Heat Rising

Blev en liten springtur förrut i regnet och nu har vi haft myskväll med matlagning och annat gott hos Bea! Riktigt mysigt faktiskt. Tänkte snart krypa ner, fredag imorgon! Underbart.

Godnatt med er






haha snygg tjej!

Det rullar på

Hej på er!! Fan vad skönt med helg snart, den uppskattas väldigt mycket just nu! Igårkväll fick jag som sagt stressa ihjäl mig till jobbet haha men det gick bra och rätt fort.
Idag blev det några timmar på Stiga innan jag stack till skolan och fixade lite grejer. Nu har jag vart och handlat lite till ikväll, vi ska ha myskväll med företaget! Ska bli kul att träffas lite "utanför allt arbete" eller så även att vi alltid är lika glada och har superkul!

Imorgon är det sista dagen på min 5 veckors praktik och jag säger bara.. vart i helvete tar tiden vägen!? Det går så fort, fattar ingenting. Det innebär ju bara en sak.. närmre till balen och studenten. Det känns som att allt börjar bli så allvarligt nu.

Ska ta en liten powenap och sen blir jag upphämtad av Elin! Hörs ikväll. PUSS





Energy

bara för att kika in och säga hej så tänkte jag samtidigt passa på att berätta hur jävla stressigt mitt liv är just nu. idag var det jobb mellan 8-16 först och sen 17-21, däremellan hann jag träffa tjejerna en kort stund också.. men jag skriver mer imorgon för nu ska jag försöka ta igen lite sömn!

Godnatt, hörs imon sunshines



hittade en gammal bild på mig från typ.. 2009 eller nåt kanske

Kärlekens tunga

vaaaaaaarför kommer jag aldrig upp ur sängen, sov för länge och fick stressa i sista sekund och varför jag ens skriver nu har jag ingen aning om för jag börjar om 10 minuter så borde åka istället. haha så typiskt mig.

hur som helst så väntar ännu en lång dag och jag ljuger om jag inte säger att det är långa dagar för fyfan asså.. kontorsjobb 8-16. inte riktigt vad jag är van vid..
men nu måste jag kila, ikväll väntas modevisningen med tjejerna och igårkväll blev det lite bak och annat mys. världens bästa




I-landsproblem

hemma från en heldag på Stiga, trött tjej. det känns verkligen att man jobbar nu, praktiken i veckorna och en hel del jobb på Hemköp på helgerna, ibland även vardagar. men det är väl bara att ligga i, detta är sista veckan och sen är det mest roligheter kvar i skolan!
vädret ger mig all energi just nu, så underbart med sol även att det blivit rätt kallt igen..

funderar på att ta en springrunda, vore rätt skönt faktiskt men är inte helt pigg än. hm, i-landsproblem? springa eller inte.


Ny vecka

Idag var det tungt asså.. sängen var alldeles för skön men nu är jag på benen! Pappa har vart bortrest hela helgen vilket har resulterat i ett iskallt hus då jag och mamma inte är så haja på sånt där med teknik och så vidare. Skulle gå ner och duscha imorse men icke, bara kallvatten haha. Som tur är har pappsen kommit hem nu.

Idag har jag inget planerat (för en gång skull) men brukar vara skapligt trött efter de här långa dagarna jag går just nu, så vi får väl se om jag har kraft till att hitta på nåt sen! ;)


Måste kila. Puss





vill.ha.sommar

Jobb!

vad är det för fel på mig idag!? valde ju att stanna hemma igårkväll och har sovit ordentligt inatt men idag mår jag piss. känns som jag har feber, svettas, och är riktigt riktigt trött. sen har jag en sån sjuk mensvärk att jag knappt orkar göra nåt. så nu vet ni.. haha
tycker lite synd om mig själv som ska jobba hela kvällen... men det är bara hålla ut, får åka hem och lägga mig sen istället.
sitter här och gjäspar hela tiden, så kanske skulle nypa mig själv i låret och vakna till lite! nu måste jag fixa mig lite, vore väl pinsamt att komma till jobbet i morgonrock haha.


