Svininfluensan elr Badinfluensan?

sen jag kom hem från kylan uppe i Värmland har jag känt mig hängig och förskyld. Hade kramp i magen och feber där uppe sista dagen och det har hållt i sig. Kan vara efter allt badande, ingen aning faktiskt. Vaknade imorse täppt i näsan, har bara sovit någon timme inatt. Jag mår illa och är jättetrött. Kul på nyårsafton?
Fan.

har vart i stallet nu en sväng och fixat gullan, hon fick vila idag oxå. Ska hoppa in i duschen och hoppas på att jag piggnar till så jag kan åka till Mjölby vid halv 12.
Förövrigt har jag problem inför kvällen, som vanligt. Vet inte vad jag ska ha för skor, har inte provat hela min outift och sen.. hur kul är det att vara sjuk och fira nyår? aaah såå typiskt.

Nu ska jag tycka synd om mig själv
kram från en sjuk ida!

Jag är lycklig!

Jag känner mig som en ny människa efter den här spa-resan!
Iaf, har ju inte uppdaterat sen helgen så kan ju ta den oxå lite snabbt när jag ändå är igång.
I fredags blev de lite fest här i tranås, först förkrök hos Natta sen in på parken en sväng, va helt okej kul faktiskt. Måste säga att jag fick mig några odentliga skratt när klumpen jeff skulle ta sig igenom ett staket (ja,vi smet in) och ramlade som en fisk ner i snön. Men den videon tror jag vi behåller för oss själva ;)

I lördags minns jag inte vad jag gjorde, minnet är kort men bra. På kvällen packade jag iaf, och träffade Filippa en sväng.
Åkte till Mjölby kanske tidigt på söndagmorgon, var framme på hotellet nångång vid 3, packade upp alla grejer och la oss i poolen. Underbart!
Tre-rätters middag stod på schemat varje kväll, drinkar, badande, och det bästa av allt, sällskapet. Har haft tre otroligt bra dagar och känner mig mer lycklig än nånsin.
Jag skäms inte över att skriva ut det på bloggen, att jag känner så mycket just nu, det är så mycket känslor just nu och jag vet knappt vad jag ska säga.. allt känns bara så overkligt bra! 

Imorgon är det nyårsafton, det är år 2010 på fredag. Tiden bara springer iväg, och just detta datum har jag och jeffen vart tsms en månad, verkligen nåt att hurra för ;) haha myys!
På dagen blir det Laserdome i mjölby, sen hem och fixa mig inför kvällen!
Vi hörs imon om tiden räcker till

Selma Spa med älsklingen










Här är några bilder från Selma Spa i Sunne, jag uppdaterar snart!

Jag lever i en dröm!

Nu är jag här igen, efter några mycket händelserika dagar.
Ska snart ta mig till jobbet för att jobba 10 timmar, och det är jag inte alls sugen på just nu men ikväll ska jag bara ta det lugnt och sova tidigt.

Jag håller på att bli sjuk, har lite ont överallt (+träningsvärk), förskyld och igår hela dagen hade jag feber.
Men jag har haft det så sjukt bra, så jag vet inte hur jag ska beskriva allt. Lycka är det enda ordet jag kan säga!
Har en massa bilder jag kan visa ikväll, så nu får ni nåt kul att se fram emot..
Förresten, jag och Jeff bytte ju julklappar i Lördags. Jag fick en söt tröja och 4 par öronhängen ( :
Av mig fick han en silverkedja runt armen.
Vi har haft tre otroligt underbara dagar på det finaste ställe jag besökt på jävligt länge!
Puss på min älskling


Jobbet var det jag, frukost nästa!

(Bilder och daglig information ikväll) ;p

Mjööölby nästa!

Jaha, då tar jag tåget till Mjölby och byter julklappar med jeffen, myysigt.
Stannar bara en stund, ska hem och göra mig iordning lite innan det kommer lite folk hit för förfest.
Får väl se hur kvällen slutar, det blir dock lugnt för mig, känner mig sådär jättepepp + att jag ska upp skapligt imon för att hinna med en stanrunda innan jobbet.

Skriver senare om jag hinner!
sköt om er

Då va det roliga över

Då va julafton över och idag är det juldagen, den stora festdagen? Min dag är inte helt bestämd, ska iaf snart ut till stallet och rida med Filippa men sen vet jag inte. Antingen är jag hemma och tar det lugnt, annars åker jag till Jeff och byter julklappar. Det lutar åt det sista, så kör vi på lite fest här ikväll :-)
Det märks.

