppar i säng oxå, känner att huvudvärken sitter i. Det är väl stressen som spökar igen..



Förövrigt är det snart helg, den kommer bli så mysig!
Mer om det närmare.
Här säger jag tack för mig, jag är trött!
Byyye


hehehe

har visst inte kommit i säng än, hehe.
Men NU så, eller snart iaf (a)

GODNATT!

dejtar kudden




saknar den här biffen just nuuuuuu



ska dejta kudden nu tror jag, känner att han väntar på mig...

Jag vill ta ett varmt bad...

Nu har jag vräkt i mig massa mat hos mormor, efterätter och en massa annat gott :-D
Cyklade hem i världens oväder, då måste ni ju hålla med om att det var lite synd om mig? buhuu

Lyssnar på musik, städar rummet och väntar på pappa är vad jag gör nu.
Ska ut till plutten sen, hon får vila idag. Eller inte bara hon, jag oxå. Är så sjukt trött..

Kom på vad jag ska ägna min kväll åt, tänkte lägga mig och bläddra igenom lite resekataloger, kanske nån skvallertidning oxå.
Nu hade det vart fint om badkaradet var fixat, men iiiicke!

Åh jag känner mig glad just nu, det borde vara något fel på mig med dom humörsvängningarna jag har !?
Höhö


Ny vecka!

Då var det Måndag igen, rätt skönt att komma tillbaka till vardagen faktiskt, hade iochförsig inte tackat nej till ett sommarlov nu med massa sol, bad och festande. Men det kommer det oxå.. det är bara stå ut nu de sista månaderna.
Förmiddagen har gått hur gort som helst, det mesta kretsar kring modevisningen nu så det är sjukt mycket att göra. Troligtvis imorgon ska vi ut och börja sälja annonser osv.
Förövrigt flyter allt på nu, Gullan gick jättebra igår så det känns skönt, får hoppas det håller i sig i veckan också så hon är i form inför vårens träningar/tävlingar. Jag känner mig lite piggare nu och kan iallafall sova på nätterna, framsteg :D

I Lördagskväll blev det en lugn kväll med älskling i mjölby. Blev god mat och en film på de, precis vad jag behövde!
Kom hem skapligt på söndagen och åkte upp för att kolla på J18-matchen tillsammans med filippa. På kvällen blev det stallet och sen slog jag på en film i min ensamhet, grymt skönt faktiskt. Hann oxå med att kolla på goingarna i Köping, kan man annat än att älska Tobbe? Haha favoriten..

Slutar om två timmar, ska förbi mormor på vägen hem och äta middag, mums! Om jag kan röra mig efter all mat hos henne ska jag cykla ut till stallet. Annars kan det bli så att jag väntar på skjuts :-) Latmasken..



.. nej om man skulle ta tag i livet och göra lite rättskunskap innan vi börjar.
Hörs sen!


Vinkväll med världens bästa

Godmorgon!

Kollade in lite snabbt på statistiken och insåg att jag haft besöksrekord i slutet av veckan, är det när jag mår som värst mitt liv är roligt att läsa om ;-) ?
Haha, hur som helst så va jag, skobe, vicke och bea hos alex igårkväll. Blev en del vin, massa ost&kex, frukt och annat gott. Spelade kort och Wii, kan inte säga mer än att det gick utför för de flesta.. Jag bestämde mig för att åka hem runt 12 när några av tjejerna åkte in till stan.

Vaknade nyss och känner hur huvudvärken kommer ifatt. Ska åka ut till stallet nu på förmiddagen och sen blir det troligtvis att träffa Jeff.
Hör av mig senare!

Galet bra kväll

heeeeeeelt galen kväll, jag tror jag behöver lite sömn nu.
Skriver imon om vilken sjuk, galen och vild kväll det blev tiollsammansr med tjejorna!

Godnaaaaaaaaattt lovers

Äntligen helg!

Ska bli så jävla skönt med helg efter den här veckan. Den har verkligen varit pain in the ass för mig. Mycket i skolan och extrem mensvärk har jag haft, och när jag säger extrem menar jag verkligen extrem. Stackars alla som får stå ut med mig nu, jag är ju värre än ett barn :-D

Slutade vid två, mamma hämtade mig och skjutsade lika fort ut mig till stallet. Kom precis hem, ska börja jobba halv 5 till 6 bara, Jossan ringde och frågade om jag kunde ta en av hennes timmar.
Ikväll blir det middag & lite drickande hos alex, ska bli så skönt att träffa mina älsklingar igen!

