Härlig dag!

tjoho!
Torsdag, sovmorron till 09.10. Alltid lika skönt! Dagen börjades dock med terrängbanan på 2 km. Men de gick bra, o speciellt för att va första gången. Sprang på 8,40.
Har haft matte oxå o vi gick igenom de sista för imon, då de är Nationelltprov. fyfan.. önskar bara alla prov kunde va över nu.
Sitter o väntar på sista lektionen, handel med björn o ingvar, suck. har inställd engelska idag (igen) så slutar vid 2 nångång. Då blir de antingen en fika på stan med elinbabe eller stallet och rida en sväng me filippa.

På freadg ska ja träffa filippa, vi ska väl kolla på film o äta godis som vanligt, höhö. Kanske går en sväng till skobe o dom som skulle ha nån grillfest. Men de blir ingen lång kväll för min del, för på lördag ska ja ju som sagt tävla. Får se vart kvällen tar vägen.
På söndag händer inte mycket.. de får bli en chilldag.

åh, så underbart.. ända skoldagen nästa vecka är måndag. Tisdagen är de friluftsdag me brännboll och fotboll. Onsdag,torsdag och fredag är vi lediga! så jävla skönt.

tänkte lägga upp en bild på ett par såå snygga skor ja vill ha, ett par bruna gladiatorsandaler, har typ såna i svart men brunt är riktigt nice tycker jag.
tyvärr gick de inte, får ta de nån annan gång.


Nu ska ja kila, blev ett ganska långt inlägg idag.

kraaam

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0