Give give give give me




Kan någon snäll jävel ge mig de här skorna taaaaaack!? Jag dör lite på hela Jeffrey Campbell-kollektionen (första och andra bilden)

Ändrade planer

Jävlar vad trött jag är, var meningen att jag skulle gått ut igår men när jag kom hem från Linköping och ätit lite mat somnade jag med kvällens outfit i sängen haha, ställde klockan på en halvtimme senare eller nåt men det var helt omöjligt att ta sig upp. Så det blev en kväll i soffan istället, somnade liks fort igen.. Hade vart riktigt kul att gå ut igår men är inte kroppen med blir det bara jobbigt. Hittade en del i Linköping igår med.. En skjorta (verkligen skitsnygg!!), ett kortare svart linne, ljusa höga jeansshorts och lite smink och så. Det verkligen kryllade av folk på stan igår, så mysigt med större städer på våren och sommaren. .. Ska snart gå upp ur sängen och ta en dusch, senare väntar jobb hela em! Hörs sen med lite bilder! Puss

Linköping

Underbara lördag! Solen skiner och på dagens schema står shopping. Det var meningen att jag och mamma skulle gå här hemma lite och sen käka lunch tillsammans men tror jag och Alex åker upp till Linköping en sväng istället :)
Det blev lite stressigt nu men jag hör av mig senare! Hoppas ni får en underbar dag. Puss & Kram



bild från torsdagens middag.

fredag!

Godmorgon! Det blev en rätt så sen kväll igår så måste erkänna att jag är rätt trött idag. Men det blev hur lyckat som helst! Sånt där är så mysigt, det uppskattas verkligen och man har något att se fram emot, lite vardagslyx är ju aldrig fel. Lite bilder kommer senare under dagen för nu ska jag snart kila iväg.

En heldag på Stiga men innan det har jag äntligen fått en tid på sjukhuset!




Trerätters!

Bra dag! Först en sväng till Stiga och vidare till skolan för lite plugg. Nu tänkte ta en powenap innan jag börjar med maten. Ikväll kommer ju tjejerna hit på trerättersmiddag! :) Mer än så säger jag inte nu..

Hörs senare igen. Puss!

att falla till botten, slå sig hårt och komma upp igen.



Det går bra nu

Godmorgon babes!
Solen skiner och himlen är blå lalalala, så underbart! Är riktigt trött idag, jobbade ju från 8-21 men idag blir det nya tag. Först några timmar på Stiga och sen ska jag bort till skolan en sväng, har inte vart där på evigheter känns det som.
Hoppas allt är bra med er där ute, med mig är det fint och jag mår mycket bättre! :)
Ikväll bjuder jag tjejerna på trerätters, MYSIGT.
Nästan så att man vill sätta på värmen ute på altanen och sitta med varsinn filt? Eller... Haha så fort solen är framme tror jag det är sommar.

Hörs!



från halv åtta hos mig hos Bea för någon månad sen.. mums!

JOBB

jag tror man börjar bli vuxen när man pratar företagande, flytt och skatter... det är nog bara gilla läget, för bara om någon månad står jag där utan tryggheten att gå till skolan. men jag har bestämt att jag ska dit jag vill, att ha höga mål och drömmar är bara bra!
vet inte vad jag fick det ifrån, men sista tiden har det snackats en del om sånt här och självklart är det man pratar om med de flesta personer, vad man ska göra efter studenten..!? det kommer inte med i detta inlägg men nån dag framöver ska jag skriva ner alla mina tankar och funderingar kring det.

hur som helst, försov mig lite idag men ska snart fixa mig och sen sticka till jobbet. 8-16 och efter det jobbar jag på vanliga jobbet mellan 17-21. hej och hå... frågan är när man ska hinna åka ner till sjukhuset, hann aldrig med det igår.
Måste kila, hörs ikväll! Puss




Snaaaart ses vi!! Miss u.

UF kick-off

Kom precis hem från Jönköping, vart en lång men väldigt rolig dag! Slutade vid lunch, var uppe och lunchade med Bea och sen hämtade vi upp de resterande för att dra oss mot Jönköping. Mycket inspiration till mässan och en del pepp-talk! Ska bli riktigt kul, men oj vad vi har jobb framför oss.. Har som ni vet både migrän och öroninflamation och hann inte hämta ut pencelin idag så är skapligt trött i huvudet, ligger redan i sängen.. Nu säger jag godnatt för ikväll. Slocknar mig rätt fort ikväll. PUSS!

Jönköping!

fanfanfan!! sitter här med migrän och inte vet vart jag ska ta vägen. MEN jag tänker gå till jobbet ändå, ska trycka i mig ett antal alvedon och hoppas på att det släpper under dagen. Går bara till lunch innan vi åker till Jönköping. Får se om jag hinner med sjukhuset däremellan!

Jag har alltid sån tur, eller inte. Fyfan för den här skiten.
Men när solen är framme och denna roliga dag i Jönköping väntar kan inte mycket hindra mig... Hörs sen!





puss på mina fina tjejor

Sjuk sjuk sjuk...

