Det va en gång fyra blondiner...

Kan börja med att säga att ni aldrig kommer förstå me dom här orden hur kul den här händelsen va. Men ska försöka skriva så detaljerat ja kan :-)
Sista lektionen idag hade vi orentering och vi far upp nånstans mot Mossebo. Det va jag, natta, sofie och elin.
Fyra blondiner som är ute i skog, ingen vet var vi är och vi letar efter en kontroll i över en timme. När vi tillslut insåg att vi inte hittar den där jävla kontrollen som ska ligga där vi står (enligt oss, haha) ligger vi på backen och asgarvar att vi inte hittat en enda kontroll, är vilse nånstans vid en väg och att vi redan är försenade hem.
Vi bestämmer oss iaf för att gå ut till den här vägen vi hittade, för att lifta. Självklart ville ingen ta upp oss, fyra ägghuvuden som skrattar så vi nästan gråter med en karta i handen.. låter inte så lockande va?

Vi fortsatte och gå en bit och en bit ifrån crossbanan va de en tant ute i trädgården. Vi alla va uppe i varv och sjukt flummiga, så vi bestämde oss för att spela nollåttor och började snacka me henne. Vi sa att vi va från Stockholm och att vi inte hittade tillbaka dit vi skulle. Vi drev me henne och låtsades att vi inte visste nånting om stan eller nåt, haha. Hon försökte förklara vägen tillbaka men självklart spelade vi och sa att vi inte förstod va hon menade. Det slutade me att hon erbjöd sig att skjutsa oss, och där satt vi som fyra fån. När vi åkte förbi bredstorp sa vi att de troligtvis va där vi skulle spela fotboll nästa helg, och självklart trodde hon på oss. Tur att hon inte frågade vilket lag vi spelade i ;) ..blablabla, hon tjatade om att de va så fina skogar och stigar här i Tranås och att vi i sthlm mest har parker. Konstigt nog klarade vi av att hålla oss i bilen, men lite blickar kunde vi inte låta bli ;)
Sofies mamma ringde så hon fick spela stockholmare i telefonen och vi andra va tvugna att kolla ner i golvet för att inte visa att vi skrattade.

När vi kom tillbaka till skolan sa vi först till idrottsläraren PM att vi inte hittat några kontroller och att vi sprang vilse upp i Mossebo. Men sen kom allt skratt och vi kunde inte hålla oss, så va tvungna att berätta. Herregud, de måste va bland de roligaste ja vart me om på skoltid :p

Nu har ni fått nåt att läsa, hoppas ni kan sätta er in i den här stört roliga situationen!
Jag har lite klipp från skogen men dom kommer upp på facebook isf, om ens de.. Har inte kollat på dom än.
Haha! Jävligt roligt hade vi kan ja lova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0