Avslutade den mysiga kvällen igår med att se Wallander-Skytten, att man aldrig tröttnar på dom där filmerna. Tror jag sett precis alla i både Beck och Wallander. Men bra va den!
Kom just att tänka på att jag har 5 presentkort nu, två jag hade innan som bara ligger och skräpar + att jag fick tre igår. Får se till att handla upp några av dom nu i mellandagarna, för imon drar jag nog till lkpg en sväng.


nehe, stallet var det ja.
puss på er!

God Jul!!!

Nu har vi precis öppnat paket här i släkten, och jag är nöjd. Som jag sa innan tycker jag det är minst lika mysigt att bara träffa sin släkt :-) (har dock inte många kvar)

Har fått:

kuvertväska (partyväska) ~av Sanna~
Förfest-spelet                   ~av Sanna~
Morgonrock
Kläder
Massa underkläder
Sketsnygga stallskor
Kamera
2 presentkort
det var väl typ de, och sen lite småsaker

Tack så mycket! ( :


Nu är det glögg och en massa gott tilltugg som serveras där nere, sen blir det Mr.Bean, Anna-Anka och till sist, världens bästa och unika Svensson-svensson.

GOD JUL ALLIHOPA, HOPPAS NI HAFT EN MYSIG DAG!

Uppesittarkväll

Då var det dagen före julafton, dan före dopparedan eller vad de är man brukar säga.
Måste säga att jag tycker julen är helmysig, men det är så mycket jobb för nästan ingenting. Kanske inte ska klaga eftersom jag får julklappar, men tycker det är minst lika kul att man umgås hela släkten och bara känner stämningen. Okej, nu lät jag som en gammal tant eller nåt, men jag tror helt ärligt man får en annan syn på julen när man blir äldre. Men jag erkänner, klart jag längtar efter julklapparna!

Vad gör ni för nåt en sån här mysig kväll? Själv sitter vi alla framför tvn och glor på uppesittarkvällen. Pappa verkar ganska inne i bingon, han hade tydligen ett nummer kvar på en massa olika saker, men hur stor är sannolikheten att vi skulle vinna? Ett nummer ifrån vitvaror på 50 000,  jag lider med min lilla pappa.

Kan ta och berätta för er vad som händer nästa vecka, har redan en hel del planerat:

Onsdag Stallet, stan, mys här hemma med familjen
Torsdag Stalljour, julafton!
Fredag
  Byta julklappar med Jeffen, kanske festa?
Lördag Jobba en stund, sen shopping i lkpg
Söndag-Tisdag SelmaSpa i Sunne med Jeff och hans familj
Onsdag Jobb heeeela dagen, fixa inför nyår
Torsdag Nyårsafton!
Fredag
sova, plugga, rida
Lördag Jobb!
Söndag Sitta på röven och andas lite för en gångs skull, s-o-va

+ stallet varenda dag, puhh..

Svensson-svensson familj?

Tror man kan kalla oss svensson-svensson familj, alltid händer de nåt och alla utbryter i skratt.
haha, vi borde ta mig fan byta efternamn till typ Klumpsson eller nåt?

Nu kom Filippa, ska ner en sväng på stan och köpa sista julklappen, sen ta en fika :-)
Vi hörs senare vänner!


Varsågoda, för er som orkar läsa!

Jag har egentligen så mycket att berätta, att det skulle ta fem långa inlägg. Men jag ska sammanfatta de här dagarna kort..
I Måndags åkte jag skapligt tidigt till stallet för att sen ta tåget till Mjölby. Tror ni inte jag missade tåget med ungefär 10 sekunder, sprang som en galning och knackade på rutan, såklart var det ingen som gjorde nåt åt det.
Bara att gilla läget, tog nästa tåg och va väl i mjölby efter 7 nångång.
Vi hade en riktig myskväll med massa god mat och film.
Vaknade väl runt 7 på tisdagen när han skulle gå till skolan, men kunde nöjt somna om igen =)
Man kan säga såhär, att jag va laaagom trött men jag pallrade mig upp och vi tog en sväng på stan. Tog en fika med några vänner till honom.
Sen hem och äta gröt, kolla på film återigen och sova lite. Haha låter som vi är världens soffpotatisar, men fan va skönt de är att inte göra nånting ibland.