Lååååååååång dag.... Jobb 8-16, direkt med mamma fram på några äreden (hämtade även ut mitt körkort!!!!!)
Sen kom mormor och åt middag med oss, mysigt. Fick en blomma och ett kuvert med pengar som gratulation till körkortet, så himla gulligt.
Sen upp på hockeyn med Filippa och Camilla, och nu hamnade jag här. Ska krypa ner nu, borde sovit för några timmar sedan egentligen.. det känns som jag migrän.



Imon; Jobb och sen en svänga ner till sjukhuset och efter det rullar bilen mot Jönköping, vi som gick vidare till SM i Stockholm ska ner till jkpg imorgon för att träffa alla företagen igen och få lite tips om mässan. Kul!! Och jag ska köra, så nu måste jag sova.

Godnatt med er.
Puss & Kram

Måndag!

Jobbigt att ta sig upp idag.. Praktik 8-16 väntar och det känns faktiskt sådär idag, är ju inte helt frisk än och det finns inget värre än att anstränga sig när man känner sig hängig. Men en sak är bra och det är att jag får ha bilen haha.

Senare i eftermiddag kommer mormor hit en sväng, tror hon ville gratta mig lite extra för körkortet och sen ska jag nog upp på hockey en sväng med Camilla.

Hörs sen!

you're amazing, just the way you are


Underbara dag

Välkomnar ännu ett par nya skor i garderoben, när man inviger ett par knallvita nya Converse är det ta mig fan vår!! Åhhh vad jag älskar vädret asså, blir så jäkla glad!
Var nyss ute och handlade åt mamma, duktig tjej (y)
Ska snart ner på stan och njuta lite till av vårsolen, en glass i solen med Bea och Vicke sitter fint!

Senare idag ska jag nog träffa min lilla skitgranne som nu har blivit hela 16 år, trots att det är några år mellan oss kommer vi alltid vara som syskon. Det har alltid vart så.

Nu ska jag kila, ha en riktigt bra dag och njut av vädret! :)


Solstråle

Godmorgon solstrålar!!
Vädret är så jäkla underbart juu, man blir så glad! Vaknade för ett tagsen och nu kom jag precis ur duschen. Vad händer idag!? Söndag och fint väder... något måste man väl kunna hitta på.
Ska snart ut en sväng och sen har jag ingen aning om vad som händer, sånt som märks.

Idag, efter fem dagars jobbig sjukdom börjar jag känna mig bättre! Skönt! :)
Nu ska jag ta på mig nåt och kila iväg, hörs sen




idag ser jag fram emot falsterbo extra mycket, det är en vecka som är helt obeskrivlig, något man måste vara med om för att förstå hur bra det är.
charlotte, sol&bad, stuga/husvagn, fester från morgon till kväll, nattbad, grillat, hästar, havet, underara människor
tror ni jag längtar? ida <3 falsterboveckan

Jobbdag

Godmorgon!
Jag har pallrat mig upp men inte fan mår jag bra. Jag snorar och hostar vartannat. För tillfället har jag inte mycket huvudvärk iallafall, skönt!
Så jag tänkte gå till jobbet idag, får väl se hur det blir och om jag orkar hela dagen. Kvällen blir lugn iallafall.. Finns nog inget värre än att vara sjuk, man känner sig så instängd och jag blir såååå rastlös alltså, kryper snart på väggarna.

Men nu ska jag få i mig lite god frulle och sen fixa mig, ha en bra dag snyggingar!



Lugn helg

Jaha ja, kul dag. Verkligen. Det har inte hänt mycket alls, har bara tagit det lugnt hela dagen och försökt att vila upp mig. Problemet är bara att jag blir så jävla rastlös!! Var uppe hos Vicke en sväng förrut också.. Världens finaste tjejer.
Jag har gjort lite nytta iallafall.. jag har skottat hela vår garageinfart idag (!!!) Så sjukt duktigt, fick till och med lite beröm av pappa.

Kvällen blir lugn, jag ska kura ner mig under täcket och stanna där hela kvällen. Äta god mat och försöka att bli frisk så jag kan jobba på vanliga jobbet imorgon, vi får väl se hur det blir med det..

Hoppas ni får en bra helg, för min lär inte va mycket att hänga i granen! ;)




Miss!



jag behöver värme

Det tar död på mig

Andra dagen jag ligger hemma sjuk i sängen.. jag blir så jäkla rastlös. Skulle försöka ta mig till jobbet idag men icke, däckade i sängen lika fort igen. Har extrem huvudvärk, ont i öronen (kanske öroninflamation), ont i halsen och allmänt hängig och förskyld. Som tur är har jag sluppit febern idag!

