GOTT NYTT ÅR!

nyårsafton idag, tiden bara springer ju iväg.. inatt börjar ett nytt år med nya möjligheter. det här är mitt år, vårat år.
mitt år då jag tar studenten, har bal, ska ut och resa och framförallt komma ut i vuxenvärlden på riktigt.

haha hur som helst, jag ska strax åka till jobbet. 8timmars arbetspass idag hade jag gärna hoppat över om jag ska vara ärlig då det blir väldigt stressigt till kvällen men det löser sig, det kallas stress.
måste kila, men ville bara önska er alla ett Gott nytt år!! jag har dock inte bestämt mig om det blir Tranås eller Linköping för min del ikväll men ses vi så gör vi.
Puss / I



Värmeeeeeeee

precis hemkommen från jobbet!
ska hoppa in i duschen och sen träffa tjejerna, bastu och mat står på schemat :)




Jobbhelg

nu tar jag på mig arbetskläderna och beger mig till jobbet. jobbar hela helgen vilket ger extra mycket cash, fiint det! jobb 10-16 idag, 8-15 imorgon och 16-21 på lördag. perfekta tider, inget som hindrar nyårsfirandet (y)




nyår för två år sen!

Tjejkväll

vart först lite mys med filippa och julle, dampade loss och hade sådär mysigt tjejsnack haha. sen kom mina favvotjejer hit, planerade lite nyår och nästa fredag vilket är en stoooor dag.
åkte fram och hämtade pizza som vi njöt av här hemma, sen vidare till Hannes med gott folk!

nu ska jag sova, upp och jobba tidigt imon.
godnatt




har världens bästa vänner

Some news

sitter nyduschad i min rosa mjukisdress, är trött och vill helst bara stanna inne hela dagen. men ska väl göra mig iordning lite snart och se vad har dagen har att erbjuda. ska nog sitta lite med körkortsteorin, sen träffa fina victoria och smida lite plaaaner.
ikväll ska jag antingen med ut till bror och hans flickvän eller något helt annat som jag inte kan skriva ut på bloggen än, ni kommer snart få veta...
















lite av allt nytt garderoben, älskar min nyårsklänning!! eller klänning, det är en byxdress :)

Come on everybody

skulle vara duktig och ta kort på det jag köpt men orkar inte lägga in bilderna från kameran nu. säger istället godnatt för ikväll, ska nog inte sova än på ett tag men blgogar inte mer iallafall! hoppas ni haft en bra dag. Vi hörs imon!



haha så jävla snygga

Good days

Bad update, i know.. men jäklar vad dagarna går fort nu!?
Senast jag skrev var ju i förrgår, först käk hos mormor som var svinigt gott och sen vidare till jobbet. Efter det kom Filippa och gjorde mig sällskap över natten för på morgonen stod Norrköping på schemat. Tog tåget och mötte sen upp Charlotte, fick med mig massa hem! En hel del till nyår och lite annat smått och gott.
Både jag, Charlotte och Filippa tog tåget hem till mig för myskväll med taco och film. Sen sov Charlotte här och jag saknar henne redan, hon åkte härifrån vid tre och efter det hade jag körlektion. Fullt upp.......

Men nu är jag hemma, har precis käkat och ska snart fixa här hemma med alla nya kläder som jag på nåt sätt måste få in i någon av garderoberna.. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa nya Solo!




Juldagen

Godmorgon!

Kan börja med att säga att kvällen igår var kanon! Det var så sjuuuukt mycket folk att dom inte kunde ta in mer, tror det är 1800 dom tar in som mest och alla var på samma ställe, dansgolvet och baren.
Hade faktiskt riktigt kul förrutom att jag krocka med en tjej på nåt sätt så jag höll på att svimma..
Camilla kom hit runt 6, käkade lite pizza och bara pratade igenom allt som hänt sen vi senast sågs vilket var ett tagsen. Sen drog förfesten med oss själva igång vilket spårade totalt haha, med min pappa som sällskap blev det "bara rent vatten" och Fångarna på Fortet. Värd kväll!

Idag blir det först käk hos mormor och sen direkt till jobbet. Just nu lever jag på topp som om jag vore gjord av pengar, så dom här extra pengarna behövs verkligen. Jag väntar ju på min Iphone 4, plus att det händer en stor grej nästa fredag som jag inte vill säga än och sen all min shopping på det..

Hoppas ni hade en bra kväll igår, de flesta var väl ute på krogen antar jag! :-D





BRA KVÄLL!

godnatt, skriver imon!! har så sjuuuuuukt ont i huvudet asså... krocka me en tjej på dansgolet :(
ajajajajajaaaaaaaaaaaj.

PUSS

förövrigt har jag haft en kanonkväll

Bästa julklappen kvar!