Jag säger det igen; FYFAN vad gött att det är helg, precis vad jag behöver nu.
Ska slänga i mig två billys, haha jag lever på skräpmat ;)
Förövrigt är jag tacksam att jag har min mamma, hon har skjutsat runt på mig hela dagen, och nu ropar hon där nere att "maten" är på gång.

Hörs!

Det är ett helvete att va tjej ibland..

Fan va skönt att det snart är helg, jag är fortfarande så jävla trött och inne i en konstig period.. Låter som ett jävla psykfall eller nåt, haha.
Började morgonen med att försova mig idag, så typiskt när man har HLR hela förmiddagen och skulle va i skolan skapligt tidigt. Måste säga att de va riktigt intressant och kul att få information om HjärtLungRäddning.

Har tre lektioner kvar, snart mentor och sen rättskunskap. Avslutar dagen med historia, roligt? Nej.


Efter skolan blir det stallet och sen ska jag fan i mig sova tidigt, det sa jag igår oxå men jag behöver sööööömn nu.
Fick nyss ett sms om att det blir vinkväll imon hos Alex som fortfarande är hemma, mysigt (:
Förövrigt har jag extrem mensvärk, det är ett helvete att va tjej ibland.


hejsvejs


Goodnight!

Kollar på American Pie nu, så skönt att bara ta de lugnt framför tvn : )
Popocornskålen gör mig sällskap, ännu bättre!

Säger godnatt för idag, vi hörs imon sötnosar

American Pie

Fortsätter med att se American Pie, ska proppa i mig lite mer popcorn och bänka mig framför tvn (:
Bra kväll!

Säger godnatt för ikväll, vi hörs imorgon!

en riktig pudding

kom precis hem från stallet, träffade Sannapanna i stallet så hon fick rida Gullan idag, skönt för mig och hon tycktew bara det va kul så :-)
Nu blir det lite käk och Johan Falk - GSI

Hörs senare


pudding



Hårdstart

Skulle uppdatera förrut i skolan men hann aldrig publicera om ni undrar varför jag inte skrivit på ett tag.
Just nu sitter jag med en filt runt mig och fryser och gäspar som en galning. Är så trött!!
Väntar på att pappa ska komma hem så han kan skjutsa mig till stallet, har två små djur och rida idag.

Igår blev det först stallet en sväng, sen j20 match som var pinsamt dålig om man ser på Taifs insats.
Sen hängde Jeff med mig hem, mysigt att ha sovsällskap under vardagarna tycker jag (:
Dagen i skolan har gått i ett, det är så otroligt mycket att göra till modevisningen, vi började skolan i måndags och det känns redan som vi gått flera veckor.. fyfan. Har iallafall skickat/lämnat in de arbeten som skulle va klara idag, sköönt att ha en pluggfri dag!


Haha nu kan jag knappt hålla ögonen öppna, eh ja klarar mig nog några timmar till.. men ikväll ska jag sova tidigt, sätter nog på en film när jag är hemma från stallet.

Puss

11.45

inatt har jag iaf sovit lite, skönt! men har fortfarande ont i huvudet och känns som jag vaknade med feber imorse. Men jag överlever, solen skiner ute och det är ju iallafall positivt.
ska sitta kvar i skolan idag och få lite plugg gjort, ska bland annat skriva lite på hälsan, samhällen, några handelsuppgifter och sen ska jag hinna ut till stallet innan det blir hockey ikväll.
Hoppas på att få med mig jeff hem oxå, om jag fattat rätt har han stukat foten..

nu skriker Björn att vi ska stänga ner internet, jag orkar inte!
fyfan för näthandel.

Hörs ikväll

tar mina bekymmer och sover några timmar!

har ont i halsen, huvud, rygg/mage.. låter som att jag borde sova och de är precis vad ja tänker göra nu!
hoppas bara på bättre sömn än vad jag fick inatt, vaknade runt halv tre och kunde inte somna om. Något är inte sig likt med mig just nu, men man kan ju inte alltid va på topp ( :


Imon väntar en stressig dag..
hörs imon, godnatt

Det var ett jävla tjat..

Jag vet inte riktigt var jag ska börja, det här med den så kallade Tranåsbloggen.
Det snackas överallt Facebook, Msn, Skolan. Den personen som har gjort vet ju bara själva exakt vad som skrevs och hur allt gick till därför tänker jag inte säga mycket om det. Däremot tycker jag hon har sjunkit till en sån extremt låg nivå, det är något man bara inte gör. Skulle kunna skriva ut så mycket vad jag tycker och tänker om det här, men tror jag håller det till en viss gräns och håller kvar det mesta inom mig.
Kan bara säga en sak; När ska folk skaffa sig ett liv?
--


Nu ska jag snart ta tag i arbetet, ska skriva dom sista sidorna och sen lägga mig i sängen.
Är inne i en sjukt jobbig period, jag sover inte ett skit på nätterna och är lite lätt nerstämd. Vet inte om det beror på vädret och årstiden, eller om det har med p-pillerna att göra. Det kan va vad som helst, men jobbigt är det.