Vi skulle åka till Tranås med några av hans lagkompisar som han brukar ta sällskap med, men det slutade med att jag satt själv med hans tre kompisar i bilen då han inte mådde så bra, inte kul nu vid jul :(
Menmen, det gick det med, måste säga att han har helgoa vänner! Det gick bra, och jag vetifan om det var att det var halt, att vi snackade konstant, att vi körde för fort eller vad.. men tror vi kom någr km för fort in i kurvan till Tranås därvi fick sladd och for iväg på andra sidan vägen. Det gick bra, jag känner att jag fick lite ont i ryggen men det kunde gått betydligt mycket värre. Dock tror jag dom fick bärga bilen.. Hejohå, inte lätt att va ute på vägarna nu.

När jag ändå är igång med mitt onödiga långa inlägg kan jag meddela att imon är det julafton för er som inte vet, och det är självklart jättemysigt. Men måste ändå säga att det känns överskattat de här med julen, sån rusch för så lite?
På lördag ska jag iaf jobba lite igen, har lite mer tider nu runt jul/nyår så det känns gött.
Ännu en sak att berätta, på söndag åker jag troligtvis på Spa med Jeff och hans familj upp till Sunne, och stannar till tisdag. Men det är inte helt klart än..

Det är väldigt mycket som händer just nu, jag vet knappt ut eller in. Men jag är glad och jag njuter att vi har lov!
Fast... har två stora arbeten som fortfarande väntar.



Ska slänga i mig lite frukost, bege mig till stallet och rida två hästar.
Sen väntar stan med Filippa, mer om det senare.

(o grattis till er som orkat läsa hela det här)

Fan!

från lycka, till besvikelse.
Jag har försökt, nu orkar jag fan inte med detta längre


En härlig känsla inom mig

Jag njuter

Vädret är underbart, hästen går helt sjukt bra, familj och vänner mår bra, har finaste pojkvännen och det är jullov. Vad fan mer ska man begära?
Kvällen igår blev hellyckad, vi lagade jättegod mat, drack gott vin och satt och pratade i flera timmar. Hann oxå se filmen "Coyote Ugly", den rekomenderas starkt, riktigt bra film faktiskt.
Har vart ute i stallet nu i det härliga vädret, underbart!

Ska snart hoppa in i duschen, göra mig iordning lite och äta gött.

Ikväll åker jag till Jeff, stannar tills imon och sen blir det stallet och lite. Nu när det är lov blir jag så jäkla rastlös så fort jag inte gör nåt, men kan va skönt att ta de lite lugnt oxå.

Aja, vi hörs sen igen vänner


Middag med tjejerna ikv!

Godmorgon, söndag idag och fyfan va skönt det är att slippa ångesten att de är skola dagen efter.
Vaknade ganska tidigt men låg kvar och drog mig, kom precis på att jag glömt att äta frukost. Har istället tryckt i mig lite skumtomtar, hehe.
Ska ut till stallet och rida en sväng snart, sen hem och göra mig iordning för en mysig middag med med mina brudar ikväll. Hoppas på lite planering inför resan, sen tror jag vi ska byta julklappar (?), äta och dricka gott.
Senare ikväll kommer nog Jeff oxå, bra söndag helt enkelt!

Ska få i mig lite mat nu, hörs sen

Allt rullar, och jag njuter

Precis hemkommen från stallet, alla som har häst vet nog vilken känsla det är när sin häst går superbra, när man bara sitter och ler och inte vill sluta rida. Så kändes det idag, min lilla skrutta.
Jobbet gick bra, har vart så jävla mycket folk, har stressat runt som en jude och tappat bort mina nycklar och telerfon, hehe.

Ska snart äta god mat med pappa, mamma är ute med jobbet.
Har tänt upp hela rummet med ljus, lyssnar på underbar musik och väntar på att grannen Julia ska komma hit och mysa lite. Det var såå längesen vi träffades, vi har bott brevid varann i typ 14 år. Där snackar vi syskonrelation. Blir nog att se Robinson och sen Beckfilmen som går på tv :)

nej nu ska jag fortsätta skina som en sol, läsa CHIC och kanske slå in lite julklappar?
Pussssss

Jobb....

Drar iväg och jobbar snart, bara förbereda sig på att det kommer va jävligt stressigt idag såhär i juletider.
Ikväll blir det stallet och sen lutar det åt en mysig hemmakväll :-)

Ha en bra dag






Jag tror det kallas kärlek


Hur allt kan kännas så jävla bra rent ut sagt, underbar dag (y)

Okej, jag försöker igen. Bara för att berätta vilken bra dag jag haft och hur glaaaad jag är nu!!
Det blir dock inte ett lika långt inlägg.