Vaknade rätt tidigt idag men skönt att iaf få slippa ställa klockan, första gången jag hade lite sovmorgon sen jullovet började.
för er som vill veta kan jag rabbla upp lite av det jag fick igår;

- presentkort på två körlektioner
- presentkort på H&M
- presentkort på Gina
- presentkort på Cream
- presentkort på MQ
- smycken
- parfym
- myskläder från Bikbok (världens finaste)
- Oliv-sett
- underkläder

det var typ det, sen lite lotion och sånt där smått.. hade inte önskat mig något alls iår så blev mest bra-att-ha-saker vilket faktiskt uppskattas.
men den bästa julklappen har jag köpt till mig själv och den får jag om två veckor..... :D
plus att min Iphone kommer om några veckor!!









haha så sjukt snygga bilder, bjuder på mig lite såhär till julen! ;)

En tidig julaftonskväll iår

Hoppas ni haft en bra julafton, min har vart toppen. Jag är tyvärr så sjukt trött, plus att jag har ont i magen så jag går och lägger mig nu. Blev iaf en riktigt bra jul med massa god mat, julklappar, tradtionella tv-program och bra sällskap :)

skriver mer imon, godnatt

God Jul alla fina!

Nu sticker jag iväg till jobbet, ja det är sant.. jag ska jobba julafton. Wohoooo
Är till klockan 2 och sen åker jag direkt till resten av familjen och släkten och firar jul.

Tänka bara önska alla en riktigt God Jul!! Vi hörs antingen sent ikväll eller imon.
Hoppas ni vart tillräckligt snälla i år ;) ... frågan är bara om jag vart det!?

Puss på er

Dan före dopparedan

Haha jag är verkligen trött, tänkte precis skriva "godmorgon"..  Nu har jag precis ätit lite mat för första gången på hela dagen, det ända jag ätit idag är frukost vilket INTE ÄR OKEJ. Men har haft annat att göra, hade körlektion kl 8 imorse och efter det jobbade jag till kl 7.
En bild säger mer en tusen ord, wohoooo




Nu, bingolottomys med familjen!

Cashflow

slutade kl 6, har vart riktigt stressigt på jobbet idag så tiden gick väldigt fort. gick runt med ett leende på läpparna hela dagen idag, fråga mig inte varför... kanske för att Linda var tillbaka, har inte träffat henne sen i somras så!
fick även en liten gullig julklapp av cheferna idag, plus ett lönebesked som kändes riktigt bra nu.


ikväll har filippa vart här, vi har kollat på film och chilllllllllllat, sen har ju morfar och dom vart här. ätit sådär äääckligt god skinkmacka, DÅ är det jul!

måste sova, upp halv 7 imon för att övningsköra och sen jobb från 9-19


Jobb!!

godmorgon!
vilken kväll jag hade igår, sjuukt kul faktiskt! men det får jag sota för idag, ska snart åka till jobbet. 10-18 är det som gäller idag. ikväll kommer morfar och hans donna på besök och firar lite mini-jul.


hör av mig ikväll när jag är hemma, måste sticka nu.

Julmiddag/Fest

- Ett annat ögonblick: dum som jag är fattar jag inte ens vad jag ska skriva? vadå ett annat ögonblick, men antar ett ögonblick som är lite speciellt kanske? hur som helst, då måste jag säga Grekland-resan år 2002 med familjen där vi träffade en familj från Kungsbacka som vi fortfarande har väldigt bra kontakt med! den resan var underbar, minns det som det vore igår.


kom nyss ur duschen, ska fixa mig och sen bege mig på förfest! ikväll har alla 3or julmiddag och därefter dans och party natten lång. jag börjar jobba imon kl. 10 men några glas slinker nog ner.
förresten så har jag nog inte fattat att vi har jullov än.. så himla skönt!!



Jullov

åt frukost med lärarna som lite avslutning idag, sen till stan med brudarna i klassen. fick med mig en cool bh hem, nu ska jag krypa ner framför vår film som vi fick allihopa i klassen idag... Modevisningsfilmen! :-D

Vi hörs sen igen, julmiddag på gång ikväll!

Mysipys

Sådär, nu är jag hemma igen! Jag är stolt, jag gick tomhänt från stan idag wohooo. Näärå men det händer inte så ofta.. vart bara en lunch på gotteriet och sen var jag med som sällskap medan F. handlade julklappar.



ska burra ner mig under täcket och se den här nya kriminalserien som börjar ikväll, minns inte vad den hette.
hörs imon

The big city




tar senlunch med Filippa, mysigt! fan vad jag är glad idag.

- tredje gången jag uppdaterar sen jag sa att jag ska fram på stan haha

Avatar?

'


Cool tjej? Jo jag vet.
Haha, kommer nog läggas upp en film på facebook, den måste ses!

Hela klassen var smurfar, först körde hela klassen macarena-dansen i smurfversion, sen jag och Anton som sandy och danny i grease..

