schalalaaa !

Jobb jobb jobb - känns inte som ja gör mycket annat.
Men nu har ja räknat ut att de bara är 8 dagar kvar vilket går fort. I och för sig är det typ 10 timmar varje dag men man får ju tänka på pengarna lixom.
Denna sommarn ska ja fan i mig spara lite pengar oxå, blir väl nåra tusen till Falsterbo men sen ska ja försöka lägga undan lite.

På tisdag ska jag och sofie spendera lite pengar i Norrköping. Men vi ska ta de lite som en mysig tur oxå o bara ta de lugnt. Hittar väl nåt mysigt fik där på kvällen och njuter (: Hoppas bara värmen är kvar då, vilket ja inte tror den skulle va...

Idag är de hard work som gäller, börjar vid 12 och stänger ikväll.
Det är nu man börjar inse hur de är att bli vuxen, så mycket måsten o så mycket saker som ska göras. Önskar man kunde spola tillbaka tiden lite då o då.

Jaa, va har ja mer att säga..!? Vädret är ju för tillfället nice och de är ju bara försöka njuta! Fick mig allt lite färg när vi besökte storstaden Gränna. På tal om gränna, jävlar va kul ja hade där. Skulle gärna ta en tripp tillbaka dit snart.
En lite mer viktigare sak; på söndag är de bara 1 vecka kvar till falsterbo! EN JÄVLA VECKAAAA!!!!

Förövrigt flyter väl de mesta på. Eller ja, hästen rids ju inte så mycket nu. Hon går me lite på ridläger hos Ingela bara. Hoppas verkligen ja är på benen snart igen så ja kan börja rida.

Nu när ja sitter här o glor kan ja passa på att lägga in lite bilder från Gränna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0