Hörs senare!

jag fryyyyser




fyfan för de här vädret, vill ha sol och 25 graders värme!

Ta mig till värmen tack!

Då va första skoldagen avklarad, har haft sjukt sega lektioner men dagen har rullat på skapligt snabbt ändå faktiskt.
Har inte mycket kul att berätta, har bara haft vanliga lektioner hela dagen och det är väl ingen höjdare direkt.
Skulle svängt förbi stan på vägen hem men skjuter de tills imon, måste in på Åhlens och byta lite underkläder jag fick i julklapp.

Idag blir det först en sväng ut och rida hästen och sen plugga hela kvällen..fyfan!



kom på en sak som just nu är aktuell, vi söker resor hejvilt jag och tjejerna och det går väl sådär.. kan aldrig bestämma vart vi ska, men allternativen är väl Kos, Alanya eller Magaluf. Jaja, nångång ska det väl bli av att vi bokar iaf ( :


:*



mer än bara kärlek



- förövrigt går pluggandet helt okej nu, ska fortsätta!

Tillbaka till verkligheten

Godmorgon!

Hoppas ni mår bra såhär dagen innan skolstart. Jag har sån ångest över allt med skolan att göra just nu faktiskt, har två stora arbeten som ska vara inne på onsdag. Och ja.. det är väl bara att göra klart dom kan man ju tro? Men det är svårt, riktigt svårt. Sen blir ja extra arg när min dator dampar loss och en del av arbetet försvinner sådär bara..?
Jaja, det är väl trots allt bara att hänga i. Men det är jobbigt, för det tar på allt att känna en inre stress. Jag kan inte sova odentligt på nätterna, vrider och vänder. Vaknade skapligt tidigt idag, så ska snart sätta igång med att skriva tänkte jag. Nu när jeff sovit hos mig några dagar har jag inte kommit upp förrän typ halv1, vilket inte funkar för mig. Jag måste va på fötterna tidigt, och speciellt nu när skolan börjar så jag inte vänder på dygnet.


Vad har alla gjort på lovet då? Jag tycker tiden har gått jävligt fort!? Känns som man inte hunnit med nåt, men det brukar ju va så. Har bland annat vart nåra gånger i Jkpg och Lkpg, vart på Spa i tre dagar, firat jul/nyår, spelat Laserdome och sen bara kunnat slappna av.
Men nu är det dags för en ny termin, och jag säger bara fyfan vad underbart det är att vi går mot vår, snart är väl dom här kalla dagarna borta och vårsolen börjar värma istället, ååh så härligt.
Snart är det dags för våran Modevisning oxå, 23 mars äger den rum och det är ju inte långt kvar.
Annars händer väl inget speciellt till våren, ska ta tag i träningen/tävlingar med Gullan igen. Sen är ju snart vårmodet här, så lär väl spendera några tusen då oxå, hehehe. Inte bra.. Jag måste bärja spara om jag ska ha råd med allt jag vill göra i sommar. För det första drar vi utomlands några tjejer (MÅSTE BOKA!) Sen ska jag till Falsterbo, antingen bara några dagar eller hela veckan. Sen brukar det ju bli en heldel små-resor lite överallt på somrarna. Hemköp får troligtvis bli räddaren i nöden..

Haha här snackar vi onödigt inlägg.
Ska försöka plugga nu, skriver senare!



en mysig vinterdag

Vinter på riktigt

Jag lever, har bara fullt upp..
Har umgåtts med Jeffen rätt mycket nu, pluggat lite och sen bara vart allmänt seg på att blogga. Men nu är jag tillbaka för en stund, ska snart ta mig en dusch och sen sätta igång med plugget igen. Att jag har så jävla mycket kvar och aldrig kommer nånstans gör att jag får ont i magen.. fyfan, vill bara få klart dom där arbeterna nu.

Ikväll blir det lugnt, ska sova tidigt har jag bestämt mig för.





några vinterbilder mitt i denna vackra kyla..