(y)

Lite dålig uppdatering men helt ärligt hinner jag inte med, dagarna bara flyter på nu och jag går runt med ett stort leende på läpparna. Igårkväll var jag hos Robine, vi hade riktigt söndagsmys med massa god mat, godis och film. Båda var trötta och bakis, jag somnade i soffan och vräkte i mig flöt vartannat haha.

Idag har vi haft julshow och jag ska försöka slänga upp några bilder från det, älskar att våran klass är de ända som verkligen kan släppa loss. Skiter faktiskt i vad andra tycker, måste säga att det var rätt torr stämning menmen, vi gjorde det till det bästa och hade lika kul som vanligt.

Har försökt få bort all blå färg jag hade på hela kroppen vilket gick sådär, får väl ta ett till dusch och sen ska jag och Filippa ut på stan en sväng. Bra Måndag!

olyckan inga visste om..

mitt favoritminne: oj vad svårt.. jag har så otroligt många starka minnen med olika personer. ett minne som jag tyvärr fortfarande har med mig är när jag och victoria gick omkull med en häst för två år sen typ. små och helt galna red vi två stycken på samma häst och ja, det slutade riktigt riktigt illa.. båda två på sjukhus och hästen skadad nästan ett år framöver. Detta är ju inget favoritminne om man säger så...

min favoritfödelsedag:
måste nästan varit min stora 18års fest nu, väldigt svårt att komma på en favoritfödelsedag sådär.. tycker alla födelsedagar när man var liten var så mycket mer uppskattade, nu känns det nästan som vilken dag  som helst att fylla.

detta ångrar jag: är inte den som går runt och ångrar massa saker, även att man ibland önskar vissa saker var ogjorda.


nej nu måste jag kila till tåget, hej så länge!

Nya Östgöten

jag är sjukt sliten... kom nyss hem från Linköping, men får tydligen inte nog av östergötland haha för nu sticker jag till mjölby för en riktig myskväll med robino. film-maraton och godiiiis sitter bra en söndag som denna.
bjuder på några bilder så uppdaterar jag senare ikväll




Julklappsshopping

Sådärja, nu drar jag snart till mitt andra hem haha, närå men känns som jag nästan bor i östergötland.
Har inte börjat med julklapparna än så ska se om jag hittar nåt fint, och sen blir det väl lite kläder to my self.




Linköping all day

Godmorgon damer och herrar!
Min kväll igår blev inte riktigt som jag tänkt mig, men orkar inte ta upp hela den historian just nu...
Hur som helst, idag ska jag och Robine julhandla lite i Linköping. Tyvärr startade min morgon inte direkt bra, vaknade jättetidigt och var helt svullen och röd kring ögonen. Vet inte hur det kommer sig men känns som nån inflamation, kliar massa omkring ögonen oxå.. :/ Aja.

Tar tåget runt 12 kanske och hoppar några timmar, sen hem och bara byta om och äta och sen ta tåget upp igen för ugång med Bea! Kommer bli så jävla kuuuul, ska dock försöka ta det lite lugnt nu eftersom det är väldigt många fester inplanerade.




vill-ha-sommar-igen

Dreaming people



sådär, nu har jag gjort det mamma bett mig om i en månads tid.. städat rummet!!! haha
så jävla duktig är jag.. damsugit och städat mina garderober vilket tog ett bra tag.

nu ska jag snart in i duschen och sen fixa mig!

17 december

Godmorgon alla fina!
Hoppas ni sovit gott :-D Själv somnade jag väldigt sent av nån konstig anledning, var lite nere igårkväll när jag skulle sova men skönt att jag hade sovmorgon idag så jag iaf fick lite sömn.

Skönt med fredag idag, ska till skolan och ha en eller två lektioner och sen ska vi träna med klassen så mycket vi kan. Ska egentligen rida med F idag men vet inte om det hinns med, ska nämligen till Linköping ikväll igen.

FYFAN VAD JAG LÄNGTAR TILL MIN TELEFON KOMMER NU, STÅR INTE UT MED DEN HÄR SKITEN.




Värt!

hur gott är det inte att ha sovmorgon imon igen då!!!!!!!? älskar "skolan" för tillfället, dom här sista dagarna vill man bara vara med om om och om igen.
har haft en riktig myskväll, legat i soffan framför brasan hela kvällen och kollat på tv! :)

ni kommer aldrig lista ut vad vi ska vara på måndag ändå så kan lika väl avslöja att när jag idag sprang runt och provade kläder här hemma klippte jag sönder ett lakan.....



nej om man skulle krypa ner under ett varmt täcke, sovmorgon till 11.15 imon, underbart

Julshow

Tjohooo, idag är der redan torsdag! På tisdag har jag jullov och det ska bli äckligt skönt asså, fyfan vad jag ska njuta!!
Sovmorgon idag igen och hade bara en lektion där vi lyssnade på en tjej som var och prata om alternativ till efter gymnasiet.
Efter det blev det lite övning till måndagens julshow och det kommer bli så sjukt kul, ska se till att någon filmar och tar bilder.. Slutade redan vid halv 11 men väntade i skolan ända till halv 4 av nån konstig anledning då jag hade körlektion haha fråga mig inte varför jag inte cykla hem. Hur som helst, nu är jag hemma och har sprungit runt och provat kläder hit och dit.