Sovmorgon till halv 10, sluta kvart över. Det är väl underbart? Tänk om alla skoldagar va så korta.
Efter en tradiotinell julshow, en jäkla massa fika och juldans uppe på handel tog vi jullov.
Det kunde inte börjat bättre, jag och Sofie tog tåget till Jkpg för shopping. Har nu hittat mina julklappar, har bara en kvar & lite småsaker som ska fixas.. jo, klar va de ja.

Dagen har bestått av så sjukt mycket skratt, har ont i magen nu efter allt sjukt som hänt. Orkar inte ta upp allt, allt har bara vart så roligt och man kan tro det vart fredag den 13e. Började iaf med att jag spillde ut nagellack på mina byxor, MELLAN BENEN! Fråga mig inte hur. Fan, dyra byxor va de oxå. Hoppas på att de går bort, annars vetifan vad ja gör.
På vägen hem från jkpg hade jag ju sjävklart glömt bort det och på nåt vänster fick en kille syn på (måste stirrat mig mellan bena, haha) och tror ni jag skämdes? Han lääär ju inte fattat att det va nagellack.
Hände en jävla massa saker, jag ramlade ner från sätet på tåget oxå, hahah. Men där skyller jag på Sofie ;)

Kom hem runt 8, Jeff väntade på mig här hemma. Underbart
Vi har ätit god mat och bara tagit det lugnt. Skrattat så jag snart inte överlever, jag kommer sbart ha 8-pack om mina dagar ser ut såhär i längden.

Nu ska jag snart sova, själv. Men det funkar, ska upp ganska tidigt för att jobba imon så.
Puhhhhh, lovet börjar med en arbetsdag på sex timmar. Tummen upp (y)


Jag är lycklig, jag lever just nu min dröm

Tyyyyypiskt

AHHHHHHHHHHHHH, helvete!
skrev precis vilken sjuuuuukt bra dag ja haft, en långt jävla inlägg.
SÅ FÖRSVANN SKITEN.

Jag gör ett nytt försök om en stund

cpida




min arm ser cp ut ?
goodniiiiiiiiiiight

Dags att slänga sig i sängen!!

Har kollat på bönnerna, haha Roger är ju bara för härlig. Måste säga att jag gillade hans badbyxor (y) Grrr så hett! Per-Görgen eller vad han heter ska vi inte tala om, värre människa får man fan leta efter. Såå otrevlig, tråkig och iskall, tummen ner för honom.

Har kollat lite på Paradie Hotel nu oxå, har inte sett ett enda avsnitt innan faktiskt så det var väl lagom intressant att hoppa in nu, hehe.
Ska slänga mig i sängen, sätta på tvn och hoppas på drömma nåt underbart <3





Sovmorgon till halv 10 imon, slutar halv 11 efter avslutningen. Lagom onödigt egentligen men kan ju va trevligt att säga hejdå till sina fina lärare? Efter det tar jag och Sofie direkt tåget till Jkpg. Vi får väl se vad som hänger med hem, hör av mig imon!

Julklappsdags

Dagen har vart riktigt slapp, har haft två lektioner, sen kollat på två julshower. Nästa år ska fan bli galet, vårat bidrag ska va värst och de ska nog kunna uppnås med våran klass, haha.
Slutade efter ett, fick be min snälla mamma hämta mig och sen skjutsa mig till stallet. I det här vädret kan man ju knappt röra sig, det är ju livsfarligt att bara gå utanför dörren :o

Ridit båda hästarna, fått i mig lite mat. Vet inte vad som händer nu, ska väl kolla när Roger befinner sig i Turkiet sen, det kan ju bli... spännande.

Imon ska det inhandlas julklappar i Jönköping med Sofie, har inte ens börjat än så de är väl dags nu.

Jag behöver lov nuuuu

Onsdag, och jag är trött som fan!

Åkte hem med jeff igår efter den otroligt spännande matchen, jag trodde jag skulle dö så nervöst det var. Efter sadden och straffar fick dom stryk, men det var en riktigt bra match och dom plockade hem ett poäng iaf, mot Mariestad som vart oslagbara, fint ju!
Va i Mjölby efter 11 nångång, skönt att sova i en stoooor säng :-)
Sovmorgon till tjugo över 9 idag, men när jag skulle ta tåget var det 8 minuter försent så kom försent till skolan, typiskt! Tror ni inte jag hade glömt nycklarna hemma igår också, tackar mammsen där.