Får se vart dagen tar vägen, ska iallafall bara ta det lugnt och sova mycket för imorgon ska jag jobba på vanliga jobbet mellan 11-17 så vore ju braaaa om jag kunde gå då, we will see.
Funderar på att åka fram och köpa lite godis men är väl näst intill omöjligt i detta skitväder, bilen är heelt igensnöad.. nu ska jag göra mig en ordentlig frukost och krypa ner i soffan!

ha en bra dag :)

förresten.. jag har nog världens gulligaste morfar! han ringde precis på och gav mig en bukett blommor..

Jag är för bra för dig

Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Så pinsam, så omogen. Och framförallt så jävla feg. Jag säger inte detta för att jag på något sätt egentligen bryr mig om sitatuonen utan det jag bryr mig om är dig och hur du kunnat vara såhär. Det gör ont, du kommer aldrig fatta vad du gjort och vem du varit. Aldrig. Trodde man kunde begära en ursäkt men inte ens det.
Påstår inte att jag är bäst i världen men vissa människor förstår man sig inte på ibland, från att ha vart den bästa till den sämsta. Jag vet inte vad jag ska säga, så otroligt konstigt beteende. Vi sa att vi alltid kommer finnas där och jag önskar att jag fortfarande kunde säga detsamma, men du sabbade det. Jag kommer aldrig aldrig mer finnas för dig, aldrig. Grejen är att jag hade kunnat förlåta dig för den du vart om du ångrat dig, om du bett på bara knän men aldrig som det ser ut nu.
För fan, svälj din stolthet och kom ner på jorden nångång. Du är bara pinsam!

Tänker inte ödsla all min tid på att skriva ner hur mycket du sjunkit i mina ögon för du kommer aldrig förstå det ändå, det är tyvärr sant. Men det är så det är nu och jag tycker det är riktigt riktigt tråkigt att se hur du förändrats.
Jag är stolt att jag aldrig gick så långt som du gjorde och att jag faktiskt står här idag med båda fötterna på jorden och blivit så mycket bättre.

Det här är det mest smärtsamma jag gått igenom, men jag vet att jag blivit så jävla stark och jag vet att jag kommer hata mig själv om några år för att jag la denna tiden på någon som fick mig att må så dåligt.
Jag kan nu strongt säga det jag hela tiden fått höra från andra; Jag är för bra för dig

Sick

Tjenare mannen! (och alla kvinnor hah)
Fan dååååå, vaknade alldeles genom förskyld idag igen. Svinont i halsen och en huvudvärk som heter duga. Valde att stanna hemma, likabra att försöka bli helt frisk istället.
Ska sova, kolla på film, äta, sova, kolla på film, äta och.. äta idag tänkte jag. Haha, ungefär så är det ju när man är sjuk.
Men en sak som är farligt när man är hemma.. nätshopping! Man blir ju helt tokig, vill klicka hem allt jag ser.

Lite inspirationkan jag bjuder på:






På tal om inspiration, har blivit inspirerad av Carrie i Sex and the city till att köpa ett sånt här hårband till våren. Riktigt snyggt om det används rätt!



(Dock är oranga är snyggast!!!)






älskar alla starka färger som kommer nu, men även det nya.. VITT! så jävla snyggt, är på jakt efter den perfekta vita kavajen..

Just det, spara pengar hette det visst. Haha

Onsdag

människor som inte kan glädjas åt andra va det ja.. hej tranås!

har precis ätit lite frulle och hoppas på att bli lite piggare nu. vaknade nämligen med ont i magen, halsont och huvudvärk. vet inte riktigt varför, men har lyckats ha ont i halsen de senaste mornarna och kvällarna.
hur som helst, ska kämpa mig igenom dagen och sen hem och ta en liten powenap innan jag hämtar upp filippa för en sväng till ishallen ikväll.

ha en bra daaaag! :)




Min älskade vän




okej.......... döda mig inte!! :$
Mohahahaha, tycker om dig med! Pusssssss




Det har varit en lång dag, ska upp kl 6 imorgon igen så nu tänkte jag krypa ner i sängen.
Godnatt med er

KÖRKORT!!

yeeees, KÖRKORT!!!
Fan vad allt går bra nu, det känns så himla kul med allt!

Upp och hoppa vid 6, första dagen på Stiga och det gick finfint, känns som det kan bli riktigt kul med det goa gänget jag är med just nu iallafall.
Sen åkte jag, mamma och Robine direkt till Jönköping och skrev upp idag.. igen. Missade med 2 poäng förra gången men nu har jag mitt körkort och det känns så jäääkla bra! Jag och robban tog en sväng till Mjölat, och självklart ett besök på donken haha. Åkte hem därifrån ensam i bilen, spelandes med hög musik och med ett leende på läpparna. Frihet!