Hör av mig sen




dagens outfit

Min första kyss

Min första kyss.. var nog med Filip Ljungberg tror jag. Vi har alltid haft en ganska speciell relation i våra yngre år haha. Det här var väl nångång i 5an, men min första riktiga kyss var med en kille som börjar på M.. och nu undrar ni nog vem det kan vara.. ;)

--

Sitter i skolan och har gjort det sen jag slutade vid 10, har dubbla körlektioner vid halv 4 så får väl sitta här och uggla några timmar till, har inte orkat cykla hem..

Drömmar

Jag drömmer inte så ofta men ibland drömmer jag så sjuka grejer att jag undrar hur fan det kommer sig, min senaste dröm tänker jag inte ens ta upp för den var så pinsam och sjuuuk. Har hört att man drömmer mycket om man har feber, kanske stämmer.. Annars är jag en riktig dagdrömmare och innan jag lägger mig brukar jag drömma mig bort, då somnar man med ett leende på läpparna.




efter en heldag i stallet i lördags! har alltid vart och kommer alltid vara
en ridtjej.

Iphone 4 beställd!

YESYESYES!! Nu är Iphone 4 beställd :D Känns faktiskt riktigt gott att ha den om några veckor, har länge velat ha en ny telefon men inte tagit tag i att kolla på någon men nu när min gamla LG lackat ur var det dags.

Annars har jag bara myst med Elin på stan idag, var och fikade och pratade igenom allt som hänt, så skönt att träffa henne igen. Springer rung här hemma i pappas tröja och myser, idag är en riktigt bra dag



JGDIGJKSKLDGDGKBG faan

JAG HATAR MIN MOBIIIIIIL!!! FAN, GÅR INTE SKRIVA SMS RINGA ELLER TA EMOT SAMTAL.
KOLLAR PÅ EN NY TELEFON, KAN INTE VARA UTAN TELEFON SÅ FORTSÄTTER DEN CPA BESTÄLLER IPHONEN NUUUU!!!!!!!!!!!!

Telefonjävel

Väntar på mamma och pappa som är på väg hem från Linköping med en massa julklappar. Kanske göra som jag alltid gjorde när jag var liten, gick ner i källarn och rotade där jag visste att de gömt allihopa haha. I år har jag dock inte önskat mig nånting :o Jag har ingen aning om vad jag vill ha, blir nöjd med vad som känns det som. Ett bevis på att man har det mesta kanske..
Jag har legat och pluggat lite körtkortsteori nu, går rätt bra faktiskt men har lite svårt att bara koncentrera mig på en sak, blir så lätt rastlös. Men nu jäklar, måste ligga i om jag ska ha det där körkortet nångång.

En annan sak.. är det någon som försöker nå mig med sms så kommer jag troligtvis inte svara. Min telefon cpar och det ända som går är att ringa, så fort jag försöker skriva sms avslutas det och sparas i utkast! :( dags att byta telefon tror jag.

Ringde mamma och bad om en kebabsallad på vägen hem......... hehe jag är allt lite bortskämd.



bild från förra vintern på Selma Spa

Outfit

enligt mitt och vickes "schema" ska jag idag lägga upp dagens outfit, ni såg en del av den på bilderna ovan.. svart/vit leopardtunika, jeans och mina älskade acne-liknande boots.



där har ni en bild på dagens smycken, kanske skulle öppna upp en butik och sälja av lite av alla  1553252 000 smycken jag har? haha.




har sett att jag har en hel del nya läsare så för er som inte vet lägger jag upp en grej för varje dag de närmsta veckorna. 14e dagen idag

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – bästa julafton
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Black





hemma! nu ska jag hoppa i sängen och plugga lite grann, hörs senare.


Sovmorgon

blääää ställde klockan tidigt för att komma upp i tid och för en gång skull fick mamma upp mig och jag var klar i god tid. nu fick jag reda på att vi har inställd lektion så börjar kvart över 10 och slutar 12, hela klassen är fortfarande väldigt slitna efter igårnatt så rätt skönt att bara ha två lektioner idag.
eftermiddagen spenderar jag med körkortsboken.. men hör av mig när jag är hemma sen igen.

Puss på er

robine bremer

www.robinebremer.blogspot.com
Gå in och läs Robines söta inlägg om mig, bad henne blogga och fick henne att skriva ett helt inlägg om mig hehe. Jag tänkte bara lika generös och skriva ett inlägg om Robine så varsågoda.