Min dag har väl inte vart den bästa, har lite ont i magen (som vanligt?) och är så sjukt trött!
menmen, nu är det snart slut på skolan för ett tag, det är mest oseriöst kvar nu. Har dock tre inlämningar kvar innan fredag, kul att man ens börjat på två av dom.

Får gå hem idag och bara tanken gör att jag vill dö, aja det ska nog gå bra det med. Ska ut och rida en sväng sen, har två pollar att ta hand om idag. Sen får vi se om det blir ännu en hockeymatch ikväll, j18 har semifinal i dm mot HV. Vore lite kul att se, får se vad som händer :-)

Nu ska jag ha handel, jag orkar inte.
Sen Holavedens Salonger, phuu.

hästapollen nästa!

Är det någon mer än jag som får gåshud av vinnarlåten "Higher" med Erik? Åhh, jag ryser fan så bra det är, och låten är grym. Men jag stör mig på hans flickvän som verkade tro att det va hon som vunnit, jättegulligt att hon kom upp men inte fan stannar man kvar hela låten och dansar och sjunger? Haha, det var lite kul att han inte ens bjöd upp henne utan att hon gick upp själv. Aja, så söta så :-)

Kom nyss hem från sjukhuset, ska snart till stallet och rida lite pölle.
Hör av mig sen

Snart där!

Tisdag idag då, tjatade till oss en sovmorgon och det satt riktigt gött!
Har haft dans nu på morgonen, håller på förfullt med nya gångscheman till modevisningen. hejohå..
Ska snart ha näthandel, mindre kul. Vi gör inte ett skit, väldigt onödigt.

Ska till sjukhuset kvart över 1, det blir alltså en slapp dag för mig :)
Efter skolan blire stallet och ikväll upp och kolla på J20. Tror jag åker med jeff hem och stannar till imon, det får vi se sen.
Sovmorgon imon oxå, fint!
Snart är det lov och det ska bli underbart, har en hel del plugg kvar men det löser sig till fredag ;-)

Tjohoooooo, hörs senare vänner

var köper katterna sina kläder..

måste bara tillägga ; varför blir mina inlägg alltid så lång?
Skriver ju ändå inget intressant.

Ni ska få skratta




Onödigt inlägg, onödig rubrik? hehehe

Vilken mysig kväll de blev, kom hem tidigt från stallet så har bara tagit det lugnt. Tog en lång varm dush förrut, la ansiktsmask och bara pysslade om mig själv, de behövs ibland :)
Har tänt lite ljus i rummet och nu väntar jag på att jag ska få orken att gå ner och kolla på programmet Ullared, det taaaar på mig och min kropp, hehehe. Okej nu var jag oseriös, ovanligt? Nej.
Jag är ju en stark, vältränad tjej! Eller kanske inte, haha va jag flummar.

Ska försöka lägga mig tidigt ikväll oxå, inatt sov jag 11 timmar och det va ju fiiiiiiiint oså.
Hehe jag tror jag ska sova snart så ni slipper läsa mina onödiga inlägg, jag vetifan va ja pratar om.
Fast jag vet att jag saknar jeffan :(

Raaaaaaaaaaawr, man kanske skulle dunka lite härlig music innan jag dejtar john blund, han får fan vänta några timmar till.


Helgen i helhet

Tjolahopp, jag lever faktiskt!

Har blivit väldigt dålig uppdatering den här veckan. Men i onsdags var som sagt hela HP i Ullared. Hittade en hel del, och våran klass tyckte de va minst lika intressant att besöka sexshopen utanför, haha.
I Torsdag hade jag möte, luciaträning, kadriljövning och en massa plugg. Det är så mycket nu så vet knappt vad som händer, i fredags var jag i stallet hela kvällen och övade till lördagens juljippo. Men hann hem till segern för Erik på Idol, jag får fan gåshud av låten "Higher", gymt bra.
I Lördags tog jag litesovmorgon, fint. Sen väntade en hel dag i stallet och uppvisningarna gick bra, men bättre kunde det gått. Finns alltid nåt att finslipa på :-)
På kvällen blev det lite party hos Filippa Skobe, skönt att få träffa henne nu efter allt, pussss på henne!
Fick skjuts hem av Jeff och Viktor vid 1-tiden, men somnade en aning senare. Vid halv 10 tog vi tåget till Mjölby där vi åkte till Jkpg med hans familj, mysigt. Hittade faktiskt ingenting, men har fått lite idéer till julkappar, som jag förövrigt inte har börjat med än.
Kom hem huuuur trött som helst, tvingade mig själv att plugga lite. Somnade till dirty dancing vid halv 10, såå skönt.