Kom nyss hem men ska snart ut igen, denna gången med Filippa!
Vi hörs sen igen, och Robine...... var förbered på en grov hämnd. HAHAHA

Saker och ting förändras

Jag fattar fortfarande inte.. Tråkigt att en person kan förstöra så mycket. Men, ett stort men.. Jag har bestämt mig för att inte sjunka lika lågt och att faktiskt aldrig mer ta emot dig med öppna armar. Det är första gången på väldigt länge jag ens bryr mig. Jag tror att man kommer till en gräns när man sen inte orkar må dåligt längre. Människor förändras och det är bara att vänja sig vid det. Det gör ont. Att inte känna igen en person man älskat så mycket är nog det värsta, att få höra sånt man aldrig trodde. Sorgligt men sant. Och det känns, ibland vill minnerna komma ifatt.

Grattis virrepirre

Jag är fortfarande trött sen helgens bravader, två intensiva mässdagar och en galen utgång. Jag börjar väl bli gammal eller nåt haha, sjukt ont i kroppen och en dundrande huvudvärk.

Tänkte faktiskt krypa ner i sängen ganska snart och slå på en film eller nåt.
Imorgon väntar en dag på andra praktikplatsen, Stiga. Kul att prova på något nytt! Känns som det händer mycket just nu men det är bara kul.

Kan också passa på att gratta min fina bror här, som fyller hela 21 år idag! :)




En bild från helgen, gilla oss på Facebook; Child Aid Products UF


I like it like it come on

Ingen praktik eller skola för mig idag, skönt. Tog lite sovmorgon tills tjejerna ringde och sa att vi skulle ta kort hos tidningen typ 10 minuter efter att jag vaknat, så det var bara slänga sig upp och dra på sig tröjan och hänga medaljen runt halsen (måste få skryta lite hehe)

Jag går fortfarande på nåt slags adrenalin eller nåt, det känns så himla bra just nu.
Senare idag väntar en stor sak, vi får väl se om jag får behålla mitt bra humör idag...

Nu ska jag fixa mig och plugga lite, PUSS



Good times

Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna!
Måndag imorgon igen, ny vecka - nya möjligheter

Haha tror något hände med mig efter den här helgen, jag mår så sjukt bra just nu.
Godnatt


Det går bra nu

Bästa företaget, SM, Körkort, Bal, Student, Spanien, Falsterbo, Göteborg, resor och kanske möjligtvis en flytt såsmåningom.
Det går bra nu

En helg att minnas

Kass uppdatering jag vet.. men jävlar vilken bra helg det har vart! Idag får ni nog stå ut med ett extra långt inlägg.

Som ni vet har vårt UF-företag Child Aid Products vart på mässa i Jkpg i helgen. Vi tävlade i de flesta titlar och igår kammade vi hem priset för "Bästa vara 2011"!! Det är rätt stort, och med de fina lovorden från juryn var vi fler som inte kunde hålla tårarna tillbaka. Så mycket känsla, så mycket vilja och så mycket glädje det fanns under avslutningen igår eftermiddag var sjukt. Detta är ett minne för livet, till och med att lärare grät. Sån känsla.
När de ropade upp vårt namn som första plats var det helt knäpptyst.. alla hoppades, knöt varandras händer och när vi hörde vårt namn släppte allt, fick gå upp till en riktigt pumpig låt på scen och ta emot pris av en tjej som heter Anneli som presenterar Svensk Handel/Näringsliv. Det var inte vilka personer som helst där och det kändes riktigt kul att få höra så positivt från nästan alla. Bakom scenen när vi fotograferades berömmer hon oss ännu mer och säger såhär.. "tjejer, lova mig en sak.. att aldrig släppa detta. Håll hårt i det här, för detta.. det är bra."
Bilresan hem behöver vi inte tala om.. checken vi vann tejpade vi upp på rutan och musik på högsta volym trallade vi hemåt!
Nästa resa är SM i Stockholm i maj då vi möter de allra högst uppsatta med det vi håller på med. Det känns så kul att vi kommit såhär långt, vi har verkligen slitit arslet av oss och vissa gånger har man bara velat dra sig ur. Men det är det som är det roliga, att kämpa för att uppnå mål. Detta var en bonus och absolut en morot för framtiden!
En betald resa till Stockholm med galamiddag, hotell och vårt underbara företag kan ju inte bli bättre.