Första gången vi träffades:
Första gången vi träffades var förra nyår när jag var tillsammans med Jeff, då var jag med deras familj och Robines familj i Linköping och körde laserdome. Vi skrattade så vi nästan tjöt, jag minns att vi sprang in i varann hela tiden. Några månader senare var jag och Jeff och åt middag med Robine och Emil och efter det lossnade allt, efter det har vi träffats mer och mer och nu ses vi väldigt ofta.




Hur är Robine:
Jag kan inte annat än att hålla med Robine här för vi är snarlika. Alltså i personlighet beter vi oss precis likadant, det är allt jag kan säga. Kan verkligen lita på henne och vet att hon alltid ställer upp.

Vad gör Robine på fritiden: Hon gör som mig, häller flaskan upp och ner. Haha nejdå men hon festar (bäst med mig) drillar vilket jag inte fattar hur man gör alls och sen umgås hon alltid med någon för hon blir nämligen ganska lätt rastlös.

Robines bästa sida: Robine har många bra sidor men en sak som verkligen betyder mycket är hon alltid bryr sig och kommer med tips och råd, eftersom vi är väldigt lika i tankarna också så brukar det fungera med hennes puschande, det är bra. Sedan får hon mig alltid att bli glad av nån konstig anledning!

Något jag vill uppleva med henne:
Måste först och främst säga tvärtom än vad Robine gjorde här för jag vill verkligen åka utomlands med henne även att det skulle bli kaos haha.
Sen skulle jag vilja åka iväg på en spa-helg och bara ha några tjejdagar med shopping och utgång nånstans!




Beskriv Robine med 3 ord: Underbar, Äkta och Rolig!

Festår

herregud vilken dag, men jag har haft så sjukt kul att det är värt varenda lidande för bakfylla..

"vad händer i veckan"? Det händer inte mycket mer än körkortsplugg fram till helgen och sen är det lika fullspäckat som alla andra helger.
På lördag blir det nog utgång och jag skäms över att säga det, men jag har festat/vart ute nästan varje helg sen jag fyllde i Oktober och har iaf 5 kommande helger med olika fester.
Men man tar studenten en gång och man är bara ung en gång och därför tar jag vara på det här året nu, härnäst är det julshow och julmiddag på schemat, nästa vecka till och med.


I pull down the window
Feeling the wind blow
I need to breathe in something new

a story

hej och hå.. jag tänkte berätta lite om natten i stora drag, men först av allt vill jag säga att jag kommer sakna min klass sjukt mycket, det börjar gå mot slutet.. :(

började med förfest hos Kevin nångång vid 12 halv inatt, sen vidare till en annan kille där festen fortsatte och sen börja vi lucca för en lärare i fröafall, spåårat.. jag har ett minne av att jag blev knuffad in i deras sovrum haha stackars hans fru alltså.
sen taxi vidare till norraby där de andra lärarna bor, blev bjudna på fika och sen träffades de flesta 3or på stan för att dansa kring stora granen. efter det for jag vicke och alex iväg på egen hand, ska väl inte skriva ut precis vad som hände haha men det var en helt galen kväll, vi slutade lucca typ halv 5, var på statiol och köpte korv så fort de öppna kl6 och sen skolan där det spårade ännu mer.. dans kring gran och juldans, helt stört roligt. utan att ha sovit en blund, fortfarande onyktra och sådär lagom fräscha begav jag mig hemåt imorse och sen har sängen vart min bästa vän, sovit konstant och kollat på film typ.

- där har ni natten i stora drag, detaljer ska vi nog behålla för oss själva.. skulle laddat upp lite bilder men tar ju hundra år plus att jag inte har många normala


 




totally dead

jag skriver igen när jag orkar, känner mig död eller nåt! helt sjuuuuk kväll, halsen har fått sota.. kan knappt prata. hörs sen igen! ska bädda ner mig igen.

mår som man förtjänar

Sankta lucia

Kommer bli en störd natt inatt.. tippar på en rätt spårad kväll faktiskt, ska snart ta en liten powernap och sen hitta nåt att ha på mig, lär ju frysa arslet av sig..

Kl 4 inatt ses alla 3oe på torget och efter det fortsätter efterfesten, sen direkt till skolan haha.
Behöver ju inte ens tala om hur vi alla kommer må imorgon men det hindrar inte oss, sova kan man göra i graven! ;)




bild från Falsterbo i somras, på väg hem en morgon efter beachparty..



NATTEN

ÄR SÅ SJUUUUKT TAGGAD JUST NU, HAR PRECIS VART OCH HYRT MINIBUSS TILLS INATT OCH AAH, DET KOMMER BLI STÖÖÖÖÖRT..... SKRIVER SENARE, NU SKA JAG SÄTTA PÅ EN FILM & TA EN LITEN POWERNAP!