Idag känner jag mig faktiskt utvilad, men har sjukt ont i halsen och hela kroppen. Den här årstiden är verkligen inte min favorit, finns ta mig fan inget positivt. Men snart är det lov och det ska bli förjävla gött, ska försöka ta det lite lugnt och bara njuta, aja.

Ska ha sista lektionen nu, sen sitta kvar i skolan med sofie och plugga.
Hörs sen!

Grrrr

Bjuder på en bild sålänge, skriver om hela helgen sen.
kan sammanfatta det ; k-ö-r-i-g-t



Stå ut!

Älskade vänner, jag ber om dålig uppdatering men som sagt var jag på Ullared igår och det blir lite information från resan sen senare ikväll.

Har haft 3 lektioner idag, sen fikat med Elinälskling som jag saknat masssssa, ska snart ut till stallet.
Ska ha luciaövning, dressyrkadrilj, pyntning till Juljippot och sen fixa en hel del andra saker.
Min kväll ser alltså ut att vara i stallet, men seb måste jag plugga lite när jag kommer hem.

Fredag imon, underbart!


Tjohoooo

Tisdag!

Jag hinner inte uppdatera så mycket, men det har vart en ganska bra dag. Hästen gick finfint och skolan gick snabbt. Man får se det positiva i allt nu, när årstiden egentligen är så otroligt tråkig och deprimerande.


Ska snart bege mig upp mot hallen för lite hockey, tar med mig familjen och filippus som sällskap!
Efter det tar jag med mig Jeffan hem, plutten stannar här till imon då jag åker tidigt till Ullared med hela HP.
Ska bli rätt skönt att slippa skolan faktiskt, och Ullared... jag har inga kommentarer ;-)

Just nu spelas Forever Young, andra bra låtar just nu är Whatcha Say och Meet Me Halfway
Har riktigt bred musiksmak vilket är riktigt kul, en riktig allätare :-)
Tror både bror min och jag fått det från pappsen (y)

Ska kila mina damer och herrar.
Kanske uppdaterar imon under dagen

Puss på er

Tankar hit och dit

Jag har blandade känslor. Något säger att jag vill gråta, ändå är jag så lycklig!
Jag saknar Elin. Vill prata ut, om allt och ingenting.
Jag vill ha Jeff här, jag vill mysa.
Jag vill sova, jag behöver sova.


Flyingedagarna

Vilken lyckad heldag det blev igår!
Efter att jag kom upp en halvtimme senare än jag tänkt mig blev det lite stressigt, men kvart i 6 satt vi i bilen på väg mot Flyinge, Skåne. Alla var taggade och humöret var på topp!
Efter några stopp var vi framme och det blev först en liten guidening där vi fick se de olika stallarna, finfina hästar och så mycket mer!
Lunchade på restaurangen på området och efter det väntade en helt fantastik show. Det var bland det bästa jag sett tror jag, får gåshud bara jag tänker tillbaka på det. Ska se om jag kan länka till någon video eller något sen, men det var bland annat stafett, hoppning, friseruppvisning, dressyr m.m. Hela jippot hade ett Disney-tema och det som visades var bland det coolaste jag faktiskt sett, otroligt facinerande!
Stannade och tryckte i oss en pizza på vägen hem, va hemma nångång vid halv elva. Efter mycket allsång och en jäkla massa skratt var vi äntligen hemma. Tack alla för en superbra dag!

Vaknade upp idag hur jävla seg som helst, den här helgen har faktiskt varit för häktig. Jag skulle behöva ta det lugnt ett tag, men den kommande veckan är fullspäckad den oxå, likaså helgen.

Ska snart ut till stallet för att rida, gå på möte och träna till lucian!