Puss och godnatt



säger godnatt med detta lilla fula collage, dock en riktig snygging som porträtt! Hehe

nu ska jag dejta kudden, imon väntar plugg och ridning

Goodnight <3

Puss och godnatt



säger godnatt med detta lilla fula collage, dock en riktig snygging som porträtt! Hehe

nu ska jag dejta kudden, imon väntar plugg och ridning

Goodnight <3

Plugg va det ja... (a)

På den här listan får du bara svara med ett (1!) enda ord.

1. Var är din mobiltelefon? Databordet
2. Var är din andra hälft? Vetinte
3. Ditt hår? Långt
4. Din mamma? Carina
5. Din pappa? Rolig
6. Det bästa du vet? Lycka
7. Din dröm inatt? S-J-U-K
8. Din dröm/ditt mål? Framgång
9. Rummet du är i? Rummet
10. Din hobby? Ridning
11. Din skräck? Mycket
12. Var vill du vara om 6 år? USA
13. Vart var du igår kväll? Hemma
14. Vad är du inte? Smart
15. En sak du önskar dig? Lägenheten
16. Var du växte upp? Tranås
17. Det sista du gjorde? Frukost
18. Dina kläder? Morgonrock
19. Din TV? Borta
20. Ditt/dina husdjur? Två
21. Din dator? Platt
22. Ditt humör? Blandat
23. Saknar någon? Extremt
24. Din bil? Saab
25. Något du inte har på dig? Byxor
26. Favoritaffär? Flertal
27. Din sommar? Minnen
28. Älskar någon? Ja
29. Favoritfärg? Svart
30. När skrattade du senast? Idag
31. När grät du senast? Nyår


"Avatar"

Lite uppdatering såhär i pluggandet, skriver just nu förfullt på mitt arbete om Göteborgsbranden. Det är så sjukt svårt, och inte blir det bättre att det ska vara mellan 10-18 sidor..
Jeff åkte hem för ett tagsen, rååkade visst sova till typ 12 idag, sen låg vi bara kvar och slöade så det var inte längesen jag gick upp, inte likt mig de där att sova länge..

Kan ta och meddela att filmen "Avatar" var helt okej, verkligen en film som var välgjord men filmer som är så grymt overkliga brukar inte va nåt för mig, men tycker verkligen den är värd att se ( :

Idag ska jag försöka skriva en del på arbetet, har bara skrivit en sida, haha.
Sen ska jag väl till stallet och rida en sväng, och ikväll ska jag försöka få hit filippa för en riktig myskväll :D

Hörs sen!

en extra puss på mitt hjärta idag

förövrigt saknar jag Elin som fan, och victoria.. : (

17.23

Kom precis hem från stallet, ska hoppa in i duschen och göra mig iordning lite för att åka iväg på bio i Lkpg. Möter upp jeff på tåget, Avatar blir det. Har har så mycket olika om den så vi får helt enkelt så hur den är :-)

Stannar hos honom inatt, vi hörs imon förmiddag mina fina vänner!


Bio i lkpg

hemma från jobet!
snart blir det käk, sen stallet.
ikväll blir det troligtvis bio om vi kan bestämma vad vi vill se, verkar inte gå mycket bra filmer just nu?

Hörs

njuter av allt!

Fick faktiskt lite gjort tillslut ändå, nu är det bara ett stort samhällsarbete som väntas på typ 10 sidor, ska vara klart nästa onsdag och har inte börjat, fyfan!!
jag känner mig inte helt frisk, tror febern sitter i, ena sekunden fryser jag, andra svettas. Är förskyld och allmänt seg, men vem deppar för det? Inte jag iaf, imon ska jag jobba och sen rida. På kvällen lutar det mot bio i lkpg med älskling :)
Vi får helt enkelt se imon vad som händer..

Tänkte bjuda på lite (fula) blandade bilder

 sommar i falsterbo

 en arg osminkad idis
 plutt


 
flyttat tillbaka till gamla rummet, nya tapeter imorgon!



älsklingen!


det får räcka sålänge, nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba imon..
Förresten, imon kommer mina nya tapeter, fint döh!



Godnatt lovers

Plugga på ett lov bör va förbjudet

Sofie kom nyss, ska försöka plugga lite hälsa, hur det nu ska gå får vi väl se. Vi två tillsammans och plugga brukar inte sluta så bra, haha.
Känner mig hängig och helt död idag, har bara vart ute och ridit sen har jag gått runt i morgonrock och tofflor hela dagen, lagat lite köttbullar och makaroner och bara tagit det lugnt. Har ont i hela kroppen, men nu ska jag inte klaga!

hörs senare!