Jag och Bea var grymt sugna på utgång så bestämde oss för att köra på utelivet i Jönköping! Men det krånglade med skjuts tillslut så blev Statt här hemma. Hade kul, dansade loss hela natten och firade slutet på denna toppenhelg! Så kul att man skaffat massvis nya kontakter. Både företagare, politiker och självklart en drös med underbara UF-företagare på mässan. Haha, ja... vad mer ska man säga om det sistnämnda.

En helg jag sent kommer att glömma


Invigning

spända tjejer inför prisutdelning..

En glad Fia innan hemfärd!

Jag tror det kallas lycka



Om ni undrar vad jag håller på med skulle jag försöka visa min nya snygga ring haha, eller smycke kanske man ska säga. Två ringar med en kedja emellan och ett hängande kors, svinsnyggt! (dock gick det sönder inatt)



Fiiina Bea!

Jönköping nästa!

GODMORGON
Åker snart mot Jönköping igen, det blir en minst lika lång dag idag.. men det är bara hålla ut, det är ju trots allt kul det vi gör och det här med företagande är nog min sak, så himla kul!
Har precis fått i mig lite frulle så nu packar jag det sista och sen rullar vår stora rånarbil mot Elmia haha.
Ikväll kör vi på utgång i Jkpg, kan nog bli riktigt riktigt kul!

Ha en bra dag snyggingar!

Godnatt!!

phuuuuuu skaaapligt trött.. vilken jäkla dag asså!! var på väg mot Jönköping 06.30 imorse och sen har allt rullat på. har fått massa fina ord och jättebra respons av de flesta, så himla kul att vara stolt för det man gjort och verkligen stå för vilket bra företag vi är. det känns riktigt bra det här!
heeeeelt slut på den korta lunchen vi hade, sen var det stenhårt arbete som gällde igen. menmen, väldigt lärorik dag och imon kör vi på ännu en dag i Jönköping med utgång som avslutning! man skaffar sig mycket nya kontakter där så vore kul att dra ihop ett gäng och gå ut tillsammans, blir nog trevligt! :)

jag orkar inte lägga in några bilder nu, det kommer väl på söndag eller nåt. men nu ska jag snart krypa ner, ännu en lång och intensiv dag väntar imorgon..

Godnatt


Tidig torsdagkväll

Har haft en jättebra dag hitills.. men så läste jag en blogg precis och började undra vad fan det är som händer. Jag fick aldrig chansen att säga vad jag ville till er och det verkar ju kört så. Vi såg saken från olika vinklar, jag förstår er samtidigt som ni måste förstå mig, men det gjorde ni aldrig. Är det såhär vi ska sluta....

Jag ska iallafall snart krypa ner under täcket och sova. Det har vart en väldigt lång dag och jag är hur trött som helst, klockan ringer redan 05.15 imorgon så det krävs en ordentlig sömn om jag ska orka med den långa dagen/kvällen det kommer bli.
Hoppas ni haft en bra dag, det har iallafall jag! :)
Puss på eeeer

Ska försöka blogga från mobilen imorgon om jag hinner, annars gör jag ett tidsinställt inlägg nångång under dagen.
Godnatt!



gammal bild..

Lång dag

Sjukt mycket att göra, sjukt stressigt och är sjukt trött. Sjukt allt är idag då.
Skriver senare, kom precis hem från skolan! Nu lite plugg - käk och sen hockey på tv.



Kyss

22.22

Gick in på mailen och insåg att jag har 7690 olästa mail, kanske dags att ta itu med dom? Hehe.
Och på tal om ett så högt siffertal, vet ni hur mycket min mobilräkning var på denna månaden? Jag skäms över att säga det. 2500 kronor.
TVÅ TUSEN jävla spänn. Men pappa hade ringt och fjäskat lite så tror den minskades på ett eller annat sätt tillslut. Tur det!

Nej nu väntar sängen, skööööööönt. En lång dag imorgon väntar. På fredag/lördag ska vi nämligen på UF-mässa i Jönköping så det är fullt upp med allt nu, riktigt mycket att göra.




Good girl!

Jag är stolt över mig själv idag! Det har vart en riktigt effektiv dag och jag har fått massa gjort. Började dagen på praktiken, lunchade med en god sallad (4e gången jag äter ute redan denna veckan vilket inte är bra för plånboken) och slutade väl runt 4. Jag fick gå tidigare om jag ville men valde att stanna kvar lite eftersom det var min sista dag. Jobbet gick bra idag och jag fick toppenbetyg av chefen! Jag sprang iväg och köpte lite fika som jag och Jennifer lyxade till det med innan jag stack hem, muums vad gott det var.
Fick också en liten present trots att jag bara vart där några dagar, så gulligt så! Ett par skor rikare idag också, hej och hå. Måste hålla i pengarna nu.