Puss sålänge

Alltid samma i-landsproblem

Funderar på att packa lite inför morgondagen. Men som vanligt är det något roligare som lockar, kollar lite på Robinson och jag kan inte sluta tycka det programmet är så töntigt. Vet inte varför, men man ser ju hur uppgjort allt är. Men ändå, det är ju roligare än att packa..
Vad behöver man ha med sig?
Pengar, iPod, mat, något mer? Fan att jag förstört mina kameror nu, får önska mig en ny till jul!
Ska nog packa ner några skolböcker, har ett prov på måndag jag måste öva på. Har ju fyra timmar på mig i bilen så, lite kanske man kan få gjort.

Ska lägga fram lite nu och sen krypa ner under täcket, i min ensamhet.. Jag saknar Jeff!
Puss & Godnatt

Hemma sent imonkväll så det blir nog ingen uppdatering förrän måndag nu

Sköt om er


Tvillingcharlotte

Saknar verkligen den här bruden!
Det är ganska sjukt, vi fyller på samma dag, samma år. 12 oktober 1992
Kanske har en förklarning till varför det känns som vi är ganska lika i sättet och lika galna, haha.
Sommar med dig i Falsterbo <3 gaaaaaaaalet




Jag är HELT död...

NU är jag hemma. Jag är helt slut. Absolut ingenting blev som förväntat heller.
Hängde som sagt med Jeff hem igår efter hans träning, kollade på idol och åt pizza. Myys!
Det slutade med att han tog tåget med mig tillbaka till Tranås, tror vi somnade runt tolv och sen ringde klockan 05.00 och jaa, jag säger bara fyfan. Skapligt segt att gå upp faktiskt, men det gick bra och vi jobbade på riktigt effektivt i stallet så vi va klara tills halv 9, då det va dags för träning med kadriljen. Hade Gullan idag och det funkade kanoners (y)
Nu var det egenligen bestämt att jag skulle träffa Sanna och ta kort, men glömsk och stressad som man är hade jag helt glömt bort att jag hade Knatteridningen också. Och inte nog med de, efter det var det en aktivitet jag va tvungen att va me på med U-sek. Så nu kom jag nyss hem, har inte ätit en bit mat eller något annat sen halv 7 igår så kan ta och meddela att det satt riktigt fint nu!

Jag känner att jag bara klagar, men är så trött och utmattad att jag knappt vet var ja ska ta vägen.
När jag gick upp imorse låg Jeff kvar tills hans samling började och nu när jag kom hem har han gjort i ordning på mitt rum, plockat undan mina kläder som låg på golvet och bäddat sängen. Gulligt!


Nu ska ja sätta på lite lugn musik och bara njuta, borde hoppa in i duschen så jag inte somnar oxå.
Imon väntar ännu en tidig morgon, 04.30 ringer klockan! phuu

Kärlek

Lipsillen her self

Hej hopp!

Hoppas ni haft en bra fredag, min har väl inte vart den bästa då jag stressat som fan.
Men jag lever och nu tänker jag hoppa in i duschen och göra mig iordning lite.
Skulle bara vart hemma ikväll egentligen då jag ska upp tidigt imon och ha stalljouren,
men det får bli en sväng till Jeff :)

Vi hörs imon.

Förresten, en lite konstig sak. Vaknade upp med sån sjuk smärta i tummen. Eller inte tummen, de där hålet mellan tummen och pekfingret om ni fattar, haha. Känns som jag har en spricka vilket är ganska omöjligt, men ont gör det : (

Neh, duschen nästa!
Puss


Tidiga mornar..

Gött med fredag! Sovmorgon till halv tolv är ju inte fel det heller, fint.
Har samhäll först och sen matteprov och jag fattar ingenting, men det får gå som det går..

Efter skolan åker jag ut till mitt andrahem och rider en sväng. Sen tänker jag va hemma och bara ta det lugnt.
Min helg ser ut att bli rätt stressig så.

Lördag:
06.30 - Stalljour
08.30 - Kadriljövning
11.30 - Foto
Träffa Filippa, packa och sova tidigt

Söndag:
Heldag i Flyinge, upp och hoppa 04.30



Ska göra mig iordning lite nu, ha en bra fredag!

Allt möjligt

Jaha, då var man hemma från stallet. Jag börjar undra vad jag håller på med ibland, går till skolan klockan 8 och sen sitter jag inte ner på röven förrän när jag kommer hem från stallet. Jag måste börja tänka på att stressa mindre, aah blir så förbannad på mig själv.
Satt kvar en stund efter skolan för att plugga matte men det gick väl sådär, haha. Övade på kadriljen som är på juljippot oxå, gick väl hyfsat för att vara första gången. Tänker dock byta häst, ska försöka mjuka upp Gullan nu några dagar och hoppas på att hon kan hoppa in.

