Livsnjutarn?

hej på er!

hoppas ni haft en bra helg, min har vart lite upp o ner men igårkväll kändes allt helt plöstligt på topp. kan bero på att de blev en riktig varm kväll i mjölby så kändes faktiskt underbart att sitta på altanen och äta grillat kött och bakad potatis. det är livsgläde för mig, att njuta en varm sommarkväll (dock inte sommar nu hehe) med någon man tycker om, gott käk och se hur solen går ner. mysigt! börjar nästan låta som kjell i ullared..... (?) blev lite hockey efter det oxå, somnade som stockar båda två sen.

idag har vart en mindre bra dag. vaknade imorse med världens huvudvärk och kände inte alls för att gå upp och ta tåget till lkpg, tack o lov går de ju en halvtimme senare från mjölby. har iaf vart en seg och jobbig dag, den andra tjejen som praktiserar där, Matilda, var lika trött hon så kan ju säga att det blev en lagom flamsig dag haha.


kom nyss hem från stallet, ska ta plats i soffan nu och försöka sova tidigt. har gått på ipren och alvedon hela veckan så kroppen är nog inte riktigt som vanligt just nu.. måste bli helt frisk till nästa vecka ju!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0