Helvetes dag!

haha det kan inte vart nåt viktigt jag skulle berätta, eftersom jag glömde skriva igårkväll, plus att jag idag helt har tappat bort vad det var.
Jaja, kan berätta lite om helgen..
I fredagskväll kom jeff hit som jag skrivit tidigare, blev en riktig myskväll där och på lördagen gick jag upp tidigt för att jobba.  Började åtta, slutade tre. Åkte till mormor och åt en odentlig middag, så jävla gott!
Sen tog jag tåget vtill mjölby, och trög som man är trodde jag (jeff sa inget annat, så skyller på han :p) att det gick ett tåg vid 7, men inte. Fick vänta en timme på station, menmen. Tog sällskap med Sofie på tåget så hon kom ju efter ett tag.
Nu m'rkte jag att min dator fick damp ox[, som ni ser st'mmer inte alla bokst'ver. Jag ber'tta mer om min helg senare, den h'r dagen har b;rjat helt [t helvete f;r mig. Hejd[!

Nyheter..




nyår 09/10



Har en hel del att berätta, hörs om det senare!

Jag är tröööött




hittade en riktig flumbild på mig och det bevisar ungefär hur tröött jag är nu. Förresten, lägg märke till hur långt hår jag fått, jag måååste klippa mig snart!!
Aja, har jobbat till tre, ätit hos mormor och om nån timme åker jag till jeff och stannar till imon.
Förövrigt har jag ont i magen.. som vanligt.


Ha en bra lördagkväll!

Godmorgon världen!

Gissa om jag är trött? Och nu ska jag sätta mig och jobba i sju timmar, fyfan säger jag bara. Det borde vara förbjudet att börja såhär tidigt..
Gårdagskvällen blev mysig, Jeff och jag kollade på film. "Welcome to the jungle" och den var skitdålig, faktiskt inte värd att se.
Det blev en riktig dagen-efter-dag med chips, julmust och pizza. Men vem tackar nej till det :)?

Nej nu ska jag göra mig iordning lite och efter jobbet blir det käk hos mormor och sen vet jag inte riktigt vad som händer, sånt som märks.

Puss på er

uppdatering borde skeeee

iväntar hans tåg nu, tog en titt på bloggen och såg hur gammalt allt är. Min profilbild kanske borde uppdateras om man säger så, men jag tror ni får stå ut för jag är inte så haj på de här med koder och sånt?
Aja, nu ska jag se om min kamera laddat klart och sen åka och hämta jeff och hyra film.

hejsvejs

Mysfaktorn är på topp

Myskväll med älskling väntar, har tänt massa ljus, precis duschat och sen ska vi lägga oss framför en film och bara ta de lugnt, han va tydligen väldigt seg idag så det passar bra (:
Får se om jag hör av mig mer idag.. annars hörs vi imonkväll!

Först jobb 08-15, sen käka middag hos mormor och efter det ska jag och viktor börja plocka iordning på våra rum för att såsmåningom byta tillbaka!

Puss sålänge

Mysdag

Har varit i stallet, precis ätit mat och nu vet jag inte vad som händer. Ska lägga mig och kolla på en film tror jag, jag gick upp redan vid nio idag och var pigg, men nu känner jag att tröttheten kommer..
Men jag skulle aldrig kunna sova till halv 3 som många andra gör ;-)


Gott Nytt År!!

Godmorgon!
Som vanligt är jag upp tidigt trots att det var party igår, det är rätt skönt att komma upp faktiskt. Dagen började som sagt med Laserdome i lkpg med jeff och hans familj + deras kompisar. Jag kom näst sist, haha. Men inget att sur för, fick en medalj för att han tyckte jag hade så grymt mycket energi, haha. Jeffen vann, och där snackar vi tur och inget annat ;-)
Kom iaf inte inte hem förrän 5, så blev väldigt stressigt att göra sig iordning men lite efter 6 va ja hos emma där vi åt middag, spelade spel och hade shotstävlingar.. Det gick utför ganska tidigt så bestämde mig för att dra vidare på fest där vi höll hus till klockan 11 ungeför då vi alla gick fram på stan för att fira det nya året!
Känns ju lite konstigt att det idag är 2010 och att det igår var 2009?
Hur som helst, hade en trevlig kväll med massa fina vänner jag inte träffat på länge! Saknade dock jeff väldigt mycket.

Bilder kommer nog såsmåningom, här eller på ansiktsboken

Nu ska jag skicka iväg mamma för att jobba telefonkort till mig, medans jag ligger kvar i sängen och sover, heheh. Senare blir det stallet, och kanske att man ska försöka plugga lite? Har två oändligt stora arbeten..

RSS 2.0