good news !

Back in business!

ja o johan har precis vart o stekt lite fläsk, att sola måste va bland de bästa som finns !? Synd bara att allt ska va cancerframkallande nu för tiden. Vet inte om man kan tro på allt, men ja vet ju faktiskt att sola solarium inte alls är bra..

Nu till de roliga ;
Eftersom man på de flesta midsommarkvällar festar typ "bara för man ska" har vi några tjejer i klassen bestämt oss för att dra till Liseberg på Midsommarafton! Troligtvis iaf, om allt stämmer me bussar o allt. Skulle va sjukt kul!
Dock tror ja de bara blir över dagen, skönare o komma hem, iofs är vi inte hemma förrän typ 3 på natten men ändå.. aja de löser sig.
och en till bra sak, jag har jobb i sommar som ja redan sagt! Får ut mitt schema nästa vecka, hoppas dock på ganska lite jobb i år då ja jobbade hela sommaren förra året, va bara ledig en vecka. De låter sjukt att man i denna kris knappt vill jobba, men ja erkänner att ja är ganska bortskämd o har aldrig behövt tjäna mycket pengar. Lika bra att börja!
Tro de eller ej, men ja har ännu en rolig sak att berätta!
Imon möter Tranås Basketlag (okej ja hatar basket) USA i idrottshallen. USA lixom !!! de kommer massa folk därifrån o ni kan ge er på att de kommer bli bra stämning där nere! Kewin i min klass är med i laget och är säkert grym (?), så hela klassen ska ner o hejja på för Holaveden! Ska bli rätt gott faktiskt, slipper ju en del lektioner.. o så ska vi självklart va riktiga svennar med tröjor os.v. :-D

Nu ska ja kolla sjukhuset, sen sova sängsängsäng!


BRA DAG!

förövrigt är ja inte alls avundsjuk på Stephanie som åker till Grekland på Lördag, inte alls! Vem vill åka utomlands nu lixom, de är ju så himla fint väder i sverige :-) höhö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0