Back

Hej på er!
Sorry för kass uppdatering men har inte riktigt hunnit med att blogga. I Fredags var jag som sagt i Linköping och igår jobbade jag precis hela dagen/kvällen, senare på kvällen stack jag till F. en stund för lite mys, gick hem och sen låg jag uppe halva natten och pratade i telefonen så idag var det behövligt med en sovmorgon..

Jag har lite att ta igen i det så kallade schemat. Vad jag hade på mig i förrgår spelar väl inte jättestor roll, hatar att ta bilder på outfits varje dag men kanske skulle bli bättre på det. Igår skulle jag skrivit om mina syskon och jag har en storebror som heter Viktor. Han har för inte alls längesen flyttat ihop med sin tjej i en lägenhet. Vet inte vad mer jag ska säga, vi hade nog inte världens bästa relation för nåt år sen men nu är det helt tvärtom. Tur han är hemma några dagar i veckan!

Sen ska jag ju tydligen berätta vad som finns i min handväska men jag använder väldigt sällan det, åker jag och shoppar tar jag alltid bara med mig bankkortet i fickan. Vad mer behöver lixom? Haha.
Nää men har jag väska är det typ plånbok, läppglans, i-Pod med. Är inte den som går runt med neccicären i väskan vart jag än ska..



saknar min fina robine som har vart i Tyskland, men snaaaaaaart ses vi

Linköping dö

Säger godnatt, kom precis hem efter en mysig kväll i Linköping! :)

Hörs imon.
Godnatt

HV 71

haft en riktig myskväll med mamam & pappa, dippat och ätit lite god mat. och efter kvällens hockeymatch är jag faktiskt stolt att jag hejar på HV, dom visar verkligen vad dom går för.

nu ska jag sova, imorgon är det en stressig och väldigt lång dag.. men hör av mig imorgon efter jobbet.
Puss & Godnatt

My name



busig tjej idag, men vem är inte det ibland? raaaaaaawr

The last day

har fortfarande inte kommit på nåt speciellt ögonblick, det finns väl mycket jag verkligen minns men inget direkt jag upplevt som vart ett ögonblick..
idag ska jag tydligen skriva om min tro och ja.. jag har ingen tro!? jag tror absolut inte på gud eller nåt sånt, jag svär nog alldeles för mycket för att ens kunna göra det hehe. näärå men däremot tror jag lite på ödet typ "alltid har en mening", lite så är det nog.

nu är jag hemma från jobbet, ska bara ta det lugnt ikväll. tror det är hockey på tv så tänkte krypa ner och kolla på den. imorgon är det sista dagen på Skobes, rätt tråkigt faktiskt.. men man vet ju aldrig om jag hamnar där igen.



gammal bild..

Goodnight sunshines

jackhelvetet fanns inte i hela lkpg och inte heller finns den i hela sverige!!!!!! fick sånt damp haha näärå men har gjort allt för att hitta jackan och äntligen ha pengar till att köpa den så finns den inte!? FUCK.
fick med mig en lika äckligt dyr men inte lika fin Peakjacka hem, en vit och det vet jag redan nu hur den kommer se ut snart av sminket.. så ska nog lämna tillbaka den, tänker inte ge mig om jakten efter min jacka haha!


ska ju berätta om ett ögonblick egentligen men kommer inte på nåt just nu.. ska sova på saken så återkommer jag imorgon!


Mina närmaste vänner

Nu kom jag hem.. lagom trött tjej. Ska snart krypa ner i sängen och mysa lite, men innan det tänkte jag berätta om mina bästa vänner, det är vi fem tjejer och kommer alltid vara.

Filippa Skobe





jag orkar inte leta efter några normala bilder haha. men med denna underbara filur har jag alltid kul, tror ingen har samma sjuka humor som vi.. så omtänksam och fin person! underbart glad och positiv tjej. loooove.



Victoria Wahrby








min andra halva, vi delar precis allting och då menar jag allt. läskigt lika och lyser alltid upp vardagen.
du har en så otroligt stor plats hos mig fina victoria

Alexandra Bitterlich




jag har rensat min dator så har inte mycket bilder men denna genomsnälla tjej har jag känt sen barndomen, vi har sjukt starka minnen tillsammans och jag skrattar bara jag tänker på allt. lyssnar alltid och finna hela tiden där när man behöver henne. Känner mig trygg med henne!


Beatrice Edler





En tjej jag kommit så mycket nämre sista tiden, sjukt glad och en helt underbar person som jag har väldigt lika tankar och värdeningar med. lika motiverade och lika galna. PUSS hjärtat


Jag älsker er alla.
--

Detta är mina allra närmsta vänner, jag har väldigt många när vänner som är helt fantastiska, orkar inte lägga upp bilder på alla men några av mina närmsta och bästa vänner är också Elin Gladh, Filippa Wennerholm & Robine Bremer.