Kom hem helt slut efter att ha cyklat hem i spöregn när jag kom på att jag var tvungen att åka till skolan, i ren panik skjutsade mamma dit mig och jag hann det jag skulle innan posten gick.. Sen hem och direkt ge mig på mitt rum, fick ett riktigt städryck och aah.. ni ska se hur det såg ut. Pinsamt stökigt. Men nu är det ordning minsann, så skönt. Bara en garderob kvar och den får faktiskt vänta.

Innan (såg ut såhär i hela rummet)



Efter:






orkade inte ta kort på allt.. men kan säga att det är nog första gången det inte ligger kläder i min säng haha

Egypt

Sista dagen på CREAM idag, sista dagen! Sjukt att jag vart där sammanlagt 4 dagar eller nåt, av 10 haha. Men så är det tyvärr..
Slutar säkert lite senare idag och sen har jag inget planerat, ska hem och plugga lite först och sen får det nog bli en lång promenad i det mysiga vädret. Är det bara jag som blir så mycket gladare av solen? Jag tycker man strålar från topp till tå på våren. Kanske till och med att man kan sitta ute en stund och sola ansiktet med en fet vinterjacka :)

Helgen är fullspäckad.. men mer om det sen!

Nu - frukost!
Ha en bra dag



saknar Egypten grymt mycket..

Bra tisdag

Är så trött att jag har ont i lederna i kroppen haha, brukar få det av nån konstig anledning..!? Hur som helst, min dag har vart hur bra som helst. Några av er kanske vet att det var en speciell dag för mig idag och då menar jag inte att det är internationella kvinnodagen..
Men efter en lång och krävande dag fick jag träffa fina Robine, har vart så mycket ett tag att jag inte träffat några vänner.. Tråkigt, men ibland är det dom som måste komma i sista hand. Först lunchade vi på Gotteriet, sen hem och spida lite planer inför nästa höst/vinter och sen gick vi ut och åt igen haha. Har precis lämnat av tösa på station och nu väntar faktiskt sängen på mig.

Godnatt!



älskar dig!

Måndag igen!

Låååång dag.. somnade jävligt sent inatt och när jag väl somnade vaknade jag en stund senare. Inte bra.
Men kom upp vid 6 imorse och satt på körskolan från typ 7-11 med en körlektion däremellan. Sen åkte jag och pappa iväg runt lunch och var hemma skapligt trött några timmar senare.

Imorgon väntar ännu en lång dag, men vill man så går det. Så är det, det kommer bli bra och snart är jag också där. (jag vet att jag pratar i gåtor haha) Ikväll blir det lugnt, ska förska ta igen både mat och sömn.. känner mig fortfarande lite små-hängig.

Hörs ikväll igen!



såhär snygg är jag när jag är ute på promenad.. haha

Rastlös

Sitter och kollar Solsidan, så jävla bra asså.. Har vart sjukt uttråkad varje dag. Har väl mest pluggat.. Och pluggat! Haha har legat här i soffan och roat mig själv, är så trött att jag dör. Skrattar åt allt. Haha Nej vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon! Puss

Rastlös

Sitter och kollar Solsidan, så jävla bra asså.. Har vart sjukt uttråkad varje dag. Har väl mest pluggat.. Och pluggat! Haha har legat här i soffan och roat mig själv, är så trött att jag dör. Skrattar åt allt. Haha Nej vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon! Puss

Lockande....

Kom nyss hem och nu hamnade man här.. men snart väntar en varm och skön säng på mig, underbart.
Gick upp vid halv 9, började jobba vid 11 och kom hem från jobbet typ 21.30. Nu borde jag fan ligga i säng, men icke. Kom nyss hem och är steeeenfrusen om händer och fötter..

Lockar sängen? Svar ja!

Godnatt

Lördagkväll!

Låång och rätt så stressig dag på jobbet. Skulle gått ut ikväll men blev visst ändrade planer. Det får bli en myskväll hemma istället... fast ska ut en liten sväng sen på äventyr.

Imorgon har jag bestämt att jag ska ifrån facebook och alla bloggar om jag kan för jag måste plugga. Vi får väl se hur det går, ha en bra kväll om vi inte hörs mer.

Puss

Hard work work

Godmorgon! Uppe med tuppen trots att jag inte börjar förrän 11. Ska fixa mig lite och sen ut och köra bil och göra en kontroll i vår bil.. hur det nu ska gå haha.
Efter det åker jag direkt till jobet.. Vi hörs ikväll igen om jag inte hinner hem emellan




Puss

Godnatt!