Är det inte underbart att jag har sovmorgon till 11.25 imon? Snacka om skönt, och faktiskt väldigt behövligt.
Har matteprov imon som jag inte fattar ett skit av, fan säger jag bara. Tror jag börjar bli dum i huvudet? Eller börjar, har alltid vart ;-)
Kom nyss hem från stallet så hinner bara se slutet av Mammas Pojkar. Egentligen är det programmet ett stort fejkat skämt, ändå kan man inte låta bli att titta..

Hoppas ni mår bra !? Hos mig är allt på topp och hästen är på bättringsvägen. Känns underbart att det snart är lov, kommer sitta så fint efter en höst med äckligt mycket plugg, jag spyr på allt som har med skola att göra nu.

Ska sluta nu, ska kolla det sista på M.P och sen ringa plötten
Puss

Goodnight



Har nyss gjort klart mitt historiaarbete, duktigt där (y)
Annars händer det inte mycket, va ute i stallet och red förrut.

Satte ett MVG i livräddning idag, det va sjukt jobbigt men vad
gör man inte för att ligga på topp, höhö.

Ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv.
Godnatt <3

Juljippo på Tranås Ridklubb

Godmorgon!
Åhh jag är sååå trött, men har fått i mig en macka nu så ska nog överleva dagen trots allt!
För er som vill veta så missade Jeff tåget för typ tredje gången idag, hur svårt kan det egentligen va att komma upp i tid? Sömntutor :-)
Börjar tio över 9 idag, skönt! Vi ska gå på stan på handelslektioner och bedömma skyltfönster. Kul? Nej.
Menmen, efter skolan ska jag träffa Ronja på stan & sätta ut lite lappar om Juljippot som är på Tranås Ridklubb nästa lördag, den 12 december.

Måste hinna rida två hästar idag också, + att jag har ett historiaarbete som måste va klart imon som jag inte börjat med. Jag kan nog räkna med en natt utan odentlig sömn inatt.
Ska sluta lipa nu.


man kanske ska dricka upp mjölken och kleta på lite smink ;-)
Puss

23 dagar kvar, tiden springer iväg


Har kollat runt lite på vad jag ska önska mig i julklapp och det är alltid lika svårt att komma på..
Vet iallafall att jag vill ha en ny kamera (tog sönder båda mina i somras)
På listan står också som vanligt pengar & kläder.
Sen vill jag ha ett par speciella stallskor jag sett, lite skor och sånt.






Ska duscha och krypa ner nu.
Pusss

Magluf 2010 ??

 




Diskutionerna är i full gång, vi är några brudar som troligtvis drar utomlands i sommar. Men viljorna är olika och vi kan inte ens bestämma vart vi ska? Har kollat mycket på Magaluf och det verkar riktigt nice! Tycker även Grekland är fint, aja det är ett bra tag kvar så vi får väl se ;-)

Pluggandet gick åt skogen de oxå, hehe. Roliga att kolla på resor ju!!

Patetiska jävla idioter rent ut sagt

Helt ärligt, den här dagen har vart helt åt helvete.
Vaknade imorse utan att ens öppnat boken till dagens prov (mitt eget fel)
Dagen i skolan har vart HUR seg som helst, utbrott hit och dit efter att lärarna stängt av internet. Hur ska vi nu kunna använda datorerna till skolarbete, som vi faktiskt gör. Aaah blir så förbannad, allt är ettornas fel. Dom förstör fan allt!
Provet gick ändå hyfsat för att inte ha övat alls, det var ganska mycket logik så hoppas på ett G iaf, haha.
Tror ni min dag blev bättre när jag skulle cykla hem och märkte att min cykel var stulen !?
Hur patetiska är folk egentligen? Förstår inte att man inte kan skilja på mitt och ditt. Jag blir så förbannad, samtidigt som jag skrattar.
Hoppas idioten njuter nu :-)

Ska försöka få lite plugg gjort, det bara väller över med böcker här nu. Efter det ska jag skritta Gullan en sväng, hon måste röra på sig nu så hon inte blir ännu stelare..
Om jag orkar ska jag plugga lite ikväll också innan Jeff kommer, tror hans tränar slutar nångång efter 10 och då lär jag redan ligga i sängen. Men innan det ska jag nog få nåt gjort, om jag har nån ork.

Nu vill jag ha maaaat, hörs

RSS 2.0