Vinterjäävel

såhääääääääääääääär mycket hatar jag vintern, man vill bara begrava sig själv och gå i ide typ!!? jag fullständigt hatar snö kyla och allt vad det är, bläää. hur som helst, cyklade hem i detta skitväder och tror jag tappade räkningen över hur många svärord den biten innehöll haha, man kan ju inte ens ta sig fram! inte okej assååå

nu ska jag bara byta om och sen sitcka till nästa jobb, jobbar kvällen på Hemköp idag! och ja, jag ska tigga skjuts.

PUSS

Part 2



but you'll always be my hero even though you've lost your mind

To-do-list

har fortfarande inte tagit fram körkortsboken, detta är fan inte okej.. men jag ska, snart..
har en ganska så fullspäckad vecka framför mig, här är lite vad som händer.

tis- praktik, jobb hela kvällen
ons- praktik,
Linköping
torsdag- praktik, troligtvis
Gislaved
fredag- sista dagen praktik, rida,
Linköping
lördag- jobba hela dagen
söndag- juljippo, sooova

Boomerang classic down

jag har fortfarande inte kommit in i duschen hehe...... letar istället som en idiot efter denna galet snygga Bommerang-jackan, vet att väldigt många har den och att den är svindyr men har sagt väldigt länge att jag ska köpa den, vad tycker ni!?


Min dag

Hej på er!
Segt med måndag måste jag säga men nu är det sista veckan på jobbet, faktikst rätt tråkigt fast skönt att det närmar sig jullov.
Ska tydligen berätta om min dag idag, tycker själv det är rätt kul att skriva om speciella grejer så därför följer jag det där schemat.
Min dag . Klev upp ur sängen (alldeles försent) duscha, åt frukost fixa mig lite och åkte till Skobes. Jobbade nu till 4 och sen händer faktiskt inte mycket mer, jag ska plugga lite körkortsteori och sen bara ta det lugnt. Där har ni min intressant dag haha.



Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs sen.

Vad är kärlek?



K
ärlek för mig är väldigt viktigt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor och det behöver inte bara handla om ett förhållande utan kärlek till/från vänner och familj är lika viktigt.
För mig är kärlek när man älskar någon och blir älskad tillbaka. Jag tror helt klart på kärleken och enligt mig är det bland det finaste som finns, något man ska ta vara på och aldrig ta för givet.

Stalldag!

nu kom jag hem, har inte ätit nåt på hela dagen så är skapligt trött och hungrig. åkte till stallet och red lite förrut, har faktiskt saknat hästarna en del. ikväll blir det lugnt, pappa och jag ska dela på en pizza. mums!

ska slänga in ett inlägg om vad jag tycker kärlek är om en stund, men först duschen!

02.13

puss & godnatt, nu väntar sängen.




The next three days

hemma efter en sjukt bra kväll i linköping. först bio, sen snabbfika på steves som vart en rätt bra stund hehe och sen en tågresa som också vart lite utöver det vanliga. säger bara en sak... lamkött.

frågan är ju nu då om ni överlevt utan att jag skrivit vad jag ätit idag!? hahahaha men bara för att vara så duktig och följa mitt lilla julschema ska jag berätta för er att jag idag ätit 4 knäckebröd, kött&pommes till kvällsmat och nu kunde jag inte låta bli ostbågarna när jag kom hem. bra frukost/luch där Ida...

HEJ DÅÅÅÅ

Bio i linköping

vart ute och kört lite med nya bilen idag, nu ser jag ännu mer fram emot till jag har mitt körkort kan jag lova. den har skaaapligt stark motor med dubbelt avgångsrör och massa shit som tydligen är bra, så ser ni en svart Volvo om några månader ute på gatorna är det bara jag som är ute och leker haha.

kom precis duschen, ska fixa mig käka lite mat och sen ta tåget till Linköping för att gå på bio. mysigt! :)

lovar att göra en liten update om vad jag ätit idag innan jag stickerv iväg, måste ju följa mitt schema haha.

Sagoland








bjuder på två så otroliiigt vackra bilder, första ser jag ut att pussa mitt eget finger och andra är mitt livs konstverk hehe.
nu ---> duschen!

Genom eld

Hej på er, jag kom nyss hem från stallet! De frågade mig och jag ville vara med i en kadrilj på deras juljippo iår och idag var det övning, har inte suttit på en häst sen i september/oktober typ. Märkte att jag faktiskt saknar ridningen en hel del och redan nu känner jag att jag kommer ha träningsvärk imon haha.

Igårkväll var jag som sagt hos Skobe, älskar lugna myskvällar med tjejerna lika mycket som vilda utenätter har jag kommit på. Har blivit en del partaj senaste tiden så ibland uppskattar man faktiskt att bara ta det lugnt, speciellt på vintern då allt bara är jobbigt och kallt.

Ska se om jag kan hitta några roliga bilder från kameran och sen ska jag sätta på en film och gosa ner mig under täcket, hörs snart igen!