Fan.. redan ångrat mig haha. Vart GRYMT sugen på att gå ut men nu sitter jag här och dunkar musik för mig själv.. Funkar lika bra det, mycket bättre än Daniel Adams-Ray ;)

Ska snart försöka då jag jobbar heeeela dagen/kvällen imon. 11-21!

Hoppas ni har en bra kväll!


Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer baby
Jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller
Du och jag nu

Kul liv.

Hej jag heter Ida och jag har äckligt ont i fötterna för att jag har dansat skapligt mycket senaste helgerna + att jag alltid går i mina acne-boots med tillräckligt hög klack på. Plus att jag går mycket när jag jobbar nu. Erkänn synd om mig? Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett bomdnedslag med kläder och grejer, sen ska jag plugga.. PÅ EN FREDAGKVÄLL? Kul liv. Inte jätte va.. Nu säger jag hejdå.

Haha, ungefär sådär ser min eftermiddag ut!
Hejsålänge




haha hitta den här bilden från Falsterbo förra året... vad fan hände?

Fredag i'm in love

FAN VAD FINT MED FREDAG!
Dock jobbar jag 11-timmarspass imorgon men resten av helgen blir det troligtvis lugnt. Inget speciellt planerat iallafall förrutom att jag tillbringar hela min söndag med boken..

Nu ska jag strax få i mig en ordentlig frulle och sen sticka iväg! Jag blir en helt annan person nu när våren börjar smyga sig på, bara att få vakna med solsken utanför fönsret gör mycket. Äntligen!!

Ha en bra dag alla fina!





Bruno Mars

Nu jävlar har jag fixat snygga kläder till grabbsen, måste säga att jag ser fram emot balen vääldigt mycket.. jag kommer bära min klänning med stolthet! Älskar den.

Försöker lägga upp en låt här men det går inget vidare, datorn vill inte sammarbeta. Ville iaf bara tipsa om en grymt bra låt just nu; Liquour Store Blues. GRYM




Roadtrip

Kom precis hem men ska åka nu igen, Hannes och Jonas och kommer mig och sen sticker vi och checkar deras balkläder! Det är jag som blir stylisten och morsan i det hela, haha jag ska bestämma exakt hur lilla mannen ska se ut.

Nej, nu måste jag byta om!
Hörs ikväll igen. Pusspuss

The queen

Godmorgon sverige eller nåt, fyfan vad seg jag är idag asså..
Hade en riktigt rolig kväll igår måste jag säga! Fick gå från praktiken vid 3, sen åkte vi några tjejer direkt till Sofie som fyllt år för att överraska henne med en massa fina cupcukes och tårta och hon vart lika förvånad som vi hoppats på haha.

Efter att sett film, fixat oss och börjat tagga smått inför kvällen tog vi oss in till stan där förfesten ordentligt började på Baronen. Sen vidare till Strandbaren, och som vanligt blev det rätt sent för min del. Var väl hemma innan 3 nångång, och däremellan hann jag med ett kort besök på efterfest. Lyckad kväll med bra tjejer!

Fan, att jag alltid ska behöva stressa... Måste kila nu!
Nu skola, sen körskola och så rullar bilen till Eksjö med Hannes och Jonas för att checka balkläder!



Onsdag = 100 dagar kvar till studenten!

Jag har drömt så sjuuuukt konstiga drömmar inatt asså!!? Jag var helt säker på att det var verklighet också, jag trodde jag försovit mig till jobbet när jag vaknade vid 8 och skulle börja jobbet klockan 11. Problemet var bara att jag vaknade i Mjölby så jag behövde ta tåget hem och det gick inget och blablabla, resten behåller jag själv haha.

Hur som helst, jag vaknade nyss (här hemma haha) och kom precis ur duschen. Min morgon kommer bli jävligt stressig insåg jag precis. Jag måste hinna packa, fixa mig och sen äta. Och nej, det låter inte så stressigt men jag på morgonen = zombie

Men nu måste jag kila om jag ska hinna med allt, måste åka om 1 timme! Hörs inte förrän inatt eller imorgon då jag inte kommer hem mer emellan innan det är dags för utgång. Ha en bra dag!


Riktigt braaa dag

Låååång dag.. först praktik och sen gick jag runt HELA stan för att fixa ett litet ärende som tillslut löste sig. Haha!
Ikväll har jag lagat mat (läs JAG), övningskört och sen hamnade man visst här..

Imon väntar en ännu längre dag. Först praktik, sen .... och sen vidare till Strandbaren för utgång! Riktigt kuuuuuul.




RSS 2.0