Skratt, mat och klädpoker!

Igår hade vi som sagt myskväll hos Skobe, eller rättare sagt Andreas. Hur mysigt som helst! Vi lagade mat, skrattade, spelade kort och pratade.
Jag, Filippa, Elin, Alex och den andra Filippa åt nångång vid 8, sen kom nisse och fille efter maten. Då blev de bubblan och 7an. Vi nöjde oss inte med taco, självklart skulle vi gå till ica o köpa godis, inget ovanligt preis :)
Sen kom Peter oxå, o då blev de ännu mer kortspel.
Kvällen/natten slutade me att alla satt halvnakna efter vi spelat klädpoker! Riktigt kul kväll, vilket vi gör om på Valborg igen! Då blir de partyy oxå.
Vid halv 2 låg ja o filippa och flötade godis och kollade på film ; the hottie and the nottie. Har sett den innan och den är väl sådär, så vi bestämde oss för att sova istället.

Vaknade vid halv 10 nångång idag, hur skönt som helst. Åkte ut till stallet och red dressyr. Filippa kom upp på toppe oxå o de gick riktigt bra idag, skönt! Vi hann med att byta hästar oxå, de är alltid nyttigt !
Nu kom ja just hem från stallet och ska tillbaka om 20 minuter. Då är de gymkhanaträning som gäller, sen möte .. o efter mötet voltigeträning!
Fullt upp.

Hör kanske av mig ikväll igen!
Ha en bra dag.
& så måste ja säga att ja är lite skadeglad åt er som inte är lediga imon ;D

en bild på de nya smycket som man inte alls ser så bra här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0