Parents

När jag precis såg att jag skulle skriva ett inlägg om mina föräldrar idag vart jag full i skratt, de vill absolut inte finnas med i min blogg men ändå läser de den flitit varje dag, speciellt mamma haha.

Hur som helst, min mamma ställer alltid upp för mig och har hela tiden gjort precis allt både för mig och min bror. Hon är väldigt social och öppen vilket jag ärvt av henne, älskar att prata och är både uttåtriktad och väldigt nyfiken. Vill också ge en stor eloge till mamma för allt arbete hon gör, jag förstår inte hur hon kan ha så jävla mycket energi samtidigt som hon jobbar häcken av sig med både sitt ordinarie jobb + företag.
Min pappa är en bestämd herre som ibland kan ha hett temeperant, vi är väldigt väldigt lika. Men ska tillägga att pappa har sjuk humor, vi skrattar åt precis samma saker som ingen annan tycker är kul. Vi är väldigt lika, i både sätt och utseende. Alltså störst bäst och vackrast? Hehe.
världens bästa och finaste föräldrar.


lägger upp en bild mot deras vilja, får väl se om den får vara kvar haha..

FREDAG!

heeeeelt seriöst, hur kallt är det inte!!!? fryser ju ihjäl snart, kändes som mina lår skulle bli till is nu när jag gick hem från jobbet. BURR
satt hela förmiddagen på körskolan men det gick rätt fort, hade bra sällskap vilket underlättade en del, gick direkt till Skobes och jobbade med Filippa, haha så sjukt kul.. jäklar vad timmarna sprang iväg.

ikväll blir det lite tjejmys hos Skobe, gott käk och vin. mums!
skriver igen innan jag sticker iväg




Förbjudet, men spännande

Godmorgoooon

Kom nyss upp ur sängen efter lite tjat från mamma. Hur skönt är det inte att ligga och dra sig på vintern, man gör ju verkligen allt för att bara få ligga kvar haha..
Har riskettan hela fm, börjar 08.30 och håller på till 11.30. Så jag missar hela fm på jobbet, tror iofs inte det kommer bli mycket roligare att sitta och lyssna på det där, läääär ju somna.


Igårkväll gjorde jag något väldigt förbjudet, men också väldigt spännande.. men tyvärr mina damer och herrar kommer ni aldrig få veta ;) Victoria, känn dig speciell, du är den ända som vet och nånsin kommer få veta.........





New car

har precis vart ute och kört lite bil, det går fint nu och imon är det dags för riskettan, rätt segt men skönt att ha det gjort.
förresten, vi har köpt ny bil! tror vi får den om några veckor, har alltid velat ha en vit bil men denna gången blev det en svart Volvo V50, nice! :)


nu ska jag fixa mig lite och sen sticka iväg!
Hörs


darling hold my hand

Hej på er!!

Kom nyss hem från stan, mamma och jag gick runt och kika i lite affärer och som vanligt fick jag med mig nåt hem.
En tröja, lite smink och smycken blev det.
Hur skönt är det inte att det är fredag imon dååå!!? Underbart.


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mig, vi hörs sen.




SNART DRAR VIII

Min första kärlek

Ska snart bege mig till jobbet, ska plocka fram cyklen och frysa arslet av mig men det är bara stå ut, vinterhelvetet har ju bara börjat hehe.
Tänkte slänga in "Min första kärlek" redan nu..

Jag har haft två förhållanden, ett som inte var alltför seriöst för några årsen och senast Jeff. Min första riktiga kärlek var Jeff, jag har aldrig haft såna starka känslor för en person och jag har lärt mig så mycket av vårt förhållande. Vi var tillsammans i ungefär 9 månader och trots allting som hänt kommer jag alltid älska honom. Han är väldigt speciell för mig..


Nej nu måste jag kila till jobbet, vi hörs senare!

Godnatt!


Dag 1, Om mig

Det här känns lite fånigt men jag provar det iaf, blir lite roligare att läsa lite mer specifikt om olika grejer..

- Börjar min mening som man brukar göra när man skriver om sig själv haha "Jag är en glad och positiv tjej", men det stämmer verkligen. Är också väldigt motiverad i det mesta jag gör. Jag älskar att vara ute och ha kul med vännerna, både lugna myskvällar och galna partynätter. Vill allas bästa, bryr mig väldigt mycket om dom jag tycker om och är svag för kärlek. Sen har jag ett jäkla hett temperament och kan bli sur för småsaker. Sammanfattar mig själv som väldigt öppen för nya människor, trevlig och kärleksfull!

About me!

Hemma från jobbet nu, är väldigt trött men ska ta mig upp på hockeyn en sväng med tjejerna.
Kör på Vickes roliga schema jag också, lägger upp en speciell grej för varje dag.

Dag 1, Om Mig kommer upp om en stund.


Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – bästa julafton
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

RSS 2.0